Weer ’n grote stapt Bitcoin tijdperk binnen

Jul 7, 2021
Aanbieding: 

Allied Payment Network (Allied), een grote aanbieder van online en mobiele digitale betalingsdiensten aan financiële instellingen, is een samenwerking aangegaan met Steve Ross’ NYDIG, het bedrijf dat financiële dienstverleners “ontzorgt” bij het optuigen van Bitcoin-diensten voor hun klanten. Klanten van Allied kunnen nu bitcoin kopen, verkopen en hodlen. Allied is de eerste aanbieder van factoring die Bitcoin nu heeft geïntegreerd. Allied doet ook een “Michael Saylor” en gaat en voorraad aan Bitcoin in kas houden. Dit wordt ook gefaciliteerd door NYDIG.

Consumenten kunnen nu Bitcoin kopen, verkopen en hodlen

Dit partnerschap voorziet in een vraag en voorkomt dat eindgebruikers hun vingers branden aan minder goed gereguleerde bitcoin-spelers. Er is een naadloze integratie van NYDIG’s Bitcoin platform met de betaalomgeving van de Allied klanten.

Allied Payment Network is een toonaangevende leverancier van opkomende digitale betalingstechnologieën voor de financiële dienstverlening. Allied biedt onder meer oplossingen internetrekeningen, betalingen voor kleine bedrijven, persoon-naar-persoon, account-naar-account, online leningen en nu dus ook bitcoin.

Ralph Marcuccilli, oprichter en CEO van Allied: “Onze primaire focus is om het voor financiële instellingen gemakkelijker te maken om waardevaste technologie te benutten en zich te onderscheiden. Zo kunnen ze nieuwe beleggers aantrekken, betrokkenheid hoog houden en inkomsten genereren. Toegang bieden tot bitcoin kan een game-changer zijn voor veel sociale instellingen die moeite hebben te concurreren.”

NYDIG biedt Bitcoin-oplossingen aan banken, verzekeraars, bedrijven en instellingen. Het bedrijf en zijn producten voldoen aan de hoogste normen op het gebied van regelgeving, audit en governance in de branche.

Patrick Sells, Head of Bank Solutions bij NYDIG: “Onze samenwerking met Allied zal financiële instellingen in staat stellen om bitcoin op een veilige, gereguleerde manier naar hun klanten te brengen.

Er wordt flink getimmerd. De adoptie van bitcoin door gevestigde financiële spelers in de Verenigde Staten gaat gewoon door.

Gerelateerde artikelen:

Lees verder

Mijlpaal: Twitter meet lightning fooi in Satoshi

Hoe brekend is het als Twitter samen met Jack Mallers’ Strike een dienst introduceert waarmee je twitteraars kleine fooien kunt toewerpen in crypto? In Bitcoin om precies te zijn. Best bijzonder en het deed de koers vandaag zeker goed. Maar de scherpe waarnemer zag nog heel iets anders. Zien wij dat inderdaad goed? Zien we […]

Sep 24, 2021
3 min

VanEck lanceert Vectors ETN´s voor Solana & Polkadot & Tron op Duitse beurs!

VanEck heeft nieuwe ETN´s uitgegeven voor Solana, Polkadot en Tron op de Xetra beurs van Deutsche Börse in Frankfurt. Laten we ze even kort bespreken: VanEck Vectors Solana ETN Solana is in 2021 populair geworden onder beleggers. Solana is het allersnelste blockchainplatform. Met Solana kunnen blockchainontwikkelaars, op smart contracts gebaseerde transacties tegen zeer lage kosten opschalen. Deze […]

Sep 20, 2021
1,5 min

Bitcoin leeft en vervangt wetten door code

Wat is de echte Bitcoin revolutie? Wat is de echte meerwaarde van decentrale blockchains? Wat is het verband tussen Bitcoin en de Amerikaanse onafhankelijkheidsverklaring? Of onze Acte van Verlatinghe? Wie verlaat wat? Ja de centrale bank gaat eraan. Maar wat nog meer? En wat komt ervoor in de plaats? Juist de covid plandemie laat zie […]

Sep 20, 2021
4,5 min