newmont goldcorp

ZILVERGOUDWINKEL

May 7, 2015
Aanbieding: 

zilvergoudwinkelDe ZilverGoudWinkel is een van de beste online bullion dealers in Nederland met de beste prijzen voor het kopen van palladium, goud, platina en zilver. De ZilverGoudWinkel heeft een uitstekende webshop waar je gemakkelijk alles online kunt kopen. Ik zou een ZilverGoudWinkel rekening combineren met een GoldRepublic rekening voor het beheren van jouw goudbaren in een kluis in het buitenland.

Er zijn een aantal unieke diensten die deze edelmetaalspecialist levert:

  1. De ZilverGoudWinkel is een van de weinige bullion dealers die ook palladium verkoopt. Wij zelf kopen edelmetalen in een zogenaamde risicospreidingsdriehoek en beleggen 30 % in  zilver, 50 % in goud en 20 % in palladium.
  2. De ZilverGoudWinkel is met de tijd mee en accepteert Bitcoin als een betalingsmethode! De ZilverGoudWinkel onderscheidt zich hierdoor wezenlijk in vergelijking met andere traditionele edelmetaal specialisten in Nederland. Het wordt in eenvoudige stappen uitgelegd hoe je met bitcoins edelmetalen kunt kopen. Het is ook voor een beginner makkelijk om met bitcoins te betalen en goud te kopen.
  3. Als een klapper op de vuurpijl is het mogelijk om anomiem contant te betalen tot een bedrag van 10.000 Euro! Je ontvangt dan een rekening zonder naam en adres als bewijs van betaling. Het is buiten twijfel de beste partner voor mensen die graag via bitcoins willen betalen en/of anoniem goud willen kopen en zich willen voorbereiden op een nieuwe economische crisis. Alleen Holland Gold profileert zich enigzins op dit punt.
  4. Wat ook uniek is voor de ZilverGoudWinkel is dat ze tevens overlevingsmateriaal verkopen zoals noodrantsoenen, gasmaskers, en laders op zonne energie. Het lijkt er op dat de ZilverGoudWinkel duidelijk een monetaire ramp voor ogen heeft, waarbij onze samenleving voor een korte periode volledig ontwricht zal zijn en alleen overlevingsproducten en edelmetalen er nog toe doen.

zilvergoudwinkel reviewDenken vanuit zo’n doemscenario is zeker niet onverstandig, het risico voor een nieuwe financiele ramp, een grotere Europese crisis en een mogelijke Derde Wereldoorlog is sinds 2008 niet kleiner geworden. De schimmige wereld van derivaten in combinatie enorme schulden is een recept voor een toekomstige ramp. Zonder een constructieve monetaire hervorming en reset, bestaat er inderdaad een kans dat we zeker noodrantsoenen moeten gebruiken en zilveren en gouden munten zullen moeten inzetten voor de aankoop van belangrijke items. De vraag is ook hoe in de pratijk zo’n geleide reset zal werken. Niemand weet dit precies en de Centrale Banken printen er maar digitaal op los door allerlei geldverruimingsprogramma’s.

zilver goud winkelEen voorbereid mens telt voor twee en de groeiende spanningen tussen de Rusland, Turkije en de Verenigde Staten zijn natuurlijk geen goed teken aan de wand. De Petro Dollar Warfare is in vollge gang en het uitbreken van een Derde Wereldoorlog in vooral het Midden-Oosten behoort tot de mogelijkheden. Deze insteek van de ZilverGoudWinkel moet niet zomaar door een ‘nuchtere’ Nederland worden afgedaan als bangmakerij of complotdenken. Ik waardeer deze openheid van de ZilverGoudWinkel. Ze nemen geen blad voor de mond en onderbouwen hun beweringen met feiten en analyses. Dit kun je lezen in de artikels op de ZilverGoudWinkel blog. De analysten voorzien inderdaad een nieuwe kredietcrisis!  Ze voorzien namelijk een verhoging van de rente door de FED en daarmee zal de tent in elkaar vallen, hetgeen ook samenhangt met de daling in de goud- en zilverprijzen:

Een tweetal citaten:

  • Wij houden voor eind 2015 (september, oktober) rekening met een daling van de goudprijs van 10 tot 20 % en een daling van de zilverprijs van 30 % a 40 %. Vervolgens verwachten wij een stijging van 500 % of meer voor zilver en voor goud een stijging van 300 % of meer.
  • Over de FED: Eerst een bubbel blazen met lage rentes, rente verhogen en dan…een crash!

zilvergoudwinkel bitcoinDe FED of wel de Federal Reserve is de centrale bank van de VS heeft een onbezonnen geldverruimingsprogramma opgezet in combinatie met super lage rentes. Belangrijke ex-werknemers waarschuwen nu expliciet over de gevolgen en Allan Greenspan beveelt nu mensen aan om goud te kopen aangezien het de ultieme currency is, sterker dan de US Dollar. De meeste mensen vinden het saai om te luisteren naar deze gasten en deze boodschappen komen nooit door in de media. Het beleid is namelijk om de goudprijs te reguleren (manipuleren), want een te hoge goudprijs is een gevaar voor de US Dollar als wereldreservemunt. Hieronder is een concreet bewijs:

Bezoek hier de ZilverGoudWinkel

Deze conclusie wordt onderschreven door vele analysten. Het is daarom raadzaam om zelf ook de artikels hier goed door te lezen aangezien. Op deze site hebben een uitstekende verzameling van gegevens en video’s met interviews van voorname analysten. De bovenstaande opmerkingen zijn totaal niet uit de lucht gegrepen. Het kopen van nood artikelen in voorbereiding voor tijden van onzekerheid en financiele crisis is zeker een aanrader. Je zult er geen spijt van hebben als je het koopt en je zult er niet arm door worden…. zilver en  goud zullen helpen je vermogen beschermen. De ZilverGoudWinkel is zeer expliciet als het gaat om de aankomende nieuwe crisis en onderscheidt zich prima ten aanzien van de competitie zoals Holland GoldAmsterdamGold en Doijer & Kalff.

zilvergoudwinkel recensieInderdaad, ZilverGoudWinkel biedt een unieke en uitstekende dienstverlening aan. De beste beleggingsproducten waar je als particulier het meeste goud, palladium, platina en zilver voor jouw geld krijgt zijn de volgende: 

Een verstandige strategie is om verschillende edelmetalen te kopen om risico’s te verspreiden, waarbij de harde kern van jouw edelmetaalportefeuille bestaat uit Perth Mint of Heraeus goudbaartjes. Persoonlijk investeer ik  75 % van mijn spaargeld in edelmetalen. Zo’n 50 % gaat in goud, 40 % in zilver en de rest in palladium. Dit is een mogelijke strategie.

belastingvrij edelmetalen kopenDaarnaast zou ik een gedeelte buiten de Europese Unie opslaan in een beveiligde kluis in een uitstekende jurisdictie voor de handel in edelmetalen: Zwitserland of Singapore. GoldRepublic en Bullionstar biedt een uitstekende dienstverlening om belastingvrij zilverbaren, platinabaren, goudbaren en palladiumbaren volledig verzekerd op te slaan in een beveiligde kluis in Singapore. Je kunt zelf er naar toe gaan om de kluis en jouw edelmetaalbaartjes te inspecteren. Vandaar, bestel bij de ZilverGoudWinkel  wat je fysiek in de kluis thuis wilt hebben en koop de rest belastingvrij in Singapore bij Bullionstar of in Zurich bij GoldRepublic

Is de ZilverGoudWinkel betrouwbaar?

Bovenstaande betoog onderschrijft mijn overtuiging dat de ZilverGoudWinkel een betrouwbare partner is voor het kopen van edelmetalen. Persoonlijk heb ik met plezier gebruik gemaakt van deze dienst en met gemak met bitcoins goud gekocht!

Zilvergoudwinkel.nl is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK nr. 55140165) en heeft bij de belastingdienst een eigen BTW-nummer. Ze voldoen aan de Europese en Nederlandse wet- en regelgeving en ze hebben een privacy protocol. Daarnaast hebben ze een zeer hoge klanttevredenheid. Onafhankelijke klantbeoordelingen kun je nalezen op de website van de Feedback Company.

Ten slotte, in het geval van goud, wanneer je ongerust bent voor diefstal of confiscatie, kun je gebruik maken van de dienst van BitGold. Persoonlijk laat ik 75 % van mijn goud in Singapore  in een beveiligde en verzekerde kluis opslaan. Voor meer informatie: BitGold Review. Het beste is natuurlijk je kluis thuis, maar kluis goud in het buitenland is tegenwoordig ook een prachtige mogelijkheid om je goud buiten het bereik van de Nederlandse staat te houden.

Voor meer informatie:

Bedrijfsgegevens
Bedrijfsnaam: ZilverGoudWinkel BV
Telefoonnummer: 030 20 74 022
Adres: Jutfaseweg 38
Postcode: 3522 HD Utrecht
Kvk nummer: 55140165

Bronnen:

Lees verder

Worst Bank Scenario – Hester Bais over de grootste bankenfraude ooit

Een interview over een belangrijk boek die meer kijkcijfers verdient is de aflevering van Holland Gold Interviews waar Hester Bais te gast is. Hester Bais de oprichter van advocatenkantoor BAIS Legal en gespecialiseerd in financieel recht. Ook is ze medeauteur van het boek “Worst Bank Scenario” dat gaat over de omvangrijke netwerkcorruptie en de grootste […]

Sep 24, 2022
2 min

Verenigde Arabische Emiraten maakt zich klaar voor Bitcoin

De Seed Group, het beleggingsfonds van de koninklijke familie van Sheikh Saeed bin Ahmed Al Maktoum, is een samenwerking opgestart met CoinCorner. CoinCorner is een innovatieve bitcoin exchange op het eiland van Man die o.a. betaaltoepassingen ontwikkeld voor het Bitcoin Lightning Network. De Seed Group wil in samenwerking met CoinCorner een exchange lanceren in Dubai […]

Sep 21, 2022
2 min

De Moscow World Standard (MWS), de fragmentatie van de globale goudmarkt en het begin van een multipolaire wereld

Dit artikel zal de Moscow World Standard (MSW) bespreken voor een nieuwe edelmetaal- en goudmarkt voor de Euraziatische Economische Unie. Dit als een verdere logische stap en reactie op het sanctiebeleid van het Westen. Het huidige internationale monetaire en financiële systeem wordt gedomineerd door het Westen. Internationale handel in o.a. grondstoffen wordt afgewikkeld in dollars […]

Sep 1, 2022
5,5 min