ZILVER OP REKENING KOPEN

Wat is zilver op rekening kopen?

goud op rekening kopenWanneer je zilver op rekening koopt open je in feite een online zilverrekening. Met deze zilverrekening kun je echt fysiek zilver kopen die namens jouw wordt opgeslagen in een streng beveiligde kluis. Dit is mogelijk geworden dankzij het gebruik van nieuwe internet technologieën door edelmetaal bedrijven en gespecialiseerde bewaarbedrijven die kluislocaties beheren. Hierdoor is het nu makkelijk om online zilver te kopen met zo’n zilverrekening waarbij het zilver direct voor je wordt opgeslagen in een beveiligde kluis.

Wat zijn de voordelen van zilver op rekening kopen?

  • Je kunt gemakkelijk online zilver kopen en verkopen met lage transactiekosten.
  • Je kunt zonder problemen je financiële privacy beschermen door je zilver in buitenlandse kluislocaties op te slaan.
  • Je zilver is veilig en verzekerd opgeslagen en 100 % gedekt door fysiek goud.

Bij welke edelmetaal handelaren kan ik het beste zilver op rekening kopen?

Er zijn verschillende goede mogelijkheden. Ik heb de beste geselecteerd op basis van eigen ervaringen. Alle bieden uitstekende voordelen, maar voor de beginner is de dienstverlening van GoldRepublic het beste en meest compleet opgezet voor Nederlanders.

  • GoldRepublic in Amsterdam. Beleg in fysiek zilver met 100% juridisch eigendom zonder de ongemakken. Je kunt hier eenvoudig 24/7 edelmetaal op rekening kopen een edelmetaal portefeuille online beheren. Je kunt er op elk moment edelmetaal verkopen en het geld opnemen. Voor meer informatie: GoldRepublic Review!
  • Bullionstar in Singapore. Het is een slimme zet om je zilver in een kluis in Singapore op te slaan. Het voordeel is dat je echt specifieke zilverbaren en zilveren munten kunt kopen die in jouw eigendom staan en voor jouw in de kluis beveiligd worden opgeslagen. Je kunt hier ook met bitcoins betalen voor het verder verzekeren van je financiële privacy. Dit edelmetaal bedrijf is door een aantal Zweedse edelmetaal specialisten opgezet geworden in Singapore aangezien Singapore de beste locatie is voor het kopen en verkopen van edelmetaal. Voor meer informatie: BullionStar Review!
  • BullionVault is de grootste speler in de markt in handen en heeft meer dan een waarde van 2 miljard USD onder beheer. Het is voor een gedeelte in bezit van de World Gold Counsel, de belangrijkste organisatie voor de goudindustrie. BullionVault is opgezet geworden om zilver voor iedereen toegankelijk te maken door zilver goedkoop op rekening te kunnen kopen en  in beveiligde kluizen in Zurich, London, New York, Singapore of Hong Kong op te slaan. Voor meer informatie: BullionVault Review.
  • Uphold is Paypal in het kwadraat en maakt het mogelijk om zilver op rekening te kopen. Het is alleen niet zo goedkoop om goud hier op rekening te kopen, maar het voorziet in een een complete cloud money solution met rekeningen voor alle mogelijke buitenlandse valuta’s en cryptomunten zoals Ethereum en Bitcoin. Voor meer informatie: Uphold Review.
  • Na GoldRepublic komt Doijer & Kalff als de meest gevestigde naam in Nederland voor het kopen van goud op rekening. Voor meer informatie: Doijer & Kalff Review.

Gerelateerde artikels:

goud op rekening kopen