UFUN

UFUN Global E-Commerce Group:

UFUN is een enorm online e-commerce platform in Azië die vergelijkbaar is met een kruisbestuiving tussen eBay en Amazon. Het verschil is dat deze veel groter is aangezien er vele verschillende bedrijven hebben geïnvesteerd voor het online kunnen aanbieden van hun produkten. Bij UFUN kun je vastgoed kopen, edelmetalen, kleren, helicopters, Porches…. enz.

ufun groupVoor het verbeteren van de handel op haar UFUN E-commerce platforms en divisies tussen de verschillende landen en mensen in verschillende landen, heeft UFUN haar eigen betalingssysteem geïntroduceerd en een eigen bank opgericht. Dit is de UFUN Reserve Ltd. Deze bank heeft als taak de uitgave van de UToken, een eigen digitale valuta die kan worden ingezet voor het snel kunnen kopen en verkopen van goederen en diensten op UFUN. Dato Taniel Tay en Eddy Tan zitten op dit moment in de UFUN management team.  Hieronder kun je een videopresenatie zien met een speech van Dato Taniel Tay:

Hier zie je een vidoe met een speech van Eddy Tan:

UFUN RESERVE Bank – waarom kan UToken alleen in prijs toenemen?

De UFUN Reserve is een bank met de verantwoording voor het uitgeven van een nieuwe digitale munt met een stabiele prijsontwikkeling op basis van de BASEL voorschriften en een gedekte reserve van goud. De UToken is voor 22 % gedekt door een goudvoorraad. Er is geen bewijs voor dit en het is niet duidelijk wie de onafhankelijke auditor is van UFUN. Voor meer informatie: UToken digital currency.  Met behulp van de UToken is het veel makkelijker en sneller om te handelen en krijg je o.a. vele betere prijzen en kortingen. De UToken was de snelst groeiende digitale valuta in Azië naast Bitcoin. UToken wordt er van verdacht een echt ponzi munt te zijn.

ufun reserveDe uitgave en prijs van de UToken wordt streng gecontroleerd en speculanten worden geweerd door o.a. te eisen dat je altijd 30% van het bedrag dat je wilt uitkeren in een fiat currency zoals de USD weer moet gebruiken om de UToken te kopen. Je kunt nooit volledig uit UToken stappen, je zult altijd een bedrag moeten aanhouden en besteden als UTokens op het UFUN e-commerce platform. Daarnaast zul je 10 % commissie moeten betalen aan UFUN wanneer je UToken wilt gaan cashen. Het is daarom niet mogelijk om de UToken markt te crashen en daardoor ook stabiel te ontwikkelen. Iedereen die UTokens koopt, heeft een interesse om deze te handhaven en te gebruiken voor handel in diensten en goederen. Dit maakt UToken tot een zeer bijzondere investering. Je ”investeert” niet alleen in een digitale valuta, maar in een e-commerce model uit Azië en de gedekte intresses van een conglomeraat van bedrijven. Tot op een bepaalde hoogte zou je het met een UFUN waardecertificaat kunnen vergelijken die je uitwisselt met andere gebruikers of gewoon inwisselt voor de aankoop van een auto. Uiteindelijk hebben waardecertificaten geen echte waarde en je kunt ze niet inwisselen voor goud, dus het is een echt fiat digitaal geld. Ten slotte, je kunt niet zomaar UTokens kopen als een buitenstaander, je moet een uitnodiging krijgen. UFUN Reserve wil geen prijsexplosie en beursspeculanten, maar de ontwikkeling van een sterke, betrouwbare digitale valuta gedekt door goud. Helaas, dit is niet inzichtelijk nog transparent…. kunnen we banken en bedrijven op hun woord geloven? De prijsontwikkeing wordt verder ondersteund door de uitbreiding en success van het UFUN e-commerce platform. Ik heb zelf niet gezien hoe ik dit platform kan gebruiken. Niettemin bestaat UFUn uit verschillende divisies.

Hier volgt een lijstje met de divisies van UFUN:

  • UFUN Store
  • UFUN Club
  • UFUN Charity
  • UFUN Property
  • UFUN GOLD
  • Ubonuss
  • Ubarter

UFUN heeft kantoren over heel Azië en heeft recentelijk in Londen een nieuwe geopend. De intentie is van de UFUN Group om te investeren in Europa. De vraag is of dat echt gaat lukken sinds de nadelen en de geruchten dat het gewoon een ponzi scheme is opgezet door een group bedrijven in samenwerking met een aantal banken.

Voor meer informatie:

[schema type=”review” url=”https://www.bestebank.org/ufun/ ” name=”UFUN STORE & DIVISIONS” description=”Wat is UFUN voor een conglomeraat van bedrijven? Wat is de UFUN Store en de UFUN Reserve? ” rev_name=”UFUN ” rev_body=”UFUN E-Commerce” author=”Luuk Soons” pubdate=”2015-02-03″ user_review=”4″ min_review=”1″ max_review=”6″ ]

Bronnen:

UDPB Bank