Weer ’n grote stapt Bitcoin tijdperk binnen

Jul 7, 2021
Aanbieding: 

Allied Payment Network (Allied), een grote aanbieder van online en mobiele digitale betalingsdiensten aan financiële instellingen, is een samenwerking aangegaan met Steve Ross’ NYDIG, het bedrijf dat financiële dienstverleners “ontzorgt” bij het optuigen van Bitcoin-diensten voor hun klanten. Klanten van Allied kunnen nu bitcoin kopen, verkopen en hodlen. Allied is de eerste aanbieder van factoring die Bitcoin nu heeft geïntegreerd. Allied doet ook een “Michael Saylor” en gaat en voorraad aan Bitcoin in kas houden. Dit wordt ook gefaciliteerd door NYDIG.

Consumenten kunnen nu Bitcoin kopen, verkopen en hodlen

Dit partnerschap voorziet in een vraag en voorkomt dat eindgebruikers hun vingers branden aan minder goed gereguleerde bitcoin-spelers. Er is een naadloze integratie van NYDIG’s Bitcoin platform met de betaalomgeving van de Allied klanten.

Allied Payment Network is een toonaangevende leverancier van opkomende digitale betalingstechnologieën voor de financiële dienstverlening. Allied biedt onder meer oplossingen internetrekeningen, betalingen voor kleine bedrijven, persoon-naar-persoon, account-naar-account, online leningen en nu dus ook bitcoin.

Ralph Marcuccilli, oprichter en CEO van Allied: “Onze primaire focus is om het voor financiële instellingen gemakkelijker te maken om waardevaste technologie te benutten en zich te onderscheiden. Zo kunnen ze nieuwe beleggers aantrekken, betrokkenheid hoog houden en inkomsten genereren. Toegang bieden tot bitcoin kan een game-changer zijn voor veel sociale instellingen die moeite hebben te concurreren.”

NYDIG biedt Bitcoin-oplossingen aan banken, verzekeraars, bedrijven en instellingen. Het bedrijf en zijn producten voldoen aan de hoogste normen op het gebied van regelgeving, audit en governance in de branche.

Patrick Sells, Head of Bank Solutions bij NYDIG: “Onze samenwerking met Allied zal financiële instellingen in staat stellen om bitcoin op een veilige, gereguleerde manier naar hun klanten te brengen.

Er wordt flink getimmerd. De adoptie van bitcoin door gevestigde financiële spelers in de Verenigde Staten gaat gewoon door.

Gerelateerde artikelen:

Lees verder

Opt Out of the Fiat & Crypto Ponzi´s with Bitcoin

Alle financiële markten kraken in hun voegen. De cryptomarkt, vooral gebaseerd op Ethereum, Ethereum blockchain alternatieven met allerlei DeFi-protocollen en hedgfondsen (3AC, Celsius, etc.) kampen met liquiditeits- en insolvabiliteitsproblemen. Het zijn o.a. naweeën van de recente Terra Luna stablecoin implosie, maar ook de indirecte gevolgen van het QT-beleid van de Federal Reserve (Fed). De Fed […]

Jun 29, 2022
4,5 min

De Terra LUNA UST Fiasco en 2.0 Classic herstart

In dit artikel staan we stil bij de ineenstorting van het Terra LUNA ecosysteem en implosie van de UST stablecoin die begin mei 2022 plaatsvond. Het kan als een ENRON-schandaal van de cryptowereld worden beschouwd. In totaal werd 60 miljard in vermogen weggevaagd. De Redactie van Beste Bank waarschuwt haar lezers constant over de gevaren […]

Jun 3, 2022
7,5 min

De London Gold Fix, Rothschild, macht en Bitcoin

Wat is de London Gold Fix? Waarom verdient het onze aandacht en verdere uitleg? In de speurtocht naar een politieke neutrale reservemunt of activa voor het kunnen afwikkelen van internationale betalingen wordt er vaak gewezen naar goud. Onze monetaire geschiedenis leert ons echter dat goud en het delven van goud een belangrijke rol speelt in […]

Jun 27, 2022
4 min