Weer ’n grote stapt Bitcoin tijdperk binnen

Jul 7, 2021
Aanbieding: 

Allied Payment Network (Allied), een grote aanbieder van online en mobiele digitale betalingsdiensten aan financiële instellingen, is een samenwerking aangegaan met Steve Ross’ NYDIG, het bedrijf dat financiële dienstverleners “ontzorgt” bij het optuigen van Bitcoin-diensten voor hun klanten. Klanten van Allied kunnen nu bitcoin kopen, verkopen en hodlen. Allied is de eerste aanbieder van factoring die Bitcoin nu heeft geïntegreerd. Allied doet ook een “Michael Saylor” en gaat en voorraad aan Bitcoin in kas houden. Dit wordt ook gefaciliteerd door NYDIG.

Consumenten kunnen nu Bitcoin kopen, verkopen en hodlen

Dit partnerschap voorziet in een vraag en voorkomt dat eindgebruikers hun vingers branden aan minder goed gereguleerde bitcoin-spelers. Er is een naadloze integratie van NYDIG’s Bitcoin platform met de betaalomgeving van de Allied klanten.

Allied Payment Network is een toonaangevende leverancier van opkomende digitale betalingstechnologieën voor de financiële dienstverlening. Allied biedt onder meer oplossingen internetrekeningen, betalingen voor kleine bedrijven, persoon-naar-persoon, account-naar-account, online leningen en nu dus ook bitcoin.

Ralph Marcuccilli, oprichter en CEO van Allied: “Onze primaire focus is om het voor financiële instellingen gemakkelijker te maken om waardevaste technologie te benutten en zich te onderscheiden. Zo kunnen ze nieuwe beleggers aantrekken, betrokkenheid hoog houden en inkomsten genereren. Toegang bieden tot bitcoin kan een game-changer zijn voor veel sociale instellingen die moeite hebben te concurreren.”

NYDIG biedt Bitcoin-oplossingen aan banken, verzekeraars, bedrijven en instellingen. Het bedrijf en zijn producten voldoen aan de hoogste normen op het gebied van regelgeving, audit en governance in de branche.

Patrick Sells, Head of Bank Solutions bij NYDIG: “Onze samenwerking met Allied zal financiële instellingen in staat stellen om bitcoin op een veilige, gereguleerde manier naar hun klanten te brengen.

Er wordt flink getimmerd. De adoptie van bitcoin door gevestigde financiële spelers in de Verenigde Staten gaat gewoon door.

Gerelateerde artikelen:

Lees verder

WK voetbal en bitcoin? Beleef het met Blox!

Ben je gek op WK voetbal en bitcoin? Wil je ook gezellig samen met je vrienden een poule houden tijdens het WK? Je weet wel, samen met je vrienden deelnemen aan een poule én kans maken op 100 euro aan bitcoin? Dat kan bij BLOX, het Nederlandse alles-in-1 cryptoplatform met de gelijknamige app. Beleef het […]

Nov 18, 2022
1,5 min

De FTX exchange is bankroet – Sam Bankman-Fried´s Ponzi-empire

De FTX beurs is bankroet en bleek onder leiding van Sam Bankman-Fried gewoon een malafide Ponzi operatie te zijn. Het is een enorm schandaal. Binnen een paar dagen werd een vermogen van 40 miljard dollar weggevaagd. De directeur van FTX Sam Bankman-Fried, profileerde zich als een voorvechter voor strikte regulering voor de crypto sector en […]

Nov 22, 2022
5 min

Credit Suisse is in de problemen en failliet? Op weg naar een nieuwe eurocrisis?

Volgens marktindicatoren verkeert Credit Suisse in grote problemen en staat op omvallen. Systeembanken met een too big to fail status leren nooit van het verleden. Het zijn meesters in het sjoemelen met cijfers om o.a. financiële debacles en aanverwante verliezen te verdoezelen. Credit Suisse is zoals de meeste banken ook een echte schandaalbank. Via een […]

Oct 3, 2022
6 min