holo hot

Waarom en waar kan ik Holo crypto (HOT) kopen van Holochain?

Sep 17, 2021
Aanbieding: 

Wil je meer weten over het Holo crypto project? Wil je de Holo crypto tokens (HOT) van Holochain kopen? In deze beknopte gids behandelen we waarom en waar je het beste de HOT cryptovaluta van het Holo platform kunt kopen. Verder zul je meer leren over de risico’s bij het kopen van de Holo crypto tokens (HOT). Hieronder kun je de actuele koers van HOT zien en Holo kopen met iDEAL in Nederland bij Bitvavo.

Wat is de Holo token (HOT) van Holochain?

holo hot token kopen

De Holo token is een ERC20 token die verkocht is geworden tijdens de Holo token sale in april 2018 voor het crowd financieren van het Holo’s blockchain project. Het project is gebaseerd op de Holochain technologie en heeft als doelstelling om een gedistribueerd P2P-hosting platform te verwezenlijken voor nieuwe Holochain applicaties (hApps). Net zoals Airbnb de hotel sector op z’n kop gooide, wil Holo de hosting sector veranderen met de Holo software voor het verwezenlijken van een nieuw P2P gedistribueerd hosting model en platform. Het is makkelijk om hApps te ontwikkelen aangezien Holo de Javascript en Lisp programmeertalen worden ondersteund. Hieronder kun je een introductievideo zien over de waardepropositie van het Holo en de Holochain project die ambieert om uiteindelijk een nieuwe generatie van het internet te verwezenlijken.

Hieronder kun je de oprichters Arthur Brock en Jean Russell aan het woord zien over de unieke werking van Holochain en waarom HOT tokens, wellicht hot zijn ( ;

Waar kan ik de Holo tokens (HOT) het beste kopen?

HOT kopen van Holochain

Nederlanders kunnen het beste gebruik maken van de Nederlandse handelsbeurs van Bitvavo. De Holo (HOT) tokens kunnen hier zeer gemakkelijk en goedkoop met iDEAL worden gekocht. Voor een zeer lage handelscommissie (0,25 %) kan hier iedereen vertrouwd en veilig HOT kopen. Bitvavo heeft als aanbieding dat gebruikers tot 1000,- euro zonder handelscommissie Holo kunnen kopen. Voor meer informatie:

Een alternatieve optie is om naar een Nederlandse broker te stappen. Op het platform van Coinmerce kan ook voordelig met iDEAL Holo worden gekocht. Holo kopen (HOT) met Coinmerce is ook uiterst gemakkelijk. Voor meer informatie:

Op de internationale exchanges wordt de handelsvolume van de handel in Holo tokens gedomineerd door Binance. Het beste voor veeleisende daghandelaren is om hier de HOT tokens te kopen en te verkopen. Voor meer informatie:

Beschik je al over Bitcoin of een andere cryptomunt? Je wilt bovendien Holo kopen zonder identiteitscontrole? In dat geval kun je het beste gebruik maken van de instant exchange dienstverlening van Changelly. Voor meer informatie:

Waarschuwing over de risico’s bij het kopen van Holo crypto tokens (HOT)

Dit blockchain platform voor cloud hosting is onder ontwikkeling en het is de bedoeling dat de investeerders in de HOLO tokens deze later kunnen omwisselen voor een native token op het platform, de Holo Fuel.

De Holo Fuel is een utility token om gebruik te kunnen maken van het Holo platform en werkt als een mutual credit currency met een dynamische hoeveelheid in omloop. Het is niet gebaseerd op een traditionele token of cryptomunt ontologie, maar eerder een dynamische dienstverleningstransactie en boekhoudingssysteem van wederzijds geleverde diensten. Het is een experimentele nieuwe technologie en is vanuit dit oogpunt een risicovolle belegging. Begin altijd eerst met een goed begrip van Bitcoin. Lees eerst onze Bitcoin cursus of de beleggingsgids alvorens je begint met het beleggen in andere meer risicovolle cryptovaluta.

Dit neemt niet weg dat de ambities goed zijn en dat we een te maken hebben met een origineel nieuw ontwerp dat door een prima team wordt ontwikkeld. Hieronder krijg je een uitleg over Holochain en waarom het een bijzonder gedistribueerd netwerk en Dapp-framework is op basis van een Proof-of-Service methode.

Gerelateerde artikels:

Lees verder

Mastercard netwerk integreert spoedig bitcoin en crypto diensten

Mastercard staat op het punt om een belangrijke aankondiging te doen. Ze willen banken en winkeliers die aangesloten zijn op het Mastercard betalingsnetwerk de optie bieden om betalingen in bitcoin te accepteren. Dit nieuws is vrijgekomen vandaag 25.10.2021 op CNBC gepubliceerd. Net zoals Twitter als een sociaal netwerk nu ook werkt als een bitcoin betalingsnetwerk […]

Oct 25, 2021
1,5 min

Jack Dorsey waarschuwt voor hyperinflatie

Miljardair en Twitter oprichter Jack Dorsey plaatste afgelopen vrijdagavond een opmerkelijke tweet over hyperinflatie. Hyperinflatie gaat alles veranderen. Het gebeurt nu al. De consumptieprijzen hebben in de Verenigde Staten een recordstijging gehad. Er is steeds meer bezorgdheid over de inflatiedruk. Zelfs de Federal Reserve-voorzitter Jerome Powell bekende dat de inflatiedruk tot ver in volgend jaar […]

Oct 25, 2021
2 min

Hoera crypto fnuikt Amerikaanse sancties

Het is zo grappig om nieuwsartikelen te lezen als je de narratieven kent die steeds maar worden ingezet om de goegemeente verder de hersenen te spoelen. Zo zouden Putin en China agressieve bedoelingen hebben in een wereld die compleet wordt gedomineerd door Amerikaanse legerbases en militaire uitgaven. En zo zou crypto slecht zijn omdat je […]

Oct 24, 2021
2,5 min