• beleggen met markets

 • BITCOIN CORE

  Wat is Bitcoin Core?

  bitcoin coreBitcoin Core is een open source project voor het onderhouden en uitgeven van de Bitcoin client software “Bitcoin Core”. De Bitcoin Core is een volledige Bitcoin-cliënt is gebaseerd op de oorspronkelijke Bitcoin-Qt client op basis van de code van Satoshi Nakamoto. Voor de duidelijkheid, met Bitcoin client wordt in feite de Bitcoin wallet software bedoelt voor de eindgebruikers. Het genereert de privé sleutels en zorgt voor het kunnen uitvoeren van Bitcoin transacties (betalen en ontvangen van bitcoins) met de privé sleutel. Het is als de officiele meest robuuste Bitcoin-client en ondersteunt het netwerk door het verifieren van alle transacties. Het biedt een hoog niveau van bescherming, privacy en stabiliteit. Het heeft echter minder functies en vereist veel opslagruimte en geheugen van de computer. Dit komt doordat het nodig is dat de hele Bitcoin blockchain moet worden geinstalleerd op de computer. Alleen de installatie kan soms tot wel meer dan een dag duren. De Bitcoin core clients vormen samen de ruggengraat van het Bitcoin netwerk. De Bitcoin core project is een belangrijke autoriteit op het gebied van de ontwikkeling van de Bitcoin gemeenschap. Het team bestaat uit vooraanstaande ontwikkelaars:

  • Wladimir J. van der Laan
  • Jonas Schnelli
  • Marco Falke

  Andere belangrijke bijdragers zijn Dr. Pieter Wuille (bekend voor de segregated witness schaalbaarheidsoplossing), Cory Fields, Gregory Maxwell, Luke-Jr, Jorge Timón, Peter Todd, Eric Lombrozo,
  Nicolas Dorier, Patrick Strateman, Dr. Johnson Lau, Suhas Daftuar, Michael Ford etc. Iedereen kan bijdragen en zich aansluiten bij Bitcoin Core.

  Voor de beginnende bitcoiner is het niet aan te raden om meteen met deze Bitcoin wallet aan de slag te gaan. Er zijn andere online Bitcoin wallets beschikbaar waarbij je meteen aan de slag kunt gaan aangezien deze niet een kopie van de blockchain maken op jouw computer.

  Voor meer informatie:

  Gerelateerde artikels:

  BELEGGEN IN KOPER

  Waarom zou ik beleggen in koper?

  Je zult eerst een onderscheid moeten maken. Je hebt koper als een harde metaal, een grondstof die niet alleen een industriele, maar ook een mogelijke vernieuwde monetaire rol kan gaan spelen in de vorm van internationaal muntgeld.  En je hebt de koperprijs als de graadmeter van de globale economie. Op deze koperprijs speculeren beleggers graag via goede handelsplatformen zoals Markets.com.

  Beleggen in de koper op basis van de koperprijs:

  koper kopenDe koperprijs wordt gezien als de graadmeter van de globale economie en vooral de Chinese economie. Het wordt ook wel Doctor Copper genoemd. De koperprijs neemt de temperatuur op. Als de prijs van koper gestaag daalt is dat een waarschuwingsteken voor de wereldeconomie. Kijk, 40% procent van de totale koperinvoer van de wereld komt naar China voor haar fabrieken en het uitvoeren van allerlei bouwprojecten. Bovendien, koper speelt een monetaire rol bij het uitvaardigen van obligaties en leningen. Koper kan als onderpand worden gebruikt in China. Wanneer de Chinese economische motor afremt zal dit direct van invloed zijn op de vraag en invoer naar koper en de koperprijs naar beneden duwen. Deze afremming kun je verwachten wanneer de Chinese export cijfers dalen door een verminderde vraag naar Chinese producten vanuit het buitenland zoals de Verenigde Staten. Dalende groeiverwachtingen voor China hangen samen met een afnemende vraag van vooral uit het Westen. Deze cijfers hebben een invloed op de koperprijs en het beleggen in koper kan dan zeker rendement opleveren. De afgelopen jaren is de koperprijs flink gedaald.

  De meeste beleggers gebruiken derivaten en ander financiële instrumenten om te beleggen in koper. Dit worden ook wel koper opties genoemd. Inderdaad je kunt op korte en lange termijn zeer gemakkelijk koper opties kopen in de vorm van binaire opties en Contracts For Difference (CFD’s). Dit doet je bij goede en betrouwbare brokers zoals 24Option en Markets. Voor meer informatie:

  De neerwaardste trend van de koperprijs kun je volgen en benutten met opties tot dat de bodem is bereikt, vervolgens beleg je een gedeelte van je winst in koper in de vorm van muntgeld.

  Beleggen in koper in de vorm van muntgeld?

  beleggen in koperHet beleggen in koper muntgeld is nu goedkoop. Koper in de vorm van muntgeld kan een interessante belegging zijn in het geval er een enorme kapitaalvlucht ontstaat door geldontwaarding en een ineenstorting van de globale schulden- en derivatenmarkten.

  De prijzen van de belangrijkste edelmetalen zullen enorm stijgen en het aanbod zal verdwijnen. Dit wil zeggen, je kunt zelfs voor de hoogste bedragen geen verkoper van edelmetalen meer vinden. Fysieke edelmetalen zoals goud, zilver, palladium en platina blijven mooi in de kluis liggen. In dit scenario zal ook koper muntgeld enorm in waarde stijgen. De kapitaalvlucht van digitaal fiatgeld naar harde commodities en echt geld (goud) zal een belegging in koper ook interessant maken. Niet onmogelijk dat mensen koperen staven zullen kopen voor het behoud van enig spaarkapitaal. Het koperen kleingeld kan, door noodzaak, weer in ere worden hersteld. Koper wordt dan het nieuwe zilver. Dit kan ook gebeuren in een minder drastisch scenario waarbij er een geleidelijke overgang en globale overeenkomst komt over de invoering van een nieuw financieel hervormd systeem op basis van de SDR onder leiding van het IMF. Maar goed, niemand weet precies hoe dit verhaal zich zal ontwikkelen en aflopen. We zitten globaal financieel in ongekende wateren.

  Beleggen in koper kan ook in een ander scenario zeer veel rendement krijgen op lange termijn. Het is zeer waarschijnlijk dat de meeste auto’s zullen overschakelen van bezine motoren naar electrische motoren. Koper speelt een belangrijke rol in het samenstellen van electronische motoren. De vraag naar koper zal meer en meer stijgen naar mate het bezine autopark wordt omgeschakeld.

  Voor meer informatie:

  BITWALA

  Ben je ongerust dat je met Bitcoins geen europese overschrijvingen of internationele overschrijvingen kunt maken?

  bitwalaWees niet ongerust, er is de fintech dienstverlening van Bitwala tot je beschikking! Dankzij Bitwala kun je een SEPA-overboeking maken naar meer dan 35 landen in Europa. Het geld wordt binnen 1 dag, maar vaak al binnen een aantal uurtjes, overgeboekt op de betreffende bankrekening. Gelukkig, je hoeft je niet te beperken tot de euro. Je kunt via het SWIFT netwerk in meer dan 20 valuta’s waar dan ook in de wereld iemand uitbetalen naar welke bankrekening dan ook. Bitwala zal je niet afzetten en alleen schappelijke conversiekosten in rekening brengen. Bitwala hanteert de beste wisselkoersen voor iedereen die een internationale overschrijving wilt uitvoeren over het SWIFT netwerk. Hieronder kun je een videopresentatie zien over de Bitwala dienstverlening op een smartphone, want zeker, Bitwala beschikt over een handige app!

   

  Het aanmaken van een Bitwala bitoin wallet en rekening is gratis. Er wordt alleen voor elke transactie een 0.5 % fee in rekening gebracht. Bovendien, kun je de Bitwala wallet aanvullen met een Bitcoin debit card en is het mogelijk, dankzij de Shapeshift integratie, om ook altcoins te gebuiken.

  Wat is het nadeel van Bitwala?

  cashila vs bitwalaOp dit moment kun je er nog geen euro of SEPA-overschrijvingen mee ontvangen. Het is een betalingsoplossing. Voor een ZZPer die graag de klanten de mogelijkheid wil aanbieden om via een reguliere europese overschrijving te worden betaald, dan is de grote concurrent van Bitwala, Cashila, een betere optie. Sorry, voor de vreemde namen en merken van deze fintech bedrijven. Ik kan er niks aan doen, ik weet niet waarom iemand zijn bedrijf Bitwala of Cashila noemt. Ja, maar goed, je moet bedenken, Bitwala is een creatie van een aantal Duitsers in een bekende Bitcoin wijk in Berlijn, Kreutzberg.
  In ieder geval, persoonlijk heb ik zeer goede ervaringen met Cashila aangezien deze volledig kan worden ingebakken met de Mycelium wallet en ook nog eens kan worden beveiligd met een hardware wallet zoals de Keepkey!
  Voor meer informatie:

  De Digital Bitbox hardware wallet!

  Wat is de Digital Bitbox?

  De Digital Bitbox is een zeer gemakkelijk te gebruiken extreem veilige Bitcoin hardware wallet. Het is ontwikkeld voor de meest paranoïde Bitcoin gebruiker.

  Digital bitbox hardware bitcoin walletHet is een super degelijk Zwitsers product voor het verwezenlijken van de beste Bitcoin veiligheid en privacy. Het is een fintech spinoff van de Eidgenössische Technische Hogeschool in Zürich. Precies, het is ontwikkeld voor en door geeks ( : om iedereen die zich zorgen maakt over de veiligheid van een Bitcoin wallet gerust te stellen. Deze Zwiterse Bitcoin wallet is een geduchte concurrent voor de Franse Ledger Nano Wallet. Het voordeel van de Digitial Bitbox is dat deze over een SD-kaart beschikt en een geheime Bitcoin portemonnee! Hieronder kun je een korte presentatievideo zien over hoe de Digital Bitbox werkt.

  Digital Bitbox Homepage!

  digital bitbox hardeware wallet voor bitcoin

  digital bitbox reviewDe Bitbox combineert het gemak van een versleutelde software Bitcoin wallet met super duurzame cold storage. De privé sleutels raken nooit de computer of het internet aan. Zelfs niet gedurende de eerste setup en het maken van de backup. De backup en het herstelbestand verlopen offline met behulp van een micro SD-kaart. Inderdaad, de Digital Bitbox is de enigste Bitcoin hardware wallet die beschikt over een micro SD-kaart. Via de SD-kaart kun je super eenvoudig een wallet herstellen of importeren hoe vaak en wanneer je dit ook maar wenst. Dit is een belangrijk uniek feit. Zelfs bij het herstellen of importeren en opzetten van de Bitcoin wallet zal er geen enkele informatie over de wallet worden gelekt. Je hoeft namelijk nooit te typen op je toetsenbord. Zelfs als er een rootkit op de computer zou zitten of een keylogger kun je de Bitcoin wallet kunnen opzetten, gebruiken of herstellen.

  Met andere woorden, de Digital Bitbox is ontwikkeld voor paranoïde Bitcoin gebruikers die volledig geen enkel compromis willen sluiten als het gaat om veiligheid en het mogelijk lekken van gevoelige informatie. Diestal door hackers en malware moet per definitie 100 % worden uitgesloten! Daarom is er ook een ATAES 132A single purpose microcontroller in de Bitbox geplaatst voor het generen van een versleutelde BIP32 wallet op basis van een willekeurige nummer generator waardoor entropie wordt bewerkstelligd.

  De eigenschappen op een rijtje:

  • AES-256-CBC versleutelde communicatie over USB dat immuun is voor glitching en timing aanvallen.
  • Offline, anytime backup en recovery met een eigen micro SD card.
  • Werkt zonder drivers, zonder poespas met een native software client voor het vermijden van veiligheidsrisico’s van browser gebaseerde clients.
  • Plausible deniability – geloofwaardige ontkenbaarheid – de Bitbox kan worden uitgerust met verstopte, geheime Bitcoin portemonnee en backups!
  • Tor and Tails OS compatible voor het verder beschermen van je online privacy en het anoniem surfen.
  • Privé sleutels worden bewaard op high-security chip met een minimale levensduur van 50 jaar dat verder ontwikkeld is om pogingen voor fysieke extractie te voorkomen
  • Draagbare en extreem duurzame behuizing met een discreet ontwerp zonder dat het de aandacht wekt.
  • Ondersteunt meervoudige handtekeningen (multisig)!
  • Smart verification & second-factor authentication is voor de mobile applicatie mogelijk om te te passen. MITM hacks zijn uitgesloten!
  • Gebouwt op basis van de Zwiterse idealen – quality, privacy, no backdoors.
  • Erase and reset after 15 failed attempts, eliminating brute force password attacks. If a reset happens by accident, the wallet can be recovered simply by reloading the wallet seed from the micro SD card.
  • Capacitive touch button confirmation. Touch briefly to ‘reject’, and touch longer to ‘accept’.
  • Embedded LED status indicator.
  • Password protected.

  De Digital Bitbox is ondanks haar uiterst duurzaam ontwerp vol met high-tech zeker prijswaardig. Voor 45 euro kun je al beschikken over de Digital Bitbox. Voor meer informatie over hoe je de Digital Bitbox kunt bestellen, kun je de volgende pagina raadplegen:

  Met welke wallet kan ik de Digital Bitbox vergelijken?

  Gerelateerde artikels:

  BELEGGEN IN WHISKY

  Hoe kan ik effectief beleggen in Whisky?

  hoe kan ik beleggen in whiskyBeleggen in whiskey is pas recentelijk interesssant geworden voor de doorsnee belegger. Voorheen was beleggen in whisky alleen weggelegd voor de echte whisky specialisten, groothandelaars en de grote distilleerderijen en whisky mengers. Een rendement behalen met deze beleggingsvorm of überhaupt beleggen in whisky was een onbegonnen taak. Hoe maak je van whisky een effectieve en interessante beleggingsvorm? In dit artikel zullen we bespreken hoe dit mogelijk is en hoe je belastingvrij als een groothandelaar kunt beleggen in whisky door de toepassing van schaaleconomie en de ontwikkeling van een globaal whisky handelsplatform door slimme fintech bedrijven zoals Whisky Invest Direct. Hieronder kun je een videopresentatie zien over deze online dienstverlening en Whisky handelsbeurs:

  Bezoek hier Whisky Invest Direct
  beleggen in whisky

  Waarom zou ik beleggen in whisky?

  • De afzetmarkt van Whisky is tegenwoordig globaal met een groeiende vraag in landen zoals India, Taiwan, China, Rusland en Japan. Meer en meer consumenten willen genieten van vooral Schotse single malt whisky.
  • De productiecapaciteit van Schotse single malt distilleerderijen is beperkt en procuderen bovendien vaak onder capaciteit om de prijs van single malt whisky te garderen in de toekomst. Het probleem is het feit dat Schotse single malt whisky 10 jaar nodig heeft om te rijpen. Het kost tijd en middelen om een hoogwaardige schotse single malt te maken en het aanbod is zeer schaars in vergelijking met de groeiende vraag.
  • Het rendement van het beleggen in whisky is in het licht van deze ontwikkeling zeer hoog, zonder dat je als belegger veel risico loopt. Over het algemeen wordt er een voorzichtige jaarlijkse rendement gehanteerd van zo’n 6,6 procent. Niettemin, de rendement kunnen veel hoger uitvallen.
  • Whisky is een alternatieve belegging, het representeert een harde activa, net zoals goud, die buiten het financiële systeem ligt. Het beschikt niet over derde partij risico en is geen papieren derivaat uitgegeven door een bank. Nee, een goede Schotse single malt whisky wordt altijd op prijs gesteld en zal altijd kunnen worden verkocht. Een mogelijk verlies bij een gedwongen verkoop zal beperkt blijven.
  • Zelfs gedurende oorlogen en financiële crisis is er vraag naar whisky. Bovendien de kwaliteit is in een vat gewaarborgd. Whisky is in beginsel onbeperkt houdbaar en kan nooit zoals bij wijn het geval is omgaan in de fles. In tegendeel, hoe ouder de whisky hoe beter en hoe hoger de prijs. In slechte tijden, is het beter om de whisky niet te verkopen, alleen wanneer het noodzaak is. Whisky is een uitstekende lange termijn belegging waarbij je na een aantal jaren de whisky moet verkopen wanneer de prijzen het beste zijn.
  • Het is een vrij eenvoudige manier van beleggen. Elke particulier kan op dezelfde voorwaarden beleggen in Schotse single malt whisky als een groothandelaar, zonder belastingtechnische complicaties dankzij de dienstverlening van Whisky Invest Direct.
  • Het is als beleggingsproduct goedgekeurd door de Nederlandse Autoriteit van Financiële Markten.
  • Je kunt natuurlijk als particulier zelf jagen naar zeer zeldzame flessen, dit vergt veel kennis van whiskies en ook een ruime portemonnee. Vervolgens kun je zelf de flessen op eigen houtje in een online veiling verkopen.

  Bezoek hier Whisky Invest Direct
  beleggen in whisky

  Hoe is Whisky als een alternatieve beleggingsvorm precies mogelijk geworden?

  Om te zien hoe dit mogelijk is, moeten we eerst kijken hoe de edelmetaalmarkt is opengebroken voor Jan en alleman. Voorheen was het voordelig kopen van goud en zilver alleen weggelegd voor de rijke elite en financiële instellingen. Nu is het mogelijk voor elke burger met welke portemonnee dan ook om voordelig goud op rekening te kopen. Vele oude en nieuwe bullion dealers  hebben de relatief gesloten edelmetaalmarkt opengebroken voor elke belegger waar dan ook.  Met behulp van een innovatief online handelsplatform kun je direct voor de meest gunstige tarieven een paar grammetjes goud of een zilverbaar kopen door schaaleconomie toe te passen. Een zeer belangrijke speler is o.a. BullionVault in Londen geweest. Bullion Vault is voor een gedeelte in handen van de World Gold Counsil en koopt direct voordelig het goud en zilver in op de belangrijkste handelscentra voor al haar klanten door het beginsel van schaalvoordeel toe te passen. Economische voordelen worden gerealiseerd door op grote schaal te opereren door de bundeling van alle koopracht en handelsactiviteiten van haar leden waarbij de gemiddelde kosten dalen, meer operationele efficiëntie en prijsvoordelen worden behaald. Bullion Vault werkt samen met Brincks voor de veilige en verzekerde opslag van het aangekochte goud in een kluis in Londen, Singapore of Hong Kong. Een vergelijkbare dienstverlening heeft ook GoldRepublic in Amsterdam opgezet.

  BullionVault heeft het zelfde principe van schaaleconomie toegepast op het beleggen in whisky. Met behulp van het Whisky Invest Direct fintech handelsplatform kan er nu top kwalitiet single malt Schotse whisky worden gekocht bij de top distilleerderijen voor groothandelsprijzen. Bovendien door de schaalvoordelen is de opslag van de gekochte whisky super goedkoop en veilig. De whisky wordt opgeslagen bij bonded warehouses. Dit zijn speciale belastingvrije warenhuizen waar de whisky verzekerd en beveiligd wordt opgeslagen. Deze warenhuizen worden bovendien bewaakt door de overheid aangezien er meteen belasting moet worden geheven over de de whisky zodra deze rijp is voor de fles en het warenhuis verlaat om naar een menger te worden verscheept. De belegger kan via deze bonded warehouses belastingvrij in whisky beleggen dankzij de dienstverlening van Whisky Invest Direct. Iedereen kan nu op dezelfde voorwaarden als een groothandelaar beleggen in whisky bij Whisky Invest Direct. Je kunt hier single malt Schotse whisky op vat kopen van de volgende distilleerderijen:

  • Ardmore
  • Auchentoshan
  • Auchroisk
  • Benrinnes
  • Blair Athol
  • Bunnahabhain
  • Cameronbridge
  • Dailuaine
  • Glen Garioch
  • Glen Moray
  • Glen Spey
  • Inchgower
  • Invergordon
  • North British
  • Starlaw
  • Tobermory
  • Tullibardine

  Voor meer informatie over de werking van het Whisky Invest Direct handelsplatform raad ik je aan de volgende pagina te raadplegen:

  Bezoek hier Whisky Invest Direct!
  beleggen in whisky

  Hieronder kun je aantal goede video’s bekijken over het beleggen in Whisky:

  Doe het met behulp van experts op de voorwaarden van een groothandelaar!

  Bezoek hier Whisky Invest Direct!
  beleggen in whisky

  Wil je niet beleggen in whisky, maar heb je trek in iets anders? Llees dan eens onze gerelateerde artikels:

  LISK

  Lisk (LSK) is een nieuwe vorm van cryptogeld dat een mogelijk alternatief biedt voor Ethereum. Volgens de ontwikkelaars zelf is Lisk geen concurrent van Ethereum. Niettemin, de ambities van Lisk zijn vergelijkbaar en het initiatief heeft veel belanstelling van investeerders.

  lisk lsk kopenBinnen een zeer korte tijd heeft Lisk een aardige marketkapitalisatie van 13 miljoen Amerikaanse Dollars verworven. Waarom is er sinds de lancering op 24 mei 2016 zo’n belangstelling voor Lisk en heeft dit nieuw cryptocurrency project voor haar lancering al veel investeerders en ontwikkelaars aangetrokken?

  In de eerste plaats is Lisk een modulaire blockchain. Het fundament van Lisk blockchain bestaat uit verschillende ontwerp modules waardoor het makkelijk gebruikt kan worden voor het toevoegen van andere extra ketens. Dit zijn de zogenaamde sidechains (zijketens). Zijketens zijn toevoegingen van extra custom blockchains aan de core blockchain van Lisk. Dit is het decentrale blok of database van alle uitgevoerde transacties die georganiseerd zijn als een lange keten. In plaats van de decentrale applicaties te programmeren en vast te ketenen binnen de Lisk blockchain, worden ze als zijketens er aan toegevoegd. Dit betekent dat het programeren van de applicaties en de werking van de applicaties zelf, geen invloed zullen hebben op de werking van de blockchain. Ze werken zelfstandig binnen hun eigen chain. De transactiesnelheid van de Lisk blockchain zal niet worden vertraagd door alle activiteiten gerelateerd aan de decentrale aplicatielaag van zijketens. Lisk zal daarom altijd soepeltjes blijven werken.

  Deze zijketens met daarboven op de decentrale applicaties zijn zeer makkelijk programmerbaar met behulp van het JAVA-script. Het idee is dat Lisk een ontwikkelingsplatform wordt voor allerlei decentrale blockchain applicaties met de meest eenvoudige en meest gebruikte programmeerscript: JAVA. Hierdoor kunnen ontwikkelaars over de hele wereld Lisk gebruiken voor het onwikkelen van allerlei decentrale applicaties die ten goede komen van de opbouw van het Lisk eco-systeem en de integratie van Lisk in andere netwerken en systemen. Volgens de woorden van de CEO van Lisk, Max Kordex :

  “There is no public cryptocurrency platform which allows developers to easily deploy their own blockchain and build a JavaScript blockchain app on it… This will give millions of developers the ability to create their own sidechains, particularly around consumer applications, including games, social networks and the Internet of Things, but the same core functionality can also be used to develop and scale business applications.”

  Lisk zal voor ontwikkelaars even makkelijk in gebruik zijn als WordPress voor webontwikkelaars. Er zal geen tijd worden verspild aan moeilijke programmeertalen. Lisk kan meteen gebruikt worden voor de vereenvoudigde bouwen, publiceren, distribueren van applicaties zonder te compromissen met kwaliteit en de snelheid van het Lisk netwerk.

  In de tweede plaats zijn twee belangrijke personen die werkten aan het Ethereum project overgestapt naar Lisk. Dit zijn Chares Hoskinson en Steven Nerayoff. Deze heren zijn zeer belangrijk geweest bij het lanceren van Ethereum. Max Cordex zelf is de CEO geweest bij de ontwikkeling van het NXT-netwerk.

  Ten slotte, Lisk werkt op basis van een consensus model, de Delegated Proof of Stake (DPoS) protocol waarbij elke LSK 1 stem vertegenwoordigt. Alleen de top 101 Lisk cryptocurrency houders kunnen stemmen over belangrijke beslissingen aangaande de ontwikkeling van het Lisk netwerk. Hieronder kun je een introductie video bekijken over Lisk:

  Koop Lisk bij LiteBit in Nederland!

  Waar kan ik Lisk LSK kopen?

  In Nederland kun je Lisk bij Litebit met ideal kopen en direct naar je Lisk Wallet sturen. In de video hieronder kun je zien hoe je een Lisk wallet kunt opzetten en gebruiken:

   

  Conclusie:

  Inderdaad het is goed mogelijk dat Lisk zich als een alternatief voor Ethereum kan ontwikkelen. Niettemin, het is nog veel te vroeg om hierover te kunnen oordelen. Technologisch gezien gaat het om twee uitstekende concepten, bovendien Ethereum heeft al een enorme kapitalisatie en voorsprong. Het programmeren in Ethereum is ook super makkelijk. Niettemin, het zou kan snel kunnen gaan voor Lisk…. we zullen het in de gaten houden!

  Hieronder kun je een de relatieve technische specificaties van Lisk vergelijken met die van Ethereum:

  lisk-versus-ethereum

  Voor meer informatie:

  Gerelateerde artikels:

   

   

  BELEGGEN IN JUWELEN – VERLOVINGSRING & TROUWRING?

  Zal ik beleggen in  juwelen?

  beleggen-in-juwelen-zoals-een-verlovingsringWe hebben een vraag ontvangen over de relevantie van een belegging in  juwelen. Vele mensen kopen of erven prachtige juwelen en sieraden, maar als je het wilt kopen als een vorm van beleggen, moet je even goed oppassen. Natuurlijk, juwelen hebben een intrinsieke waarde gerelateerd aan de kwaliteit van de gebruikte edelstenen en edelmetalen. Het probleem is echter dat bij de aankoopprijs van juwelen een aanzienlijk deel zit in een meer relatieve ‘toegevoegde waarde’ in de vorm van de gebruikte materialen voor het ontwerp, het ontwerp zelf, en alle tijd in arbeidsuren die een edelsmid heeft besteedt om een sierraad te maken. Nog belangrijker is de relatieve winstmarge bij de meeste sieraden. Het kopen van sieraden en juwelen is duur en kan door alle bijkomende kostfactoren niet zonder meer als een belegging worden beschouwd aangezien het zeer onwaarschijnlijk is dat deze extra kosten zich zullen terugvertalen in een mogelijk rendement in de toekomst. Toch, er is een manier waarop je kunt beleggen in juwelen.

  Voorbeeld – Het kopen van een verlovingsring of trouwring als een vorm van beleggen? 

  beleggen in juwelen trouwring Kan ik beleggen in een verlovingsring of trouwring? Ja, het meest voor de hand liggend voorbeeld is een verlovingsring of een trouwring. Je maakt hierbij gebruik van een edelsteen, vaak een diamant of briljant. Hoe kan ik het kopen van een trouwring of verlovingsring zien als een vorm van beleggen? Je kunt het kopen van een verlovingsring  of trouwring benaderen als een belegging wanneer je eerst belegt in een kwaliteitsdiamant. Het beleggen in diamanten is meer en meer populair geworden dankzij online dienstverleningen zoals Diamond Privilige. Je koopt dan bijvoorbeeld met behulp van Diamond Privilege een beleggingsdiamant voor een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Realiseer je wel dat een goede beleggingsdiamant niet goedkoop is en dat je minimaal 1300 euro moet investeren in het vinden van een gepaste kwaliteitsdiamant voor de beste prijs. Wanneer je een diamant hebt gekozen dan kun je deze laten sturen naar je thuisadres en vervolgens met deze beleggingsdiamant naar een edelsmit stappen. Daar laat je dan een gepast ontwerp maken voor de ring die je wenst te hebben.

  beleggen in juwelenHet ontwerp en de arbeidskosten worden apart gefactureerd waardoor je een duidelijk onderscheid kunt maken tussen de prijs voor het maken van de juweel en de gekochte beleggingsdiamant. Een belegginsdiamant kan een uitstekend rendement geven, die op den duur de kosten voor het maken van het juweel kan overtreffen. Bovendien een juweel zoals een verlovingsring is vaak gemaakt van goud. Goud heeft een intrinsieke waarde en is gerelateerd aan de goudprijs. De goudprijs kan ook flink in waarde toenemen waardoor de waarde van het juweel in feite toeneemt. Op deze manier kan een verlovingsring puur op basis van de diamantprijs en de goudprijs in waarde stijgen waarbij je daadwerkelijk ook controle hebt over de respectieve waardevermeerdering en deze kunt onderbouwen. Een beleggingsdiamant van bijvoorbeeld Diamond Privilege is altijd voorzien van een diamantcertificaat. Het goud van de ring beschikt over een kwaliteitsstempel. Los van het ontwerp van de edelsmid, is er sprake van een objectieve intrinsieke waarde die theoretisch zeker meer waard kan worden in euro termen dan de oorspronkelijke prijs in euro’s waarvoor je het juweel hebt gekocht. Om je belegging in de toekomst goed te kunnen beoordelen is het belangrijk om een taxatierapport op te stellen waar je de aankoopprijs van het juweel op basis van de aangekochte diamant en het diamantceftificaat laat opstellen door een erkende, onafhankelijke specialist.

  beleggen in juwelenHet moge duidelijk zijn, het beleggen in een juweel zoals een trouwring of verlovingsring is geen eenvoudige en goedkope zaak. Rendement is niet gegarandeert, maar ook niet onmogelijk. Met deze bovenstaande beschrijving kun je in ieder geval beginnen om een juweel als een belegging te beschouwen en op basis van rationele criteria juwelen te gaan kopen. Natuurlijk, in het bovenstaande voorbeeld kun je als belegger het beste beleggen in pure beleggingsdiamanten. Het is natuurlijk zeer aardig wanneer je een beleggingsdiamant ook kunt inzetten in een juweel waardoor in feite de kosten in ieder geval worden gecompenseerd in een belegging die niet tot grote verliezen zal leiden. In tegendeel, met het huidige economische klimaat is het beter om te beleggen in juwelen dan de euro’s te stallen op een ongezonde bank zonder rente in een ziek financieel systeem. Voor meer informatie:

  BELEGGEN IN DIAMANTEN?

  Waarom zou ik beleggen in diamanten?

  investeren in diamantenIn het kort, het beleggen in diamanten is een slimme zet in het bewerkstelligen van een breed beleggingsportefeuille met een gevarieerd spreiddingsrisico. Vooral goud, maar ook zilver, platina en palladium zijn bekende veilige havens in onrustige tijden. Diamanten worden meestal over het hoofd gezien als een alternatieve beleggingsvorm en veilige haven (met een mogelijk hoog rendement) voor je koopkracht in de toekomst.  Dit heeft te maken dat er voorheen geen goede handelsoplossingen waren voor de doorsnee particulier. Dankzij het fintech bedrijf Diamond Privilege is het nu mogelijk voor elke particuliere belegger om te beleggen in kwaliteitsdiamanten. Laten we dit eens verder in dit artikel uitspitten. In de eerste plaats, waarom zou je een belegging in kwaliteitsdiamanten moeten overwegen?

  • Diamanten zijn wereldwijd geliefde hard assets. Een mooie en waardevolle diamant heeft een intrinsieke waarde en zal altijd koopkracht behouden.
  • Diamanten beschikken niet over derde partij risico’s en zijn niet verbonden aan de financiële markten. Er kan niet worden gespeculeerd met de prijs van diamanten via derivaten! Het is per definitie een niet-speculatieve belegging. Een probleem met het beleggen in goud is dat de prijs van goud wordt ‘gestimuleerd’ door een derivaten markt die vele male groter is dan het fysieke goud in omloop. Dus de prijs kan worden gemanipuleerd en bepaald door financieel speculatieve krachten. Dit is niet het geval met een belegging in diamanten.
  • Diamanten beschiken over een overdraagbaarheidsfactor die ideaal is voor successieplanning. Ze kunnen gemakkelijk geschonken worden aan kinderen en kleinkinderen.
  • Wie een diamant als een belegging koopt en dat nadien verkoopt, hoeft daar geen meerwaardebelasting op te betalen.
  • Een diamant zal in waarde stijgen in een periode van inflatie en geldontwaarding. Doorheen de geschiedenis heeft de diamant in tijden van tegenspoed standvastigheid bewezen. De rijke elite koopt graag mooie en zeldzame kwaliteitsdiamanten. Bovendien, misschien belangrijker zijn de lange termijn vraag en aanbod verhoudingen die de prijs van diamenten verder omhoog zullen stuwen.
  • De globale vraag naar ruwe diamanten zal de komende 15 jaren groeien met een gemiddelde jaarlijkse groei van 3 % tot 4 %.
  • De globale aanbod van ruwe diamanten zal na een korte groeiperiode in de komende 15 jaren afnemen. Vanaf 2019 zal het aanbod jaarlijks afnemen met  1%  en 2% waardoor er een groeiend gat zal komen in de vraag en aanbod verhouding. Hieronder in de grafiek kun je één van de projecties bekijken van Bain:

  globale vraag en aanbod diamanten

  • De ruwe diamanten die tegenwoordig worden gevonden zijn niet van superieure kwaliteit. Het aanbod van waardevolle diamanten met een hoge zuiverheid neemt af.
  • De vraag van vooral China, India en de Verenigde Staten zal verder toenemen. Vooral India zal een meer volwassen diamant markt worden. Dit is zeker te verwachten aangezien de verde import van goud en het gebruik van contant geld verder wordt gereguleerd en beperk in India. Dit is waarschijnlijk ook een mogelijke trend in China die de vraag naar diamanten verder zal vergroten.

  Hoe kan ik het beste beleggen in diamanten – waar moet ik aan denken?

  diamanten kopenHet beleggen in diamanten is nooit eigenlijk iets geweest voor een reguliere belegger. Het is altijd een specialisme geweest aangezien het bepalen van de waarde en zuiverheid van een diamant geen gemakkelijk zaak is. Er zijn veel verschillende kwaliteitskarakteristieken en vormen van diamanten. De waarde van een diamant wordt bepaald op basis van de 4 C’s. Dit is het karaat gewicht (Carat), de helderheid of zuiverheid (Clarity), de slijpkwaliteit (Cut) en de kleur (Colour). Ten slotte heb je ook te maken met de vormen, zoals de bekende ronde diamant die bekend staat als een briljant of de vierkante prinses diamant die veel gebruikt wordt voor verlovingsringen. Deze informatie moet onafhankelijk zijn opgesteld door een specialist in een diamantcertificaat. Elke kwaliteitsdiamant moet schikken over een diamantcertificaat dat de echtheid en kwaliteit van de aangekochte edelsteen garandeert. Het beleggen in diamanten is het beleggen in kwaliteitsdiamanten met een officieel diamantcertificaat.

  Bij het zoeken naar een kwaliteitsdiamant moet je kijken naar de juiste kwaliteit, niet de beste kwaliteit en de grootste diamant voor een enorm bedrag. Nee, je moet beleggen in diamanten van een gemiddelde kwaliteit, zonder zichtbare imperfecties of verkleuringen. Deze zijn beter verkoopbaar en stijgen proportioneel sneller in waarde dan de meest zeldzame, exclusieve diamanten. Natuurlijk, de proporties moeten minimaal tot de Very Good standaard behoren en de diamant zelf moet over een diamantcertificaat beschikken van de Hoge Raad van Diamant te Antwerpen.

  diamanten kopen als een beleggingAls je de vergelijking trekt naar edelmetalen, deze beschikken allemaal over een kwaliteitsstempel en worden ook gecertificeerd. Het verschil is alleen dat de eldelmetaalhandel veel meer aanzienlijker is en handelsbedrijven veel hebben geïnvesteerd in het bouwen van handelsplatformen voor het online kopen, bewaren en verkopen van edelmetalen. Vooral het handelen en beleggen in goud is kindeenvoudig geworden voor elke particulier. De Nederlandse dienstverlener GoldRepublic is een uitstekend voorbeeld van een eenvoudig te gebruiken online handelsplatform voor het onmiddelijk kopen en verkopen van gecertificeerde edelmetalen. De aangekochte edelmetalen worden verzekerd en beveiligd opgeslagen in een kluislocatie van keuze. Dit wordt ook wel kluis-goud genoemd of goud op rekening.  Het kopen van goud op rekening is een zeer eenvoudige en veilige manier om te handelen in echt fysiek en gecertificeerd goud dat in jouw eigendom staat. Een soortgelijke handelsoplossing heeft nu Diamond Privilege ontwikkeld voor het handelen en beleggen in diamanten. Online een daimant kopen met de juiste kwaliteit/prijsverhouding met een erkend certificaat van de Hoge Raad van Diamant te Antwerpen, is nu kinderspel gworden.

  Diamond Privilegediamond privilege is actief in Antwerpen, het diamanthandelscentrum bij uitstek in de wereld voor het zeer voordelig kunnen kopen van kwaliteitsdiamenten. Diamond Privilige werkt samen met de Anversa bank en Brinks voor de veilige en verzekerde opslag van de aangekochte kwaliteitsdiamanten. De aangekochte diamanten kunnen ook worden uitgeleverd naar je thuisadres. Het kost niks om een handelsaccount te openen, maar om daadwerkelijk te kunnen beleggen in kwaliteitsdiamanten moet je minimaal over een budget van 1300 euro beschikken. Voor meer informatie:

  Gerelateerde onderwerpen:

  investeren in diamanten

   

   

  BITLOX

  bitlox bitcoin walletBitLox is een ontwikkelaar van Bitcoin betaaloplossingen en een bijzondere hardware Bitcoin wallet: BitLox Ultimate. De BitLox Ultimate Bitcoin Wallet is prachtig ontworpen in de vorm van een betaalkaart en is volledig hacker & malware proof voor de ultieme bescherming van de privé sleutels en jouw persoonlijke financiële privacy.  Het is volledig waterwerend en schockbestendig dankzij het feit dat het is gemaakt uit één blok titanium. Het is niet kapot te krijgen en je kunt er zelfs onderwater bitcoin transacties mee ondertekenen! De BitLox Bitcoin hardware wallet kan draadloos communiceren met Bleutooth of via een normale usb-kabel een verbinding maken met je smartphone of computer. Hieronder kun je een demonstratievideo zien over de BitLox wallet:

  Klik hier voor meer informatie bij BitLox!

  bitlox

  Waarom is BitLox de beste keuze voor het waarborgen van je financiële privacy en veiligheid?

  • De BitLox Ultimate kan je financiële privacy verder versterken door het te verbinden aan het I2P netwerkBITLOX.i2p ). Dit is het Invisible Internet Project. BitLox is de eniste fintech bedrijf met een Bitcoin Block Explorer die is opgezet binnen het I2P netwerk voor het bewerkstellinen van ultieme privacy: Bitlox.io.
  • Met de BitLox Ultimate Bitcoin Wallet kun jejezelf ook verbinden aan het Tor netwerk via een Darknet gebaseerde toegangswerktuigje ( BITLOX2twvzwbzpk.onion ). BitLox werkt ook met de Tails besturingssysteem.
  • De BitLox Ultimate ondersteunt meerdere password combinaties en je kunt in feite deze password combinaties zelf configureren naar wens. Je zou een extra password kunnen toevoegen voor het tekenen van bitcoin transacties.
  • De BitLox Ultimate ondersteunt meer dan 100 wallets met een oneindig aantal adressen. 50 van deze wallets kun je volledig verstoppen en in feite onzichtbaar maken. Dit is een unieke eigenschap die je niet bij een andere Bitcoin wallet kunt vinden. Het is mogelijk is om je Bitcoin besparingen te verstoppen voor derden. Hieronder kun je zien hoe dit werkt!

  Klik hier en bestel de Bitlox wallet!
  bitlox

  • bitlox walletNiemand dan jijzelf en dus ook niet BitLox heeft kennis over het bestaan van deze wallets. Het is onmogelijk om te bewijzen dat deze wallets bestaan. Je kunt in een noodgeval, bijvoorbeeld een overal, gewoon je BitLox wallet overhandigen en je zichtbare wallets tonen. De onzichtbare wallets met de bulk van jouw Bitcoins zullen niet worden ontsluiterd aan de dief. Dus, ook in het onwaarschijnlijke geval dat je wordt beroofd thuis en onder dwang je Bitcoin wallet moet overhandigen en je bitcoins moet overmaken, zal je eigenlijke bitcoin schakkist verborgen blijven. In het geval de dief de Bitcoin wallet zou meenemen, kun je de verborgen wallet gewoon weer herstellen via de geheime woorden die bij de setup van de wallet hebt verkregen.
  • De BitLox is super sterk en komt met een garantie van 5 jaar!

  bitlox bitcoin wallet

  Vette aanbieding kun je hier nu vinden voor deze innovatieve, mooie en super veilige bitcoin wallet!

  Klik hier en bestel de Bitlox wallet!

  bitlox

  Hier volgt een lijst met alle eigenschappen van de BitLox Wallet:

  • Mobile with Bluetooth LE for low power usage and massive battery life
  • Credit card form factor
  • 4 mm thin – smallest possible!
  • 2″ full matrix advanced e-paper display – can display your address QR codes when fully powered off
  • Indestructible shockproof & weatherproof metal case
  • Can be charged with any micro-USB cable
  • Extra flat form factor cables with reversible heads included
  • Multiple languages supported
  • Display and sign free-form messages with your address key – proving your identity
  • Multiple layers of PIN protection – for the device, your wallets, and even for individual transactions
  • Device verification- set a custom phrase to be displayed after entering your personal passcode – that way you know it’s YOUR BITLOX
  • NIST certified True Random Number Generator to secure your signatures
  • Over 100 wallets possible, each of which can generate millions of unique addresses
  • Hidden Wallets – hidden wallet data is INDISTINGUISHABLE from random bytes – only YOU can even know they are there and random byte structure means you maintain plausible deniability
  • Emergency PIN irrevocably wipes all user data
  • Full alphanumeric keypad directly on the device – entering your PINs has never been more secure
  • 12, 18 or 24 word mnemonic backups enable recovery of all funds if your wallet is ever lost or stolen
  • Mnemonic phrases are compatible with leading web wallets and open source tools
  • Fine leather protection case included FREE
  • Stylish and advanced design that will be the envy of all your friends
  • Fully BIP32 & BIP39 compliant
  • Lightweight yet robust at only 25 g
  • Internally calculates transaction fees & displays them – so you never get a “surprise” with fees

  Conclusie:

  bitlox secure bitcoin wallet BitLox heeft de meest veilige en robuuste hardware Bitcoin wallet ontwikkeld waarbij het mogelijk is om voor iedereen in feite een anonieme, super beveiligde en verborgen bitcoin economie mee op te zetten. Zeer innovatief en gewaagd!  Natuurlijk, je zult wel moeten oppassen met het maken van sporen op het internet en mogelijke malware infecties. Hoewel malware of een hacker niet aan je bitcoins kunnen komen zouden deze je wel kunnen bespieden en persoonlijke gegevens kunnen achterhalen. Vandaar, ben je een privacy en security freak, dan zou ik zeker de Bitlox wallet gebruiken in combinatie met een VPN oplossing op je smartphone, computer en andere apparaten. Aanbevolen oplossing: TRUSTZONE VPN! Natuurlijk, vergeet niet te investeren in een krachtige malware scanner.

  Het nadeel is dat deze extreem duurzame en veilige bitcoin wallet niet goedkoop is. Een goedkopere en ook uitstekende bitcoin wallet is de Digital Bitbox of de Ledger Wallet Nano S. Deze ondersteunt ook andere cryptomuntjes en ondersteunt FIDO® CERTIFIED U2F! Voor meer informatie:

  bitcoin-wallet-ledger-nano-versie-s

  Voor meer informatie:

  CASHILA

  Hoe werkt Cashila?

  Cashila is een Bitcoin betalingsverwerker voor het verrichten van betalingen met behulp van een SEPA-overboeking. Cashila combineert de kracht van Bitcoin voor het verrichten van europese overschrijvingen! Het werkt vooral goed met de Mycelium bitcoin wallet voor een smartphone waarbij elke Bitcoin transactie wordt beveiligd en getekend door de Keepkey, Trezor of Ledger hardware wallet voordat de SEPA-transactie wordt voltrokken.

  cashilaJe zult zo volledig malware en hacker proof kunnen bankieren zonder dat je jezelf ongerust hoeft te maken dat je bitcoins worden gestolen en deze niet kunt gebruiken voor het betalen van rekeningen. Zo kun je meteen met je Bitcoins een telefoonrekening betalen of gewoon geld naar de bankrekening van je oom of tante overboeken. Deze combinatie is super veilig en eenvoudig om op te zetten. Bovendien kun je ook Euro betalingen via Cashila ontvangen. Deze betalingen in euro’s worden via de FIO bank van Cashila afgehandeld en gestort op jouw Cashila rekening. Je kunt Cashila als een brug beschouwen tussen de nieuwe p2p fintech economie van cryptogeld en het oude bankbestel voor SEPA-transacties.cashila rekening openen

  Met de gelicencieerde en geauthoriseerde financiële dienstverlening van Cashila kun je jezelf op een bitcoin standaard zetten en volledig op basis van bitcoins leven. Er zijn geen verborgen kosten. De enige kostenpost die in rekening wordt gebracht is een 1 % conversie fee voor binnenkomende transacties. Bijvoorbeeld in het geval wanneer iemand geld overboekt van een reguliere bankrekening naar jouw cashila rekening. In feite maakt Cashila de handhaving van een reguliere bankrekening overbodig.

  cashila rekening openen
  Cashila is gratis in gebruik en brengt minimale kosten in rekening over het ontvangen van euro betalingen (0.1%). Meld je aan en open je eigen Cashila rekening.
  Trouwens, Cashilla is ook het bedrijf achter het inverstingsplatform Iconomi. Dit is een investeringsplatfom voor het kopen van digitale goederen, de belangrijkste cryptocurrencies waaronder natuurlijk Bitcoin, Ethereum, Steem, Digital Cash, Monero, ZcashLisk, Maidsafecoin en Augur. Je kunt in deze digitale goederen beleggen door middel van portefeuilles die je kunt samenstellen: Digital Asset Arrays. Zeer boeiend, jammer dat het nog niet mogelijk is om je hier te registeren.

  NLG – GULDEN KOPEN

  Wat is de nieuwe Nederlandse Gulden (NLG)? Hoe kan ik deze kopen?

  De Gulden met de afkorting NLG is een nieuwe decentrale cryptocurrency gebaseerd op een speciaal ontwikkeld DELTA scrypt PoW algoritme met een eigen blockchain. De Nederlandse Gulden in deze nieuwe cryptocurrency vorm staat ook bekend als de Gulden Coin. De Gulden Coin en de NLG zijn gwoon dezelfde cryptomunten met dezelfde blokchain.

  NLG Gulden kopenIn totaal kunnen er 1680 miljoen guldens kunnen worden gedolven. 170 miljoen guldens zijn gereserveerd voor de ontwikkeling van de NLG als een cryptomuntje voor een contantloze samenleving. Het is een jong cryptogeld project en iedereen kan NLG delven. Er is een block reward van 100 NLG. Het is een nieuwe concurrent voor e-Gulden ofwel de EFL. Voor meer informatie: De e-Gulden (EFL) kopen! Even voor de duidelijkheid. Deze munten hebben niks te maken met de oude Nederlandse Gulden die voorheen door de Nederlandsche Centrale Bank werd uitgegeven of de echte Nederlandse gulden zoals het gouden tientje. Nee, het is decentraal cryptogeld, digitaal contant geld.

  Waar kan ik de NLG kopen?

  • Je kunt de NLG kopen bij Anycoin, LiteBit of op de homepage Gulden. Je kunt daar ook een portemonnee downloaden voor het ontvangen, bewaren en uitgeven van je guldens.

  Waar kan ik betalen met de Gulden?

  Voor een lijst met Nederlandse ondernemers die Guldens accepteren kun je de volgende pagina raadplegen:

  Waar kan ik de transacties van de Gulden in het grootboek controleren?

  De Gulden een transparant netwerk en is voor iedereen. Iedereen kan alle transacties opzoeken. Je kunt hier de transacties controleren in de blockchain van de NLG:

  Hoe kan ik zelf de Gulden als een betalingsmiddel accepteren in mijn winkel?

  • Als je van plan bent om de Gulden economie op te bouwen, kan ik je aanraden om je te registeren bij Nocks. Met Nocks zal het makkelijker worden om de Gulden transacties te koppelen aan je eigen bestaande boekhoudsysteem.
  • Het makkelijkste is om de Gulden app downloaden.

  Waar kan ik nieuws vinden over de ontwikkelingen van de Gulden?

  Zal ik de NLG of XBT of BTC kopen?

  bitcoin vs gulden nlgNLG is een nieuw cryptomuntje, Bitcoin is een volwassen cryptomunt met een goed ontwikkelde economie. Dit zie je meteen aan het prijs verschil tussen de bitcoin koers en de huidige koers van de NLG. Wil je actief deelnemen aan een globale p2p economie met een veel gebruikte cryptomunt dan koop je bitcoins. Cryptocurrency trading en speculatie is ook nog beperkt met de NLG. Je koopt NLG als je gelooft in de ontwikkeling van een Nederlands alternatief voor Bitcoin en een eigen Nederlandse cryptocurrency gemeenschap. Waarschijnlijk zullen de meeste mensen de Nederlandse puur kopen als een vorm van speculatie en de NLG’s vasthouden. Wanneer de gemeenschap zich niet ontwikkeld en een interne NLG economie en acceptatie in Nederland uitblijft, dan zullen de eerste speculanten die vroeg de Gulden hebben gekocht met winst verkopen. Het is dan te verwachten dat er op termijn een prijscrash kan optreden. Als je gelooft in het project dan koop je voor 50 euro guldens of meer, maar ik zou voorzichtig zijn. Beleggen in nieuw cryptogeld is niet zonder risico en is een vorm van online wedden. Het kan een achtbaan worden. In deze achtbaan kun je flink geld verdienen, maar ook verliezen. Speculeren met nieuw cryptogeld vereist ijzeren zenuwen. Wil je meer op zeker spelen, dan is het beter om bitcoins te kopen aangezien je er zo veel meer mee kunt doen. Dit maakt ook Bitcoin’s waarde uit. Vergeet ook niet dat je kunt beleggen in crypto-equity. In ieder geval, de Gulden is een goede toevoeging in de Nederlande cryptogeld markt en we hopen dat het een groot succes zal worden.

  Hoe kan ik de NLG delven?

  Voor meer informatie over hoe je de Nederlandse Gulden kunt delven kun je het beste deze pagina raadplegen:

  Gerelateerde artikels:

   

  HILLARY CLINTON & WIKILEAKS

  Is Hillary Clinton nog betrouwbaar als presidentskandidaat?

  hillary clintonIn de Amerikaanse geschiedenis verdient Hillary Clinton (HRC) als geen ander een pluim als het gaat om het overleven van ongekend veel ernstige schandalen. Deze schandalen worden helaas afgedaan als verkiezingsretoriek en de media doet niet goed haar werk omtrent het belichten van de ernst van deze schandalen. Dit artikel over Hillary Clinton is geen complottheorie, maar is onderbouwd op basis van haar eigen email communicatie, gerelateerde getuigenverklaringen en vele verschillende bronnen. Wikileaks heeft een enorme hoeveelheid aan emails vrijgegeven die iedereen zelf kan inzien om de feiten na te trekken. Het Amerikaanse volk heeft zich uitgesproken. Ondanks alle negatieve berichtgeving heeft Donald Trump een enorme overwinning gehaald. Zal President Trump terugkomen op zijn belofte om haar te laten vervolgen?

  Hillary Clinton is een onbetrouwbare politica die voor de rechter moet verschijnen. Ze is een systematische leugenaar met een verborgen dubbele agenda en is indirect medeverantwoordelijk voor oorlogsmisdaden in het Midden Oosten. De uitgelekte e-mailcorrespondentie op WikiLeaks van Podesta met Hillary leveren een schat aan bewijsmateriaal. Hillary Clinton’s entourage wil graag een ‘onwetend’ en ‘volgzaam’ volk creëren als ze aan de macht komt om de waarheid zoveel mogelijk te verbergen: Podesta e-mail 3599.

  Vooral de gelekte email communicatie van Hillary Clinton over haar rol als minister bij het bewapenen van ISIL/ISIS in Syrië en Al Qaida in Benghazi tonen nogmaals aan dat een internationaal strafrechtelijk onderzoek moet worden ingezet. ISIS en andere terroristische groeperingen konden/mochten onder haar mandaat in 2014 verder uitgroeien. ISIS werd verder voorzien van veel wapens en geld door Saoedi-Arabië en Qatar. Twee zeer omstreden landen die veel geld ‘doneren’ aan de Clinton Foundation en de presidentscampagne.

  Nogmaals, Hillary Clinton was zelf als minister van Buitenlandse Zaken (Secretary of State) direct en persoonlijk op de hoogte over financiële steun en de verkoop en levering van wapens aan ISIL/ISIS  en Al Qaida in LibiëDeze wapenleveranties  staan ook in verband met  het feit dat onder haar toezien deze wapens werden verkocht aan de ISIS-strijders die Amerikaanse diplomaten in Benghazi vermoordden (Benghazi-schandaal). De gebeurtenissen toen, waarbij VS ambassadeur Stevens om het leven kwam, hadden niets te maken een anti moslim video, maar alles met het bewapenen van ISIS in Syrië.

  hillary clinton corrupt oorlogscrimineelHet zijn vooral de Russen geweest die uiteindelijk eind 2015 ingrepen om een einde maakte aan de illegale oliehandel van ISIS en effectief deze gecreëerde monsters bombardeerden waardoor ze nu veel terrein hebben verloren. Hillary en de Amerikanen hebben niet alleen toegekeken, ze hebben ISIS gebruikt voor het behalen van strategische lange termijn doelen die volledig indruisen tegen het internationale recht en ook de belangen van Rusland: het met geweld verwijderen van Assad voor het leggen van gaspijpleidingen door Syrië ten bate van de oorlogsindustrie en natuurlijk de gas- en olie industrie van de Amerikanen en de Wahabieten. Maar we gaan weer terug naar Hillary Clinton’s schandalenlijst.

  De bewapeningsschandalen staan ook weer in verband met een ander groot schandaal, ze regelde alles via email communicatie over een eigen illegale server (email serverschandaal). Het Amerikaans Congres beval haar alle e-mails te overhandigen, maar in plaats daar van vernietigde ze de meeste e-mails op haar server. Het is dan ook niet zo vreemd dat Trump haar bedreigde met een strafrechtelijke vervolging. Clinton heeft de levering van wapens aan ISIL onder ede ontkend. Vandaar, met de nieuwe onthullingen van Wikileaks waarin haar betrokkenheid kan worden aangetoond, kan  meineed worden bewezen.  Zelfs bij deze huidige politieke gang van zaken zal haar kandidatuur onhoudbaar worden.

  clinton corrupt foundationNogmaals, de email communicatie toont onomstotelijk aan dat ze wist dat Saoedi-Arabië en Qatar veel geld staken in ISIS. Twee landen die veel geld terugstoten in de Clinton Foundation en haar presidentscampagne. De vraag is hoe de media met deze nieuwe onthullingen zal  omgaan want het Amerikaans politieke establishment heeft geen goed alternatief voor haar. Donald Trump mag zeker niet president worden en wordt volledig gedemoniseerd. Hilary Clinton heeft trouwens veel meer schandalen achter de rug. De fraude die nog steeds plaatsvindt binnen de Clinton Foundation is een ander ernstig schandaal dat veel meer aandacht verdient met strafrechtelijke gevolgen. Hier onder kun je een goede documentaire bekijken Clinton Cash over de corrupte Clinton Foundation:

  Hier is een getuigenverklaring van een van de Fixer’s van de Clinton’s :

  Greg Hunter een onafhankelijke journalist heeft een uitstekende samenvatting gemaakt over de onthullingen op WikiLeaks en de frauduleuze rol van de media, de Amerikaanse FBI en het uitbreken van een Derde Wereldoorlog:

  We Are Change over Hillary Clinton en de recente Wikileaks onthullingen:

  Zeer goede analyse van Stefan Molyneux over Hillary Clinton & de Wikileaks onthullingen:

  Hier volgt Eric Trump over de Wikileaks onthullingen over Hillary Clinton:

  Hier volgt Newt Gringich visie over de recente Clinton Wikileaks onthullingen:

  Andere bekende schandalen zijn o.a. Whitewater Gate en Travel Gate In deze videopresentatie is een goede samenvatting gemaakt over haar beruchte geschiedenis als een corrupte politica:

  Hillary the Movie: documentaire over de corruptie en criminele activiteiten van Hillary Clinton:

  hillary for prisonDe waarheid is ondergeschikt geraakt aan het behouden, verwerven en uitbreiden van macht. Het feit dat ze nog niet is afgezet of ontslagen en als presidentskandidaat nog actief is, is een duidelijk teken dat Hillary Clinton wordt beschermt door grotere belangen dan haar zelf. Niet alleen de elite binnen Saoedi-Arabië, maar ook de grote investeringsbanken zoals Goldman Sachs pompen veel geld in de verkiezingscampagnes van Hillary Clinton. Hillary Clinton is een lid van de CFR en maakt in feite deel uit van de Amerikaanse deep state. Hillary Clinton is corrupt en is medeverantwoordelijk voor veel ellende en bloedvergieten in het Midden Oosten met duidelijke koppeling met de groei en bloei van ISIL/ISIS. Het ondersteunt nogmaals dat het ISIS/ISIL een cynisch werktuig is voor het bewerkstelligen van strategische doelen voor de wapen-, olie- en gasindustrie in de Verenigde Staten en haar bondgenoten. Dit is geen complotdenken. Hier kun je General Wesley Clark zelf aan het woorden zien over de strategische doelstellingen en de interne Policy Coup in het kader van de New American Century:

   

  Hillary Clinton heeft haar aandeel bij het voorbereiden van de wereld voor een nieuwe wereldoorlog en is bereid om te confrontatie aan te gaan om de invloed van Rusland in het Midden-Oosten en Oost-Europa te beperken. De gevoerde Amerikaanse buitenlandse politiek voor het behouden van de hegemonie in de wereld is duidelijk corrupt, misdadig en kwaadaardig. De verantwoordelijke behoren te verschijnen bij het Internationaal Gerechtshof. Hilary Clinton heeft een buitenlands beleid conform deze doelstellingen gevoerd. De demonisering van Poetin en Rusland is geen toeval en past in deze strategie ten aanzien van Europa. Rusland mag niet bevriend zijn met Europa en Duitsland, tenzij Rusland volledig aan de leidband van de Amerikanen loopt. Poetin moet weg. Hillary Clinton staat bekend voor haar oorlogsretoriek met betrekking tot Poetin. Hebben we nu daar nu echt baat bij dat deze nucleaire machten elkaar in de haren vliegen?

  In het binnenland kan Hillary Clinton prijken met nog meer schandalen. Deze schandalen hebben een koppeling met het Amerikaanse bankwezen en het witwassen van drugsgeld. Voor meer informatie kun je deze uitgebreide documentaire zien over deze corruptie van Hillary en Bill Clinton:

  Al zo’n 46 klokkenluiders onder andere een aantal die meewerkten met het maken van deze documentaire, hebben hun leven gegeven om deze informatie naar buiten te brengen. Trump mag dan een vreselijke presidentskandidaat zijn, maar Hillary Clinton met Bill Clinton in het Witte Huis zijn gevaarlijke criminelen vergelijkbaar met een maffia familie. Zij kunnen een Derde Wereldoorlog ontketenen wanneer ze de complexe situatie in Syrië onbenullig of gewoon willens en wetens gaan escaleren. Laten we toch maar met een beetje humor afsluiten en Jeff Dunham’s video over Hillary Clinton bekijken over waarom hij geen grapjes over haar maakt:

  Hier is een andere video over de corruptie van Hillary Clinton:

   

  Andere gerelateerde video’s over Hillary Clinton:

   

  Bronnen:

  WikiLeaks: Hillary Wants Obamacare to ‘Unravel’

  Hillary Admits Saudi Arabia funds ISIS Yet Takes Money From Them for the Clinton Foundation

  Hillary Clinton tot haar nek in schandalen

  Clinton corruption: 10 facts about the Clinton Foundation

  Hillary Clinton, sociopaat of psychopaat ?

  Greep van e-mails:

  Hillary Clinton – De CV van de volgende president van de VS

  VERSCHIL INVESTEREN EN BELEGGEN

  Wat is het verschil tussen investeren en beleggen?

  verschil tussen beleggen en investerenDe termen beleggen en investeren worden vaak door elkaar gebruikt. Dit is niet correct. Beleggen is een term die gericht is op geld en het behalen van financiële voordelen. Beleggen doe je met geld. Investeren is een veel bredere term waarbij je vooral moet denken aan tijd, inspanning en kennis. Natuurlijk, bij het investeren wil je ook op lange termijn financiële voordelen of rendement behalen. Dit kan door het investeren in jezelf door het volgen van een specialistische opleiding waardoor je een betere baan kunt krijgen en daardoor meer geld verdienen.

  beleggen vs investerenInvesteren in infrastructurele projecten, dure machines zoals robotten zijn zeer duur en op lange termijn gericht waarbij veel meer komt kijken dan alleen maar geld en financiële voordelen. Het investeren in andere productiemiddelen worden vervangingsinvesteringen genoemd. Het vergt vaak veel kapitaal in het begin en zou je bij wijze van spreken pas over 10 jaar rendement kunnen zien. Investeringen zijn strategisch van aard en hebben lange termijn doelen in het oog met een holostische visie op de ontwikkeling van een bedrijf of land. Wanneer je belegt, ben je puur op zoek naar financiële voordelen.

  sociaal beleggen investeren Vandaar, het is beter om te spreken over het beleggen in financiële (digitale) contracten en eigendomsrechten zoals obligaties, aandelen, slimme contractenopties of cfd’s in grondstoffen of buitenlandse valuta’s. Er zijn zelfs sociale handelsomgevingen ontwikkeld door brokers om financiële voordelen te behalen door puur het volgen, spieken en overnemen van iemand anders zijn beleggingen! Dit fenomeen staat bekend als social trading. Een Social trading platform zoals die van eToro, zou een beleggingsinstrument kunnen zijn op basis waarvan je als particulier kunt beslissen om een aandeel wel of niet te kopen.

  Bij het kopen van aandelen zouden we wel kunnen spreken over investeren in het geval van bepaalde overnames waarbij meteen alle of een meerderheid van de aandelen van een bedrijf door een ander bedrijf wordt opgekocht. Op deze manier is er sprake van een lange termijn invloed waarbij een ander bedrijf controle krijgt over de immateriële en materiële waarden van een bedrijf. Dit zijn overnames en vallen onder  uitbreidingsinvesteringen. Concreet voorbeeld: Facebook investeert X miljard Amerikaanse Dollars voor het opkopen van het nieuwe VR-bedrijfje Oculus. Op deze manier krijgt Facebook een directe invloed over de bedrijfsvoering en productontwikkeling: Oculus Rift. Op deze manier kan Facebook op langere termijn investeren in een virtual reality social media platform met een eigen reeks VR-brillen. Dit is een duidelijk voorbeeld van een investering van een groot bedrijf in de vorm van een overname door het opkopen van alle aandelen van een klein bedrijfje.

  Bedrijven kunnen ook investeren in betere arbeidsomstandigheden en opleidingen voor de werknemers om zo op lange termijn op basis van betere en gelukkigere werknemers beter resultaat te kunnen boeken en ook de beste werknemers te behouden.

  beleggen en investerenBedrijven kunnen naast het investeren in het welzijn en opleidingen van de werknemers, natuurlijk ook geld beleggen. Beleggen zouden bedrijven kunnen doen als een strategische beslissing om toekomstige kosten en baten beter af te schermen en in te schatten door o.a. het afsluiten van contracts for differences. De meeste grote bedrijven beleggen in grondstoffen die cruciaal zijn voor de productie werkzaamheden. Bovendien zullen vele van deze bedrijven ook vaak in de Forex markt beleggen. Ten slotte beleggen bedrijven ook veel in aandelen, kapitaalfondsen en zelfs obligaties. Bedrijven kunnen ook een bepaald gedeelte van hun kapitaal laten beleggen met behulp van een institutionele belegger. Dit zijn gespecialiseerde ondernemingen die grote vermogens van o.a. pensioenfondsen en verzekeringsmaatschappijen beleggen.

  Ten slotte zijn er de particuliere beleggers, de privépersonen die hun geld van hun spaarrekening naar een handelsrekening van een broker overboeken. Geld sparen op een spaarrekening lijkt tegenwoordig zinloos. Banken en financiële ondernemingen hebben allerlei financiële instrumenten (opties, binaire opties, cfd’s) en handelsrekeningen ontwikkeld voor het kunnen beleggen van geld op de beurs. Het is voor de particulier zeer makkelijk om tegenwoordig online geld te beleggen.

  Bij het beleggen van geld kun je verschillende perspectieven hebben:

  • Beleggingen inschatten aan de hand van de waarde van beleggingen binnen macro-economische verwachtingen op korte en lange termijn. Je kunt hier denken aan het kopen van aandelen van een veelbelovend bedrijf dat gebruik maakt van een macro-economische trend. Het beleggen van geld in edelmetalen zoals goud en zilver. Wanneer je belegt in goud ben je een conservatieve belegger, wanneer je belegt in aandelen van nieuwe veelbelovende ondernemingen ben je een groeibelegger.
  • Je kunt natuurlijk beleggingen verspreiden over verschillende aandelen waarvan het rendement ongeveer gelijk is aan dat van de aandelenmarkt als geheel. Dit heet Indexbeleggen.
  • Je kunt ook index beleggen door puur het voorspellen van koersen aan de hand van een technische analyse. Het voorspellen van koersen kun je ook doen met aandelen, grondstoffen en edelmetalen. Wanneer je puur rendement wilt halen op basis van koerswijzigingen op korte termijn van bepaalde activa, zijn er afgeleide financiële producten ontwikkeld: derivaten. Door te beleggen in derivaten is het veel makkelijker en goedkoper om snel op basis van trends een zeer hoog rendement te behalen. Een controversieel instrument zijn binaire opties. Met binaire opties kun je met de juiste strategie op zeer korte termijn een koers voorspellen van een aandeel. Bijvoorbeeld, je bekijkt een persconferentie van Apple en je hoort dat de cijfers tegenvallen en dat de nieuwste producten tegenvallen, dan zou je op basis van het effect van dit slechte nieuws snel kunnen toeslaan door het kopen van een put optie met behulp van binaire opties of cfd’s. Op basis van negatief nieuws over de euro en het uitbreken van een nieuwe eurocrisis zou je ook put opties kunnen kopen voor een index of de koers van de Euro. Wees voorzichtig met het beleggen op korte termijn, het kan vaak ontaarden in een vorm van online wedden. Over het algemeen is het beleggen in derivaten een vorm van speculeren. Voor meer informatie: wat is het verschil tussen speculeren en beleggen?
  • Op CBIT advies adviseren we onze lezers om vooral te beleggen op lange termijn in vaste activa of vaste virtuele activa zonder derde partij risico’s en volledig recht op eigendom. Een voorbeeld van een belegging in virtuele activa is het kopen van crypto equity.

  Gerelateerde artikels:

   

   

  BELEGGEN IN PLATINA

  Waarom zou ik beleggen in platina?

  Platina is als edelmetaal meer en meer populair en de grondstof wordt meer en meer gebruikt. In feite is platina als een belegging door de meeste mensen gewoon vergeten. De meeste mensen weten wel dat het verstandig is om te beleggen in goud, maar platina? Waarom zou je moeten beleggen in platina?

  platina kopenIn de eerste plaats, beleggen doe je op lange termijn, je doet het niet voor de korte termijn. Op korte termijn proberen veel rendement te boeken lijkt me niet realistisch en mogelijk met fysiek platina. In dat geval moet je gebruik maken van derivaten, afgeleide financiële instrumenten zoals binaire opties en cfd’s. Dit kun je het beste doen bij AnyOption of eToro. Dit is een vorm van speculeren met de prijs van platina. Mogelijk hoge rendementen komen met nog grotere risico’s. Dit is niet een vorm van beleggen in platina.

  Wanneer je belegt in platina dan koop je fysiek platina in de vorm van mooie platina muntjes of platina baren. De redenen waarom je moet beleggen in platina als een lange termijn investering, zijn de volgende:

  • Platina is de meest zeldzame edelmetaal op aarde. Het is veel schaarser dan goud. Per jaar wordt er maar zo’n 130 ton gedolven. Het aanbod is zeer beperkt.
  • Het prijsverschil tussen goud en platina is te klein. Goud is nu relatief veel duurder dan platina. De verhouding is historisch 1.35x duurder geweest. Dit maakt platina goedkoop ten opzichte van goud.
  • Platina is als grondstof meer en meer belangrijk voor de industrie. Platina is o.a. nodig voor de productie van glazvezel kabels.
  • Platina is als edelmetaal meer en meer populair bij de productie van juwelen.
  • Platina is een vorm van harde activa, het is jouw eigendom en is niet verbonden aan derde partij risico’s.
  • platina als beleggingDe waarde van platina als een zeldzaam edelmetaal en een geliefd grondstof zal je koopkracht kunnen beschermen. De gevolgen van de huidige geldverruimingspolitiek van de Centrale Banken zullen uiterst negatief zijn en het fiat geld op ter mijn meer en meer ontwaarden. Platina beschermt je vermogen tegen geldontwaarding en een scenario van hyperinflatie
  • Platina kan een rol spelen bij de hervorming van het globaal monetair systeem. Een nieuw SDR-systeem zou uiteindelijk niet alleen op een gouden standaard moeten berusten, maar in feite een mandje van vaste activa, zoals naast goud, ook zilver, platina, palladium.
  • Een platina muntje kun je makkelijk meenemen in geval van nood en zal niet worden geconfisceerd in een noodsituatie door de overheid in het geval bij het uitbreken van een zware eurocrisis of derde wereldoorlog. Scenario’s die tegenwoordig meer en meer realistisch worden.

  Hoe kan ik het beste in platina beleggen?

  Je kunt platina het beste kopen in de vorm van platina munten en baren bij Holland Gold of de ZilverGoudWinkel. Natuurlijk, je kunt ook platina op rekening kopen bij GoldRepublic in Nederland. Bij GoldRepublic kun je het beste platina baren kopen. Deze worden door GoldRepublic veilig en verzekerd in een kluis in Zwitersland opgeslagen. Voor meer informatie: GoldRepublic!

   

  Voor meer informatie:

  GOUDEN TIENTJE

  Zal ik gouden tientjes kopen of verkopen?

  Een Gouden tientje verkoop je niet, alleen als je het echt moet. Het Gouden tientje is de beste gouden beleggingsmunt uit Nederland met een lange geschiedenis. De eerste tientjes werden geslagen in 1806 tijdens het bewind van Lodewijk Napoleon.

  gouden tientje kopenIn de huidige vorm zijn ze geslagen van 1875 t/m 1933 met een gewicht van 6,72 gram. De zuiverheid is 90 %, een muntje beschikt over 6,048 gram puur goud.  De Gouden tientjes werden geslagen en gebruikt als wettigbetaalmiddel tot 1933 toen de directe gouden standaard werd afgeschaft. Nu worden ze niet meer geproduceerd en maakt de munt zeldzamer dan de reguliere gouden beleggingsmunten zoals de Krugerrand uit Zuid-Afrika.

  Een gouden tientje heeft verzamelwaarde en is vooral in Nederland goed verhandelbaar. Als een Nederlander is het geen slecht idee om gouden tientjes en vijfjes te kopen waarbij je speculeert op een hogere goudprijs in de toekomst in combinatie met een hogere verzamelwaarde. Een gouden tientje kan in dat opzicht een uitstekende belegging zijn en als je overweegt om ze te verkopen. Verkoop ze niet als je het niet moet en andere alternatieven hebt om aan geld te komen.

  Waarom zou ik een Gouden tientje niet verkopen?

  De prijs van het Gouden tientje wordt vooral bepaalt door de huidige goudprijs. Van 1818 tot 1933 was het Gouden tientje wettig betaalmiddel en de officiële Nederlandse standpenning. De verzamelwaarde van deze jaartallen is nog niet bijzonder groot. De eventuele verzamelwaarde wordt vaak verwaarloosd. Onterecht. Wanneer de gouden standaard weer een rol gaat spelen en goud weer in het vizier komt van de Nederlandse bevolking, zal de verzamelwaarde een grotere rol gaan spelen.

  Natuurlijk, er zijn al Gouden tientjes die een bijzondere verzamelwaarde hebben. Dat zijn natuurlijk de eerste Gouden tientjes die geslagen zijn in 1806 tijdens de periode van Lodewijk Napoleon. Dit zijn eigenlijk voorlopers van de gouden tientjes zoals we deze nu kennen en wegen iets zwaarder en beschikken over een hogere zuiverheid. Deze zijn zeer zeldzaam. De Gouden tientjes met Willem II er op zijn ook zeer zeldzaam. Ze kennen slechts één jaargang, namelijk 1842. Een ander belangrijke jaargang is 1892. Het eerste Gouden tientje dat werd geslagen met de beeltenis van Wilhelmina in 1892 is zeer zeldzaam. Er zijn maar 61 exemplaren geslagen. Deze zijn zeker zo’n 20.000 euro waard in de ogen van verzamelaars, maar vergeet niet dat bij de meeste goudhandelaren er niet gekeken wordt naar de verzamelwaarde, maar alleen naar de goudprijs.

  Waar kan ik het beste een Gouden tientje kopen?

  Je kunt een Gouden tientje voordelig kopen bij de ZilverGoudWinkel.

  Holland Gold beschikt ook over verschillende Gouden tientjes en Gouden vijfjes. Voor meer informatie:

  gouden tientjes kopenNatuurlijk, koop niet alleen Gouden tientjes en vijfjes investeer ook in de reguliere Gouden beleggingsmunten en natuurlijk goudbaren als je over genoeg geld beschikt. Zo niet dan vergeet niet dat het geen slecht idee is om zilverbaren te kopen. De Zilverbaren van Umicore en Heraeus zijn een koopje in deze tijden. Voor meer informatie:

  VEILIG GOUD OPSLAAN

  Waar en hoe kan ik het beste veilig goud, zilver en platina opslaan?

  Ben je van plan om goud of zilver te kopen of een ander edelmetaal? Je zult dan een duidelijk idee moeten hebben waar je en hoe je bijvoorbeeld het goud kunt opslaan. Ik zal hier een aantal tips geven over waar je moet denken over de opslag van edelmetaal.

  • Goud, zilver en ander edelmetaal thuis in de kluis opslaan:

  goud opslaanNatuurlijk, het is belangrijk om een gedeelte van jouw goud op te slaan in een goede kluis thuis. Ik zou investeren in een De Raat kluis. De Raat levert kwalitatief hoogwaarde kluizen die  brand- en inbraakwerend zijn. Vooral de PT-serie van De Raat bewijst dat goede kluizen niet altijd duur hoeven te zijn. Deze kluis biedt niet alleen bescherming bij inbraak, maar is dankzij de hoogwaardige isolatie ook brandwerend. Dubbele bescherming dus. Alle PT-kluizen zijn voorzien van verankeringsgaten in achterwand en bodem. Materiaal om de kluis aan de wand of in de bodem te bevestigen wordt meegeleverd. Deze de Raat kluis voor thuis is ideaal om te gebruiken om goud veilig in op te slaan. Let wel op, je moet de verzekeraar bellen om te kijken of je goud ook gedekt wordt door de verzekering. De meeste verzekeraars zijn zeer huiverig voor het verzekeren van goud dat je thuis de in kluis opslaat.

  Voor meer informatie: De Raat PT2-kluis.

   

  Waarom moet je nooit al je goud en zilver thuis in de kluis opslaan?

  De gevaren van goud thuis opslaan zijn makkelijk om voor te stellen. Wanneer je goud en zilver aankoopt  moet je goed na te denken over het opslaan (en later weer makkelijke kunnen verkopen) van het goud. Je moet je thuis kluis goed verstoppen en aan niemand vertellen dat je zo’n kluis thuis hebt staan! Een kluis is echt één van de belangrijkste doelwitten van overvallers. Ik zou daarom altijd een extra kleinere De Raat PT-kluis laten installeren thuis met een aantal kleine zilverbaren, gouden munten en zilveren munten er in. Deze werkt dan als een afleiding voor de grotere (beter verstopte) kluis.

  verstandig en veilig goud opslaanNaast het gevaar voor overval, is er een bijkomend probleem met het verkopen van het goud. Je moet het goud opsturen naar een goudhandelaar met alle risico’s daarbij terwijl de goudprijs weer kan veranderen. Je kunt de verkoopprijs niet exact bepalen en niet het goud weer verkopen op de gewenste verkoopprijs. De prijs die je vervolgens kan ontvangen is slechter dan wanneer je goud op rekening koopt bij een goede goudhandelaar zoals GoldRepublic. Goud op rekening kopen is de beste manier voor de meeste Nederlanders om veilig en gemakkelijk goud op te slaan in een beveiligde en verzekerde kluis. Een goede goudhandelaar zoals GoldRepublic werkt samen met een gespecialiseerd opslagbedrijf voor het verzekerd en beveiligd opslaan van jouw goud. Het is daarom heel verstandig om een goed gedeelte van jouw goudbaren in een kluis te hebben bij een goede goudhandelaar waar je ook weer voordelig en direct het goud weer kunt verkopen voor de gewenste verkoopprijs. Daarom ben je van plan om met goud te handelen, dan zou ik absoluut bij GoldRepublic of een andere goede bullion dealer het goud laten opslaan in een kluis in het buitenland. Deze argumentatie geldt natuurlijk ook voor zilver, platina en palladium. Voor meer informatie:

   

  GOUD OP REKENING BIJ PAYPAL?

  goud op rekening bij PaypalVele goudhandelaren bieden klanten de mogelijkheid om met PayPal te betalen voor het kopen van zilver en goud op rekening. Goud kopen op rekening is een belangrijke strategie in het diversifiëren van je vermogen in zilver- en goudbaren in een beveiligde en verzekerde kluis in het buitenland. Niettemin, de samenwerking tussen GoldMoney en PayPal gaat een stap verder en is bijzonder te noemen. Met behulp van GoldMoney kun je in feite (een gedeelte van) jouw tegoeden in PayPal omzetten in fysiek goud op een speciale Brinks kluis in Londen.

  GoldMoney en PayPalPayPal maakt in feite gebruikt van de infrastructuur en netwerk van GoldMoney om dit te verwezenlijken. Een PayPal rekening kan direct gekoppeld worden met een PayPal Vault (kluis) in Londen waar het goud dat je aankoopt met PayPal netjes wordt opgeslagen. Het wordt op deze manier super makkelijk om met PayPal goud te kopen, weer te verkopen en direct weer terug te storten als Euro’s op je PayPal rekening. In prinicpe zou je al je te goeden bij PayPal kunnen omzetten in fysiek goud en het benodigde goud weer verkopen voor een hoger bedrag en dat bedrag dat je nodig hebt om een online aankoop te doen met behulp van PayPal. Op deze manier kun je jezelf (door de diensten van PayPal en Goldmoney te combineren) op een goudstandaard zetten zonder aan betalingsgemak in te boeten. Natuurlijk, je kunt  ook het aangekochte goud in je PayPal kluis naar je thuis-adres laten sturen en thuis in je eigen kluis leggen.

  paypal kluis goud Dus iedereen met een PayPal rekening kan nu gemakkelijk beleggen in goud en goud op rekening kopen door PayPal in combinatie met GoldMoney te gebruiken en daar gebruik te maken van de gratis PayPal Vault. Precies, het kost de gebruiker niks om het goud in de PayPal Vault op te slaan. Deze samenwerking en mogelijkheid om een gedeelte van je PayPal tegoeden af te dekken met goud is waarschijnlijk het werk van Darrell MacMullin. Hij werkte eerder als een uitvoerende directeur bij PayPal Canada en is sinds 2015 als COO bij GoldMoney werkzaam. Het geeft ook duidelijk aan dat PayPal graag goud als een geld- en spaaroptie wil integreren en aanbieden in haar financiële dienstverlening. Het is niet onmogelijk dat deze samenwerking verder wordt uitgebreid om meer betalingsopties te integreren in de PayPal rekening zelf. Het zou namelijk heel mooi zijn dat je via PayPal direct in goud zou kunnen betalen in je PayPal Vault in Londen voor je vliegbiljetten of een bestelling van een nieuwe virtualreality-bril bij Bol.

  We hopen hier bij CBIT Visie natuurlijk ook dat PayPal later Bitcoin zal integreren als een valuta!

  Is het mogelijk om gouden munten te kopen bij PayPal voor de PayPal Gold Vault?

  Nee, de PayPal Gold Vault is alleen geschikt voor goudbaren Als je gouden munten kopen wilt, zul je een online goudhandelaar in Nederland bezoeken zoals de ZilverGoudWinkel of Holland Gold, daar kun je trouwens wel met PayPal betalen voor de gouden munten zoals de Krugerrand

  We zullen zien, we houden het in de gaten!

  Voor meer informatie:

   

  KEEPKEY

  De Keepkey & Multibit HD wallet combinatie!

  keepkey reviewDe Keepkey is de beste hacker & malware proof hardware wallet voor het veilig beheren van van je cryptogeld en -economie. De KeepKey ondersteunt o.a. Bitcoin, Litecoin, Dogecoin, Dash, en ETH. Je kunt met de KeepKey wallet software super gemakkelijk verschillende wallets aanmaken en labelen. Bijzonder is dat je de KeepKey direct kunt koppelen aan de beste, zeer populaire en meest gebruiksvriendelijke Hierarchical Deterministic bitcoin desktop wallet die er is: MultiBit. Met de MultiBit HD wallet kun je vanaf je computer super makkelijk en beveiligd je bitcoin economie inrichten zonder je druk te maken over hackers, malware of je privacy. Alle transacties worden met behulp van de KeepKey verwerkt en goedgekeurd. De KeepKey hardware wallet genereert en beheert de privésleutels en tekent alle transacties versleuteld binnen het device zonder dat er informatie wordt gelekt of dat iemand de informatie kan inzien. Elke transactie moet via de KeepKey bevestigingsknop en pincode worden goedgekeurd. Op de smartphone kun je de Keepkey uitstekend in combinatie met de Mycelium wallet gebruiken.

  Klik hier voor een KeepKey hardware wallet aanbieding!
  keepkey review
  Deze combinatie KeepKey & Multibit HD of KeepKey & Mycelium HD wallet garandeert dat je bitcoins veilig staan opgeslagen in eigen beheer zonder dat er malware of hackers aan kunnen komen. De werking van een HD wallet garandeert ook je financiële privacy doordat je de financiële transacties niet verbonden zijn aan één publieke Bitcoin-adres. De publieke adressen kunnen veranderen per transactie. Je kunt deze combinatie vergelijken met hoe je met jouw online bankrekening moet inloggen en transacties moet goedkeuren met behulp van een extern bankdoosje (zoals de Raboscanner of de e.dentifier). Daar eindigt de vergelijking. Het fiatgeld op jouw bankrekening is in feite een uitstaande vordering op de bank. Je hebt het in principe uitgeleend aan de bank zonder dat je er rente over krijgt. Je bent overgeleverd aan de willekeur en gezondheid van de bank en al je gegevens worden gedeeld met de autoriteiten en andere instanties.

  keepkey recensieMet de Keepkey en Multibit wallet combinatie ben je je eigen bank, ben je financieel autonoom, waarborg je je eigen financiële privacy, maak je deel uit van de groeiende globale p2p-economie en maak je gebruik van eerlijk, schuldvrij, ongemanipuleerd, gezond geld. Vergeet niet ook gebruik te maken van een goede VPN-oplossing om zo je privacy online te waarborgen. Bescherm zowel je financiële als online privacy. Voor meer informatie: TrustZone VPN!

  Natuurlijk, je hoeft de Multibit HD wallet niet op je computer te installeren.  Je kunt ook de KeepKey zelfstandig gebruiken met behulp van Chrome. In de video hieronder kun je zien hoe dit gaat:

  Waarom is de KeepKey nodig en zou ik deze kopen?
  keepkey walletHackers en malware zoals spyware proberen altijd de privésleutels te stelen van een portemonnee aangezien deze de eigendomsrechten vertegenwoordigen over het aantal bitcoins of litecoins in jouw portemonnee. Met de privésleutel kunnen ze vervolgens alle bitcoins roven door ze over te boeken naar een andere wallet. Online wallets kunnen informatie over de privésleutels lekken bij het onderteken van transacties. Deze datalekkage kan worden opgepikt door spyware en verschaft de hacker vervolgens de middelen om toe te slaan. Onderschat het gevaar niet. Complexe rootkit en spyware varianten kunnen op je computer zitten zonder dat jij of het antivirus programma het weet. Beschik je over veel bitcoins moet je gewoon de meeste bitcoins vast zetten op een hardware wallet waarin de privésleutels versleuteld en beveiligd off-line staan opgeslagen. Het is een vorm van cold-storage. Alleen wanneer je transacties moet ondertekenen koppel je de Keepkey aan je computer en de Multibit wallet. De verwerking vindt plaats op het device waardoor informatie over de privé sleutels nooit kan worden achterhaald. De privé sleutel en master seed van jouw specifieke KeepKey moet je apart opschrijven in de vorm van een herstel woordenformatie van 12 woorden. Deze kun je gebruiken om je KeepKey volledig te herstellen of opnieuw een nieuwe in te richten en jouw tegoeden weer op te halen in het geval jouw KeepKey hardware wallet wordt gestolen of zoek raakt. Dus je hoeft niet te vrezen over je bitcoins wanneer de KeepKey verloren zou gaan. Je koopt dan gewoon een nieuwe en via de recovery sentence kun je weer aan de slag alsof er niks gebeurd was. In de video hieronder kun je zien hoe je de KeepKey wallet weer kunt herstellen met je recovery sentence:

  Is het moeilijk om de KeepKey te installeren en gebruiksklaar te maken?

  Nee, het mag allemaal moeilijk klinken, maar in de praktijk is het zeer makkelijk. In de volgende video kun je zien hoe je de Keepkey activeert en gebruiksklaar maakt:

  Hoeveel kost de KeepKey?

  De KeepKey kost 99 USD en kun je hier kopen: KeepKey kopen!

  keepkey review

  Gerelateerde artikels:

  HET GLOBALE GELDSTELSEL EN BANKWEZEN HERVORMEN

  De noodzakelijke financiële hervormingen binnen het bankwezen en het huidige globale geldstelsel. 

  financiële hervormingen bankenHet is hoog tijd voor het hervormen van het globale geldstelsel en de grootbanken. Het huidige financiële systeem met de PetroDollar als world reserve currency is verziekt en stervende. Hier volgen een aantal belangrijke reeks referenties naar artikels over de noodzakelijke financiële hervormingen die moeten worden verricht om het geldstelsel gezond te maken en het internationale bankwezen weer op te schonen. Een pro-actieve aanpak is noodzakelijk in het licht van nieuwe Europese crisis situaties en onhoudbare schulden opgebouwd door grootbanken, centrale banken, overheden en consumenten. Het huidige geldsysteem hoort niet bij democratische rechtsstaten en ondersteunt de ontwikkeling van een diepe staat. Een onafhankelijke internationale commissie zou op een vreedzame wijze de huidige onhoudbare situatie bespreekbaar moeten maken. Gebeurt dit niet dan lopen een groot risico om in een nieuwe wereldoorlog terecht te komen en/of /met een globaal financiële implosie. Daarom is het belangrijk om pro-actief te kijken naar financiële hervormingen die kunnen worden doorgevoerd om het globale geldstelsel te hervormen.

  geldstelsel hervormen financieel systeemDe Europese Unie moet op de schop. De Europese Centrale Bank, het ESM en de Federal Reserve moeten voorzichtig worden ontmanteld. Grootbanken moeten worden klein gehakt en structureel worden opgesplitst in nutsspaarbanken en investeringsbanken. Democratische en soevereine rechtstaten moeten hun eigen geld kunnen scheppen. De Nederlandse Gulden moet weer worden ingevoerd. Het geldscheppingsproces moet weer in handen komen van  het volk. Geldschepping in het algemeen belang. Een mogelijke ingreep is het instellen van een Vierde Macht van de overheid, als uitbreiding van de Trias Politica. Deze Vierde Macht is een onafhankelijk en transparant Geldscheppingscomité (GSC)  dat verantwoordelijk zal zijn voor beslissingen over hoeveel nieuwe Guldens er op welk moment in de economie gebracht moet worden. Centrale banken moeten volledig worden genationaliseerd en onder controle komen van deze Vierde Macht of worden afgeschaft zoals in het Chicago Plan wordt beschreven.

  Het oorspronkelijke Chicago Plan uit de jaren 30 is recentelijk herzien en bewerkt geworden. Het plan was ten tijde van Roosevelt gesneuveld mede door toedoen van de krachtige lobby van de grootbanken. Het plan wilde namelijk de Amerikaanse centrale bank, de Federal Reserve afschaffen. Het herziene plan is in 2012 in een IMF-paper beschreven geworden en geeft een prominente rol voor cryptogeld (zoals bitcoins), een goudstandaard en fintech oplossingen voor het saneren van de schuld en het herintroduceren van gezond geldGoud als een globaal grootboek zal weer een belangrijke rol kunnen gaan spelen.

  De Amerikaanse Dollar als de wereldreservemunt moet voorzichtig worden ontmanteld door een proces van multilaterale monetaire transitie waarbij de dollar gewoon als een wereldhandelsmunt gaat fungeren naast de Chinese Yuan, de Duitse Mark?, de Yen, de Pond. Deze munten zullen vervolgens onder leiding van de IMF als de SDR, een synthetische wereldreservemunt, gaan fungeren. Om hyperinflatie te vermijden zal goud worden geïntroduceerd. Dus, het internationale monetaire systeem op basis van de uni-polaire Amerikaanse Dollar reserve systeem zal transformeren in een multi-currency en multilateraal financieel systeem.

  Hier volgen een aantal sites en rapporten over het hervormen van het bankwezen en het  huidige financiële systeem:

   

  CRYPTOCURRENCY TRADING

  Cryptocurrency trading is de standaard term voor het handelen in de prijsvolatiliteit van cryptogeld. Er zijn vele verschillende crypto-munteenheden waarmee handelaren makkelijk mee kunnen speculeren op prijstrends. Er zijn twee varianten beschikbaar.

  1. Je kunt handelen in cryptogeld met behulp van fintech instrumenten in sociale trading platforms zoals Xtrade.

  2. Je kunt handelen in echt cryptogeld door deze te kopen en te verkopen bij bitcoinbeurzen zoals SpectroCoinThe Rock, of Kraken.

  1. Handelen in echt cryptogeld:

  Er zijn een aantal voordelen verbonden aan de handel met cryptocurrencies:

  • crypto currency tradingHet is zeer gemakkelijk om te leren en je kunt met zeer kleine bedragen al beginnen.
  • Het is open voor iedereen, het is zeer laagdrempelig. Er zijn geen onnodige tussenpartijen die geld verdienen aan allerlei afgiften en kosten die in rekening worden gebracht.
  • Het is zeer leerzaam, leuk en de risico’s zijn beheersbaar zolang je alleen met geld speculeert dat je kunt verliezen. Vergeet niet dat het speculeren met cryptogeld altijd met risico’s is verbonden.
  • cryptocurrency tradingJe kunt deze risico’s goed afdekken door het toepassen van de juiste trading strategies die je leert in een goede cursus in combinatie met het gebruik van de CryptoTrader platformCryptotrader is een algorithmic handelsplatform voor cryptocurrencies. Je kunt hiermee je handelstrategieën automatiseren dankzij een flexibel ingebouwd script die gebaseerd is op de Coffeescript. Voor meer info: CryptoTrader.
  • Zeker, je kunt alles op eigen houtje leren, maar ben je van plan om met veel geld te beleggen in cryptocurrencies, dan is het aanbevolen om een Cryptocurrency trading course te volgen.
  • cryptocurreny trading KrakenEen Cryptocurrency trading course zal je een goede basis geven om op basis van kennis en goede strategieën met succes te kunnen handelen in cryptogeld met de CryptoTrader. De CryptoTrader helpt bij het beheren en automatiseren van je cryptocurrency trading strategieën. Je kunt er ook strategieën kopen van ervaren handelaren, deze vervolgens meteen implementeren en automatisch laten uitvoeren. Je kunt namelijk de CryptoTrader koppelen aan de meest gevestigde cryptocurrency exchanges: zoals HITBTC, The RockKraken, Spectrocoin en OKcoin!

  Waar en hoe kan ik het beste beginnen met cryptocurrency trading?

  • Je zult eerst moeten beginnen met bitcoins. Bitcoin heeft een al een enorme marktkapitalisatie met een volatiele Bitcoin koers die in vreemde sprongen zich in een langdurige opwaardse trend begeeft. Bovendien, Bitcoins kopen is makkelijk en je kunt deze cryptocurrency het beste gebruiken om andere cryptomuntjes mee te kopen. Cryptocurrency trading verloopt het snelste en het goedkoopste via bitcoins op een goede cryptocurrency exchange en trading platform. Goede en geavanceerde bitcoin trading platforms werken ook samen met de CryptoTrader.
  • Bepaal met welke cryptomuntjes je wilt speculeren. Ga je een aantal bitcoins verkopen voor Litecoins en deze Litecoins weer verkopen over een week wanneer de Litecoin prijs hoog is en de bitcoinprijs laag? Wil je nu met Bitcoins goedkoop ETH kopen en vasthouden als een lange termijn investering aan gezien je gelooft in een zeer sterke prijsopgang in een aantal jaren?
  • Op basis van je favoriete muntjes selecteer je ook een cryptocurrency trading platform. Kraken is een prima handelsplatform voor Ripple, Dogecoins, Litecoins, Stellar, ETH, ETC en natuurlijk Bitcoins, maar beschikt niet over NXT. Het zelfde geldt voor OKcoin. In dat geval zul je een meer completer cryptotrading platform moeten kiezen zoals ANXpro of Bittrex die meer dan 180+ cryptocurrencies ondersteunt.
  • Het beste is om alleen te beginnen met gevestigde cryptomunten met een goede marktkapitalisatie zoals Bitcoin, Ripple, Monero, Litecoin, Dogecoin, Dash etc. Nieuwe cryptomuntjes met weinig marktkapitalisatie zijn kwetsbaar voor mogelijke pump & dump bedrog. Daarom, als beginner, let goed op!
  • Daarom, we bevelen de beginner aan om een Kraken account te koppelen aan de CryptoTrader en je strategieën te richten op Bitcoin, Ethereum, Ripple of Litecoin.
  • Winsten kun je niet alleen pakken in termen van Euro’s, maar ook in andere valuta’s en edelmetalen zoals goud door een Kraken rekening te combineren met een wallet in een Bitcoin Gold ExchangeIn een goede Bitcoin goudbeurs kun je prima bitcoins kopen en verkopen voor fysiek goud.
  • Wees in het begin voorzichtig, begin klein en bouw ervaring op. Volg een goede Cryptocurrency trading cursus en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van je favoriete beleggingsmuntjes. Volg sites zoals Coinpursuit, CoindeskSlicefeeds.com bekijk grafieken op Bitcoin Wisdom.

  Welke cryptocurrency trading bots zijn er beschikbaar?

  2.1. Hoe kan ik handelen in cryptocurrencies via derivaten (Bitcoin derivatives Trading)?

  • HARDCORE: Crypto Facilities is een fintech dienstverlener in London met gevanceerde derivative trading oplossingen.  Je kunt hier o.a. Bitcoin Turbo’s en Bitcoin Futures kopen! Voor meer informatie: Crypto Facilities!
  • BEGINNER: Wanneer je via derivaten wilt speculeren op de prijsvolitaliteit met cryptocurrencies, dan is voor de beginner het makkelijkste om bitcoin opties te kopen of te plaatsen bij de Nederlandse broker Optie24. Voor meer informatie: Optie24 Review. Een ander bekend platform voor het speculeren met binaire opties is ontwikkeld door AnyOption.
  • Een ander financieel instrument zijn de contract for differences. Via CFD-‘s trading platforms zoals die van  Xtrade, 360 Trade en eToro kun je ook zeer uitgebreid speculeren met de prijsvolatiliteit van cryptogeld met hefbomen. eToro is trouwens een van de beste social trading platforms waar je volledig kunt afgaan op wat de beste bitcoin traders doen. Je volgt ze en kopieert gewoon wat ze doen! Eenvoudiger speculeren met de prijstrends van Bitcoin is niet mogelijk. Voor meer informatie: eToro.

  Cryptocurrency trading en security!

  Bitcoin en cryptocurrency exchanges zijn een doelwit van hackers. Zorg ervoor dat je account goed is beveiligd met o.a. 2FA en extra inlogcodes via SMS. Maak gebruik van een email-alias zodat het moeilijk is om het werkelijke email-adres te achterhalen, deze te kraken en waardoor het via een password-reset toch mogelijk kan zijn om toegang te verkrijgen tot je account.

  Lees op de site van elke exchange welke specifieke beveiligingsmaatregelen ze nemen. Investeer ook in een hardware wallet zoals de Ledger Nano en beveilig je computer met een goede malware scanner. Als je over een Mac beschikt, dan zou je de Mackeeper kunnen overwegen aangezien deze ook over een anti-diefstal module beschikt. Bovendien kan deze software je mac opschonen.  Natuurlijk, je kunt ook meteen gaan voor de beste totaaloplossing wanneer je met verschillende apparaten gaat handelen in cryptomunten: Bitdefender Multi-Device Security!

  Gerelateerde artikels: