polkadot

VanEck lanceert Vectors ETN´s voor Solana & Polkadot & Tron op Duitse beurs!

Sep 20, 2021
Aanbieding: 

VanEck heeft nieuwe ETN´s uitgegeven voor Solana, Polkadot en Tron op de Xetra beurs van Deutsche Börse in Frankfurt. Laten we ze even kort bespreken:

VanEck Vectors Solana ETN

Solana is in 2021 populair geworden onder beleggers. Solana is het allersnelste blockchainplatform. Met Solana kunnen blockchainontwikkelaars, op smart contracts gebaseerde transacties tegen zeer lage kosten opschalen. Deze ETN wordt als volgt gekentekend: VanEck Vectors Solana ETN (ISIN: DE000A3GSUD3).

VanEck Vectors Polkadot ETN

Polkadot is een uiterst flexibel smart contract platform dat tegen lage kosten blockchain interoperabiliteit biedt. Het platform van Polkadot kent grote adoptie en populariteit onder ontwikkelaars. Deze ETN wordt als volgt gekentekend: VanEck Vectors Polkadot ETN (ISIN: DE000A3GSUC5).

Voordelen van de Polkadot ETN en de Solana ETN?

Deze twee nieuwe Vectors ETN´s van VanEck biedt beleggers de volgende voordelen:

  • Blootstelling aan een twee technologisch geavanceerd platforms voor smart contracts
  • Vroege belegging in een technologie die een blockchainkader biedt dat sneller, goedkoper en gebruiksvriendelijker is dan concurrerende platformen… lees Ethereum.
  • Snel groeimomentum
  • Toegang via een eenvoudig verhandelbare ETN
  • Volledige dekking met onderpand in SOL en DOT

De VanEck Tron ETN

De uitgave van de Tron ETN is een verassing. Tron is in principe gebaseerd op een kopie van Ethereum. We kunnen zeker vragen stellen over de mate van decentralisatie van PoS-netwerken zoals Solana en Polkadot, maar Tron is een gecentraliseerd project waarbij de jonge Chinese miljardair en oprichter, Justin Sun, veel te veel invloed op heeft. Het is bovendien een controversieel project, met niet de beste reputatie. Het verbaast ons dan ook dat dit project zo snel een ETN notering heeft verkregen. Deze ETN wordt als volgt gekentekend: VanEck Vectors TRON ETN (ISIN: DE000A3GSUE1).

Deze nieuwe VanEck ETN´s zijn belangrijke nieuwe aanvullingen die onder meer institutioneel kapitaal naar deze projecten kan aantrekken. Echter, een notitie door VanEck wil nog niet zeggen dat het project daarmee goed of slecht is. Het beleggen in crypto projecten is en blijft risicovol waarbij je altijd zelf eerst goed je huiswerk moet doen.

Gerelateerde artikels:

Lees verder

Repomarkt-record: meer dan 2 biljoen USD geparkeerd bij de FED

We will onze lezers wijzen op een nieuw record de Federal Reserve (FED) heeft geboekt met haar trading desk in New York for repo´s. In totaal werd er op 23 mei 2022 voor meer dan 2 biljoen dollar geparkeerd door financiële instituties bij de FED door middel van terugkoopovereenkomsten (reverse-repo´s). Wat wil dit record precies […]

May 25, 2022
3 min

Vitalik Buterin loopt vast met Ethereum en droomt van Bitcoin

Geloof het of niet maar niemand minder dan Vitalik Buterin heeft in een serie tweets aangegeven jaloers te zijn op Bitcoin en dan bedoelt hij het Bitcoin project. Het is intussen natuurlijk overduidelijk dat Ethereum niet echt lekker gaat. Steeds is er weer reden voor uitstel. Zie hier ons artikel over de problemen van Ethereum. […]

May 19, 2022
5,5 min

Bitcoin Bretton Woods: 44 landen bijeen in El Salvador

Vandaag is de hele financiële wereld bijeen in El Salvador. Financiële afvaardigingen uit 44 landen, waaronder 32 centrale banken en 12 financiële autoriteiten, zijn samengestroomd om over Bitcoin te praten. Natuurlijk is ook de Centraal-Afrikaanse Republiek van de partij, het land dat onlangs als tweede soevereine staat Bitcoin aannam als wettig betaalmiddel. Wanneer kwamen voor […]

May 19, 2022
3,5 min