skywire relay group

Skywire Relay Group

May 9, 2018
Aanbieding: 

skywire relay groupHet Skywire Relay Group is een bijzonder Nederlands bedrijfsinitiatief voor het uitbouwen van het Skywire internet meshnetwerk. Dit is een een nieuwe super snel decentraal internet. Om dit mogelijk te maken zijn er Skyminers nodig. Een Skyminer is de belangrijkste vertrouwde node binnen het Skywire netwerk doordat ze actief bezig zijn met het doorsturen van data communicatie en het aanbieden van bandbreedte. Ze worden miners genoemd aangezien ze een vergoeding krijgen in munturen (coin hours) van de gebruikers van het Skywire netwerk. Deze kunnen weer verkocht worden voor Skycoin. De verwachtingen zijn hoog gespannen en het bezitten van een Skyminer kan een prachtige automatische inkomstenbron opleveren. Er zijn vele geïnteresseerden die de Skyminer willen aanschaffen. Het probleem is echter dat de vraag groter is dan het aanbod. Bovendien het bouwen en onderhouden van een Skyminer vraagt om de nodige expertise.

De dienstverlening van de Skywire Relay Group:

skywire solutions

Deze innovatieve Nederlandse onderneming biedt kant en klare Skyminer oplossingen aan. Iedereen die wil meedoen met het Skywire project kan Skyminers kopen met een servicecontract. Iemand zonder enige kennis van programmeren en hardware kan nu ook meedoen. Iedereen kan een Skyminer aanschaffen inclusief een jaar service met alle updates in hardware en software inclusief een long range antenne voor het mesh netwerk. De installateurs komen bij de klant thuis om daar alles te programmeren en te installeren. Wanner zich problemen voordoen kunnen ze weer alles met teamviewer oplossen of weer langskomen om alles weer goed te zetten.

Kosten en baten verdeling:

 Winstverdeling: 50% van skyhours aan opbrengsten worden met de klanten gedeeld om zo een sterk netwerk op te bouwen en te relayen met elkaar. De kosten bedragen tussen 5000,- euro en 15.000,- euro naar gelang het aantal hardware boards. Er zijn verschillende totaalpakketten die kunnen worden afgenomen:
  1. 8 boards – basic miner: 5000,- euro.
  2. 16 boards – medium miner: 7500,- euro
  3. 32 boards – advanced miner: 15000,- euro

Op deze slimme manier kan iedereen investeren in het Skywire project en gratis Skyhours en Skycoin verdienen. De initiële investering kan zich op termijn snel weer terugverdienen. Afhankelijk van de ontwikkeling van het Skywire netwerk en de Skycoin koers, kan de investering binnen een aantal maanden zijn terugbetaald. Nogmaals, de kosten zijn eenmalig en er zijn geen jaarlijkse servicekosten en verborgen adders. De Skywire Relay Group deelt namelijk in de Skyhour opbrengsten waardoor deze alle belang heeft om de afgenomen Skyminer te onderhouden.

Waarom zou ik investeren in een Skyminer pakket van de Skywire Relay Group?

  • Het bouwen en onderhouden van een Skyminer is tijdrovend, vergt veel expertise en is duur. De meeste mensen hebben de tijd, geduld en expertise niet in huis.
  • Het is bijna onmogelijk om een kant-en-klare Skyminer te verkrijgen. Er zijn wachtlijsten van twee jaar doordat er te weinig Skyminer fabrikanten zijn in China. Deze Skyminers komen dan ook nog eens zonder een service contract. Je zult nog steeds je moeten verdiepen in de technische aspecten van een Skyminer, Skywire en de Skycoin.
  • Is het niet makkelijker om gewoon samen te werken met Nederlandse Skyminer specialist? Je betaalt 1 keer voor de hardware en installatie, vervolgens ben je af van de zorgen en heb je een automatische geldautomaat in je huis staan!
  • Skycoin is een veelomvattend project die behoort tot de beste crypto en blockchain projecten met de meest belovende technologie.

Voor meer informatie, neem contact op met LiBerBits!

Opmerkingen en vragen zijn welkom.

* indicates required field

Lees verder

Mastercard netwerk integreert spoedig bitcoin en crypto diensten

Mastercard staat op het punt om een belangrijke aankondiging te doen. Ze willen banken en winkeliers die aangesloten zijn op het Mastercard betalingsnetwerk de optie bieden om betalingen in bitcoin te accepteren. Dit nieuws is vrijgekomen vandaag 25.10.2021 op CNBC gepubliceerd. Net zoals Twitter als een sociaal netwerk nu ook werkt als een bitcoin betalingsnetwerk […]

Oct 25, 2021
1,5 min

Jack Dorsey waarschuwt voor hyperinflatie

Miljardair en Twitter oprichter Jack Dorsey plaatste afgelopen vrijdagavond een opmerkelijke tweet over hyperinflatie. Hyperinflatie gaat alles veranderen. Het gebeurt nu al. De consumptieprijzen hebben in de Verenigde Staten een recordstijging gehad. Er is steeds meer bezorgdheid over de inflatiedruk. Zelfs de Federal Reserve-voorzitter Jerome Powell bekende dat de inflatiedruk tot ver in volgend jaar […]

Oct 25, 2021
2 min

Hoera crypto fnuikt Amerikaanse sancties

Het is zo grappig om nieuwsartikelen te lezen als je de narratieven kent die steeds maar worden ingezet om de goegemeente verder de hersenen te spoelen. Zo zouden Putin en China agressieve bedoelingen hebben in een wereld die compleet wordt gedomineerd door Amerikaanse legerbases en militaire uitgaven. En zo zou crypto slecht zijn omdat je […]

Oct 24, 2021
2,5 min