• bitcoins litecoins eth kopen bij btc direct

 • BITRUSH

  Rentenieren met BitRUSH?

  bitrushBitRUSH is een Bitcoin handelsbedrijf. Het bestaat uit een team van specialisten die 24 uur per dag handelen met bitcoins en crypto’s. Het is één van de bekendste Bitcoin trading ondermeningen met een kantoor in Londen. BitRUSH maakt het voor beleggers makkelijk om geld te verdienen met bitcoins. Voor beleggers die liever niet zelf willen handelen met bitcoins, maar wel automatisch een dagelijkse rente willen verdienen van 3,6 % over een gedeelte van de bitcoins, is deze beleggingsdienstverlening van BitRUSH een optie.

  Hoe werken de Bitcoin investment plans van BitRUSH?

  Je zult een Bitcoin beleggingsrekening moeten openen en vervolgens moeten kiezen hoeveel bitcoins je wilt beleggen. Concreet voorbeeld: je koopt eerst een aantal bitcoins bij BTCDirect en je stort deze direct op je BitRUSH rekening. Vervolgens zul je elke dag een rente ontvangen over het aantal bitcoins dat je hebt vastgelegd. Je hoeft zelf niet te handelen, een trading team van BitRUSH zal al het werk verrichten. Wanneer je 1 Bitcoin belegt zul je automatisch elk uur een rente van 0,15 % ontvangen met een dagelijkse rente van 3,6 %! Hoe meer bitcoins je belegt, hoe meer rente je dagelijks zult ontvangen.

  De voordelen met BitRUSH zijn de volgende:

  • Altijd krijg je elke dag een winst uitbetaald in de vorm van rente.
  • Geen risico’s dat je verlies maakt.
  • Er zijn geen commisies.
  • Er zijn geen handelskosten.
  • Je kunt al beginnen met een storting van 0.01 BTC!

  Waar moet ik opletten?

  • Wanneer je bitcoins belegt met BitRUSH, leen je ze in feite uit. De traders van BitRUSH kunnen dagelijks percentueel meer winst behalen, maar ook verliezen. In die zin kun je een BitRUSH rekening eerder vergelijken met een Bitcoin spaarrekening waar je ongeacht winst of verlies een rente verdient over je inzet.
  • Wanneer je bitcoin belegt met BitRUSH, dan verlies je een gedeelte van de controle over je bitcoins. BitRUSH zal je inzet nodig hebben om o.a. hefbomen te kunnen inzetten bij het uitvoeren van een handelsstrategie. Je kunt zeker op elk moment je bitcoins weer terugstorten naar je eigen Bitcoin wallet, maar besef dan dat je een 5 % boete betaalt over je eerste storting. BitRUSH houdt er rekening mee dat je de bitcoins voor een langere termijn vasthoudt op de rekening. Concreet wil dit zeggen dat je minimaal 2 dagen de bitcoins moet uitlenen anders boek je een verlies!
  • Daarom, wees voorzichtig in het begin en beleg niet te veel bitcoins. Bekijk rustig voor jezelf hoe je een storting wel of niet wilt uitbreiden met de beleggingsdienstverlening van BitRUSH.
  • Het is jammer dat BitRUSH niet expliciet Litecoin of Ethers gebruikt.

  Klik hier en bezoek BitRUSHbitrush

  Gerelateerde artikels:

  P.S. BitRUSH in Londen moet je niet verwarren met Bitrush in Amsterdam. Dit is een kleine Bitcoin wisselkantoor en levert geen verdere dienstverlening om verder geld te verdienen met bitcoins. Voor meer informatie:

   

  DIGITAL GOLD

  Wat is Digital Gold?

  digital goldDigital Gold is een bijnaam voor Bitcoin. Bitcoin is digitaal geld en wordt vaak vergeleken met goud. De vraag is of zo’n vergelijking wel recht doet aan goud en Bitcoin zelf. Verdient Bitcoin deze bijnaam? De hele vergelijking lijkt op het eerste gezicht ook zeer vreemd te zijn. Hoe zou goud in een digitale vorm kunnen bestaan? Toch, wanneer we stilstaan bij hoe goud op dit moment wordt verhandeld, dan is dan ook voornamelijk via allerlei digitale termijncontracten en derivaten. Goud heeft al een digitaal bestaan en de goudbaren liggen mooi in de kluizen. Bovendien, kan iedereen in Nederland ook echt goud op rekening kopen en verkopen waarbij de goudbaartjes netjes in de kluis blijven liggen in Zwitserland.

  Fysiek goud is duur om te verplaatsen en krijgt zijn waarde vooral op basis van het feit dat het schaars is en duur is om te delven. Hier komen we bij een relevante vergelijking met Bitcoin en waarom Bitcoin als Digital Gold wordt beschouwd.

  • Bitcoin is duur en duurder nu om te verplaatsen doordat de miner fees toenemen. Bitcoin transacties zijn niet meer goedkoop te noemen.
  • Bovendien, bitcoins zijn zeer duur om te delven. Het vergt een behoorlijke investering in  speciale chips en servers met geavanceerde koelingsystemen om bitcoins te delven. De Bitcoin mining infrastructuur is enorm en represtenteert een enorm kapitaal. Als Google al haar servers zou gebruiken om bitcoins te delven, zou Google niet meer dan 5 % van alle capaciteit kunnen omvatten. Het delven van goud is ook zeer kapitaal intensief. Net zoals goud zijn bitcoins moeilijk te delven.
  • Het aanbod van goud is gelimiteerd. Er is zo’n 200.000 ton boven de grond. Het aanbod van bitcoins is extreem gelimiteerd. Er zullen maar 21 miljoen bitcoins gedolven kunnen worden. Bitcoins zijn in feite schaarser dan goud.
  • Goud wordt betracht als gezond geld. Het voldoet aan alle definities van gezond geld. Bitcoin voldoet ook aan deze definitie met als belangrijkste factor: behoud van koopkracht. Goud heeft altijd mensen geholpen om het vermogen te beschermen tegen geldontwaarding. Bitcoin heeft vreemd genoeg deze rol ook overgenomen. Als je de korte termijn volatiliteit van de Bitcoin koers even negeert en puur kijkt naar de koersontwikkeling op lange termijn, dan zie je dat Bitcoin al vele initiële beleggers super rijk heeft gemaakt.
  • Goud wordt betracht buiten het bankenstelsel te zijn. Wanneer je fiat geld omzet naar goud, dan stel je dit vermogen buiten het bereik van de banken en de overheid. Bij goud gaat deze vlieger niet altijd op. De grootbanken ‘beheren’ de koers van goud. Overheden kunnen goud confisceren. Bij Bitcoin gaat deze vlieger het beste op. Bitcoin is niet te beheren of te manipuleren, het ligt buiten het bereik van confiscatie en manipulatie.
  • Goud wordt het meest gebruikt voor kapitaalvlucht, maar Bitcoin wordt ook meer en meer gebruikt voor kapitaalvlucht.

  Het is misschien vreemd, maar Bitcoin is in deze zin echt te beschouwen als digital gold. Het is in feite ook het ulitieme goud aangezien je bitcoins heel gemakkelijk en veel goedkoper kunt kopen en verkopen. Vooral als je dit vergelijkt met echte fysieke goudbaren die je thuis in de kluis hebt liggen. Het is nogal een operatie om deze te verkopen.

  Zal ik dan maar Bitcoin en niet goud kopen?

  Nee, Bitcoin heeft een zeer korte geschiedenis. Goud is zo monetair oud als de opkomst van de menselijke beschaving. Niettemin, door de unieke eigeschappen van Bitcoin en de digitalisering van onze beschaving, is het zeker zeer verstandig om te beleggen in Bitcoin. Persoonlijk, zou ik hier fysiek zilver aan toevoegen. Zilver is onderschat als edelmetaal.

  Is er naast Digital Gold ook al Digital Silver beschikbaar?

  Zeker, naast Digital Gold, kun je ook Digital Silver kopen. Dit is de bijnaam voor Litecoin. Een klassieke altcoin gebaseerd op Bitcoin. Voor meer informatie:

  Discussies op Youtube over goud versus Bitcoin en Bitcoin als digital gold:

   

  STRAT KOPEN

  Waarom zou ik de $STRAT crypto-tokens kopen?

  Wanneer je denkt dat de blockchain industrie een glanzende toekomst heeft, dan heeft het zin om eens te kijken naar de STRAT-token.

  stratisDe STRAT-token is door een ICO emmissie door Stratis uitgebracht geworden. Stratis heeft een volwaardige blockchain-as-a-service (BaaS) opgezet voor bedrijven en overheidsinstellingen die graag private blockchains willen ontwikkelen voor het verbeteren van interne bedrijfsprocessen of het beginnen van andere nieuwe blokketen projecten. De blockchain of blokketen is de geniale cryptografische technologie die de ontwikkeling van cryptocurrencies en crypto-equity mogelijk maakt. Toepassingsgebieden zijn oneiding, maar de benodigde programmeurs zijn moeilijk te vinden.

  stratis blockchain Stratis heeft daarom een ontwikkelingsplatform (nSTRATIS) gemeekt voor bedrijven en organisaties om blokketenapplicaties te ontwikkelen in C# door gebruikt te maken van het Microsoft .NET Framework. Binnen bedrijven en overheidsinstellingen zijn er gelukkig wel genoeg programmeurs die bekend zijn C# en .Net om zo snel in staat te zijn om ook interne blokketens en applicaties te ontwikkelen. Stratis heeft ook een eigen Academy opgezet om programmeurs snel in staat te stellen om met nStratis uit de voeten te kunnen. Stratis kan natuurlijk ook bedrijven helpen met het leveren van op maat gemaakte blokketens en applicaties.

  Stratis maakt het mogelijk voor bedrijven en andere instellingen om laagdrempelig, zonder problemen en te veel kosten de mogelijkgheden van blokketens te onderzoeken voor het verbeteren van de eigen werkzaamheden. Hiervoor zijn de STRAT-tokens vereist! Het kost een x aantal $STRAT om gebruik te maken van het ontwikkelingsplatform voor het maken van private blockchains.

  Stratis heeft zelf de ambitie om de referentie in  de wereld te worden voor het aanbieden van blokketen oplossingen. Het team bestaat uit top ontwikkelaars, zoals Nicolas Dorier, een Bitcoin core developper die de SegWit update al getest heeft in een productie omgeving bij Stratis. Voor meer informatie: Stratis.

  Waar kan ik $STRAT kopen?

  Je kunt $STRAT kopen op een cryptocurrency exchange. Je kunt ook hieronder met onze crypto exchange widget STRAT kopen en direct versturen naar je Stratis Wallet. Maak eerst een Stratis wallet aan en plak het adres van je Stratis wallet in de widget om zo de $STRAT direct te ontvangen.

  stratis - beleggen in STRAT

   

   

  COPAY

  Copay – goed beveiligde en gedeelde Bitcoin wallets.

  copay bitcoin walletCopay is een zeer handige en veilige Bitcoin dienstverlening voor bedrijven en particulieren voor het maken van vooral gedeelde Bitcoin wallets voor een groep met een X aantal gebruikers. De groep moet elke transactie goedkeuren. Copay is een van de eerste wallets die volledig het Bitcoin Payment Protocol (BIP 0070-0073) ondersteunt voor het zeker uitvoeren van alle transacties.

  Een Copay wallet kun je natuurlijk ook voor jezelf gebruiken, maar dan moet je deze opzetten als een een gedeelde (2-of-2 multisig wallet) waarbij je alle transacties tekent met de Bitbox. De Digital Bitbox is één van de beste hardware wallets en is in combinatie met Copay ideaal om in te zetten voor het hacker en malware proof maken van je eigen of gedeelde Bitcoin economie.

  Binnen je eigen Copay wallet kun je verschillende eigen en gedeelde Bitcoin wallets beheren. Copay is ook beschikbaar als een applicatie voor je smartphone van waaruit je gemakkelijk al je Bitcoin portemonnees kunt benaderen. Persoonlijk, zou ik dan een enkelvoudige Bitcoin wallet gebruiken met een relatief klein bedrag voor het snel voltrekken van kleine Bitcoin betalingen zonder dat de inzet van de Bitbox nodig is. Vervolgens zou ik een gedeelde Bitcoin spaarwallet aanmaken die ik dan deel met mijn persoonlijke Digital Bitbox. Alle Bitcoin betalingen die ik dan via mijn Copay spaarwallet wil uitvoeren moeten eerst getekend en goedgekeurd worden door mijn Bitbox wallet. Echte grote lange termijn besparingen in Bitcoin zet ik vervolgens op de Bitbox wallet zelf. Zo heb ik een makkelijk gebruiken opzet van een 3-tal bitcoin wallets voor het veilig beheren van mijn bitcoins. Voor meer informatie: Digital Bitbox Review!

  Het is jammer dat er nog geen Bitcoin debitcard beschikbaar is voor Copay.

  Copay is ontwikkeld door Bitpay. Bitpay is een van de belangrijkste en grootste ontwikkelaars voor Bitcoin betaaloplossingen. BitPay maakt het o.a. voor bedrijven mogelijk om Bitcoin betalingen te accepteren en het bedrag meteen te ontvangen in euro’s op de bankrekening. Hierdoor is het niet nodig om een Bitcoin wallet en boekhouding bij te houden. Hieronder kun je in de praktijk zien hoe je met een gedeelde Copay wallet een Bitcoin betaling uitvoert bij een Bitpay POS-terminal.

  Conclusie:

  bitcoins kopen en bewaren op een geheime portemonneeCopay biedt een prachtige Bitcoin wallet dienstverlening aan voor iedereen die graag gebruik wil maken van een gedeelde Bitcoin wallet voor een bepaalde groep, vereniging of tijdelijk doel. Bovendien is zo’n gedeelde Bitcoin wallet perfect om in te richten als een persoonlijke, super beveiligde wallet waarbij de tweede handtekening en uiteindelijke goedkeuring wordt uitgevoerd door de Bitbox. De Bitbox dient in dit geval een soortgelijke functie als een traditioneel plactic bankdoosje voor het inloggen in je online bankrekening en het goedkeuren van online transacties. Voor meer informatie: Bitbox Wallet Review!

  Is er een beter alternatief?

  Er is een duurder alternatief: een online Bitgo wallet met de Ledger Nano S. Bitgo rekent extra fees en de Ledger Nano S is duurder om aan te schaffen. Zoek je een goede gedeelde Bitcoin wallet voor gebruik in een groep, maak dan een Copay wallet aan en combineer deze met de Bitbox Wallet.

  Voor meer informatie:

   

  MILLIBIT

  Wat is een Millibit of Millibitcoin?

  De Bitcoin gemeenschap heeft over voor de naam millibit gekozen om 1/1000 deel van een Bitcoin te representeren. Andere termen die worden gebruikt zijn Millibitcoin en Millie.

  millibitMet 1 Millibit wordt 0.001 Bitcoin bedoelt. Het is eigenlijk een sub-BTC rekeneenheid (mBTC). Bij een Bitcoinprijs van € 1000,- is één milibit € 1,- waard. Het praten in termen van milibits is veel makkelijker vooral in het afrekenen in kleinere bedragen. Nu kun je een koffie afrekenen in 2 millibits in plaats van te spreken over nul punt nul nul 1 Bitcoin. Communiceren over kleine Bitcoin bedragen wordt zo veel makkelijker. Het is namelijk te verwachten dat de koers van Bitcoin op lange termijn via een wispelturige, volatiele manier een opwaardse trend zal vertonen. Hoe meer en meer mensen Bitcoin ontdekken en gaan gebruiken, hoe hoger de bitcoinprijs. Het is daarom handig om te beschikken over een kleinere rekenheid voor Bitcoin.

   Een aantal voorbeelden:

  • 1000 millibits (1000 mBTC) is 1 BTC.
  • 36 millibits wordt zo weergegeven: 0.036 BTC of 36 mBTC.
  • 1.136 BTC is één Bitcoin en honderd en 136 milibits of duizend en 136 milibits of 1136 mBTC.

  Hoe kan ik milibits kopen?

  Dit gaat automatisch op een Bitcoin exchange. Wanneer je bij een Bitcoin koers van € 1000,-  aan 1 euro bitcoins gaat kopen krijg je  1 milibit (0.001) op je Bitcoin wallet gestort. Hieronder kun je direct bij BTCdirect millibits kopen door het invoeren van een klein bedrag in euros.

  Het is alleen jammer dat Millibit nog geen officiële naam is. Bovendien zou in principe de term ook kunnen worden gebruikt voor andere cryptocurrencies. Wanneer een winkelier meerdere digitale cryptomuntjes zou accepteren, dan moet hij/zij even aangeven om welke munteenheid gaat: 1000 millibits in Bitcoin of 1000 millibits in Zcash? Of zal de winkelier het hebben over millibitcoins en millizcash? Bovendien wordt ook veel de rekenheid bits of microbitcoins gebruikt. We zullen zien welke term en rekenheid we in de nabije toekomst het meest zullen hanteren, maar een ding is zeker, we zullen op een nieuwe en effectievere manier moeten kunnen spreken over verschillende rekeneenheden in valuta’s. Zoals we vroeger het hadden over een kwartje of een cent.

  Voor meer informatie:

  Gerelateerde artikels:

  BITCOIN MINING

  Wat is Bitcoin mining?

  In de digitale wereld zijn we gewend dat alles te kopieëren is. Het unieke van Bitcoin is dat het niet te kopieëren is. Het is onmogelijk om een Bitcoin te kopieëren waardoor het als een digitale asset daadwerkelijk wordt weggegeven – uitgegeven. Er is geen kopie die achterblijft zoals we dat gewend zijn met een PDF-bestand of Word dokument. Elke uitgave is uniek en dit moet worden gecontroleerd en bijgehouden in een decentraal kassaboek, de blokchain! Wie doet dit belangrijk werk? Precies, de Bitcoin miners.

  bitcoin miningBitcoin mining is het proces waarbij de miners controleren of bitcoins niet dubbel worden uitgegeven! Als beloning voor het werk krijgen de miners betaald in bitcoins en ontvangen ze de transactiekosten. Het controleren en het vastleggen van de transacties in het Bitcoin-kasboek, de blockchain, zorgt niet alleen voor de veiligheid, maar ook voor het geldscheppingsproces. Doordat het netwerk wordt gecontroleerd en beveiligd kunnen er Bitcoins gevonden worden. Dit werkt op basis van het oplossen van zeer ingewikkelde rekensommetjes. Wanneer het rekensommetje is opgelost komt er een nieuwe block vrij waarbij er maar maximaal 25 bitcoins gevonden worden. De nieuwe gevalideerde transactieblock wordt aan de blokchain toegevoegd. Het bijhouden van de boekhouding en het scheppen van geld zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden tot dat alle bitcoins gevonden zijn. Het idee is dat 1 Bitcoin dan zo duur is dat de miners genoeg geld verdienen aan de transactiekosten en niet afhankelijk zijn van het vinden van nieuwe bitcoins. Waarom zou 1 Bitcoin alleen maar duurder worden?

  bitcoins mining en vraag aanbod verhoudingen

  Bitcoin heeft een ingebouwde schaarste, kan niet worden bijgeprint of gekopiëerd. Dit terwijl de vraag op naar bitcoins op termijn door de ontwikkeling van het Bitcoin netwerk en economie alleen maar zal toenenemen. Bitcoin werkt deflatie in de hand. Bitcoin’s waarde als het geld van het internet zal alleen maar in belang groeien. Dit staat behoorlijk in contrast met het monetaire beleid en alle geldscheppingsprogramma’s van alle Centrale Banken. Fiat geld op basis van schuld werkt inflatie in de hand. We kunnen dan ook een kapitaalvlucht in o.a. Bitcoin verwachten. Enorme vraag, zeer gering aanbod betekent een groter marktkapitaliatie en een hogere en stabielere bitcoin koers!

  Kan Bitcoin en het Bitcoin mining proces niet gehackt worden?

  Er zijn op dit moment 300.000 bitcoin miners actief over de hele wereld. Tegenwoordig vergt het een enorme infrastructuur om Bitoins te delven. Als Google al zijn servers en computerkracht zou gebruiken om bitcoins te delven zou deze kracht maar zo’n 1 % van het hele netwerk vertegenwoordigen. Bitcoin is daadwerkelijk behoorlijk verankerd in een globaal verspreide hardware infrastructuur van enorme proporties. Belangrijker is het feit dat Bitcoin zelf gebaseerd is op het aller beste encryptie hash-algoritme die er bestaat: SHA2-256. Dit betekent concreet dat het kraken van een bitcoin adres kost gemiddeld zo’n 2^45 jaar (35.000 miljard jaar) zou kosten. Bitcoin is  nog nooit gekraakt geworden. Het is super veilig gezond digitaal contant geld!

  Bitcoin mining is een specialisatie. Hieronder in deze video documentaie krijg je een prachtige indruk hoe één van de grootste Bitcoin mining fabriek (c.q. serverpark) in Dalian China er uit ziet. Deze Bitcoin mining operatie heeft een maandelijkse electriteitsrekening van 80.000 USD!

  Voor meer informatie:

   

  Currency Wars – kapitaalvlucht & Bitcoin

  Currency wars, kapitaalvlucht en de bevrijdende rol van Bitcoin en cryptogeld!

  De mondiale valutaoorlog zal in 2017 escaleren. Het devalueren is een slimme zet voor een schuldbelaste overheid om de schuldenlast goedkoper te maken en de inheemse export industrie te stimuleren. Niettemin, als valutaoorlogen uit de hand lopen kan dit leiden tot een ingrijpende internationale kapitaalvlucht uit fiat- naar cryptogeld.

  currency wars en bitcoinValutaoorlogen met devaluaties zijn niet goed voor de spaartegoeden en koopkracht van hardwerkende burgers. In 2016 hebben vooral de Braziliaanse Real, de Indiaase Rupie, de Turkse Lira, de Venezolaanse bolivar, de Russische Roebel en de Chinese Renminbi flink in waarde ingeboet ten opzichte van de Amerikaanse Dollar. Donald Trump heeft expliciet vermeldt dat de dure Amerikaanse Dollar en de goedkope Chinese Renminbi een probleem is. Hij zal de Amerikaanse Dollar proberen te devalueren om de Amerikaanse export te stimuleren en de herindustrialisatie van de Verenigde Staten te vergemakkelijken. Een dure Amerikaanse Dollar is een obstakel voor het verwerkelijken van Trump’s politiek. De vraag is hoe hij zal trachten de Dollar te devalueren vooral ten aanzien van de Chinese Renminbi aangezien de Chinese overheid waarschijnlijk zal ingrijpen. In 2016 heeft de Chinese Renmbini maar liefts 6 devaluaties ondergaan! Deze devaluaties hadden allemaal een impact op de koers van Bicoin. Zal de Amerikaanse Dollar met de Chinese Renminbi in een doodstrijd naar de bodem verwikkeld raken? De Europese Unie zal met de Euro ook weer verschillende crisis moeten hanteren. Dit in combinatie met negatieve rentevoeten en geldverruimingsprogramma’s is dit zeer slecht nieuws voor elke spaarder in welke munteenheid dan ook. Het is een wealth transfer plan van de spaarder naar de grootbankier en een totalitaire overheid. Het is dan ook niet vreemd dat de overheid contant geld wil verbieden. Valutaoorlogen, onhoudbare schulden, de oorlog tegen contant geld en devaluaties hangen allemaal met elkaar samen. Hoe kan een burger met spaargeld zich tegen deze krachten beschermen? Volgens Jim Rickards komt na de ‘valutaoorlog’ ‘de dood van het fiat geld’. Beter op tijd uit de boot stappen?

  bitcoin als veilige havenMeer en meer spaarders ontdekken Bitcoin als vluchtroute en een veilige haven. Bitcoin is neutraal ten aan zien van de geo-politieke en monetaire spelletjes van centrale banken, banken en overheden. Je kunt nu nog gemakkelijk euro’s omwisselen voor bitcoins. Vervolgens als je meer waarde hecht aan goud, kun je bij een Bitcoin gold exchange kluis goud op rekening kopen in Singapore of Zwitserland! Bitcoin zal het digitale, decentrale ‘Zwitserland’ worden van een imploderend globaal financieel systeem. Hieronder kun je een uitstekende videopresentatie zien over Bitcoin in het licht van Currency Wars:

  Hoe kan ik het beste Bitcoin kopen?
  koop bitcoins en litecoins bij BTC DIRECT
  Is Bitcoin de enige veilige vluchtroute? Welke alternatieven zijn er?

  Er zijn andere kanditaten die tot je beschikking staan. Ethereum ETH is de beste tweede keuze, maar ook Dash, Monero, Zcash kunnen uitstekend gebruikt worden. Het is alleen niet te voorspellen hoe deze cryptomunten met een nog zeer kleine marktkapitalisatie zullen omgaan met een internationale kapitaalvlucht uit fiat in crypto.

  Kan de overheid Bitcoinbeurzen niet sluiten bij een grote kapitaalvlucht?

  Het is heel moeilijk om Bitcoin exchanges te sluiten aangezien ze over de hele wereld verspreidt zijn. Een groter probleem is dat er ook decentrale beurzen zijn die niet gesloten kunnen worden. Je nu kunt zo’n decentrale Bitcoin exchange en het Bitcoin netwerk zelf alleen maar stoppen wanneer het internet wordt platgelegd. Hoewel, er zijn al initiatieven om Bitcoin internet onafhankelijk te maken!

  Kijk, waarom heeft de Chinese overheid niet besloten in 2016 om de Chinese Bitcoin exchanges te sluiten? In 2016 zijn er zes devaluaties geweest waarbij vele Chinese beleggers Bitcoin als een vluchtroute hebben gebruikt. De Chinese overheid en de Centrale Bank lijkt eerder deze beurzen beter te monitoren en te reguleren, zodat er enige controle is over nieuwe kapitaalvluchten. Wanneer de Chinese overheid de beurzen zou verbieden te opereren, zullen de Chinese spaarders via decentrale beurzen, andere buitenlandse beurzen en de zwarte markt bitcoins kopen. Het is tevens een verkoopsignaal die een verdere kapitaalvlucht alleen maar zou verergeren. Een verbod leidt vaak tot het tegenovergstelde resultaat en werkt averechts. Bitcoins zijn een handig ventiel en tevens is een devaluatie in het voordeel voor de Chinese export industrie. Bitcoin lijkt het Zwitserland te worden van alle fiat valuta’s. De prijs van Bitcoin kan daarom enorm in waarde toenemen aangezien er maar 21 miljoen digitale muntjes beschikbaar zijn.

  koop bitcoins en litecoins bij BTC DIRECT

  Gerelateerde artikels:

  BITCENT – cBTC

  Wat is een bitcent (cBTC)?

  Bitcent is een bijnaam voor een centi-bit (cBTC). Dit is een kleinere eenheid voor Bitcoin. Een Bitcent of cBTC representeert 1/100 deel van een hele Bitcoin (0.01 BTC).  De term cent betekent 100. Als 1 Bitcoin $ 1000 waard is, dan is 1 cBTC $ 10 waard. Nogmaals, de officiële naam voor Bitcent is Centi-Bit (afkorting: cBTC).

  bitcentEen Bitcent of Centibit zal waarschijnlijk als rekeneenheid meer gebruikt gaan worden aangezien de waarde van Bitcoin meer en meer in prijs zal stijgen. Het is niet onmogelijk dat de Bitcoin koers met vele wilde prijsfluctuaties een opwaardse trend zal hebben deze komende jaren.

  Bitcoin kent een ingebouwde schaarste. Er zullen totaal maar 21 miljoen bitcoins in omloop kunnen zijn. De introductie van Bitcon ETF’s en andere Bitcoin belegginsfondsen zullen meer en meer kapitaal aantrekken en ook een verdere kapitaalvlucht vergemakkelijken. Bitcoin kan als een soort veilige haven en alternatieve beleggingsvorm worden naast de traditionele harde activa, zoals goud en zilver. Het Bitcoin netwerk verbetert elk jaar. Concreet voorbeeld is de SegWitt implemenatie die een grote stap vooruit is in de richting naar het Bitcoin Lightning Netwerk. Inderdaard, wanneer Bitcoin met Ethereum behoort tot geacepteerde digitale activa in een wereld vol met fiat geldontwaardingen, dan kan de prijs omhoog schieten als een raket. 10.000 USD voor 1 Bitcoin? De meeste mensen zullen dan Bitcoin als rekeneenheid niet meer hanteren, maar terugvallen op de Bitcent. In dit hypothetische geval zal 1 Bitcent $ 100 waard zijn.

  Naast Bitcents of Centi-Bits zal ook wel de term MilliBitcoins (mBTC) in gebruik raken. Een milliBitcoin is 1/1000 deel van 1 Bitcoin. mBTC zal dan ideaal zijn voor de kleinere transacties. Een koffie zal niet meer worden afgerekend in bitcoins, maar in milliebitcions of millibits. Millibits is de meest erkende en gemakkelijkste naam voor 1/1000 deel van een Bitcoin. Als bijnaam is ook de term Mike in gebruik. Wie weet, over een paar jaar wordt misschien een koffie afgerekend in 2 millibits of mikes en een etentje in bitcents. We zullen zien, de termen bitcent en millibits zijn nog niet zo bekend. Het vergt eerst een behoorlijke Bitcoin koers stijging plaatsenvinden. Bovendien, veronderstelt het de verdere acceptatie van Bitcoin als een betalingseenheid en niet zo zeer als een alternatieve vorm van beleggen en speculeren.

  Voor de goede orde, hier is een reeks van Bitcoin unites of rekeneenheden:

  • 1.02 – een bitcoin en twee centibits (bijnaam ”one bitcent”)
  • 0.001 –  een millibitcoin (bijnaam “one Millie“)
  • 0.000001 – een microbitcoin (bijnaam “one Mike”)
  • 0.00000001 – De bitcoin basis unit (bijnaam “one Satoshi“)

  Hoe kan ik een Bitcent cBTC kopen?

  Precies op dezelfde manier waarop je Bitcoins koopt, bij een goede Bitcoin exchange.

  Ten slotte, er bestaat ook een Bitcent als een alternatieve cryptocurrency (BCENT). Deze heeft geen marktkapitalisatie en is in onbruik.

  Disclaimer: alle informatie over de bovenstaande prijzen is puur speculatief en  hypothetisch. Het dient als voorbeeld. Deze informatie moet niet als beleggingsadvies worden beschouwd, maar als ter kennisgeving en verduidelijking.

  Voor meer informatie:

  Bitcoin ETF

  Wat is een Bitcoin ETF?

  bitcoin etf kopenEen Bitcoin ETF of beter gezegd een Bitcoin prijs tracker of indextracker is een beursgenoteerd fonds die de officiële Bitcoin koers volgt. Het maakt het mogelijk om voor beleggers om veel makkelijker te beleggen in Bitcoin op de beurzen zonder daadwerklijk de cryptomuntjes te bezitten en te verhandelen. Een ETF is een bijzonder eenvoudig en transparant beleggingsinstrument die je direct via de beurs kunt verhandelen. Bitcoin zal daardoor ‘Exchange Traded’ worden en continu op de beurs verhandelbaar zijn, waardoor het dezelfde flexibiliteit als een aandeel zal krijgen. Maar het is een risicovol instrument. Stijgt de koers van Bitcoin, dan wordt de Bitcoin ETF meer waard. Daalt de doels, dan wordt de Bitcoin ETF minder waard.

  Kan ik al Bitcoin ETF’s kopen en verhandelen op de beurs?

  bitmex etf bitcoin derivatives tradingOp dit moment is er nog geen Bitcoin gereguleerde ETF aandeel die je kunt kopen en op een beurs kunt verhandelen. Een alternatief is het kopen van Bitcoin futures en Swaps. Deze contracten zijn verhandelbaar bij een goede Bitcoin derivatives exchange zoals BitMEX. Let op, BitMEX is een cryptocurrency derivatives trading platform en beschikt niet over een beurs voor het wisselen van euro’s naar bitcoins. Koop eerst bitcoins en stort deze vervolgens op je BitMEX wallet.

  bitcoin derivates trading bitmex

  Klik hier om BitMEX te bezoeken!

   

  xtrade bitcoin cfd vs etfEr zijn ook makelaars in CFD’s beschikbaar zoals  (Xtrade en Plus500) die het mogelijk maken om een Bitcoin CFD te kopen. Bij de makeleaar Optie24 kun je een binaire Bitcoin optie kopen. De binaire Bitcoin opties zijn extreem risicovol, maar kunnen wel op korte termijn een enorm rendement opleveren. Voor meer informatie: Wat zijn binaire opties?

  Bitcoin ETF’s projecten:

  Er zijn wel verschillende initiatieven om een Bitcoin ETF op de beurs te lanceren. De Amerikaanse tweelingbroers Cameron en Tyler Winklevoss werken al drie jaar lang aan het lanceren van een Bitcoin ETF.

  Afbeeldingsresultaat voor etf winklevoss capitalDit zal aanvankelijk eerst bij BATS Global Markets plaatsvinden. Deze beurs staat bekend voor het lanceren van nieuwe ETF’s. Ze willen dit doen met behulp van hun eigen Bitcoin beleggingsfonds de Winklevoss Bitcoin Trust. Deze zal bij de Amerikaanse SEC worden ingeschreven. De Bitcoins in bezet van dit Bitcoin beleggingsfonds zullen beheerd worden door Winklevoss’s Gemini Trust Company. De Bitcoin ETF’s zullen als aandelen bij het beleggingsfonds kunnen worden gekocht en 1 aandeel representeert 1/10 deel van de Bitcoin prijs. Op dit moment is deze Bitcoin ETF nog niet goedgekeurd. Het eerste voorstel is op 10 maart 2017 afgekeurd geworden. Winklevoss Capital is niet alleen. Er zijn twee andere onafhankelijke voorstellen ingediend bij de Amerikaanse SEC. Eind 2017 zullen we een beter inzicht hebben in de stand van zaken van Bitcoin ETF’s. Het feit dat de ETF van Winklevoss Capital is afgekeurd omdat vele bitcoin exchanges en markten nog onvoldoende gereguleerd zijn, roept het vermoeden op dat het nog wel een aantal jaren kan duren. Hieronder kun je een aantal sarcastische commentaren lezen van Ben Davenport en Andreas Antonopoulos over SEC’s recente beslissing over de Bitoin ETF van Winklevoss Capital:

  Trouwens, in Zwitserland is er al een Bitcoin tracker fonds actief en goedgekeurd geworden door de Zwiterse autoriteiten. Dit is de Vontobel Bitcoin tracker. Certificaten van deze Bitcoin tracker kunnen op de Zwitserse beurs worden gekocht. Dus, het is niet nodig om te wachten op de Amerikanen en Wall Street.

  Een ander gerelateerd project is de Bitcoin Investment Trust (GBTC) van Grayscale. Grayscale heeft trouwens ook een beleggingsfonds voor Ethereum opgezet.

  Het belang van een Bitcoin ETF?

  Vele beleggers willen zich niet zelf om de Bitcoins bekommeren, maar willen vanuit hun beleggingsrekening gemakkelijk kunnen beleggen in Bitcoin. Een ETF is bovendien volledig gereguleerd ook in het licht van het betalen van belastingen. Via een Bitcoin ETF zullen vele financiële instellingen, institutionele beleggers en particuliere beleggers zonder veel rompslomp via een bekend en gemakkelijk instrument kunnen handelen in bitcoins. Bitcoin zal een echt beleggingsintrument zijn en veel investeringskapitaal naar zich toetrekken. Het zal waarschijnlijk de prijs op korte termijn flink omhoog stuwen en de marktkapitalisatie van Bitcoin een enorm vergroten. Het zal een doorbraak zijn voor Bitcoin als een nieuwe manier om een beleggingsportefeuille te diversifiëren. Er zal waarschijnlijk snel zo’n 500 miljoen Amerikaanse Dollar worden geïnvesteerd in Bitcoin ETF’s. Waarschijnlijk zal de marktkapitalisatie snel boven de $ 20 miljard uitkomen. Het is niet onwaarschijnlijk dat deze ontwikkeling zal voortzetten in het kader van verdere devaluaties waardoor meer beleggers intresse zullen krijgen voor het kopen van Bitcoin ETF’s. De Bitcoin koers ook op langere termijn op een grillige manier omhoog blijven zagen. Voor meer informatie: Bitcoin trading.

  Wat zijn de nadelen van een Bitcoin ETF?

  Hiet is moeilijk om te voorspellen hoe een Bitcoin ETF de koers van bitcoin zou kunnen sturen. Het is mogelijk dat Wall Street daadwerkelijk meer invloed kan krijgen op de hoeveelheid dollars die kunnen worden geïnvesteerd in uiteitendelijk verschillende Bitcoin ETF’s. Er zijn risico’s aan verbonden waarbij daadwerkelijk Wall Street uiteindelijk meer invloed zou kunnen uitoefenen op de bitcoin koers. Dit is nog niet duidelijk, maar een ETF kan worden gebruikt voor manipulatieve doeleinden. Vele analysten zien liever dat er geen Bitcoin ETF’s worden goedgekeurd. Dit maakt een gezondere ontwikkeling voor Bitcoin mogelijk.

  Andere video’s over Bitcoin ETF

   

  Voor meer informatie:

  Bronnen:

  Vontobel to Introduce Bitcoin Tracker Certificate to Trade on Swiss Exchange

  Bitcoin ETF Officially Rejected by the SEC

  BITCOIN CASINO

  Hoewel we het gebruik van Bitcoin casino’s niet aanbevelen, is het als fenomeen wel zeer boeiend om te volgen. Wacht even…. nee, Bitcoin is geen casino of Ponzi. Het gaat om de onderliggende technologie en de mogelijkheden die Bitcoin biedt om betere casino’s te ontwikkelen met meer voordelen voor haar spelers. Dit klinkt vreemd, maar laten we even kijken wat er bijzonder is met een Bitcoin casino? Wat wordt er mee bedoelt?

  Wat is een goede Bitcoin casino?

  • bitcoin casinoIn de eerste plaats, een Bitcoin casino moet niet gewoon een ordinaire online casino zijn die bitcoins als een betaalmiddel accepteert. Het moet gaan om een casino die gebruik maakt van de Blockchain technologie en puur op basis van Bitcoin en andere cryptocurrencies werkt.
  • Een goede Bitcoin casino die volledig gebouwd is op de blockchain, is een aantoonbare, eerlijke casino en zal een 95 tot 99 % return rate handhaven. Dit wil zeggen dat van al het geld in omloop binnen de casino minimaal 95 % terug vloeit naar de spelers. Alleen een minimaal percentage vloeit terug als omzet naar naar het casinobedrijf. Een concreet voorbeeld is BitStarz en ook Bitcoin Games. Deze casino hanteert een 99 % return rate. Dit is definitief uniek en maakt Bitcoin Games tot een bijzondere betrouwbare bitcoin casino waar je zonder poespas direct kunt gaan gokken door het storten van bitcoins, ethers, litecoins of monero’s. In feite kun je met elke munt betalen aangezien Bitcoin Games de Shapeshift beurs heeft geïntegreerd in zijn dienstverlening. In die zin, is BitStarz en Bitcoin Games beter een cryptocurrency casino te noemen dan een pure Bitcoin casino.
  • goede bitcoin casinoEen Bitcoin casino kan daadwerkelijk aantoonbaar eerlijk werken. Dit wil zeggen dat de exacte werking van het casino transparant is opgezet en onbetwistbaar kan worden gecontroleerd dat er geen bedrog kan plaatsvinden binnen het systeem. Er wordt door BitStarz en Bitcoin Games o.a. gebruik gemaakt van het Mersenne Twister algoritme voor  het snel generen van pseudowillekeurige getallen van zeer goede kwaliteit en het SHA-256 hash encryptie protocol voor het afschermen van de gebruikte getallen van de gebruiker van de servers van het casino. Nummers kunnen niet door het casino worden gemanipuleerd.
  • Een goede Bitcoin casino zal een minimale house edge hanteren. Het voordeel dat een goede Bitcoin casino heeft ten opzichte van de speler is minimaal en bedraagt 0,5 %. Dit voordeel staat bekend onder de term house edge. Hiermee wordt de winst behaald door het casino. Een house edge van alleen 0,5 % is bijzonder minimaal en behoort tot de laagste in de casino industrie.  BitStarz en Bitcoin Games hanteert deze minimale house edge.
  • Een andere belangrijk punt is dat je bij o.a Bitcoins Games altijd onmiddelijk al je geld kunt terugstorten naar je bitcoin wallet. Geen flauwekul, geen vragen, getreuzel en vertragingen, gewoon meteen de gewonnen bitcoins terugstorten naar je bitcoin wallet. Alle transacties verlopen puur via de blockchain en kunnen ook nooit worden vertraagt of onderbroken.
  • Alle accounts en spelers zijn anoniem en worden automatisch aangemaakt. Alles verloopt automatisch zonder problemen via de blockchain.
  • Bitcoin Games beschikt over een eigen software gaming platform met op dit moment 7 spellen: Poker, Blackjack, Roulette, Slots, Dice, Craps en Keno.
  • Speciale Bitcoin Games bonus acties en promotie aanbiedingen zijn er niet aangezien er een 99 % return rate is en het casino de laagste house edge (0.5%) heeft in de industrie. Dit kan als een soort vette permanente bonus worden beschouwd. Voor meer informatie: Bitcoin Games Review! 

  Welke Bitcoin casino’s zijn betrouwbaar?

  Op verzoek van onze lezers. De volgende Bitcoin casino’s zijn al een paar jaar actief, hebben een goede reputatie opgebouwd en beschikken over een casino licentie:

  bitstarz bitcoin casino

   

  bitcoin games casino

  Nogmaals, we bevelen hier niet het gebruik van een Bitcoin casino aan. Heb je problemen met een gokverslaving dan moet je hulp zoeken. Wil je gwoon lol trappen en weet je wat je doet, dan speel eens een keer mee. Het is beter dat je de gekochte Bitcoins belegt of spaart. Met Bitcoin trading of cryptocurrency trading maak je meer kans om geld te verdienen. Toch, vind je het leuk om Casino spellen te spelen, dan is het in feite veel beter om met een Bitcoin casino meet te doen dan met een normale online casino! Voor meer informatie:

  Waarom gebruiken normale online casino’s niet gebruik van Bitcoin?

  Bitoin als betalingsmiddel accepteren is wat anders dan een online casino proberen te grondvesten op basis van een blockchain en Bitcoin zelf. In beginsel zou een reguliere online casino gemakkelijk een Bitcoin casino de pas kunnen af snijden, maar het probleem is de wetgeving en regelgeving. Een gevestigde casino zoals 888 casino neemt behoorlijke risico’s om bitcoins als betalingsmiddel te accepteren zonder een éénduidige regulering van in ieder geval de Europese Unie. Een gevestigde casino zou makkelijk beschuldigt kunnen worden voor het witwassen van zwart geld en daarmee een casino licentie verliezen. Onzekerheid, vooral als het gaat om de wetgeving, zorgt er voor dat de meest gevestigde casino’s afzien van het accepteren van Bitcoin als betalingsmiddel. Pure online casino’s opereren als een soort offshore operaties, noodgedwongen. Dat wil niet zeggen dat er geen goede Bitcoin casino’s zijn, maar het risico dat je een malafide tegenkomt is er wel degelijk, vandaar dit artikel. Daarom willen we ook  Bitcoin Games aanraden. Het is een pure Bitcoin casino die ook van een economisch filososisch beginsel opeert. Vandaar, lees de volgende review:

  goede bitcoin casino

   

  BITCOIN CORE

  Wat is Bitcoin Core?

  bitcoin coreBitcoin Core is een open source project voor het onderhouden en uitgeven van de Bitcoin client software “Bitcoin Core”. De Bitcoin Core is een volledige Bitcoin-cliënt is gebaseerd op de oorspronkelijke Bitcoin-Qt client op basis van de code van Satoshi Nakamoto. Voor de duidelijkheid, met Bitcoin client wordt in feite de Bitcoin wallet software bedoelt voor de eindgebruikers. Het genereert de privé sleutels en zorgt voor het kunnen uitvoeren van Bitcoin transacties (betalen en ontvangen van bitcoins) met de privé sleutel. Het is als de officiele meest robuuste Bitcoin-client en ondersteunt het netwerk door het verifieren van alle transacties. Het biedt een hoog niveau van bescherming, privacy en stabiliteit. Het heeft echter minder functies en vereist veel opslagruimte en geheugen van de computer. Dit komt doordat het nodig is dat de hele Bitcoin blockchain moet worden geinstalleerd op de computer. Alleen de installatie kan soms tot wel meer dan een dag duren. De Bitcoin core clients vormen samen de ruggengraat van het Bitcoin netwerk. De Bitcoin core project is een belangrijke autoriteit op het gebied van de ontwikkeling van de Bitcoin gemeenschap. Het team bestaat uit vooraanstaande ontwikkelaars:

  • Wladimir J. van der Laan
  • Jonas Schnelli
  • Marco Falke

  Andere belangrijke bijdragers zijn Dr. Pieter Wuille (bekend voor de segregated witness schaalbaarheidsoplossing), Cory Fields, Gregory Maxwell, Luke-Jr, Jorge Timón, Peter Todd, Eric Lombrozo,
  Nicolas Dorier, Patrick Strateman, Dr. Johnson Lau, Suhas Daftuar, Michael Ford etc. Iedereen kan bijdragen en zich aansluiten bij Bitcoin Core.

  Voor de beginnende bitcoiner is het niet aan te raden om meteen met deze Bitcoin wallet aan de slag te gaan. Er zijn andere online Bitcoin wallets beschikbaar waarbij je meteen aan de slag kunt gaan aangezien deze niet een kopie van de blockchain maken op jouw computer.

  Voor meer informatie:

  Gerelateerde artikels:

  BELEGGEN IN KOPER

  Waarom zou ik beleggen in koper?

  Samenvatting: je zult eerst een onderscheid moeten maken. Je hebt koper als een harde metaal, een grondstof die niet alleen een industriele, maar ook een mogelijke vernieuwde monetaire rol kan gaan spelen in de vorm van internationaal muntgeld. En je hebt de koperprijs als de graadmeter van de globale economie. Op deze koperprijs speculeren beleggers graag eenvoudig via een beleggingsaccount bij een handelsplatform. Een goed voorbeeld is Markets.com.

  Beleggen in de koper op basis van de koperprijs:

  koper kopenDe koperprijs wordt gezien als de graadmeter van de globale economie en vooral de Chinese economie. Het wordt ook wel Doctor Copper genoemd. De koperprijs neemt de temperatuur op. Als de prijs van koper gestaag daalt is dat een waarschuwingsteken voor de wereldeconomie. Kijk, 40% procent van de totale koperinvoer van de wereld komt naar China voor haar fabrieken en het uitvoeren van allerlei bouwprojecten. Bovendien, koper speelt een monetaire rol bij het uitvaardigen van obligaties en leningen. Koper kan als onderpand worden gebruikt in China. Wanneer de Chinese economische motor afremt zal dit direct van invloed zijn op de vraag en invoer naar koper en de koperprijs naar beneden duwen. Deze afremming kun je verwachten wanneer de Chinese export cijfers dalen door een verminderde vraag naar Chinese producten vanuit het buitenland zoals de Verenigde Staten. Dalende groeiverwachtingen voor China hangen samen met een afnemende vraag van vooral uit het Westen. Deze cijfers hebben een invloed op de koperprijs en het beleggen in koper kan dan zeker rendement opleveren. De afgelopen jaren is de koperprijs flink gedaald.

  De meeste beleggers gebruiken derivaten en ander financiële instrumenten om te beleggen in koper. Dit worden ook wel koper opties genoemd. . Inderdaad je kunt op korte en lange termijn zeer gemakkelijk koper opties kopen in de vorm van binaire opties en Contracts For Difference (CFD’s). Deze kun je eenvoudig kopen met behulp van een beleggingsaccount. Een belegginsaccount openen doe je bij goede en betrouwbare brokers zoals 24Option en Markets. Voor meer informatie:

  De neerwaardste trend van de koperprijs kun je volgen en benutten met opties tot dat de bodem is bereikt, vervolgens beleg je een gedeelte van je winst in koper in de vorm van muntgeld.

  Beleggen in koper in de vorm van muntgeld?

  beleggen in koperHet beleggen in koper muntgeld is nu goedkoop. Koper in de vorm van muntgeld kan een interessante belegging zijn in het geval er een enorme kapitaalvlucht ontstaat door geldontwaarding en een ineenstorting van de globale schulden- en derivatenmarkten.

  De prijzen van de belangrijkste edelmetalen zullen enorm stijgen en het aanbod zal verdwijnen. Dit wil zeggen, je kunt zelfs voor de hoogste bedragen geen verkoper van edelmetalen meer vinden. Fysieke edelmetalen zoals goud, zilver, palladium en platina blijven mooi in de kluis liggen. In dit scenario zal ook koper muntgeld enorm in waarde stijgen. De kapitaalvlucht van digitaal fiatgeld naar harde commodities en echt geld (goud) zal een belegging in koper ook interessant maken. Niet onmogelijk dat mensen koperen staven zullen kopen voor het behoud van enig spaarkapitaal. Het koperen kleingeld kan, door noodzaak, weer in ere worden hersteld. Koper wordt dan het nieuwe zilver. Dit kan ook gebeuren in een minder drastisch scenario waarbij er een geleidelijke overgang en globale overeenkomst komt over de invoering van een nieuw financieel hervormd systeem op basis van de SDR onder leiding van het IMF. Maar goed, niemand weet precies hoe dit verhaal zich zal ontwikkelen en aflopen. We zitten globaal financieel in ongekende wateren.

  Beleggen in koper kan ook in een ander scenario zeer veel rendement krijgen op lange termijn. Het is zeer waarschijnlijk dat de meeste auto’s zullen overschakelen van bezine motoren naar electrische motoren. Koper speelt een belangrijke rol in het samenstellen van electronische motoren. De vraag naar koper zal meer en meer stijgen naar mate het bezine autopark wordt omgeschakeld.

  Voor meer informatie:

  BITWALA

  Ben je ongerust dat je met Bitcoins geen europese overschrijvingen of internationele overschrijvingen kunt maken?

  bitwalaWees niet ongerust, er is de fintech dienstverlening van Bitwala tot je beschikking! Dankzij Bitwala kun je een SEPA-overboeking maken naar meer dan 35 landen in Europa. Het geld wordt binnen 1 dag, maar vaak al binnen een aantal uurtjes, overgeboekt op de betreffende bankrekening. Gelukkig, je hoeft je niet te beperken tot de euro. Je kunt via het SWIFT netwerk in meer dan 20 valuta’s waar dan ook in de wereld iemand uitbetalen naar welke bankrekening dan ook. Bitwala zal je niet afzetten en alleen schappelijke conversiekosten in rekening brengen. Bitwala hanteert de beste wisselkoersen voor iedereen die een internationale overschrijving wilt uitvoeren over het SWIFT netwerk. Hieronder kun je een videopresentatie zien over de Bitwala dienstverlening op een smartphone, want zeker, Bitwala beschikt over een handige app!

   

  Het aanmaken van een Bitwala bitoin wallet en rekening is gratis. Er wordt alleen voor elke transactie een 0.5 % fee in rekening gebracht. Bovendien, kun je de Bitwala wallet aanvullen met een Bitcoin debit card en is het mogelijk, dankzij de Shapeshift integratie, om ook altcoins te gebuiken.
  Wat ook zeer positief is, is de integratie van Bitwala met Ledger, Trezor en Bitgo! Bitwala denkt aan de veiligheid van haar gebruikers!

  Wat is het nadeel van Bitwala?

  Op dit moment kun je er nog geen euro of SEPA-overschrijvingen mee ontvangen. Het is een betalingsoplossing. Voor een ZZPer die graag de klanten de mogelijkheid wil aanbieden om via een reguliere europese overschrijving te worden betaald moet nog wachten. Sorry, voor de vreemde namen en merken van deze fintech bedrijven. Ik kan er niks aan doen, ik weet niet waarom iemand zijn bedrijf Bitwala noemt. Ja, maar goed, je moet bedenken, Bitwala is een creatie van een aantal Duitsers in een bekende Bitcoin wijk in Berlijn, Kreutzberg.
  In ieder geval, persoonlijk heb ik zeer goede ervaringen met Bitwala.
  Voor meer informatie:

   

  De Digital Bitbox hardware wallet!

  Wat is de Digital Bitbox?

  De Digital Bitbox is een zeer gemakkelijk te gebruiken extreem veilige Bitcoin hardware wallet. Het is ontwikkeld voor de meest paranoïde Bitcoin gebruiker en beschikt over de beste eigenschappen om je bitcoins te beveiligen in zelfs de meest extreme situaties.

  Digital bitbox hardware bitcoin walletDe Digital Bitbox is een super degelijk Zwitsers product voor het verwezenlijken van de beste Bitcoin veiligheid en privacy. Het is een fintech spinoff van de Eidgenössische Technische Hogeschool in Zürich. Precies, het is ontwikkeld voor en door geeks ( : maar is super eenvoudig in gebruik. Ideaal voor iedereen die zich zorgen maakt over de veiligheid van een Bitcoin wallet. Deze Zwitserse Bitcoin wallet is een geduchte concurrent voor de Franse Ledger Nano Wallet. Er zijn twee strategische en zeer belangrijke voordelen met Digital Bitbox.

  1. In de eerste plaats, deze hardware wallet beschikt over een micro SD-kaart waarop de backup wordt opgeslagen als een PDF. In deze PDF staat een backupcode voor het herstellen van je Bitcoin portenommnee. Deze is alleen bruikbaar in combinatie met je wachtwoord. De micro SD-card met de reservekopie van je portemonnee leg je veilig in een kluis of je maakt een aantal kopietjes en verspreidt ze op een aantal veilige locaties. Zelfs bij diestal van één van je reservekopietjes kun je rustig blijven. Zonder het wachtwoord is deze onbruikbaar en niet te herstellen! Dit is niet het geval met andere hardware wallets. Wanneer een dief beschikt over jouw wallet seed in de vorm van een reeks van 12 woorden, kan deze een herstelprocedure beginnen en aan de bitcoins kunnen komen. Dit is niet mogelijk met de Digital Bitbox. Het is met de Bitbox super eenvoudig om met de backup of reservekopie je complete Bitcoin portemonnee te herstellen binnen een minuut. Bovendien kun je een oneidig aantal andere portemonnees aanmaken via de Bitbox op je SD-kaart. Het is supereenvoudig om te wisselen tussen de verschillende portemonnees via de micro-SD kaart. Het is aan te raden dat je de SD-kaart met de reservekopie van je belangrijkste Bitcoin wallet (met de meeste bitcoins erop) niet actief in gebruik hebt, maar als een zogenaamde offline cold wallet veilig verbergt in de kluis. Je kunt de reservekopie met de backupcode ook gewoon opschrijven of uitprinten. Nogmaals, de backupcode is in de handen van een dief niets waard als deze niet beschikt over het juiste wachtwoord.
  2. In de tweede plaats, de  Digital Bitbox beschikt over een geheime Bitcoin portemonnee! Deze is alleen toegangelijk door het invoeren van een secundair wachtwoord. Bovendien, mocht je in een extreem geval, bijvoorbeeld een gewapende overal, gedwongen worden je Bitbox te openen, hoef je alleen maar je reguliere portemonnee openen en te laten zien. De geheime wallet blijft verborgen. Je kunt ook een verkeerd wachtwoord ingeven. In dat geval zal de Digital Bitbox een nep Bitcoin portemonnee voor je aanmaken! Je hoeft nooit je vermogen in Bitcoins te ontsluieren. De Digital Bitbox is niet alleen hacker en malware proof, maar ook echt diefstal proof!

  Hieronder kun je een korte presentatievideo zien over hoe de Digital Bitbox werkt.

  Digital Bitbox Homepage!

  digital bitbox hardeware wallet voor bitcoin

  digital bitbox reviewDe Bitbox combineert het gemak van een versleutelde software Bitcoin wallet met super duurzame cold storage. De privé sleutels raken nooit de computer of het internet aan. Zelfs niet gedurende de eerste setup en het maken van de backup. De backup en het herstelbestand verlopen offline met behulp van een micro SD-kaart. Inderdaad, de Digital Bitbox is de enigste Bitcoin hardware wallet die beschikt over een micro SD-kaart. Via de SD-kaart kun je super eenvoudig een wallet herstellen of importeren hoe vaak en wanneer je dit ook maar wenst. Dit is een belangrijk uniek feit. Zelfs bij het herstellen of importeren en opzetten van de Bitcoin wallet zal er geen enkele informatie over de wallet worden gelekt. Je hoeft namelijk nooit te typen op je toetsenbord. Zelfs als er een rootkit op de computer zou zitten of een keylogger kun je de Bitcoin wallet kunnen opzetten, gebruiken of herstellen.

  Met andere woorden, de Digital Bitbox is ontwikkeld voor paranoïde Bitcoin gebruikers die volledig geen enkel compromis willen sluiten als het gaat om veiligheid en het mogelijk lekken van gevoelige informatie. Diestal door hackers en malware moet per definitie 100 % worden uitgesloten! Daarom is er ook een ATAES 132A single purpose microcontroller in de Bitbox geplaatst voor het generen van een versleutelde BIP32 wallet op basis van een willekeurige nummer generator waardoor entropie wordt bewerkstelligd.

  De eigenschappen op een rijtje:

  • AES-256-CBC versleutelde communicatie over USB dat immuun is voor glitching en timing aanvallen.
  • Offline, anytime backup en recovery met een eigen micro SD card.
  • Werkt zonder drivers, zonder poespas met een native software client voor het vermijden van veiligheidsrisico’s van browser gebaseerde clients.
  • Plausible deniability – geloofwaardige ontkenbaarheid – de Bitbox kan worden uitgerust met verstopte, geheime Bitcoin portemonnee en backups!
  • Tor and Tails OS compatible voor het verder beschermen van je online privacy en het anoniem surfen.
  • Privé sleutels worden bewaard op high-security chip met een minimale levensduur van 50 jaar dat verder ontwikkeld is om pogingen voor fysieke extractie te voorkomen.
  • Draagbare en extreem duurzame behuizing met een discreet ontwerp zonder dat het de aandacht wekt.
  • Ondersteunt meervoudige handtekeningen (multisig) en is perfect te gebruiken met een Copay shared Bitcoin wallet.
  • Smart verification & second-factor authentication is voor de mobile applicatie mogelijk om te te passen. MITM hacks zijn uitgesloten!
  • Gebouwt op basis van de Zwiterse idealen – quality, privacy, no backdoors.
  • Erase and reset after 15 failed attempts, eliminating brute force password attacks. If a reset happens by accident, the wallet can be recovered simply by reloading the wallet seed from the micro SD card.
  • Super veilige backups: the backup is a string of characters that is the wallet’s seed. The seed in combination with the device password is used to derive the wallet’s BIP32 extended master private key. Different from decrypting an encrypted wallet, the derivation purposely takes a lot of computational time, which greatly reduces the possibility to brute force attack the backup.
  • Capacitive touch button confirmation. Touch briefly to ‘reject’, and touch longer to ‘accept’.
  • Embedded LED status indicator.
  • Password protected.

  De Digital Bitbox is ondanks haar uiterst duurzaam ontwerp vol met high-tech zeker prijswaardig. Voor 45 euro kun je al beschikken over de Digital Bitbox. Voor meer informatie over hoe je de Digital Bitbox kunt bestellen, kun je de volgende pagina raadplegen:

  Met welke wallet kan ik de Digital Bitbox vergelijken?

  Gerelateerde artikels:

  BELEGGEN IN WHISKY

  Hoe kan ik effectief beleggen in Whisky?

  hoe kan ik beleggen in whiskyBeleggen in whiskey is pas recentelijk interesssant geworden voor de doorsnee belegger. Voorheen was beleggen in whisky alleen weggelegd voor de echte whisky specialisten, groothandelaars en de grote distilleerderijen en whisky mengers. Een rendement behalen met deze beleggingsvorm of überhaupt beleggen in whisky was een onbegonnen taak. Hoe maak je van whisky een effectieve en interessante beleggingsvorm? In dit artikel zullen we bespreken hoe dit mogelijk is en hoe je belastingvrij als een groothandelaar kunt beleggen in whisky door de toepassing van schaaleconomie en de ontwikkeling van een globaal whisky handelsplatform door slimme fintech bedrijven zoals Whisky Invest Direct. Hieronder kun je een videopresentatie zien over deze online dienstverlening en Whisky handelsbeurs:

  Bezoek hier Whisky Invest Direct
  beleggen in whisky

  Waarom zou ik beleggen in whisky?

  • De afzetmarkt van Whisky is tegenwoordig globaal met een groeiende vraag in landen zoals India, Taiwan, China, Rusland en Japan. Meer en meer consumenten willen genieten van vooral Schotse single malt whisky.
  • De productiecapaciteit van Schotse single malt distilleerderijen is beperkt en procuderen bovendien vaak onder capaciteit om de prijs van single malt whisky te garderen in de toekomst. Het probleem is het feit dat Schotse single malt whisky 10 jaar nodig heeft om te rijpen. Het kost tijd en middelen om een hoogwaardige schotse single malt te maken en het aanbod is zeer schaars in vergelijking met de groeiende vraag.
  • Het rendement van het beleggen in whisky is in het licht van deze ontwikkeling zeer hoog, zonder dat je als belegger veel risico loopt. Over het algemeen wordt er een voorzichtige jaarlijkse rendement gehanteerd van zo’n 6,6 procent. Niettemin, de rendement kunnen veel hoger uitvallen.
  • Whisky is een alternatieve belegging, het representeert een harde activa, net zoals goud, die buiten het financiële systeem ligt. Het beschikt niet over derde partij risico en is geen papieren derivaat uitgegeven door een bank. Nee, een goede Schotse single malt whisky wordt altijd op prijs gesteld en zal altijd kunnen worden verkocht. Een mogelijk verlies bij een gedwongen verkoop zal beperkt blijven.
  • Zelfs gedurende oorlogen en financiële crisis is er vraag naar whisky. Bovendien de kwaliteit is in een vat gewaarborgd. Whisky is in beginsel onbeperkt houdbaar en kan nooit zoals bij wijn het geval is omgaan in de fles. In tegendeel, hoe ouder de whisky hoe beter en hoe hoger de prijs. In slechte tijden, is het beter om de whisky niet te verkopen, alleen wanneer het noodzaak is. Whisky is een uitstekende lange termijn belegging waarbij je na een aantal jaren de whisky moet verkopen wanneer de prijzen het beste zijn.
  • Het is een vrij eenvoudige manier van beleggen. Elke particulier kan op dezelfde voorwaarden beleggen in Schotse single malt whisky als een groothandelaar, zonder belastingtechnische complicaties dankzij de dienstverlening van Whisky Invest Direct.
  • Het is als beleggingsproduct goedgekeurd door de Nederlandse Autoriteit van Financiële Markten.
  • Je kunt natuurlijk als particulier zelf jagen naar zeer zeldzame flessen, dit vergt veel kennis van whiskies en ook een ruime portemonnee. Vervolgens kun je zelf de flessen op eigen houtje in een online veiling verkopen.

  Bezoek hier Whisky Invest Direct
  beleggen in whisky

  Hoe is Whisky als een alternatieve beleggingsvorm precies mogelijk geworden?

  Om te zien hoe dit mogelijk is, moeten we eerst kijken hoe de edelmetaalmarkt is opengebroken voor Jan en alleman. Voorheen was het voordelig kopen van goud en zilver alleen weggelegd voor de rijke elite en financiële instellingen. Nu is het mogelijk voor elke burger met welke portemonnee dan ook om voordelig goud op rekening te kopen. Vele oude en nieuwe bullion dealers  hebben de relatief gesloten edelmetaalmarkt opengebroken voor elke belegger waar dan ook.  Met behulp van een innovatief online handelsplatform kun je direct voor de meest gunstige tarieven een paar grammetjes goud of een zilverbaar kopen door schaaleconomie toe te passen. Een zeer belangrijke speler is o.a. BullionVault in Londen geweest. Bullion Vault is voor een gedeelte in handen van de World Gold Counsil en koopt direct voordelig het goud en zilver in op de belangrijkste handelscentra voor al haar klanten door het beginsel van schaalvoordeel toe te passen. Economische voordelen worden gerealiseerd door op grote schaal te opereren door de bundeling van alle koopracht en handelsactiviteiten van haar leden waarbij de gemiddelde kosten dalen, meer operationele efficiëntie en prijsvoordelen worden behaald. Bullion Vault werkt samen met Brincks voor de veilige en verzekerde opslag van het aangekochte goud in een kluis in Londen, Singapore of Hong Kong. Een vergelijkbare dienstverlening heeft ook GoldRepublic in Amsterdam opgezet.

  BullionVault heeft het zelfde principe van schaaleconomie toegepast op het beleggen in whisky. Met behulp van het Whisky Invest Direct fintech handelsplatform kan er nu top kwalitiet single malt Schotse whisky worden gekocht bij de top distilleerderijen voor groothandelsprijzen. Bovendien door de schaalvoordelen is de opslag van de gekochte whisky super goedkoop en veilig. De whisky wordt opgeslagen bij bonded warehouses. Dit zijn speciale belastingvrije warenhuizen waar de whisky verzekerd en beveiligd wordt opgeslagen. Deze warenhuizen worden bovendien bewaakt door de overheid aangezien er meteen belasting moet worden geheven over de de whisky zodra deze rijp is voor de fles en het warenhuis verlaat om naar een menger te worden verscheept. De belegger kan via deze bonded warehouses belastingvrij in whisky beleggen dankzij de dienstverlening van Whisky Invest Direct. Iedereen kan nu op dezelfde voorwaarden als een groothandelaar beleggen in whisky bij Whisky Invest Direct. Je kunt hier single malt Schotse whisky op vat kopen van de volgende distilleerderijen:

  • Ardmore
  • Auchentoshan
  • Auchroisk
  • Benrinnes
  • Blair Athol
  • Bunnahabhain
  • Cameronbridge
  • Dailuaine
  • Glen Garioch
  • Glen Moray
  • Glen Spey
  • Inchgower
  • Invergordon
  • North British
  • Starlaw
  • Tobermory
  • Tullibardine

  Voor meer informatie over de werking van het Whisky Invest Direct handelsplatform raad ik je aan de volgende pagina te raadplegen:

  Bezoek hier Whisky Invest Direct!
  beleggen in whisky

  Hieronder kun je aantal goede video’s bekijken over het beleggen in Whisky:

  Doe het met behulp van experts op de voorwaarden van een groothandelaar!

  Bezoek hier Whisky Invest Direct!
  beleggen in whisky

  Wil je niet beleggen in whisky, maar heb je trek in iets anders? Llees dan eens onze gerelateerde artikels:

  LISK

  Lisk (LSK) is een nieuwe vorm van cryptogeld dat een mogelijk alternatief biedt voor Ethereum. Volgens de ontwikkelaars zelf is Lisk geen concurrent van Ethereum. Niettemin, de ambities van Lisk zijn vergelijkbaar en het initiatief heeft veel belanstelling van investeerders.

  lisk lsk kopenBinnen een zeer korte tijd heeft Lisk een aardige marketkapitalisatie van 13 miljoen Amerikaanse Dollars verworven. Waarom is er sinds de lancering op 24 mei 2016 zo’n belangstelling voor Lisk en heeft dit nieuw cryptocurrency project voor haar lancering al veel investeerders en ontwikkelaars aangetrokken?

  In de eerste plaats is Lisk een modulaire blockchain. Het fundament van Lisk blockchain bestaat uit verschillende ontwerp modules waardoor het makkelijk gebruikt kan worden voor het toevoegen van andere extra ketens. Dit zijn de zogenaamde sidechains (zijketens). Zijketens zijn toevoegingen van extra custom blockchains aan de core blockchain van Lisk. Dit is het decentrale blok of database van alle uitgevoerde transacties die georganiseerd zijn als een lange keten. In plaats van de decentrale applicaties te programmeren en vast te ketenen binnen de Lisk blockchain, worden ze als zijketens er aan toegevoegd. Dit betekent dat het programeren van de applicaties en de werking van de applicaties zelf, geen invloed zullen hebben op de werking van de blockchain. Ze werken zelfstandig binnen hun eigen chain. De transactiesnelheid van de Lisk blockchain zal niet worden vertraagd door alle activiteiten gerelateerd aan de decentrale aplicatielaag van zijketens. Lisk zal daarom altijd soepeltjes blijven werken.

  Deze zijketens met daarboven op de decentrale applicaties zijn zeer makkelijk programmerbaar met behulp van het JAVA-script. Het idee is dat Lisk een ontwikkelingsplatform wordt voor allerlei decentrale blockchain applicaties met de meest eenvoudige en meest gebruikte programmeerscript: JAVA. Hierdoor kunnen ontwikkelaars over de hele wereld Lisk gebruiken voor het onwikkelen van allerlei decentrale applicaties die ten goede komen van de opbouw van het Lisk eco-systeem en de integratie van Lisk in andere netwerken en systemen. Volgens de woorden van de CEO van Lisk, Max Kordex :

  “There is no public cryptocurrency platform which allows developers to easily deploy their own blockchain and build a JavaScript blockchain app on it… This will give millions of developers the ability to create their own sidechains, particularly around consumer applications, including games, social networks and the Internet of Things, but the same core functionality can also be used to develop and scale business applications.”

  Lisk zal voor ontwikkelaars even makkelijk in gebruik zijn als WordPress voor webontwikkelaars. Er zal geen tijd worden verspild aan moeilijke programmeertalen. Lisk kan meteen gebruikt worden voor de vereenvoudigde bouwen, publiceren, distribueren van applicaties zonder te compromissen met kwaliteit en de snelheid van het Lisk netwerk.

  In de tweede plaats zijn twee belangrijke personen die werkten aan het Ethereum project overgestapt naar Lisk. Dit zijn Chares Hoskinson en Steven Nerayoff. Deze heren zijn zeer belangrijk geweest bij het lanceren van Ethereum. Max Cordex zelf is de CEO geweest bij de ontwikkeling van het NXT-netwerk.

  Ten slotte, Lisk werkt op basis van een consensus model, de Delegated Proof of Stake (DPoS) protocol waarbij elke LSK 1 stem vertegenwoordigt. Alleen de top 101 Lisk cryptocurrency houders kunnen stemmen over belangrijke beslissingen aangaande de ontwikkeling van het Lisk netwerk. Hieronder kun je een introductie video bekijken over Lisk:

  Waar kan ik Lisk LSK kopen?

  Het makkelijkste is dat je eerst bitcoins koopt en vervolgens deze via een cryptocurrency exchange omzet in LSK en deze direct opstuurt naar je Lisk Wallet. Hieronder kun je gemakkelijk via de widget voordelig zonder poespas Lisk met welke cryptocurrency dan ook kopen:

   

  Je kunt LSK gemakkelijk kopen bij Bitbay. In Nederland kun je Lisk bij Litebit met ideal kopen en direct naar je Lisk Wallet sturen. In de video hieronder kun je zien hoe je een Lisk wallet kunt opzetten en gebruiken:

   

  Conclusie:

  Inderdaad het is goed mogelijk dat Lisk zich als een alternatief voor Ethereum kan ontwikkelen. Niettemin, het is nog veel te vroeg om hierover te kunnen oordelen. Technologisch gezien gaat het om twee uitstekende concepten, bovendien Ethereum heeft al een enorme kapitalisatie en voorsprong. Het programmeren in Ethereum is ook super makkelijk. Niettemin, het zou kan snel kunnen gaan voor Lisk…. we zullen het in de gaten houden!

  Hieronder kun je een de relatieve technische specificaties van Lisk vergelijken met die van Ethereum:

  lisk-versus-ethereum

  Koop Lisk en ander cryptogeld voordelig bij Bitbay!

  Voor meer informatie:

  Gerelateerde artikels:

   

   

  BELEGGEN IN JUWELEN – VERLOVINGSRING & TROUWRING?

  Zal ik beleggen in  juwelen?

  beleggen-in-juwelen-zoals-een-verlovingsringWe hebben een vraag ontvangen over de relevantie van een belegging in  juwelen. Vele mensen kopen of erven prachtige juwelen en sieraden, maar als je het wilt kopen als een vorm van beleggen, moet je even goed oppassen. Natuurlijk, juwelen hebben een intrinsieke waarde gerelateerd aan de kwaliteit van de gebruikte edelstenen en edelmetalen. Het probleem is echter dat bij de aankoopprijs van juwelen een aanzienlijk deel zit in een meer relatieve ‘toegevoegde waarde’ in de vorm van de gebruikte materialen voor het ontwerp, het ontwerp zelf, en alle tijd in arbeidsuren die een edelsmid heeft besteedt om een sierraad te maken. Nog belangrijker is de relatieve winstmarge bij de meeste sieraden. Het kopen van sieraden en juwelen is duur en kan door alle bijkomende kostfactoren niet zonder meer als een belegging worden beschouwd aangezien het zeer onwaarschijnlijk is dat deze extra kosten zich zullen terugvertalen in een mogelijk rendement in de toekomst. Toch, er is een manier waarop je kunt beleggen in juwelen.

  Voorbeeld – Het kopen van een verlovingsring of trouwring als een vorm van beleggen? 

  beleggen in juwelen trouwring Kan ik beleggen in een verlovingsring of trouwring? Ja, het meest voor de hand liggend voorbeeld is een verlovingsring of een trouwring. Je maakt hierbij gebruik van een edelsteen, vaak een diamant of briljant. Hoe kan ik het kopen van een trouwring of verlovingsring zien als een vorm van beleggen? Je kunt het kopen van een verlovingsring  of trouwring benaderen als een belegging wanneer je eerst belegt in een kwaliteitsdiamant. Het beleggen in diamanten is meer en meer populair geworden dankzij online dienstverleningen zoals Diamond Privilige. Je koopt dan bijvoorbeeld met behulp van Diamond Privilege een beleggingsdiamant voor een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Realiseer je wel dat een goede beleggingsdiamant niet goedkoop is en dat je minimaal 1300 euro moet investeren in het vinden van een gepaste kwaliteitsdiamant voor de beste prijs. Wanneer je een diamant hebt gekozen dan kun je deze laten sturen naar je thuisadres en vervolgens met deze beleggingsdiamant naar een edelsmit stappen. Daar laat je dan een gepast ontwerp maken voor de ring die je wenst te hebben.

  beleggen in juwelenHet ontwerp en de arbeidskosten worden apart gefactureerd waardoor je een duidelijk onderscheid kunt maken tussen de prijs voor het maken van de juweel en de gekochte beleggingsdiamant. Een belegginsdiamant kan een uitstekend rendement geven, die op den duur de kosten voor het maken van het juweel kan overtreffen. Bovendien een juweel zoals een verlovingsring is vaak gemaakt van goud. Goud heeft een intrinsieke waarde en is gerelateerd aan de goudprijs. De goudprijs kan ook flink in waarde toenemen waardoor de waarde van het juweel in feite toeneemt. Op deze manier kan een verlovingsring puur op basis van de diamantprijs en de goudprijs in waarde stijgen waarbij je daadwerkelijk ook controle hebt over de respectieve waardevermeerdering en deze kunt onderbouwen. Een beleggingsdiamant van bijvoorbeeld Diamond Privilege is altijd voorzien van een diamantcertificaat. Het goud van de ring beschikt over een kwaliteitsstempel. Los van het ontwerp van de edelsmid, is er sprake van een objectieve intrinsieke waarde die theoretisch zeker meer waard kan worden in euro termen dan de oorspronkelijke prijs in euro’s waarvoor je het juweel hebt gekocht. Om je belegging in de toekomst goed te kunnen beoordelen is het belangrijk om een taxatierapport op te stellen waar je de aankoopprijs van het juweel op basis van de aangekochte diamant en het diamantceftificaat laat opstellen door een erkende, onafhankelijke specialist.

  beleggen in juwelenHet moge duidelijk zijn, het beleggen in een juweel zoals een trouwring of verlovingsring is geen eenvoudige en goedkope zaak. Rendement is niet gegarandeert, maar ook niet onmogelijk. Met deze bovenstaande beschrijving kun je in ieder geval beginnen om een juweel als een belegging te beschouwen en op basis van rationele criteria juwelen te gaan kopen. Natuurlijk, in het bovenstaande voorbeeld kun je als belegger het beste beleggen in pure beleggingsdiamanten. Het is natuurlijk zeer aardig wanneer je een beleggingsdiamant ook kunt inzetten in een juweel waardoor in feite de kosten in ieder geval worden gecompenseerd in een belegging die niet tot grote verliezen zal leiden. In tegendeel, met het huidige economische klimaat is het beter om te beleggen in juwelen dan de euro’s te stallen op een ongezonde bank zonder rente in een ziek financieel systeem. Voor meer informatie:

  BELEGGEN IN DIAMANTEN?

  Waarom zou ik beleggen in diamanten?

  investeren in diamantenIn het kort, het beleggen in diamanten is een slimme zet in het bewerkstelligen van een breed beleggingsportefeuille met een gevarieerd spreiddingsrisico. Vooral goud, maar ook zilver, platina en palladium zijn bekende veilige havens in onrustige tijden. Diamanten worden meestal over het hoofd gezien als een alternatieve beleggingsvorm en veilige haven (met een mogelijk hoog rendement) voor je koopkracht in de toekomst.  Dit heeft te maken dat er voorheen geen goede handelsoplossingen waren voor de doorsnee particulier. Dankzij het fintech bedrijf Diamond Privilege is het nu mogelijk voor elke particuliere belegger om te beleggen in kwaliteitsdiamanten. Laten we dit eens verder in dit artikel uitspitten. In de eerste plaats, waarom zou je een belegging in kwaliteitsdiamanten moeten overwegen?

  • Diamanten zijn wereldwijd geliefde hard assets. Een mooie en waardevolle diamant heeft een intrinsieke waarde en zal altijd koopkracht behouden.
  • Diamanten beschikken niet over derde partij risico’s en zijn niet verbonden aan de financiële markten. Er kan niet worden gespeculeerd met de prijs van diamanten via derivaten! Het is per definitie een niet-speculatieve belegging. Een probleem met het beleggen in goud is dat de prijs van goud wordt ‘gestimuleerd’ door een derivaten markt die vele male groter is dan het fysieke goud in omloop. Dus de prijs kan worden gemanipuleerd en bepaald door financieel speculatieve krachten. Dit is niet het geval met een belegging in diamanten.
  • Diamanten beschiken over een overdraagbaarheidsfactor die ideaal is voor successieplanning. Ze kunnen gemakkelijk geschonken worden aan kinderen en kleinkinderen.
  • Wie een diamant als een belegging koopt en dat nadien verkoopt, hoeft daar geen meerwaardebelasting op te betalen.
  • Een diamant zal in waarde stijgen in een periode van inflatie en geldontwaarding. Doorheen de geschiedenis heeft de diamant in tijden van tegenspoed standvastigheid bewezen. De rijke elite koopt graag mooie en zeldzame kwaliteitsdiamanten. Bovendien, misschien belangrijker zijn de lange termijn vraag en aanbod verhoudingen die de prijs van diamenten verder omhoog zullen stuwen.
  • De globale vraag naar ruwe diamanten zal de komende 15 jaren groeien met een gemiddelde jaarlijkse groei van 3 % tot 4 %.
  • De globale aanbod van ruwe diamanten zal na een korte groeiperiode in de komende 15 jaren afnemen. Vanaf 2019 zal het aanbod jaarlijks afnemen met  1%  en 2% waardoor er een groeiend gat zal komen in de vraag en aanbod verhouding. Hieronder in de grafiek kun je één van de projecties bekijken van Bain:

  globale vraag en aanbod diamanten

  • De ruwe diamanten die tegenwoordig worden gevonden zijn niet van superieure kwaliteit. Het aanbod van waardevolle diamanten met een hoge zuiverheid neemt af.
  • De vraag van vooral China, India en de Verenigde Staten zal verder toenemen. Vooral India zal een meer volwassen diamant markt worden. Dit is zeker te verwachten aangezien de verde import van goud en het gebruik van contant geld verder wordt gereguleerd en beperk in India. Dit is waarschijnlijk ook een mogelijke trend in China die de vraag naar diamanten verder zal vergroten.

  Hoe kan ik het beste beleggen in diamanten – waar moet ik aan denken?

  diamanten kopenHet beleggen in diamanten is nooit eigenlijk iets geweest voor een reguliere belegger. Het is altijd een specialisme geweest aangezien het bepalen van de waarde en zuiverheid van een diamant geen gemakkelijk zaak is. Er zijn veel verschillende kwaliteitskarakteristieken en vormen van diamanten. De waarde van een diamant wordt bepaald op basis van de 4 C’s. Dit is het karaat gewicht (Carat), de helderheid of zuiverheid (Clarity), de slijpkwaliteit (Cut) en de kleur (Colour). Ten slotte heb je ook te maken met de vormen, zoals de bekende ronde diamant die bekend staat als een briljant of de vierkante prinses diamant die veel gebruikt wordt voor verlovingsringen. Deze informatie moet onafhankelijk zijn opgesteld door een specialist in een diamantcertificaat. Elke kwaliteitsdiamant moet schikken over een diamantcertificaat dat de echtheid en kwaliteit van de aangekochte edelsteen garandeert. Het beleggen in diamanten is het beleggen in kwaliteitsdiamanten met een officieel diamantcertificaat.

  Bij het zoeken naar een kwaliteitsdiamant moet je kijken naar de juiste kwaliteit, niet de beste kwaliteit en de grootste diamant voor een enorm bedrag. Nee, je moet beleggen in diamanten van een gemiddelde kwaliteit, zonder zichtbare imperfecties of verkleuringen. Deze zijn beter verkoopbaar en stijgen proportioneel sneller in waarde dan de meest zeldzame, exclusieve diamanten. Natuurlijk, de proporties moeten minimaal tot de Very Good standaard behoren en de diamant zelf moet over een diamantcertificaat beschikken van de Hoge Raad van Diamant te Antwerpen.

  diamanten kopen als een beleggingAls je de vergelijking trekt naar edelmetalen, deze beschikken allemaal over een kwaliteitsstempel en worden ook gecertificeerd. Het verschil is alleen dat de eldelmetaalhandel veel meer aanzienlijker is en handelsbedrijven veel hebben geïnvesteerd in het bouwen van handelsplatformen voor het online kopen, bewaren en verkopen van edelmetalen. Vooral het handelen en beleggen in goud is kindeenvoudig geworden voor elke particulier. De Nederlandse dienstverlener GoldRepublic is een uitstekend voorbeeld van een eenvoudig te gebruiken online handelsplatform voor het onmiddelijk kopen en verkopen van gecertificeerde edelmetalen. De aangekochte edelmetalen worden verzekerd en beveiligd opgeslagen in een kluislocatie van keuze. Dit wordt ook wel kluis-goud genoemd of goud op rekening.  Het kopen van goud op rekening is een zeer eenvoudige en veilige manier om te handelen in echt fysiek en gecertificeerd goud dat in jouw eigendom staat. Een soortgelijke handelsoplossing heeft nu Diamond Privilege ontwikkeld voor het handelen en beleggen in diamanten. Online een daimant kopen met de juiste kwaliteit/prijsverhouding met een erkend certificaat van de Hoge Raad van Diamant te Antwerpen, is nu kinderspel gworden.

  Diamond Privilegediamond privilege is actief in Antwerpen, het diamanthandelscentrum bij uitstek in de wereld voor het zeer voordelig kunnen kopen van kwaliteitsdiamenten. Diamond Privilige werkt samen met de Anversa bank en Brinks voor de veilige en verzekerde opslag van de aangekochte kwaliteitsdiamanten. De aangekochte diamanten kunnen ook worden uitgeleverd naar je thuisadres. Het kost niks om een handelsaccount te openen, maar om daadwerkelijk te kunnen beleggen in kwaliteitsdiamanten moet je minimaal over een budget van 1300 euro beschikken. Voor meer informatie:

  Gerelateerde onderwerpen:

  investeren in diamanten

   

   

  BITLOX

  bitlox bitcoin walletBitLox is een ontwikkelaar van Bitcoin betaaloplossingen en een bijzondere hardware Bitcoin wallet: BitLox Ultimate. De BitLox Ultimate Bitcoin Wallet is prachtig ontworpen in de vorm van een betaalkaart en is volledig hacker & malware proof voor de ultieme bescherming van de privé sleutels en jouw persoonlijke financiële privacy.  Het is volledig waterwerend en schockbestendig dankzij het feit dat het is gemaakt uit één blok titanium. Het is niet kapot te krijgen en je kunt er zelfs onderwater bitcoin transacties mee ondertekenen! De BitLox Bitcoin hardware wallet kan draadloos communiceren met Bleutooth of via een normale usb-kabel een verbinding maken met je smartphone of computer. Hieronder kun je een demonstratievideo zien over de BitLox wallet:

  Klik hier voor meer informatie bij BitLox!

  bitlox

  Waarom is BitLox de beste keuze voor het waarborgen van je financiële privacy en veiligheid?

  • De BitLox Ultimate kan je financiële privacy verder versterken door het te verbinden aan het I2P netwerkBITLOX.i2p ). Dit is het Invisible Internet Project. BitLox is de eniste fintech bedrijf met een Bitcoin Block Explorer die is opgezet binnen het I2P netwerk voor het bewerkstellinen van ultieme privacy: Bitlox.io.
  • Met de BitLox Ultimate Bitcoin Wallet kun jejezelf ook verbinden aan het Tor netwerk via een Darknet gebaseerde toegangswerktuigje ( BITLOX2twvzwbzpk.onion ). BitLox werkt ook met de Tails besturingssysteem.
  • De BitLox Ultimate ondersteunt meerdere password combinaties en je kunt in feite deze password combinaties zelf configureren naar wens. Je zou een extra password kunnen toevoegen voor het tekenen van bitcoin transacties.
  • De BitLox Ultimate ondersteunt meer dan 100 wallets met een oneindig aantal adressen. 50 van deze wallets kun je volledig verstoppen en in feite onzichtbaar maken. Dit is een unieke eigenschap die je niet bij een andere Bitcoin wallet kunt vinden. Het is mogelijk is om je Bitcoin besparingen te verstoppen voor derden. Hieronder kun je zien hoe dit werkt!

  Klik hier en bestel de Bitlox wallet!
  bitlox

  • bitlox walletNiemand dan jijzelf en dus ook niet BitLox heeft kennis over het bestaan van deze wallets. Het is onmogelijk om te bewijzen dat deze wallets bestaan. Je kunt in een noodgeval, bijvoorbeeld een overal, gewoon je BitLox wallet overhandigen en je zichtbare wallets tonen. De onzichtbare wallets met de bulk van jouw Bitcoins zullen niet worden ontsluiterd aan de dief. Dus, ook in het onwaarschijnlijke geval dat je wordt beroofd thuis en onder dwang je Bitcoin wallet moet overhandigen en je bitcoins moet overmaken, zal je eigenlijke bitcoin schakkist verborgen blijven. In het geval de dief de Bitcoin wallet zou meenemen, kun je de verborgen wallet gewoon weer herstellen via de geheime woorden die bij de setup van de wallet hebt verkregen.
  • De BitLox is super sterk en komt met een garantie van 5 jaar!

  bitlox bitcoin wallet

  Vette aanbieding kun je hier nu vinden voor deze innovatieve, mooie en super veilige bitcoin wallet!

  Klik hier en bestel de Bitlox wallet!

  bitlox

  Hier volgt een lijst met alle eigenschappen van de BitLox Wallet:

  • Mobile with Bluetooth LE for low power usage and massive battery life
  • Credit card form factor
  • 4 mm thin – smallest possible!
  • 2″ full matrix advanced e-paper display – can display your address QR codes when fully powered off
  • Indestructible shockproof & weatherproof metal case
  • Can be charged with any micro-USB cable
  • Extra flat form factor cables with reversible heads included
  • Multiple languages supported
  • Display and sign free-form messages with your address key – proving your identity
  • Multiple layers of PIN protection – for the device, your wallets, and even for individual transactions
  • Device verification- set a custom phrase to be displayed after entering your personal passcode – that way you know it’s YOUR BITLOX
  • NIST certified True Random Number Generator to secure your signatures
  • Over 100 wallets possible, each of which can generate millions of unique addresses
  • Hidden Wallets – hidden wallet data is INDISTINGUISHABLE from random bytes – only YOU can even know they are there and random byte structure means you maintain plausible deniability
  • Emergency PIN irrevocably wipes all user data
  • Full alphanumeric keypad directly on the device – entering your PINs has never been more secure
  • 12, 18 or 24 word mnemonic backups enable recovery of all funds if your wallet is ever lost or stolen
  • Mnemonic phrases are compatible with leading web wallets and open source tools
  • Fine leather protection case included FREE
  • Stylish and advanced design that will be the envy of all your friends
  • Fully BIP32 & BIP39 compliant
  • Lightweight yet robust at only 25 g
  • Internally calculates transaction fees & displays them – so you never get a “surprise” with fees

  Conclusie:

  bitlox secure bitcoin wallet BitLox heeft de meest veilige en robuuste hardware Bitcoin wallet ontwikkeld waarbij het mogelijk is om voor iedereen in feite een anonieme, super beveiligde en verborgen bitcoin economie mee op te zetten. Zeer innovatief en gewaagd!  Natuurlijk, je zult wel moeten oppassen met het maken van sporen op het internet en mogelijke malware infecties. Hoewel malware of een hacker niet aan je bitcoins kunnen komen zouden deze je wel kunnen bespieden en persoonlijke gegevens kunnen achterhalen. Vandaar, ben je een privacy en security freak, dan zou ik zeker de Bitlox wallet gebruiken in combinatie met een VPN oplossing op je smartphone, computer en andere apparaten. Aanbevolen oplossing: TRUSTZONE VPN! Natuurlijk, vergeet niet te investeren in een krachtige malware scanner.

  Het nadeel is dat deze extreem duurzame en veilige bitcoin wallet niet goedkoop is. Een goedkopere en ook uitstekende bitcoin wallet is de Digital Bitbox of de Ledger Wallet Nano S. Deze ondersteunt ook andere cryptomuntjes en ondersteunt FIDO® CERTIFIED U2F! Voor meer informatie:

  bitcoin-wallet-ledger-nano-versie-s

  Voor meer informatie:

  CASHILA

  BELANGRIJK: Cashila zal haar dienstverlening voor particulieren stoppen en zich alleen concentreren op bedrijven. Ik raad mijn lezers aan om de vergelijkende dienstverlening van Bitwala te bekijken. Voor meer informatie: Bitwala

  cashila stopt maak gebruik van Bitwala

  Hoe werkt Cashila?

  Cashila is een Bitcoin betalingsverwerker voor het verrichten van betalingen met behulp van een SEPA-overboeking. Cashila combineert de kracht van Bitcoin voor het verrichten van europese overschrijvingen! Het werkt vooral goed met de Mycelium bitcoin wallet voor een smartphone waarbij elke Bitcoin transactie wordt beveiligd en getekend door de Keepkey, Trezor of Ledger hardware wallet voordat de SEPA-transactie wordt voltrokken.

  cashilaJe zult zo volledig malware en hacker proof kunnen bankieren zonder dat je jezelf ongerust hoeft te maken dat je bitcoins worden gestolen en deze niet kunt gebruiken voor het betalen van rekeningen. Zo kun je meteen met je Bitcoins een telefoonrekening betalen of gewoon geld naar de bankrekening van je oom of tante overboeken. Deze combinatie is super veilig en eenvoudig om op te zetten. Bovendien kun je ook Euro betalingen via Cashila ontvangen. Deze betalingen in euro’s worden via de FIO bank van Cashila afgehandeld en gestort op jouw Cashila rekening. Je kunt Cashila als een brug beschouwen tussen de nieuwe p2p fintech economie van cryptogeld en het oude bankbestel voor SEPA-transacties.cashila rekening openen

  Met de gelicencieerde en geauthoriseerde financiële dienstverlening van Cashila kun je jezelf op een bitcoin standaard zetten en volledig op basis van bitcoins leven. Er zijn geen verborgen kosten. De enige kostenpost die in rekening wordt gebracht is een 1 % conversie fee voor binnenkomende transacties. Bijvoorbeeld in het geval wanneer iemand geld overboekt van een reguliere bankrekening naar jouw cashila rekening. In feite maakt Cashila de handhaving van een reguliere bankrekening overbodig.

  cashila rekening openen
  Cashila is gratis in gebruik en brengt minimale kosten in rekening over het ontvangen van euro betalingen (0.1%). Meld je aan en open je eigen Cashila rekening.
  Trouwens, Cashilla is ook het bedrijf achter het inverstingsplatform Iconomi. Dit is een investeringsplatfom voor het kopen van digitale goederen, de belangrijkste cryptocurrencies waaronder natuurlijk Bitcoin, Ethereum, Steem, Digital Cash, Monero, ZcashLisk, Maidsafecoin en Augur. Je kunt in deze digitale goederen beleggen door middel van portefeuilles die je kunt samenstellen: Digital Asset Arrays. Zeer boeiend, jammer dat het nog niet mogelijk is om je hier te registeren.