Weer ’n grote stapt Bitcoin tijdperk binnen

Jul 7, 2021
Aanbieding: 

Allied Payment Network (Allied), een grote aanbieder van online en mobiele digitale betalingsdiensten aan financiële instellingen, is een samenwerking aangegaan met Steve Ross’ NYDIG, het bedrijf dat financiële dienstverleners “ontzorgt” bij het optuigen van Bitcoin-diensten voor hun klanten. Klanten van Allied kunnen nu bitcoin kopen, verkopen en hodlen. Allied is de eerste aanbieder van factoring die Bitcoin nu heeft geïntegreerd. Allied doet ook een “Michael Saylor” en gaat en voorraad aan Bitcoin in kas houden. Dit wordt ook gefaciliteerd door NYDIG.

Consumenten kunnen nu Bitcoin kopen, verkopen en hodlen

Dit partnerschap voorziet in een vraag en voorkomt dat eindgebruikers hun vingers branden aan minder goed gereguleerde bitcoin-spelers. Er is een naadloze integratie van NYDIG’s Bitcoin platform met de betaalomgeving van de Allied klanten.

Allied Payment Network is een toonaangevende leverancier van opkomende digitale betalingstechnologieën voor de financiële dienstverlening. Allied biedt onder meer oplossingen internetrekeningen, betalingen voor kleine bedrijven, persoon-naar-persoon, account-naar-account, online leningen en nu dus ook bitcoin.

Ralph Marcuccilli, oprichter en CEO van Allied: “Onze primaire focus is om het voor financiële instellingen gemakkelijker te maken om waardevaste technologie te benutten en zich te onderscheiden. Zo kunnen ze nieuwe beleggers aantrekken, betrokkenheid hoog houden en inkomsten genereren. Toegang bieden tot bitcoin kan een game-changer zijn voor veel sociale instellingen die moeite hebben te concurreren.”

NYDIG biedt Bitcoin-oplossingen aan banken, verzekeraars, bedrijven en instellingen. Het bedrijf en zijn producten voldoen aan de hoogste normen op het gebied van regelgeving, audit en governance in de branche.

Patrick Sells, Head of Bank Solutions bij NYDIG: “Onze samenwerking met Allied zal financiële instellingen in staat stellen om bitcoin op een veilige, gereguleerde manier naar hun klanten te brengen.

Er wordt flink getimmerd. De adoptie van bitcoin door gevestigde financiële spelers in de Verenigde Staten gaat gewoon door.

Gerelateerde artikelen:

Lees verder

Intel stort zich op de Bitcoin mining markt met de Bonanza Mine ASIC chip

Intel heeft gewerkt aan een nieuwe innovatieve chip voor het delven van bitcoin. Het wordt omschreven als een ultra-low-voltage energy efficient Bitcoin-mining ASIC en wordt de Bonanza Mine genoemd. Deze nieuwe chip zal later in februari op de jaarlijkse ISSCC-conferentie worden gepresenteerd. Vandaar, er zijn nog weinige details over de chip bekend. Echter, het zal […]

Jan 19, 2022
2,5 min

Oekraïne Bitcoin showcase met of zonder oorlog

Het prachtige orthodox christelijke land Oekraïne heeft zijn problemen maar niet met Bitcoin. Op 8 september, terwijl iedereen in cryptoland nog naar El Salvador keek waar Bitcoin een dag eerder wettig betaalmiddel was geworden, en in een maand waarin ook Duitsland, Cuba en Panama regulering invoerden, voerde Oekraïne een algemene legalisering van cryptovaluta door. Oekraïne […]

Jan 17, 2022
5 min

Rio de Janeiro belegt 1% schatkist in Bitcoin

Rio de Janeiro wordt de eerste Braziliaanse stad en een van de eerste steden ter wereld die Bitcoin koopt als waardeopslag. De stad gaat 1% van de schatkist in Bitcoin beleggen. Dat heeft burgemeester Eduardo Paes donderdag 13 januari bekend gemaakt op de Rio Innovation Week. Of dat nog niet genoeg is, krijgen burgers de mogelijkheid […]

Jan 14, 2022
2,5 min