bitcoin

BurgerCrypto

Dec 1, 2020
Aanbieding: 

BurgerCrypto is een Nederlandse Crypto Asset Management dienstverlener. Het bedrijf is in 2018 begonnen met het helpen van innovatieve beleggers met het beheren van hun crypto beleggingen.

burgercrypto

De missie van het bedrijf is om een op maat geleverde dienst te leveren die past bij de klant. Elke klant heeft zijn eigen voorkeuren en overtuigingen. De naam BurgerCrypto is afkomstig van de oprichter, Marcel Burger.

Marcel heeft meer dan 10 jaar ervaring in de financiële markten en met het beheer van beleggingsportefeuilles van Nederlandse pensioenfondsen. Hij heeft voornamelijk veel ervaring met het managen van derivaten portefeuilles en heeft daar ook de nodige tooling voor ontwikkeld. Daarnaast adviseerde Marcel pensioenfondsbesturen over het managen van balansrisico. Marcel Burger werkte onder meer bij Achmea Investment Management, EY, Morgan Stanley, Optiver en VanderMoolen.

Toen Marcel Burger zich begon te verdiepen in blockchain, smart contract technologie en crypto assets besefte hij al snel dat hij meer wilde doen met deze opkomende technologie en assetklasse. Hij begon een crypto asset management service en een consultancy service. Marcel is vooral bullish op Bitcoin.

BurgerCrypto overgenomen door AMDAX

amdax neemt burgercrypto over

AMDAX wil met de overname ervoor zorgen dat cliënten veilig cryptovaluta kunnen kopen, opslaan en professioneel laten beheren. AMDAX heeft zo’n 10 miljoen euro aan cryptovaluta in beheer en richt zich op vermogende individuen en financiële instellingen. Voor meer informatie:

Niet meer actueel:

Wat zijn de voorwaarden om aan te kloppen bij BurgerCrypto?

  • Minimum required investment: EUR 100.000
  • Initial Start up fee: EUR 500
  • Management fee: 2%​
  • Performance fee: 20% with High Water Mark

Voor meer informatie: bezoek BurgerCrypto

Gerelateerde artikels:

.

Lees verder

Oekraïne Bitcoin showcase met of zonder oorlog

Het prachtige orthodox christelijke land Oekraïne heeft zijn problemen maar niet met Bitcoin. Op 8 september, terwijl iedereen in cryptoland nog naar El Salvador keek waar Bitcoin een dag eerder wettig betaalmiddel was geworden, en in een maand waarin ook Duitsland, Cuba en Panama regulering invoerden, voerde Oekraïne een algemene legalisering van cryptovaluta door. Oekraïne […]

Jan 17, 2022
5 min

Rio de Janeiro belegt 1% schatkist in Bitcoin

Rio de Janeiro wordt de eerste Braziliaanse stad en een van de eerste steden ter wereld die Bitcoin koopt als waardeopslag. De stad gaat 1% van de schatkist in Bitcoin beleggen. Dat heeft burgemeester Eduardo Paes donderdag 13 januari bekend gemaakt op de Rio Innovation Week. Of dat nog niet genoeg is, krijgen burgers de mogelijkheid […]

Jan 14, 2022
2,5 min

Jack Dorsey nu “Bitcoin en Lightning father”?

Het aantal aankondigingen vanuit Spiral, het voormalige Square Crypto, is niet bij te benen. Het krijgt er echt de aanschijn van dat Jack Dorsey, de voormalige baas van Twitter, minimaal tijdelijk in de rol van “Bitcoin father” aan het kruipen is en dan ook nog eens “Lightning father” want de grootste aankondiging is het feit […]

Jan 13, 2022
5,5 min