WK voetbal en bitcoin? Beleef het met Blox!

Nov 18, 2022
Aanbieding: 

Ben je gek op WK voetbal en bitcoin? Wil je ook gezellig samen met je vrienden een poule houden tijdens het WK? Je weet wel, samen met je vrienden deelnemen aan een poule én kans maken op 100 euro aan bitcoin? Dat kan bij BLOX, het Nederlandse alles-in-1 cryptoplatform met de gelijknamige app. Beleef het WK dit jaar samen met BLOX en versla je vrienden in het maken van de juiste voorspellingen voor Oranje!

Tijdens het WK kun je als BLOX-gebruiker proberen om de juiste uitkomst te raden van iedere wedstrijd van Oranje. Een dag voor iedere wedstrijd krijg je in de app een bericht. Hierin kan je invullen of je denkt dat onze jongens gaan winnen, verliezen of gelijkspelen.

Voor ieder juist antwoord krijg je een punt en de wedstrijd loopt af wanneer het Nederlands elftal wordt uitgeschakeld. Voor onze Vlaamse lezers geldt overigens hetzelfde: zij kunnen via de app voorspellingen maken over de Rode Duivels zolang zij aan het toernooi deelnemen. De prijzenpot bestaat uit 5 maal 100 euro aan tegoed in bitcoin voor de BLOX-app, die verdeeld zal worden over 3 Nederlandse en 2 Vlaamse winnaars met de meeste juiste voorspellingen.

Hou je van bitcoin en crypto én van dit soort leuke acties op zijn tijd, dan zit je goed bij BLOX. Via acties binnen de app of met give-aways in de video’s van crypto-huisexpert Axel maak je regelmatig kans op verschillende leuke cryptoprijzen. BLOX is een Nederlands cryptoplatform met een officiële registratie bij de DNB.

Meedoen? Download BLOX en ontvang €10,- gratis

Nieuwsgierig geworden naar BLOX en meedoen aan de WK-poule? Download dan de app in je appstore of meld je aan via het webportaal op de BLOX-homepage. Gebruik de vouchercode BESTEBANK en ontvang alvast je eerste 10 euro gratis om de app op je gemak te proberen.

Dit bericht is ingezonden door Blox en is een sponsored post.

Lees verder

WK voetbal en bitcoin? Beleef het met Blox!

Ben je gek op WK voetbal en bitcoin? Wil je ook gezellig samen met je vrienden een poule houden tijdens het WK? Je weet wel, samen met je vrienden deelnemen aan een poule én kans maken op 100 euro aan bitcoin? Dat kan bij BLOX, het Nederlandse alles-in-1 cryptoplatform met de gelijknamige app. Beleef het […]

Nov 18, 2022
1,5 min

De FTX exchange is bankroet – Sam Bankman-Fried´s Ponzi-empire

De FTX beurs is bankroet en bleek onder leiding van Sam Bankman-Fried gewoon een malafide Ponzi operatie te zijn. Het is een enorm schandaal. Binnen een paar dagen werd een vermogen van 40 miljard dollar weggevaagd. De directeur van FTX Sam Bankman-Fried, profileerde zich als een voorvechter voor strikte regulering voor de crypto sector en […]

Nov 22, 2022
5 min

Credit Suisse is in de problemen en failliet? Op weg naar een nieuwe eurocrisis?

Volgens marktindicatoren verkeert Credit Suisse in grote problemen en staat op omvallen. Systeembanken met een too big to fail status leren nooit van het verleden. Het zijn meesters in het sjoemelen met cijfers om o.a. financiële debacles en aanverwante verliezen te verdoezelen. Credit Suisse is zoals de meeste banken ook een echte schandaalbank. Via een […]

Oct 3, 2022
6 min