caltrix capitalCaltrix Capital is een Nederlandse crypto vermogensbeheerder en adviesbureau. Het is opgericht door drie Nederlandse ondernemers met een indrukwekkende staat van diensten uit de traditionele financiële sector. Ze positioneren Caltrix Capital als een investeringsbedrijf in de blockchain technologie waar durfkapitaal wordt gecombineerd met het scheppen van liquiditeit en het bieden van een meerwaarde voor investeerders, start-ups en bedrijven in de blockchain ecosysteem door het voorzien van de benodigde gereedschappen en kapitaal om te slagen. Caltrix Capital is opgezet geworden door de volgende drie jonge heren:

  • Bram Haenraets heeft een magister opleiding in de economie afgerond bij de Radboud Universiteit. Hij heeft verder gewerkt bij BNP Paribas AM waar hij zich richtte op onderzoek op alternatieve beleggingsinstrumenten en het opzetten van een optimale beleggingsportefeuille. Hij heeft verder ervaring opgebouwd bij de Rabobank waar hij financiële instituties bijstond in het beheren van FX en IR risico’s. Deze waardevolle ervaring kan hij goed gebruiken en toepassen op de cryptovaluta markten.
  • Tommy Quite heeft beleggingservaring van de traditionele en alternatieve markten waar hij zich specialiseerde bottom-up marktonderzoek. Hij is betrokken geweest bij verschillende blockchain gemeenschappen en heeft zich verdiept in marktonderzoek van tokens en token economics.

De heren voorzien de komst van een gedecentraliseerde toekomst waarbij individuen de mogelijkheid hebben om volledig controle uit te oefenen over eigendom, identiteit en data op basis van blockchain technologische innovaties.  Het is de missie van Caltrix Capital om de globale adoptie van deze blockchain technologieën mogelijk te maken met behulp van een netwerk van ontwikkelaars, adviseurs en investeerders. Voor meer informatie: bezoek Caltrix Capital.

Gerelateerde artikels: