polkadot

VanEck lanceert Vectors ETN´s voor Solana & Polkadot & Tron op Duitse beurs!

Sep 20, 2021
Aanbieding: 

VanEck heeft nieuwe ETN´s uitgegeven voor Solana, Polkadot en Tron op de Xetra beurs van Deutsche Börse in Frankfurt. Laten we ze even kort bespreken:

VanEck Vectors Solana ETN

Solana is in 2021 populair geworden onder beleggers. Solana is het allersnelste blockchainplatform. Met Solana kunnen blockchainontwikkelaars, op smart contracts gebaseerde transacties tegen zeer lage kosten opschalen. Deze ETN wordt als volgt gekentekend: VanEck Vectors Solana ETN (ISIN: DE000A3GSUD3).

VanEck Vectors Polkadot ETN

Polkadot is een uiterst flexibel smart contract platform dat tegen lage kosten blockchain interoperabiliteit biedt. Het platform van Polkadot kent grote adoptie en populariteit onder ontwikkelaars. Deze ETN wordt als volgt gekentekend: VanEck Vectors Polkadot ETN (ISIN: DE000A3GSUC5).

Voordelen van de Polkadot ETN en de Solana ETN?

Deze twee nieuwe Vectors ETN´s van VanEck biedt beleggers de volgende voordelen:

  • Blootstelling aan een twee technologisch geavanceerd platforms voor smart contracts
  • Vroege belegging in een technologie die een blockchainkader biedt dat sneller, goedkoper en gebruiksvriendelijker is dan concurrerende platformen… lees Ethereum.
  • Snel groeimomentum
  • Toegang via een eenvoudig verhandelbare ETN
  • Volledige dekking met onderpand in SOL en DOT

De VanEck Tron ETN

De uitgave van de Tron ETN is een verassing. Tron is in principe gebaseerd op een kopie van Ethereum. We kunnen zeker vragen stellen over de mate van decentralisatie van PoS-netwerken zoals Solana en Polkadot, maar Tron is een gecentraliseerd project waarbij de jonge Chinese miljardair en oprichter, Justin Sun, veel te veel invloed op heeft. Het is bovendien een controversieel project, met niet de beste reputatie. Het verbaast ons dan ook dat dit project zo snel een ETN notering heeft verkregen. Deze ETN wordt als volgt gekentekend: VanEck Vectors TRON ETN (ISIN: DE000A3GSUE1).

Deze nieuwe VanEck ETN´s zijn belangrijke nieuwe aanvullingen die onder meer institutioneel kapitaal naar deze projecten kan aantrekken. Echter, een notitie door VanEck wil nog niet zeggen dat het project daarmee goed of slecht is. Het beleggen in crypto projecten is en blijft risicovol waarbij je altijd zelf eerst goed je huiswerk moet doen.

Gerelateerde artikels:

Lees verder

Mastercard netwerk integreert spoedig bitcoin en crypto diensten

Mastercard staat op het punt om een belangrijke aankondiging te doen. Ze willen banken en winkeliers die aangesloten zijn op het Mastercard betalingsnetwerk de optie bieden om betalingen in bitcoin te accepteren. Dit nieuws is vrijgekomen vandaag 25.10.2021 op CNBC gepubliceerd. Net zoals Twitter als een sociaal netwerk nu ook werkt als een bitcoin betalingsnetwerk […]

Oct 25, 2021
1,5 min

Jack Dorsey waarschuwt voor hyperinflatie

Miljardair en Twitter oprichter Jack Dorsey plaatste afgelopen vrijdagavond een opmerkelijke tweet over hyperinflatie. Hyperinflatie gaat alles veranderen. Het gebeurt nu al. De consumptieprijzen hebben in de Verenigde Staten een recordstijging gehad. Er is steeds meer bezorgdheid over de inflatiedruk. Zelfs de Federal Reserve-voorzitter Jerome Powell bekende dat de inflatiedruk tot ver in volgend jaar […]

Oct 25, 2021
2 min

Hoera crypto fnuikt Amerikaanse sancties

Het is zo grappig om nieuwsartikelen te lezen als je de narratieven kent die steeds maar worden ingezet om de goegemeente verder de hersenen te spoelen. Zo zouden Putin en China agressieve bedoelingen hebben in een wereld die compleet wordt gedomineerd door Amerikaanse legerbases en militaire uitgaven. En zo zou crypto slecht zijn omdat je […]

Oct 24, 2021
2,5 min