Boerse Stuttgart exchange

ZILVERBAREN KOPEN

Jun 11, 2015
Aanbieding: 

zilveren muntbaren kopenPure zilverbaren kopen is de beste manier om veel zilver voor je geld te krijgen. Helaas, de overheden en het moderne bankwezen hebben zilver volledig aan de kant geschoven als het gaat om haar monetaire waarde. Zilver wordt nu alleen beschouwd als een grondstof. Er zijn niet veel mensen die beseffen dat zilverbaren een belangrijke rol kunnen gaan spelen in het hervormen van het huidige kapotte monetair systeem.

Toch, het is nog niet zolang geleden dat we in Nederland een zilveren standaard hadden. Een zilveren standaard is een muntstelsel waarbij de waarde van de munt gekoppeld is aan de zilverprijs. Eerst werd de zilveren standaard afgeschaft, vervolgens is de goudstandaard overboord gegooid. Het gevolg is een monetair fiat geld experiment gebaseerd op schulden. Geld is nu vooral digitale schuld opgehoopt door overheden, banken, bedrijven en huishoudens. Deze schuldberg zal exploderen, imploderen of zal moeten worden gesaneerd. Zilver en vooral goud zullen een rol gaan spelen in een nieuwe hervorming van het bankwezen en het globaal monetair systeem.

zilverbaar kopenVoor de particulier kan ik dan ook het volgende aanbevelen. Koop fysieke goudbaren in de vorm van kluis zilver in een veilige jurisdictie buiten de EU waar het handelen in edelmetalen zoals zilverbaren niet belast wordt. Dit is in Singapore. In Nederland kun je zilverbaren voor thuis in de kluis het beste kopen in de vorm van muntbaren. Dit zijn zilverbaren, maar dan met een muntstempel erop, waardoor ze worden beschouwt als zilveren munten door de fiscus. De 1 kilo muntbaren zijn het meest voordeligste waarbij je het meeste zilver voor je geld krijgt.

  1. Koop kluis zilverbaren belastingvrij bij GoldRepublic of Bullionstar in Singapore!
  2. Koop een aantal 1 kilo muntbaren bij de ZilverGoudWinkel of Holland Gold in Nederland! 

zilverbaren en zilveren muntbaren kopen
zilverbaar kopenOp dit moment worden de goudprijs en de zilverprijs kunstmatig laag gehouden, net zoals onze rentevoeten. Wanneer dit ten einde komt, zal de goudprijs en zilverprijs weer marktconform de lucht in schieten aangezien fiat geld massief zijn toevlucht zal zoeken in edelmetalen en cryptogeld. Het is de beste bescherming voor ons vermogen wanneer we een nieuwe periode van financiële crisis en geldontwaarding tegemoet gaan. Voor meer informatie en uitgebreide argumentatie waarom het investeren in zilver en zilverbaren verstandig is, raad ik je aan het volgende artikel te lezen: waarom zou ik zilver kopen?

Waar kan ik goedkoop zilverbaren kopen zonder belastingen en spreads?

zilverbaar kopenDankzij de innovaties op het gebied van nieuwe financiële diensten en de uitgave van cryptocurrencies en haar technologische toepassingen, is het op dit moment mogelijk om zeer goedkoop voor zeer kleine bedragen zilverbaren te kopen voor lage premies en bijna geen onkosten! 

Het beste kun je zilverbaren BTW-vrij kopen bij Bullionstar in Singapore met bitcoins. Hierdoor kun je goedkoop zilverbaren kopen zonder dat de Nederlandse belastingdienst er kennis over kan krijgen. BullionStar heeft een uitstekende dienstverlening opgezet om fysieke zilverbaren goedkoop te kunnen kopen zonder enige heffingen en belastingen. De zilverbaren zijn jouw eigendom en worden goedkoop voor je opgeslagen in een beveiligde en verzekerde kluis in Singapore.

zilverbaar kopen zonder btw en zonder spreadBij Bullionstar kun je ook zeer voordelig  1 kilo zilverbaren van Hereaus kopen zonder spread! Je betaalt alleen een hogere premium  ( ~7 % extra), maar wanneer je deze zilverbaar in de toekomst verkoopt, dan krijg je uitbetaalt in de vraagprijs in plaats van de biedprijs! Dit betekent dat je de gehele winst kunt opeisen zonder dat er een % aan transactiekosten moet worden afgedragen. Stel je voor je wilt bij een 100 % rendement de zilverbaar verkopen. Dan zul je deze volledig behouden en zul je niet te maken hebben met een spread die een X % van jouw winst afknabbelt. Dit is een ander uniek voordeel dat Bullionstar heeft ten opzichte van haar concurrenten. Nog maals, om nog meer geld te besparen en je financiële privacy te beschermen, zou ik betalen in bitcoins. Het is daar mogelijk! Hierdoor vermijd je onnodige bankkosten en pottekijkers. Voor meer informatie: Bullionstar Review.

Een ander uitstekend alternatief is GoldRepublic of BullionVault. Deze zijn duurder in de vorm van spreads, transactiekosten en premiums. Voor meer informatie: Bullionstar & BullionVault Review & GoldRepublic

zilverbaren en zilveren muntbaren kopenDe beste optie om goedkoop fysiek zilver te kopen in Nederland is via de muntbaren bij de ZilverGoudWinkel. Muntbaren zijn zilverbaren met hierop een muntstempel. Hierdoor worden deze muntbaren door de wet als munten gezien en mogen ze verkocht worden onder de aantrekkelijke margeregeling en zonder de 21 % BTW. Voor meer informatie: ZilverGoudWinkel Review.

Een andere optie is Bitgold. BitGold zal spoedig, dankzij de overname van GoldMoney zilverbaren kunnen aanbieden en deze gratis en verzekerd laten opslaan over verschillende locaties in de hele wereld. GoldBit kun je beschouwen als de nieuwe PayPal voor goud transacties en zal de zelfde innovatie betalingsoplossing toepassen voor zilverbaren. Voor meer informatie: GoldBit Recensie.

btw vrij zilver barenHet beste voorbeeld waar de bitcoin technologie en bitcoins als digitale valuta samenwerken met echt fysieke zilverbaren, goudbaren, platina- en palladiumbaren is de revolutionerende dienstverlening van Bitreserve. Dit is echt voor de financiële watergeuzen in Nederland en daadwerkelijk de manier om via bitcoins edelmetalen te kopen. Voor meer informatie: waarom zou ik bitcoins kopen?

Waarom zou ik geen zilverbaren kopen in Nederland?

zilverbaren kopenHet probleem met het kopen van zilverbaren voor particulieren is dat de overheid deze belast met een tarief van 21 % BTW! Als je geen bedrijf hebt, dan ben je als particulier traditioneel aangewezen om de aangekochte zilverbaren op een douane entrepot te plaatsen in Schiphol. BTW-vrije zilverbaren kopen is niet mogelijk in Nederland. Maar, wanneer je de zilverbaren koopt buiten de grenzen van Nederland bespaar je zo’n 21 % BTW. BTW-vrij zilver kopen is mogelijk met de traditionele dienstverlening zoals die door Doijer & Kalff wordt geleverd. Hier kun je voordelig tegen de laagste premies fysiek zilver kopen bij een minimum afname van 1000 troy ounce. Toch, het probleem is dat deze oplossing te duur zal zijn voor de meeste particulieren. Je zult meteen meer dan 15.000 euro spaargeld nodig hebben om te beginnen. Daarnaast kost het ook geld om jouw zilverbaren daar op te slaan.  Wanneer je niet over zo’n grote beurs beschikt, heb ik goed nieuws voor je. 

Aanbevolen om te lezen:

 

Lees verder

Google Pay flirt met Bitcoin

Betaaldiensten buitelen over elkaar heen tegenwoordig. Niemand wil de boot missen. Ik kan. Jij kunt. Wim Kan. Apple Pay. Google Pay. Wie doet nog meer mee? En makkelijk is het niet. Online bankgigant N26 is net van een koude internationale kermis huis gekomen en met hangende pootjes alsnog in crypto ingestapt. Tal van nieuwe fintech […]

Jan 20, 2022
4 min

Intel stort zich op de Bitcoin mining markt met de Bonanza Mine ASIC chip

Intel heeft gewerkt aan een nieuwe innovatieve chip voor het delven van bitcoin. Het wordt omschreven als een ultra-low-voltage energy efficient Bitcoin-mining ASIC en wordt de Bonanza Mine genoemd. Deze nieuwe chip zal later in februari op de jaarlijkse ISSCC-conferentie worden gepresenteerd. Vandaar, er zijn nog weinige details over de chip bekend. Echter, het zal […]

Jan 19, 2022
2,5 min

Oekraïne Bitcoin showcase met of zonder oorlog

Het prachtige orthodox christelijke land Oekraïne heeft zijn problemen maar niet met Bitcoin. Op 8 september, terwijl iedereen in cryptoland nog naar El Salvador keek waar Bitcoin een dag eerder wettig betaalmiddel was geworden, en in een maand waarin ook Duitsland, Cuba en Panama regulering invoerden, voerde Oekraïne een algemene legalisering van cryptovaluta door. Oekraïne […]

Jan 17, 2022
5 min