skywire relay group

Skywire Relay Group

May 9, 2018
Aanbieding: 

skywire relay groupHet Skywire Relay Group is een bijzonder Nederlands bedrijfsinitiatief voor het uitbouwen van het Skywire internet meshnetwerk. Dit is een een nieuwe super snel decentraal internet. Om dit mogelijk te maken zijn er Skyminers nodig. Een Skyminer is de belangrijkste vertrouwde node binnen het Skywire netwerk doordat ze actief bezig zijn met het doorsturen van data communicatie en het aanbieden van bandbreedte. Ze worden miners genoemd aangezien ze een vergoeding krijgen in munturen (coin hours) van de gebruikers van het Skywire netwerk. Deze kunnen weer verkocht worden voor Skycoin. De verwachtingen zijn hoog gespannen en het bezitten van een Skyminer kan een prachtige automatische inkomstenbron opleveren. Er zijn vele geïnteresseerden die de Skyminer willen aanschaffen. Het probleem is echter dat de vraag groter is dan het aanbod. Bovendien het bouwen en onderhouden van een Skyminer vraagt om de nodige expertise.

De dienstverlening van de Skywire Relay Group:

skywire solutions

Deze innovatieve Nederlandse onderneming biedt kant en klare Skyminer oplossingen aan. Iedereen die wil meedoen met het Skywire project kan Skyminers kopen met een servicecontract. Iemand zonder enige kennis van programmeren en hardware kan nu ook meedoen. Iedereen kan een Skyminer aanschaffen inclusief een jaar service met alle updates in hardware en software inclusief een long range antenne voor het mesh netwerk. De installateurs komen bij de klant thuis om daar alles te programmeren en te installeren. Wanner zich problemen voordoen kunnen ze weer alles met teamviewer oplossen of weer langskomen om alles weer goed te zetten.

Kosten en baten verdeling:

 Winstverdeling: 50% van skyhours aan opbrengsten worden met de klanten gedeeld om zo een sterk netwerk op te bouwen en te relayen met elkaar. De kosten bedragen tussen 5000,- euro en 15.000,- euro naar gelang het aantal hardware boards. Er zijn verschillende totaalpakketten die kunnen worden afgenomen:
  1. 8 boards – basic miner: 5000,- euro.
  2. 16 boards – medium miner: 7500,- euro
  3. 32 boards – advanced miner: 15000,- euro

Op deze slimme manier kan iedereen investeren in het Skywire project en gratis Skyhours en Skycoin verdienen. De initiële investering kan zich op termijn snel weer terugverdienen. Afhankelijk van de ontwikkeling van het Skywire netwerk en de Skycoin koers, kan de investering binnen een aantal maanden zijn terugbetaald. Nogmaals, de kosten zijn eenmalig en er zijn geen jaarlijkse servicekosten en verborgen adders. De Skywire Relay Group deelt namelijk in de Skyhour opbrengsten waardoor deze alle belang heeft om de afgenomen Skyminer te onderhouden.

Waarom zou ik investeren in een Skyminer pakket van de Skywire Relay Group?

  • Het bouwen en onderhouden van een Skyminer is tijdrovend, vergt veel expertise en is duur. De meeste mensen hebben de tijd, geduld en expertise niet in huis.
  • Het is bijna onmogelijk om een kant-en-klare Skyminer te verkrijgen. Er zijn wachtlijsten van twee jaar doordat er te weinig Skyminer fabrikanten zijn in China. Deze Skyminers komen dan ook nog eens zonder een service contract. Je zult nog steeds je moeten verdiepen in de technische aspecten van een Skyminer, Skywire en de Skycoin.
  • Is het niet makkelijker om gewoon samen te werken met Nederlandse Skyminer specialist? Je betaalt 1 keer voor de hardware en installatie, vervolgens ben je af van de zorgen en heb je een automatische geldautomaat in je huis staan!
  • Skycoin is een veelomvattend project die behoort tot de beste crypto en blockchain projecten met de meest belovende technologie.

Voor meer informatie, neem contact op met LiBerBits!

Opmerkingen en vragen zijn welkom.

* indicates required field

Lees verder

The Great Reset!

De belangrijkste globale organisaties en instellingen spreken steeds meer over een aankomende Great Reset en een nieuwe Bretton Woods overeenkomst voor het hervormen van de wereldeconomie. Een virus, zo schijnt het te zijn, heeft immers de globale economie in een depressie gestort. Vooral het World Economic Forum heeft dit onderwerp expliciet op haar 2021 agenda […]

Oct 19, 2020
5,5 min

Shitcoins, alchemie en zelfverrijking

Bitcoin begon als een antwoord op ons falend monetair systeem, waarin het zeggenschap over geld volledig in de handen ligt van overheden en waarin geld schier achteloos wordt bijgedrukt. Het duurde niet lang of er verschenen allerlei ‘alternatieve munten’, die zichzelf als alternatief presenteerden op de ‘oudere en gedateerde’ Bitcoin. Maar vrijwel al deze “shitcoins” […]

Oct 16, 2020
3 min

Godfrey Bloom over Banken, Bitcoin en Goud

Godfrey Bloom (70) is een bekende omstreden Britse politicus. In tegenstelling tot vele van zijn politieke collega’s schrok hij er nooit voor terug om zijn mening te uiten en zijn vaak controversiële standpunten te vertellen. Godfrey Bloom is geen onbesproken figuur en door zijn controversiële standpunten en krasse uitspraken lag hij geregeld aan de basis […]

Oct 9, 2020
3 min