holo kopen hot

SKYCOIN

Jan 11, 2018
Aanbieding: 

Skycoin verwijst naar een open source internet en cryptocurrency project. Er wordt sinds 2012 aan de ontwikkeling van Skycoin gesleuteld. Het is een complex project. Nieuwe gedistribueerde computer en netwerk technologische toepassingen zullen samensmelten met nieuwe cryptografische innovaties op het gebied van cryptocurrencyblokchain technologie en data communicatie protocollen. Het project werkt aan de bouwstenen (infrastructuur) van een beter internet en nieuw decentraal sociaal-economisch-financieel netwerk bovenop het bestaande internet.

De doelstelling is dus het verwezenlijken van een decentraal internet voor vrije data communicatie en daarmee ook waarde transacties en data opslag. Geld en handel is uiteindelijk een vorm van communicatie. Het ideaal is de beschikking over een censuur vrij internet zonder machtige derde partijen met een eigen globale gemeenschap. Een globale gemeenschap dat beschikt over een vrij decentraal en gelijkwaardig financieel-economisch systeem  voor iedereen op basis van de Skywire en Skyledger technologieën. De Skycoin term zelf refereert naar de interne cryptovaluta van het netwerk. Het zal werken als daadwerkelijk de internet of money zoals Satoshi Nakamoto dit wilde verwezenlijken met Bitcoin. De Skycoin kent geen transactiekosten en een transactie wordt binnen secondes bevestigd. Skycoin is bliksemsnel oneindig schaalbaar! De interne architectuur is hiervoor verantwoordelijk. De Skycoin is gebaseerd op een herziening en verbetering van de code van Bitcoin. Verschillende ontwikkelaars betrokken bij Skycoin waren ook betrokken bij de ontwikkeling van de Bitcoin code. De totale Bitcoin broncode bestaat uit 85.000 regels. Deze is volledig geoptimaliseerd en vereenvoudigd teruggebracht naar 5000 regels broncode bij Skycoin. Skycoin wordt daarom een derde generatie cryptocurrency genoemd.

De totale geldhoeveelheid wordt langzaam gedistribueerd tot in 2025 het maximaal aantal SKY coins (100 miljoen) in omloop is gebracht. Het project heeft een lange ontwikkelingsgeschiedenis waarbij al meer dan 80 ontwikkelaars hebben bijgedragen. Aan een concrete roadmaps hard wordt elk jaar hard gewerkt om de doelen te verwezenlijken.

cryptopia skycoin Het spelen met de Skycoin wallet en investeren in een paar Skycoin kan echt geen kwaad. De Skycoin koers zal op termijn alleen maar stijgen. Het makkelijkste is om dit moment de Skycoin te kopen op de Binance of Cryptopia exchange met Bitcoin. Koop eerst Bitcoin en stuur deze naar je Cryptopia exchange wallet. Vervolgens koop je met de Bitcoins Skycoins (BTC/SKY). Ten slotte stuur je de aangekochte Skycoins naar je Skycoin wallet.

De architectuur van Skycoin voor het bouwen van een nieuwe infrastructuur:

Het gehele Skycoin project is zeer ambitieus met vele verschillende sub-projecten. De aanpak is zeer boeiend aangezien er wordt gekeken naar de beste internet communicatie technologie om dit te verwezenlijken in combinatie met de juiste blockchain technologieën en de best geschikte consensus algoritme. De eerste bouwsteen is om te kijken naar de computer. Het bestaat uit een CPU (rekenkracht), harde schijf (opslag) en een netwerkkaart (communicatie) voor het verwerken van digitale informatie. De uitdaging is om digitale informatie verwerking volledig te distribueren over een decentraal netwerk zonder dat het inconsistent en onbetrouwbaar wordt.  Hiervoor zijn technologische innovaties voor vereist. Hier volgen de technologische bouwstenen van het Skycoin project in relatie met andere bekende oplossingen:

Gedistribueerd Consensus Algoritme – Obelisk! 

  • Bitcoin is het eerste cryptovaluta project dat er in geslaagd is om met behulp van een Proof-of-Work consensus algoritme een stabiel netwerk voor waarde transacties te verwezenlijken. Er later nieuwe ontwikkeld zoals het Proof-of-Stake consensus algoritme, maar beide consensus algoritmes zijn uiteindelijk beperkt vooral doordat er sprake is van centralisatie van data verwerking en grenzen voor de schaalbaarheid van de blockchain. Skycoin heeft een nieuwe consensus algoritme, Obelisk, dat volledig afwijkt van de PoW en PoS algoritmes. De rekenkracht en bronnen worden anders gebruikt door een mechanisme van Resource Inversion Control. Mede dankzij dit nieuwe algoritme zal Skycoin een superieure cryptovaluta worden met een schaalbare blockchain, de Skyledger voor het verwerkelijken van verschillende netwerk effecten, vooral om dat het een plaats en verdere toepassing krijgt in de andere technologische netwerk componenten.

Nieuwe programmeertalen en protocollen voor meer dan alleen slimme contracten!

  • Het Skycoin project werkt aan de verbetering van een nieuwe Turing complete scripting taal die lijkt op Solidity. Solidity is de programmeertaal van Ethereum. Het Skycoin project maakt gebruik van de nieuwe CX scripting taal die veel verder gaat dan Solidity en niet beperkt is tot het programmeren van slimme contracten.  De Skyledger is ook een programmeerbare blokketen  met een vergelijkbare ERC20 tokenization standaard voor het maken van nieuwe tokens en crypto assets op aparte Skyledger blockchains. De Skyledger kan beter worden omschreven als een platform voor het maken van zelfstandige private blockchains voor specifieke taken en doelen. Ze kunnen over tokens beschikken, maar ook gewoon over bepaalde data van een bepaalde bedrijfsafdeling, bijvoorbeeld de logistieke gegevens en inhoud van containers. Dit staat in behoorlijk contrast met de manier waarop Ethereum werkt, aangezien alle transacties uiteindelijk door de hoofdblokketen van Ethereum worden verwerkt. Een ICO kan behoorlijke gevolgen hebben voor het functioneren van de hele Ethereum blockchain. Het Skyledger blockchain platform zal dit probleem nooit hebben aangezien de betreffende ICO op een specifieke Skyledger blockchain zal draaien.
  • Skywire protocols voor het bieden van betere data communicatie over gedistribueerde netwerken met behulp van speciale miners. Het beoogt een beter alternatief te worden voor MPLS, IPv4/IPv6, OpenFlow, Tor, I2P.
  • CXO voor beter gedistribueerde data opslag en beheer methodiek ter vervanging van IPFS, MaidSafe, FileCoin, Bittorrent, Mega, Dropbox, Google Drive etc.
  • Viscript functionaliteit vergelijkbaar met Golem.
  • Cryptosphere cryptografie zal OpenVPN kunnen vervangen. In 2018 zal er een VPN dienst worden gelanceerd.
  • De Skymessenger zal de Tox, Telegram, Skype, Wechat, WhatsApp kunnen vervangen.
  • BBS is een nieuw systeem voor het programeren van decentrale sociale media diensten zoals Steemit en kan centraal geleide sociale media diensten zoals Twitter, 4Chan en Facebook vervangen.

Het moge duidelijk zijn, het Skycoin project behelst een zeer complex project dat nieuwe bouwstenen ontwikkelt voor het verwerkelijken van een nieuwe data communicatie infrastructuur op basis van de integratie van de beste technologische doorbraken en toepassingen op het gebied van gedistribueerde computer technologie, consensus algoritmes, cryptovaluta’s en data communicatie. Het zal de wereld voorzien van een open-source programmeerplatform dat parallel met en bovenop het bestaande internet zal werken.

Sinds 2012 is er al gewerkt aan het Skycoin project en in 2018 zal er actief worden gewerkt aan de adoptie fase van de belangrijkste technologische innovaties. We zullen de ontwikkelingen in de gaten houden. Hieronder kun je een goed interview bekijken over het project:

Hoe kan ik de SKYCOIN kopen?

De Skycoin is alleen op een beperkt aantal cryptocurrency exchanges beschikbaar. Ze kunnen alleen voor Bitcoin worden gekocht. Voor meer informatie:

Waar kan ik meer leren over de het Skycoin project?

Het beste is om de whitepapers er op na te lezen.

★ A Distributed Consensus Algorithm for Cryptocurrency Networks Download  (.pdf) 463kb
Sky: an Opinion Dynamics Framework and Model for Consensus over P2P Network Download  (.pdf) 729kb
SkyHash: an Opinion Dynamics Model for Hash Consensus over P2P network Download  (.pdf) 215kb
SkyHash: a Hash Opinion Dynamics Model Download  (.pdf) 29kb
Sznajd2: a Community-aware Opinion Dynamics Model Download  (.pdf) 467kb

Hier is een ander interview over het Skycoin netwerk:

Voor meer informatie:

 

Lees verder

WK voetbal en bitcoin? Beleef het met Blox!

Ben je gek op WK voetbal en bitcoin? Wil je ook gezellig samen met je vrienden een poule houden tijdens het WK? Je weet wel, samen met je vrienden deelnemen aan een poule én kans maken op 100 euro aan bitcoin? Dat kan bij BLOX, het Nederlandse alles-in-1 cryptoplatform met de gelijknamige app. Beleef het […]

Nov 18, 2022
1,5 min

De FTX exchange is bankroet – Sam Bankman-Fried´s Ponzi-empire

De FTX beurs is bankroet en bleek onder leiding van Sam Bankman-Fried gewoon een malafide Ponzi operatie te zijn. Het is een enorm schandaal. Binnen een paar dagen werd een vermogen van 40 miljard dollar weggevaagd. De directeur van FTX Sam Bankman-Fried, profileerde zich als een voorvechter voor strikte regulering voor de crypto sector en […]

Nov 22, 2022
5 min

Credit Suisse is in de problemen en failliet? Op weg naar een nieuwe eurocrisis?

Volgens marktindicatoren verkeert Credit Suisse in grote problemen en staat op omvallen. Systeembanken met een too big to fail status leren nooit van het verleden. Het zijn meesters in het sjoemelen met cijfers om o.a. financiële debacles en aanverwante verliezen te verdoezelen. Credit Suisse is zoals de meeste banken ook een echte schandaalbank. Via een […]

Oct 3, 2022
6 min