UTOKEN

Jan 30, 2015
Aanbieding: 

Wat is UToken en waarom zou ik UTokens niet kopen?

utoken ponzi schemeIn Azië is de UToken zeer populair geworden als een nieuwe digitale valuta.Utoken is een digitaal transactiemiddel, een hulpmiddel voor het uitwisselen van goederen en waarde over het internet. Niettemin, de strijd tegen UToken is geopend. Volgens vele is het een misleidende digitale valuta en waarschijnlijk een Ponzi-scheme. Mijn grootste bezwaar is dat het niet duidelijk is wie verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van de UToken wallet. Bovendien is UToken een centraal geleide digitale munteenheid en is geen decentraal cryptogeld. Het is ook niet precies duidelijk welke bedrijven echt achter de UToken en de UFUN groep zitten. UToken heeft de kenmerken van een  internationaal opgezette Ponzi scheme ontwikkeld in samenwerking met natuurlijk echte banken! 

utoken fraudVerspil geen tijd…Ik raad mijn lezers aan om geen UTokens te kopen. Koop dan liever echt goud of bitcoins.

Aanbevolen artikel: waarom zou ik investeren in bitcoin?

wat zijn bitcoins en altcoins?

—————————————————————————–

Op deze manier wordt UToken gepresenteerd.


Het is bijzonder digitaal geld uit Azië die een aantal problemen die aan bitcoin kleven oplost. UToken heeft volgens vele aanhangers een goede potentie om exponentieel in waarde te stijgen. In een notedop:

 • UToken is een initiatief van Aziatische bedrijven met een e-commerce platform, de UFUN Groep.
 • UToken wordt gereguleerd uitgegeven door een centrale bank –  de UToken Reserve Ltd onder toezicht van 3 banken en wordt beheerd volgens de BASEL-voorschriften.
 • UToken is voor 22 % gedekt door goud en de verzamelde activa van de UFUN Groep.
 • UToken is een investering in de activiteiten van deze groep en de ontwikkeling van de UToken als een globale digitale valuta.
 • Korte termijn speculatie met UToken is niet mogelijk, het is een lange termijn investering. Iedere UToken houder heeft een belang in de ontwikkeling van UToken als een globale digitale valuta en het succes van de UFUN Groep.

——–
altcoin utokens kopen
Naarmate UToken in Europe en het Westen zal verspreiden zal de discussie tussen de relatieve waardes en verschillen tussen beide toenemen. Laten we beginnen met een uitgebreide handleiding en een meer diepgaande discussie over de wederzijdse verschillen en waarom het investeren in UToken zeer lucratief kan zijn.

DE UTOKEN HANDLEIDING:

1. Wat zijn de verschillen tussen UToken en Bitcoin?

utokenKijk er zijn vele monetaire onderzoekers en economen die stellen dat bitcoin geen intrinsieke waarde heeft. Goed, ze geven daarmee aan dat bitcoin een fiat cryptocurrency is, net zoals alle andere altcoins en cryptocurrencies. Het belangrijkste voordeel van bitcoin als een valuta is dat deze niet kan worden gemanipuleerd doordat het aantal bitcoins per definitie vast ligt en volledig decentraal is. Niettemin, er is niks wat de prijsstabiliteit kan garanderen en de intrinsieke waarde van bitcoin kan bepalen. In het verlengde van deze redenering is Sound money, gezond geld altijd gebaseerd op commodities zoals goud. Bitcoin zou echt een waarde hebben als deze op de goudstandaard zou worden gezet. De Aziaten zijn dol op goud en beschouwen goud als echt geld. Het is dan ook niet vreemd dat in landen als China, Hong Kong, Maleisië, Singapore, Indonesië  en Thailand UToken in popularieit toeneemt. Waarom?

UToken is de eerste digitale valuta in de wereld met een goud reserve systeem  die door een  bank wordt gecontroleerd die aan alle BASEL kwaliteitseisen voldoet. De waarde van Utoken is gecorreleerd aan goud, maar er is meer. Er zijn op dit moment meer dan 600 miljoen UTokens in circulatie. De kwantiteit en prijsstabiliteit van Utokens wordt verder beheerd door een centrale autoriteit die Utoken Reserve Limited wordt genoemd.

2. Wat is de UToken Reserve Limited?

utoken kopenHet is een bedrijf  en representeert een groep van internationale  bedrijven uit de technologische, internet, zaken- en bankwereld in Azië. Deze groep van bedrijv an staat bekend onder de naam UFUN. De UFUN GROUP is een conglomeraat van zeer grote bedrijven die zich bezighouden met goud, vastgoed, telecommunicatie, entertainment enz. Het e-commerce platform van UFUN heet de UFUN STORE. Je zou kunnen versimpeld kunnen stellen dat het een combinatie van Ebay & Amazon in Azië is en gezamenlijk een eigen digitale valuta wil uitgeven die je nu kunt gebruiken om spullen mee te kopen op dit UFUN netwerk. Deze digitale munteenheid, kan iedereen gebruiken om producten, vastgoed, edelmetalen en andere diensten mee te kopen op dit enorme e-commerce platform. Niettemin, het is niet beperkt tot de Ufun Store. Iedereen kan UTOKENS gebruiken, accepteren en kopen. Het is niet bedoelt als een interne munteenheid, maar al een globale digitale valuta voor internationale handel. Vandaar dat er een specfiek bedrijf is opgericht voor het beheren en uiteven van Utokens:  UTOKEN RESERVE LTD.

Dit bedrijf zorgt ervoor dat elke UToken die wordt uitgegeven  voor 22 % gedekt is met goud. De UTOKENS worden gezet op een Trust Account op een fiducaire bank die aan alle BASEL voorschriften voldoet en volledig is verzekerd. Dit is de BDG Bank. Deze bank beheert alle transacties voor UTOKEN RESERVE voor het bewerkstelligen van een veilige boekhouding en het mogelijk maken dat er een echte veilige credit rating mogelijk is. De UTokens worden overzien en bewaakt door een groep bankiers om er voor ze zorgen dat UTOKEN zich op een gezonde manier ontwikkeld. De banken die achter de UTOKEN Reserve staan zijn:

 1. de United Development Bank of Pacific Limited (UDBP Bank)
 2. de Development Bank of Guinea (BDG Bank)
 3. de NICO Financial groep

Hier is een presentatie van de CEO van de BDG Bank over UTokens en cryptocurrencies:

utoken reserve bank for Utokens

3. Waarom deze moeite voor het beheren en uitgeven van UToken?

utoken bankHet probleem is dat als je een cryptocurrency op een betrouwbare goudstandaard wilt zetten en op een gezonde manier wilt laten ontwikkelen op basis van een stabiele prijsontwikkeling, dat dit component moet worden gereguleerd en gecontroleerd door een betrouwbare derde partij. Het beheer van het goud moet in veilige en betrouwbare handen zijn. Er zijn verschillende bedrijven en banken nodig om dit een goede banen te leiden en UToken is voorzichtig vanuit dit perspectief opgezet. UToken is de eerste gereguleerde cryptocurrency waarbij het bankwezen en het bedrijfsleven in Azië de handen heeft samengeslagen om een betrouwbaar alternatief voor fiat geld en fiat cryptocurrencies te bieden op basis van de bestaande BASEL voorschriften en een goud standaard. UToken is een legitiem betaalmiddel gebaseerd op de principes van gezond geld.

Niettemin, het impliceert meteen ook weer een nadeel, een zeker risico m.b.t. de betrouwbaarheid van derde partij (third party risk). Het voordeel van bitcoin is dat deze geen vertouwen heeft, er is geen derde partij risico. Door het vastpinnen van een cryptocurrency op goud, introduceer je een derde partij risico. Bovendien introduceer je een centrale autoriteit die het overzicht heeft over het beheer van dit digitaal geld. Dit is precies wat bitcoin zo revolutionair maakt, weg met banken en conventionele centrale autoriteiten die de vrijheid van het geld willen vastpinnen op traditionele commodities zoals goud. Wat beter is, is moeilijk te zeggen en hangt af van de monetaire theorieën die je toepast. Beide digitale valuta’s representeren bijzondere unieke experimenten. UToken kan alleen maar in waarde stijgen. Goud is behoorlijk gemanipuleerd. Wanneer de goud manipulatie stopt, zal het muntje in één klap in waarde stijgen. Speculeren de Aziaten op deze prijssprong?

De verdere waarde van Utoken is afhankelijk van de circulatie snelheid, de normale marktwerking en de omvang in de gezamelijke handelstransacties en uitbreiding van het netwerk. Je kunt met UTokens investeren in vastgoed op UFUN Property, goud op UFUN GOLD, handelen op UToken KMS, en spullen kopen op UFUN Store of de UFUN Mall. UFUN is uiteindelijk een enorm e-commerce platform en natuurlijk kun je haar eigen digitale muntjes daar gebruiken. Recentelijk heeft UFUN ook geïnvesteerd in een Marina Resort in Thailand en kunnen mensen hier met UTokens een appartement kopen:

4. Conclusie over UToken:

utokens kopenUToken is geen nieuwe decentrale cryptocurrency, maar een nieuwe digitale munteenheid gedekt door goud en commerciële belangen van de UFUN group. De UFUN group is de uiteindelijke autoriteit die deze munteenheid op een gestructureerde manier uitbrengt door middel van de UToken Reserve. Het doet me veel denken aan de Federal Reserve die in handen is van een aantal zeer machtige bedrijven en banken en verantwoordelijk is voor de uitgave van de US Dollar. Heeft de UFUN groep de ambitie om een nieuwe digitale wereld reservemunt te scheppen? Het lijkt erg veel op ( :  Op dit moment heeft UFUN kantoren in Singapore, Bangkok, Hanhoi, Guangzhou, Kuala Lumpur, Hong Kong, Jakarta, Borneo en heeft laast ook een nieuwe geopend in Londen.

Dit heeft wel een zeer duidelijk voordeel, er is namelijk een duidelijke strategie met een enorme enomische interesse die een geleidelijke waardevermeerdering van de UToken zal ondersteunen naarmate meer mensen en bedrijven de UToken zullen gebruiken. De verdere prijssprong die goud in de toekomst zal maken, zou UToken ook nog eens tot een interessante investering kunnen maken. Je kunt mogelijkerwijs op een passieve manier veel geld verdienen door vroegtijdig in te stappen bij UToken. Het voordeel is ook dat er een enorm e-commerce platform (de UFUN STORE) beschikbaar is waar je gewoon direct met UTokens kunt betalen. Het probleem met de meeste altcoins is dat er niet veel winkels en bedrijven zijn die deze kunnen of willen accepteren. Dit probleem is er niet bij UToken. Vandaar, als investering is UToken wellicht interressant als we precies zouden weten wie achter de UFUN group zit. UFUN is een beetje een schimmige instantie. Daarnaast, lijkt het op een centraal geleide ponzi scheme waaruit je moeilijk kunt uitstappen.

Bovendien een vergelijking trekken met Bitcoin is moeilijk aangezien Bitcoin los is van alle mogelijke autoriteiten en interesses. Met Bitcoin ben je je eigen bank. Bitcoin is vrij, disruptief, wispelturig en anarchistisch. Dit is UToken niet. Het grote probleem is dat UToken niet echt transparant is. Wie is verantwoordelijk voor de UToken wallets? Dit is niet duidelijk. Je hebt dus geen controle over je eigen UTokens en je weet niet wie dit eigenlijk heeft. Hier volgt een ‘cheesy’ video-presentatie van de UFUN STORE:

5. Hoe kan ik UTokens kopen?

ufun utoken netwerkHet kopen van UTokens gaat niet zoals je denkt. In mijn optiek is het een zeer merkwaardige aangelegenheid…. maar met een duidelijk reden. UToken wordt flink beschermt door de UFUN Reserve Bank en op dit moment is het niet mogelijk om UTokens op een wisselkantoor te kopen. Dit wordt gedaan om speculatieve investeerders te vermijden die de koersontwikkeling kunnen manipuleren en alleen uit zijn op korte termijn winsten. Niettemin, het maakt het ook zeer moeilijk om je terug te trekken. Je zult altijd verlies pakken wanneer je voortijdig eruit stapt. PONZI waarschuwing.

UTokens  kunnen alleen op basis van een uitnodiging worden gekocht. In Azië wordt er veel in vertrouwen gehandeld op basis van netwerkcontacten. De distributie van UTokens geschiedt van de UFUN Reserve Bank naar verschillende netwerken van UToken gebruikers en bezitters over heel Azië. Dit netwerk kun je beschouwen als een netwerk van lidmaatschappen. Alleen een lid kan een niet-lid een uitnodiging geven om lid te worden van het UToken netwerk. Alle leden van het UToken netwerk profiteren van het uitbreiden van het UToken netwerk aangezien meer leden de waarde van de UToken helpt te vermeerderen. Dit verloopt automatisch. Daarnaast kunnen leden nieuwe leden werven en daarvoor extra UTokens verdienen. Dit netwerk lidschapsmodel zorgt ervoor dat er een passieve en actieve inkomenstroom voor alle leden mogelijk is. Je verdient passief doordat het netwerk automatisch wordt uitgebreid in de vorm van een waardevermeerdering en je kunt actief geld verdienen door nieuwe leden te werven.

Alleen sinds kort is het mogelijk voor mensen in het Westen om een uitnodiging te krijgen om deel uit te maken van een UFUN UToken netwerk en zo UTokens te bemachtigen. Zeker, UToken is een zeer bijzonder en uniek digitaal muntje dat riekt naar een mogelijke Ponzi scheme met een echte multi-level netwerk marketing strategie.

6. Wat kost het?

wat kosten UtokensHet lidmaatschap is gratis, maar er zijn kosten verbonden met het opzetten van een account voor het kopen van de UTokens, daarnaast moet je ook een commissie betalen wanneer je de gekochte UTokens weer zou converteren naar Euro’s. Dit betekent dat het absoluut geen zin heeft om UTokens te kopen als je geen serieus lid wil worden en UToken niet beschouwt als een lange termijn investering. Let wel, lange termijn is een relatieve term als het gaat om de ontwikkeling van nieuwe internet technologieën, bedrijven en toepassingen. Het kan allemaal zeer rap gaan, maar UTokens kopen om ze onmiddelijk weer te verkopen voor een snelle winst te pakken is geen valide strategie.

6.1. Overzicht van de gevraagde investeringen:

 1. 465 Eur    –  One Star Package  (400 U Points)
 2. 930 Eur    –  Two Star Package  (850 U Points)
 3. 4650 Eur  –  Three Star Package  (4500 U Points)
 4. 9300 Eur  –  Four Star Package   (9500 U Points)
 5. 46500 Eur – Five Star Package    (50,000 U Points)

utoken reviewAangezien het overboeken van het geld vanuit Europa tijd kan kosten (3 tot 7 dagen), koop je voor je Euro’s U Points. Wanneer de overboeking is bevestigd, kunnen deze U Points worden gebruikt om UTokens voor de actuele prijs te kopen via jouw UToken rekening.

Wil jij een uitnodiging krijgen om UTokens te kunnen kopen?

Met de eerder genoemde bezwaren zou ik persoonlijk geen UTokens kopen. Dit is echt voor de waaghalzen die wat geld kunnen en willen verliezen in een mogelijke Ponzi scheme.

Gerelateerde artikels:

Bronnen:

Lees verder

VanEck lanceert Vectors ETN´s voor Solana & Polkadot & Tron op Duitse beurs!

VanEck heeft nieuwe ETN´s uitgegeven voor Solana, Polkadot en Tron op de Xetra beurs van Deutsche Börse in Frankfurt. Laten we ze even kort bespreken: VanEck Vectors Solana ETN Solana is in 2021 populair geworden onder beleggers. Solana is het allersnelste blockchainplatform. Met Solana kunnen blockchainontwikkelaars, op smart contracts gebaseerde transacties tegen zeer lage kosten opschalen. Deze […]

Sep 20, 2021
1,5 min

Bitcoin leeft en vervangt wetten door code

Wat is de echte Bitcoin revolutie? Wat is de echte meerwaarde van decentrale blockchains? Wat is het verband tussen Bitcoin en de Amerikaanse onafhankelijkheidsverklaring? Of onze Acte van Verlatinghe? Wie verlaat wat? Ja de centrale bank gaat eraan. Maar wat nog meer? En wat komt ervoor in de plaats? Juist de covid plandemie laat zie […]

Sep 20, 2021
4,5 min

Satoshi Nakamoto-standbeeld onthuld in Hongarije

’s Werelds eerste fysieke standbeeld van de anonieme Bitcoin-uitvinder Satoshi Nakamoto is vandaag aan een menigte gepresenteerd in de hoofdstad van Hongarije Boedapest. Het levensgrote bronzen monument toont een persoon met een hoodie. De kledingkeuze met het Bitcoin-logo aan de linkerkant was bedoeld om Satoshi’s anonimiteit te onderstrepen. Het uitdrukkingsloze gezicht van het beeld heeft […]

Sep 16, 2021
0,5 min