polkadot

VanEck lanceert Vectors ETN´s voor Solana & Polkadot & Tron op Duitse beurs!

Sep 20, 2021
Aanbieding: 

VanEck heeft nieuwe ETN´s uitgegeven voor Solana, Polkadot en Tron op de Xetra beurs van Deutsche Börse in Frankfurt. Laten we ze even kort bespreken:

VanEck Vectors Solana ETN

Solana is in 2021 populair geworden onder beleggers. Solana is het allersnelste blockchainplatform. Met Solana kunnen blockchainontwikkelaars, op smart contracts gebaseerde transacties tegen zeer lage kosten opschalen. Deze ETN wordt als volgt gekentekend: VanEck Vectors Solana ETN (ISIN: DE000A3GSUD3).

VanEck Vectors Polkadot ETN

Polkadot is een uiterst flexibel smart contract platform dat tegen lage kosten blockchain interoperabiliteit biedt. Het platform van Polkadot kent grote adoptie en populariteit onder ontwikkelaars. Deze ETN wordt als volgt gekentekend: VanEck Vectors Polkadot ETN (ISIN: DE000A3GSUC5).

Voordelen van de Polkadot ETN en de Solana ETN?

Deze twee nieuwe Vectors ETN´s van VanEck biedt beleggers de volgende voordelen:

  • Blootstelling aan een twee technologisch geavanceerd platforms voor smart contracts
  • Vroege belegging in een technologie die een blockchainkader biedt dat sneller, goedkoper en gebruiksvriendelijker is dan concurrerende platformen… lees Ethereum.
  • Snel groeimomentum
  • Toegang via een eenvoudig verhandelbare ETN
  • Volledige dekking met onderpand in SOL en DOT

De VanEck Tron ETN

De uitgave van de Tron ETN is een verassing. Tron is in principe gebaseerd op een kopie van Ethereum. We kunnen zeker vragen stellen over de mate van decentralisatie van PoS-netwerken zoals Solana en Polkadot, maar Tron is een gecentraliseerd project waarbij de jonge Chinese miljardair en oprichter, Justin Sun, veel te veel invloed op heeft. Het is bovendien een controversieel project, met niet de beste reputatie. Het verbaast ons dan ook dat dit project zo snel een ETN notering heeft verkregen. Deze ETN wordt als volgt gekentekend: VanEck Vectors TRON ETN (ISIN: DE000A3GSUE1).

Deze nieuwe VanEck ETN´s zijn belangrijke nieuwe aanvullingen die onder meer institutioneel kapitaal naar deze projecten kan aantrekken. Echter, een notitie door VanEck wil nog niet zeggen dat het project daarmee goed of slecht is. Het beleggen in crypto projecten is en blijft risicovol waarbij je altijd zelf eerst goed je huiswerk moet doen.

Gerelateerde artikels:

Lees verder

Opmerkelijke opmars Shiba Inu in Venezuela

Als iets leuk is aan crypto is dat het letterlijk een never ending story is. Denk je net dat met de doorbraak van Bitcoin in El Salvador het niet anders meer kan of de Satoshi over Lightning wordt het betaalmiddel van de toekomst. Enter Venezuela: met een weifelende overheid hier breekt juist Shiba Inu Coin […]

Dec 7, 2021
4,5 min

Bitcoin crash: El Salvador koopt de dip

De CEO van El Salvador heeft op 4 december in de flinke dip van Bitcoin toegeslagen als de beste walvis op aarde. En hij tweet erover als een surfdude. Sinds Jack Dorsey weg is bij Twitter weten we dat de punks en surfdudes de planeet gaan overnemen. Want hetzelfde Geenstijl-artikel dat ons attent maakte op […]

Dec 5, 2021
5,5 min

Jack Dorsey gaat 100% Bitcoin met Block en Spiral

Ons eerste artikel over het vertrek van Jack Dorsey bij Twitter kreeg de titel: “Gaat Jack Dorsey na Twitter Bitcoin boosten“. Een dag later al kwam bevestiging voor onze voorzichtige hypothese dat de 45-jarige Jack Dorsey in een midlife crisis zit en dat hij de tweede helft van zijn leven zich wil richten op het […]

Dec 3, 2021
4 min