INVESTEREN IN UTOKENS? CRYPTO SCAM ALERT!

U——-

UToken was een scam en ponzi fraude.

Het project had prachtige claims, maar waren allemaal een vorm van afzetterij.

Het was geen cryptocurrency.

 

———————————————————————————————————-

1. UToken wordt streng bewaakt door een centrale bank, de UFUN Reserve Bank. Deze wordt zelf weer overzien door 3 internationale banken die allemaal voldoen aan alle BASEL-voorschriften (UDBP Bank & DBG Bank & NICO Financial). Achter de banken staan weer de economische belangen van een conglomeraat van bedrijven in Azië.

investeren in utokensZe werken allemaal samen om een gezonde globale digitale valuta te ontwikkelen die op een gezonde en natuurlijke manier wordt ontwikkeld en niet kan worden gemanipuleerd door grote beursspeculanten. UToken is zo opgezet geworden dat ze alleen kan stijgen in prijs, op een natuurlijke weg zich kan ontwikkelen en wordt afgedekt met echte activa, liquide middelen en goud! Het is een bijzondere centraal geleide digitale munteenheid met een intrinsieke waarde!

ufun group utokens2. Om dit verder op een gezonde manier mogelijk te maken wordt de UToken door de centrale bank door middel van netwerken van UToken gebruikers gedistribueerd. Utokens wordt in dit opzicht niet gedragen en verspreid door banken, zoals bij fiat geld, maar door netwerken van gebruikers. In dit opzicht is UToken te vergelijken met Bitcoin. Niettemin, Bitcoins kun je kopen bij wisselkantoren en online beurzen. Deze Bitcoin knooppunten zijn een probleem voor Bitcoin doordat hier vele speculanten opereren die de prijs volatiliteit negatief beïnvloeden en het vertrouwen in deze cryptocurrency aantasten. Vandaar dat Utokens niet op wisselkantoren of beurzen beschikbaar zijn. Utokens kunnen alleen op basis van een uitnodiging van iemand binnen het Utoken netwerk worden gekocht. Het is te vergelijken met een lidmaatschap. Het lidmaatschap geeft om UTokens te kopen. Dus, je moet een uitnodiging krijgen om UTokens te kunnen kopen via een lid van het UToken netwerk. De leden die UTokens aanhouden investeren in UToken als een digitale valuta en profiteren van een gestage prijs ontwikkeling. Daarnaast kunnen leden nieuwe leden werven en een commissie verdienen in de vorm van extra UTokens.

buy ufun utokens3. Besef dat UToken voor lange tijd niet voor Westerlingen beschikbaar was. Het is een bijzonder monetair initiatief van de UFUN Groep uit Azië voor het ontwikkelen van een gezonde, centraal geleide internationale digitale valuta. Het succes van UToken in Azië is enorm en heeft vele mensen zeer rijk gemaakt. Dit optimisme heeft er verder voor gezorgd dat de strategie van de UFUN Groep zich nu richt op het Westen. Vergeet niet dat de UFUN Groep een enorm e-commerce platform bevat waar je alles met UTokens kunt kopen, van kleren, tot vastgoed, tot goud! Het is te beschouwen als een kruisbestuiving tussen Allibaba en Amazon. De UFUN Groep wil dat de UToken zich kan verspreiden in het Westen. De verdere verspreiding van UToken in het Westen kan de prijs significant laten stijgen! Het investeren in deze digitale munt kan een enorm rendement geven. Vergeet niet, de Aziaten kijken meer op lange termijn. Verwacht geen prijs chocks zoals bij Bitcoin. In tegendeel, wanneer je in stapt met een X Euro’s om UTokens te kopen en je zou dezelfde dag nog deze weer terug converteren naar Euro’s zul je een verlies lijden! Wanneer je instapt als lid, zijn er kosten verbonden met het opzetten van jouw account 15 % en wanneer je de UTokens weer converteert naar Euro’s moet je een commissie van 5 % betalen. UToken wil alleen leden die op lange termijn willen investeren in de UToken als een digitale currency en geloven in dit UFUN project.  

investeren in utokens4. Dus, het kopen van UTokens moet worden gezien als een lange termijn investering, met zeer goede vooruitzichten. Het kan een van de beste investeringen worden van je leven. De krachten achter UToken zijn structureel verschillend dan de krachten achter Bitcoin. De Euro is een munt met een precaire toekomst en wordt elk jaar uitgehold in koopkracht. De bank geeft je niks voor je Euro’s op een spaarrekening. Wil je op korte termijn speculeren met je geld, dan kun je beter Bitcoins kopen of opties. Of wil je een gedeelte van je spaargeld veilig beleggen in een nieuwe digitale munt uit Azië met een gezonde groei vooruitzicht? De keuze is aan jouw, je kunt ook beide paden bewandelen. Vergeet niet, het investeren in digitale valuta’s brengt altijd risico’s met zich mee. Investeer alleen met geld die je ook kunt verliezen. Investeer nooit met geld dat je niet kunt veroorloven om te verliezen. Dat geld kun je beter als contant opnemen en op een veilige plaats bewaren of omzetten in goud: waarom zou ik goud kopen? Of je koopt met je UTokens goud? Het is mogelijk. In ieder geval, als je geld over hebt en je wilt met geld meer geld maken; en je bent niet bang voor eventuele verliezen……dan is het misschien tijd voor een persoonlijke uitnodiging?

investeren in utokens

Wil je een uitnodiging ontvangen met informatie over hoe je kunt investeren in de UFUN UTokens?

Vul dan je gegevens in en dan krijg je per email meer informatie toegestuurd.     

 

Contact opnemen:

* indicates required field

 investeren in utokens

 

Gerelateerde artikels: