SPAARREKENING OPENEN

26 apr. 2013
Aanbieding: 

Wilt u werkelijk een spaarrekening openen? 

Deze informatie over een spaarrekening openen zult u niet zo vaak lezen en zeker niet op de NOS te zien krijgen. Daarnaast willen we u ook niet afraden om een spaarrekening te openen, maar we vragen u te overwegen welke risico’s u in feite neemt. Geld sparen lijkt onzinnig in deze tijden. De spaarrentes zijn nu laag de hoogste spaarrente is alleen maar te verkrijgen wanneer u langdurig spaart en het geld niet aanraakt.

Wat zijn de nadelen van een spaarrekening openen?

Hier volgt een prikkelende opsomming van nadelen die kleven aan een spaarrekening. De hier vermelde nadelen zijn gebaseerd op de risico’s:

spaarrekening openen1. Wanneer u een spaarrekening opent en het geld daar permantent vast zet, leent u het geld in feite uit. Het geld is in feite niet meer in uw handen en neemt daarmee meteen een risiko aangezien u het geld uitleent aan de bank. Wat doet de bank met uw geld? Hopelijk bouwt uw bank de kapitaal reservers op voor slechter weer dat er aankomt.

2. Een spaarrekening openen kan gemakkelijk online gedaan worden, alles is virtueel, zelfs de nummers op uw online spaarrekening. Het zijn gewoon nummers op een scherm en representeren een aanspraak op geld met een bepaalde rente in de toekomst. De aanspraak zelf wil niet zeggen dat u daadwerkelijk uw geld kunt opnemen. U zult vaak een boete moeten betalen wanneer u beslist uw spaarrekening op te heffen of geld op te nemen.

bankstoringU zult uw spaartegoeden niet uit uw bank kunnen halen wanneer er een bankrun, bank holiday of een online digitale bankstoring is door een hack aanval. Dit is een daadwerkelijk risico dat u loopt. Weegt de spaarrente op tegen het risiko dat u neemt? Een kluis thuis hebben is een slimme zet naast dat u een spaarrekening erop naast houdt. Wanneer u een spaarrekening openen wilt, prima, sta stil bij dit risiko en zorg ervoor dat u niet alles op de bank spaart, maar ook wat geld thuis in de kluis legt.

3. Helaas, vervelend dat ik dit moet schrijven, maar de gezondheid van de Nederlandse banken is niet goed. Dit is wat de overheid en de Nederlandse bank uw niet wilt vertellen. Ze willen dat iedereen het vertrouwen behoud in het Nederlandse bankwezen. Het ziek geworden Nederlanse bankwezen is in feite, bankje voor bankje, bijna volledig genationaliseerd door de overheid.

spaarrekening online openenHet is een feit dat de Nederlandse banken te weinig reserves hebben en zeer kwetsbaar zijn bij een nieuwe mogelijke krediet c.q. bankcrisis. De bankcrisis van 2008 is nog steeds aan het voortwoekeren. Onze zuiderburen maken zeer moeilijke tijden mee en Nederland staat er helemaal niet zo goed voor als we graag willen geloven. De Nederlandse staatschuld is sinds 2008 met 190 miljard euro opgelopen tot 450 miljard euro! Dit representeert 72 % van ons BNP, dit is geen gezonde ontwikkeling. De gezamenlijke Nederlanse hypothekenschuld is sinds 1996 opgelopen van 138 tot 636 miljard Euro! Dit terwijl de zeebel in de huizenmarkt is doorgeprikt, de prijzen nog steeds dalen tot grote schik van onze leenheren, de banken. De banken zien hun onderpand in waarde achteruitgaan, hetgeen niet goed is voor hun balansrekeningen. De Nederlandsers zijn meer en meer bankslaven aan het worden. Nogmaals, deze ontwikkeling representeert een risico wanneer u een spaarrekening openen wilt gedurende een economische crisis in Europa die nog niet over is.

spaarrekening openen op een veilige bank4. De bankenwereld van Nederland is internationaal verweven met het Westerse banksysteem dat vooral wordt gedomineerd door de Megabanks in Wall Street en Londen in samenspraak met de Centrale banken. De Nederlandsche Bank is uiteindelijk ondergeschikt aan de ECB. De Nederlanders hebben veel fiscale en vooral monetaire souvereiniteit uit handen gegeven. Het probleem is dat doordat onze monetaire souvereiniteit is afgenomen, we moeten kijken naar hoe ons Westerse bankssysteem werkt……dit werkt helaas niet in het voordeel van de burgers, maar in het voordeel van de aandeelhouders van de Megabanks en de Centrale banken. Het allerergste is dat dit systeem volledig en ook volledig corrupt is. De Megabanks en de centrale banken domineren en manipuleren alles en de meeste overheden zijn volledig slaafs afhankelijk van dit feodaal-systeem van internationaal bankieren. Waarom? Omdat de staatschulden worden gefincancieerd door de megabanks. Een Nederlandse bank is maar een kaartje in het grote kaartenhuis. Voor meer info: facts on our corrupt banking system. Waarom zouden we een spaarrekening openen in het licht van deze feiten, zeker als we geen hoge rente krijgen voor het nemen van het risico.

spaarrente op spaarrekeningAls u bovenstaande nog eens naleest, dan beseft u dat de bankgarantie van onze overheid niet zomaar zal gelden onder alle voorwaarden. Wilt u een spaarrekening openen, moet u daadwerkelijk controleren of de bankgarantie geldig is voor uw bank, u zelf en uw spaarvorm. Ons banksysteem is corrupt en we zijn als Nederlanders niet monetair souverein. Een bankgarantie voor onze spaartegoeden is geen vanzelfsprekendheid.

Een spaarrekening openen kunt u zeker doen, maar besef dat de risico’s die u neemt feitelijk zijn. Dit artikel is niet om u bang te maken, maar in feite om ons allemaal bewust te maken van wat het betekent om een spaarrekening te hebben bij de bank. We hebben eigenlijk een enorme opschoning en hervorming van ons Westerse bankensysteem nodig. We kunnen u wel de dienst van Uphold aanraden voor een gedeelte van uw spaargeld. U kunt zonder problemen een spaarrekening openen bij Uphold.

Deposito Bank spaarrekening openenBovendien wil ik alle Nederlanders oproepen om mee te doen aan de oprichting van de eerste Nederlandse deposito bank en nutsbank, de Nederlandse Deposito Bank met een 100 % reserve!

Ik wil niet meer sparen in fiat geld! Wat kan ik doen?

1. Het openen van een goud rekening!

Centrale banken kopen goud. Koop goud en bescherm je vermogen tegen geldontwaarding en erosie van jouw koopkracht door inflatie. Goud is geld en geen barbaars relict. Waarom zou immers de Nederlandsche Bank zich dan de moeite nemen om een gedeelte van het goud weer terug te halen uit de Verenigde Staten. Waarom kopen de centrale banken van de BRIC’s landen zo veel goud? Wat weten zij wat wij niet weten? Goud is geld en de ultieme bescherming in geval van vreselijke calamiteiten. Voor meer informatie: Waarom zou ik goud kopen?

2. Het openen van een Bitcoin rekening! 

Een andere zeer gedurfde optie is voor mensen met een positieve toekomstvisie is het openen van een Bitcoin rekening. Bitcoin is de digitale valuta van de toekomst die super eenvoudig werkt, zonder banken en dus zonder al die kosten en belemmeringen die banken ons opleggen. Met Bitcoin wordt je je eigen bank. Open een rekening bij jezelf voor het kopen en sparen van Bitcoins. Zo’n Bitcoin rekening heet een Bitcoin Wallet of portemonnee. Voor meer informatie: waarom zou ik Bitcoins kopen?

Voor meer informatie:

 

Lees verder

Bitcoin leeft en vervangt wetten door code

Wat is de echte Bitcoin revolutie? Wat is de echte meerwaarde van decentrale blockchains? Wat is het verband tussen Bitcoin en de Amerikaanse onafhankelijkheidsverklaring? Of onze Acte van Verlatinghe? Wie verlaat wat? Ja de centrale bank gaat eraan. Maar wat nog meer? En wat komt ervoor in de plaats? Juist de covid plandemie laat zie […]

20 sep. 2021
4,5 min

Satoshi Nakamoto-standbeeld onthuld in Hongarije

’s Werelds eerste fysieke standbeeld van de anonieme Bitcoin-uitvinder Satoshi Nakamoto is vandaag aan een menigte gepresenteerd in de hoofdstad van Hongarije Boedapest. Het levensgrote bronzen monument toont een persoon met een hoodie. De kledingkeuze met het Bitcoin-logo aan de linkerkant was bedoeld om Satoshi’s anonimiteit te onderstrepen. Het uitdrukkingsloze gezicht van het beeld heeft […]

16 sep. 2021
0,5 min

Evergrande in diepe financiële problemen!

We willen onze lezers wijzen op de financiële problemen van Evergrande aangezien een aankomend bankroet van deze vastgoedreus vergaande gevolgen kan hebben. Het bedrijf heeft bankroetadviseurs gehuurd en de Chinese overheid zal de schuldeisers van Evergrande niet gaan helpen. Evergrande is sinds 1996 in relatief korte tijd uitgegroeid tot bijna de grootste vastgoedontwikkelaar in China. […]

16 sep. 2021
2,5 min