• CRYPTOCURRENCY SEMINAR

 • BLOCKNET

  blocknetVolgens de ontwikkelaars van Blocknet ziet de toekomst voor de verdere ontwikkeling van blockchaintechnologieën er zeer positief uit. Zeker, vele blockchain projecten zullen mislukken, maar dat er meerdere verschillende ontwerpen en varianten zullen blijven bestaan en ontstaan is zeker. De blokketen van Bitcoin is nog steeds de meest veilige en robuuste met een enorm netwerk effect, maar de Ethereum en de Ethereum classic blokketens ontwikkelen zich ook sterk. Bovendien hebben we te maken met de volgende veel belovende blokketen projecten: LiskNXT, IOTARipple, StellarBitsharesTezos, QtumQRL, EOSDFINITY, ByteballNEO en NEM. Deze blokketens staan los van alle andere mogelijke cryptovaluta’s en tokens die in omloop kunnen worden gebracht op bepaalde versies van deze blokketens. Het landschap van cryptocurrencies zal meer en meer divers worden met o.a. meer en meer decentrale applicaties en ICO tokens van allerlei nieuwe decentrale organisaties en bedrijfsinitiatieven. Het probleem is dat deze initiatieven geïsoleerde eilanden kunnen blijven. Ze moeten kunnen worden samengebracht in een gemeenschappelijke ruimte of netwerkprotocol waardoor communicatie tussen de blokketens mogelijk is. Blocknet werkt aan de technologie om dit mogelijk te maken en wil bruggen slaan tussen alle blokketens.

  Blocknet is een vooruitgang in de technologie van cryptografie: een peer-to-peer protocol tussen alle nodes op verschillende blokketens. Het beoogt het internet van blokketens te worden door het verwezenlijken van multi-blockchain diensten aan apparaten met applicaties die alleen op een bepaalde blokketen werken. Een applicatie op een smartphone kan Blocknet enabled worden waardoor deze kan communiceren met applicaties op andere blokketens. Een applicatie op jouw smartphone kan automatisch ook microdiensten verlenen aan applicaties aan andere applicaties op andere blokketens. Dit communicatie proces met microdiensten verloopt decentraal, veilig versleuteld en automatisch.

  De technologie van Blocknet wordt XBridge genoemd. XBridge moet blokketens interoperable, mobiel en modulair maken, waardoor decentrale applicaties meer schaalbaar, effectief, deelbaar en open kunnen worden voor iedereen op het internet, ongeacht de onderliggende blokketen. Blocknet zal ook beschikken over een gedecentraliseerde beurs. Deze is al met veel succes getest geworden. We zullen de ontwikkeling van Blocknet in de gaten houden. We hopen dat het project zal slagen in het bundelen en overbruggen van de gezamenlijke kracht van alle blokketens voor het bouwen van een decentraal internet en alternatief divers decentraal financieel systeem zonder grenzen.

  Het is mogelijk om Blocknet tokens (BLOCK) te kopen op Bittrex. De marktkapitalisatie is flink toegenomen en er zijn maar 10 miljoen BLOCK tokens beschikbaar. Misschien een interessante belegging? Voor meer informatie:

  Blocknet is trouwens niet eenzaam, Comit heeft een gelijkwaardige doelstelling die het op een andere technologische manier probeert te verwezenlijken. Voor meer informatie:

   

  BITSTRADES

  bitstrades reviewBitsTrades is een investeringsplatform voor Bitcoin en de reguliere Forex markten. Het biedt verschillende Bitcoin beleggingscontracten die jaarlijks zonder risico zo’n 350+ % passief rendement geven. Het is gebaseerd op een eigen ontwikkelde software en automatisch handelssysteem. Het bedrijf is gevestigd in Londen en sinds 2007 actief. Hieronder krijg je een video te zien met een korte presentatie over de BitsTrades dienstverlening.

  Klik hier voor meer informatie over BitsTrades Bitcoin investment plans!
  —-
  Het platform en handelssysteem wordt sinds 2007 ontwikkeld en is daarom niet alleen gericht op de cryptocurrency markten. Het is een oorspronkelijk een traditioneel index trading platform dat vooral ontwikkeld is om effectief te kunnen handelen in aandelen en buitenlandse valuta’s (USD, GBP, EUR & JPY). Deze brede beleggingsstrategie dekt risico’s af voor de ervaren BitsTrades traders en analysten. De BitsTraders analysten hebben meer dan 10 jaar ervaring. Investeringen en betalingen worden automatisch verwerkt in Bitcoin met het Bitcoin Centralized Core System. Het werkt grofweg op de volgende manier

   

   

  • Wanneer een BitsTrades expert een kans zien om een succesvolle trade te plaasten, verwerken ze dit door het BTC-C Core systeem en registeren het rendement.
  • Het rendement wordt verdeeld over alle BitTrades contracthouders via Bitcoin.

  Opletten. Bitcoin investment plans komen niet zonder risico. Je leent je bitcoins uit en daardoor verlies je volledig de controle over je bitcoins. Begin voorzichtig en neem contact op met het bedrijf over de beste manier om te starten en verdere garanties.

  Voor meer informatie:

  Gerelateerde artikels:

  COMIT NETWORK

  Wat is het COMIT netwerk?

  Sinds de creatie van Bitcoin in 2009 zijn er vele verschillende publieke en privé blokketens ontwikkeld geworden. De ontwikkeling van de blokketen technologie staat niet stil. IOTA, EOS en QRL zijn recente innovatieve blokketen initiatieven.

  comit network

  Het COMIT netwerk wil fragmentering vermijden door alle blokketens binnen één globaal netwerk te verbinden. COMIT kan worden beschouwd als een super blockchain of super blokketen netwerk. Net zoals het internet communicatie en de uitwisseling van informatie enorm heeft vereenvoudigd, wil COMIT het zelfde verwezenlijkt voor unieke waarde transacties over het internet tussen verschillende blokketens. COMIT kan worden gezien als het internet van unieke waarde transacties voor alle mogelijke blokketens en aanverwante cryptocurrencies en –equities.

  COMIT is een afkorting voor Cryptographically-secure Off-chain Multi-asset Instant Transaction netwerk. Het werkt als een super blockchain netwerk door gebruik te maken van de volgende nieuwe cryptografische en technologische snufjes:

  • cross-chain routing protocol (CRP)
  • Payment Channels (zijketen technologie) met Hashed Timelock Contracts (HTLC) zoals deze door Blockstream zijn ontwikkeld waardoor het niet noodzakelijk is om het beruchte double spending probleem te vermijden door de transactie vast te leggen binnen de onderliggende blokketens. Dus, COMIT transacties vereisen zelf geen blokketen bevestigingen.
  • de verbindingen worden verder van liquiditeit voorzien door Liquidity Providers (LP) die werkzaam zijn op meerdere blokketens en ageren als betalingspoorten, nodes en market makers op de respectieve ketens binnen een gedecentraliseerd netwerk voor kruis-keten (roerende goederen) transacties. Nieuwe banken en andere financiële instellingen kunnen met behulp van het COMIT netwerk als Liquidity Providers kunnen fungeren.

  Voor meer informatie over het COMIT project raden we aan de white paper te lezen die geschreven is door Dr. Julian Hosp Toby Hoenisch en Paul Kittiwongsunthorn:

  Gerelateerde onderwerpen:

  CLOAKCOIN

  CloakCoin is een goed doordachte cryptocurrency voor het mogelijk maken van versleutelde, onnavolgbare, anonieme gedecentraliseerde transacties met behulp van het Enigma betalingssysteem.

  cloak coin kopenEnigma is een gedecentraliseerde versleutelde betalingssysteem die met behulp van het CloakCoin Shield (ECHD & RSA encryptie) mechanisme elke transacties hashed, versleuteld en tijdelijk uit de blokketen haalt om deze eerst te mixen met data van andere CloakCoin gebruikers alvorens de transactie in de blokketen vast te beitelen. CloakCoin gebruikers die meehelpen met het mixen en verbergen van de bron- en eindbestemmingen van Enigma transacties worden beloond via een Proof-of-Stake consensus algoritme. Hierdoor worden de Enigma transactiekosten (1,8 %) verdeeld over de stakers (Enigma Cloakers). Cloak coins konden in het begin ook worden gedolven voor het bieden van extra veiligheid in de opstart fase en de creatie van een goede genesis blok. CloakCoin is daardoor niet een pure PoW coin, maar begonnen als een zogenaamde dual PoW/PoS (Proof of Work, Proof of Stake) coin. Op dit moment werkt het als een pure PoW-coin met een jaarlijks rendement van 6 %.

  Het idee is dat elke gebruiker uiteindelijk ook meehelpt bij het beveiligen en anoniem maken van het netwerk waardoor iedereen profiteert. De transactiekosten die je moet afgeven als gebruiker, verdien je weer terug wanneer je meedoet als een Enigma Cloaker. Dit is ook een uniek en bijzonder voordeel van Cloak coin, iedereen kan meedoen als een zogenaamde node de Engima Cloaker en daardoor profiteren. Bij vele andere anonieme crypto valuta’s zoals Dash en PIVX is dit proces in handen van de Master Nodes. Cloak coin werkt niet met Master Nodes en is een echte open source decentrale cryptocurrency met een beproefde technologie voor het verzekeren van ieders anonimiteit en ieders voorspoed. Hieronder zie je een afbeelding met een overzicht over hoe een cloak coin transactie verloopt:

  cloackcoin

   

  Cloak coin feiten op een rijtje. 

  • Hoeveelheid cloak coin in omloop: 4.868 miljoen
  • PoW duur: 7 dagen
  • Algorithm: x13
  • No Pre-mine or IPO
  • PoW block reward: 496, PoS 6%
  • Mining stopt na 10080 blocks (7 dagen)
  • PoS minimum stake age: 3 hours, Max age unlimited
  • Block time: 60 seconds
  • ENIGMA: Fast, Private, Secure, Untraceable and Decentralized

  Waar kan ik de Cloak Coin kopen en bewaren?

  Bij een uitgebreide cryptocurrency beurs zoals Litebit in Almere. Een slimme manier om snel goedkoop Cloak coins te kopen in Nederland verloopt als volgt:

  cloak coin kopenOpen eerst een wallet bij BTCdirect in Nijmegen. BTCdirect biedt je namelijk meer BTC, LTC en ETH voor je euro’s. Wanneer je veel Cloakcoins wilt kopen, zou je eerst een rekening kunnen openen bij LiteBit en vervolgens via BTCdirect met iDEAL voor euro’s litecoins kopen en deze versturen naar je LiteBit Litecoin wallet. Vervolgens koop je voor je litecoins cloakcoins bij LiteBit. Dit is een snelle manier om goedkoper in Nederland Cloakcoins te kopen. Je kunt natuurlijk ook voor ETH kiezen als de overbruggende valuta. Bitcoin raden we af aangezien het langer duurt om de transactie te voltrekken en er meer transactiekosten zijn verbonden bij het kopen van zo veel mogelijk Cloakcoins voor je euro’s.

  Gerelateerde crypto valuta’s:

  ARAGON

  aragon coin en platformAragon is een eenvoudig te gebruiken ontwikkelingsplatform voor het opzetten van zelfstandige decentrale organisaties en bedrijfjes binnen Ethereum. Ethereum maakt het mogelijk om decentrale autonome organisaties te bouwen op basis van het schrijven van slimme contracten. Voor de meeste mensen is dit niet mogelijk aangezien ze niet kunnen programmeren binnen Ethereum. Aragon wil het mogelijk maken dat iedereen binnen Ethereum dao’s kan opzetten zonder programmeerkennis. Iemand met programmeerkennis kan natuurlijk meer op maat gemaakte aanpassingen aanbrengen in de eigen organisatie, maar het idee is dat mensen over de hele wereld zichzelf onafhankelijk van derde partijen en landen kunnen organiseren in zelfwerkende autonome bedrijfjes.

  De bedrijfjes kunnen zelf aandelen uitbrengen, projecten laten financieren, regels voor winstuitdeling instellen en statuten opstellen. Bedrijven en organisaties zijn er om waarde te scheppen door bronnen te gebruiken om diensten en producten aan te bieden. Derde partijen, zoals overheden en andere instellingen verminderen dit vermogen, vaak door ingewikkelde procedures en domme regels. Aragon is ontwikkeld om het opzetten en onderhouden van bedrijfjes en organisaties door desintermediatie voor iedereen waar dan ook in de wereld mogelijk te maken.

  Belangrijke speerpunten:

  • Je kunt met Aragon super snel en eenvoudig een bedrijfje opzetten en opereren binnen Ethereum.
  • Je kunt via Keybase en andere applicaties laten weten wie je bent, maar het is ook mogelijk om anoniem te blijven. Identificatie is vrijwillig niet verplicht binnen Aragon.
  • Je kunt met Aragon gebruik maken van de ENS (Ethereum Name Service) company.eth naam. ENS maakt het mogelijk om ETH-adressen leesbaar te maken voor mensen. Je hoeft niet meer transacties op te verzenden naar een reeks van nummers en letters, maar je kunt nu via Aragon je eigen nieuwproject.company.eth aanvragen. Via MetaMask kun je ook het adres en project bezoeken.
  • Je kunt met Aragon in de toekomst ook buiten ETH om projecten financieren en tokens verhandelen met behulp van de decentrale cryptocurrency beurs OX.
  • Je kunt dankzij de samenwerking van Aragon met Bancor ook een nieuwe generatie van cryptogeld, de smart tokens, uitbrengen voor je bedrijf. Dit biedt veel meer mogelijkheden voor het krijgen van liquiditeit.

   Aragon is geïnspireerd geworden door het opstel van Ronald Coase The Nature of the Firm en Yochai Benkler’s gedachtes over Linux and the Nature of the Firm. Aragon biedt iedereen de mogelijkheid om een nieuwe generatie van samenwerkingsvormen en bedrijfjes op te zetten.

  Zal ik Aragon gebruiken?

  Aragon is een zeer boeiend initiatief met hoge ambities. Het platform is nog niet beproefd geworden, maar iedereen die graag eens de wereld van decentrale organisaties en samenwerkingsvormen op een blokketen wilt testen, heeft nu een unieke mogelijkheid om dit nu te doen. De juridische status van deze samenwerkingsvormen is ook nog niet duidelijk. Vooral in landen met veel corruptie en zeer slechte voorwaarden om een bedrijfje te beginnen, kunnen jonge ondernemers een blokketen alternatief gebruiken . We zullen de ontwikkelingen bijhouden.

  Gerelateerde artikels:

  LIQUID NETWORK

  Hoe werkt het Liquid Netwerk?

  Blockstream heeft in samenwerking met een aantal partners een zijketen ontwikkeld voor de blokketen van Bitcoin: Liquid. Liquid is bedoelt als een netwerk voor bitcoin beurzen waarbij onmiddelijke en veilige transacties mogelijk zullen zijn. Op dit moment is de Bitcoin transactietijd niet optimaal en duur voor handelaren en beurzen. De afwikkeling moet worden geoptimaliseerd om de liquiditeit en snelheid van exchanges, payment providers en traders te vergroten. Deze trage afwikkeling door hoge transactiekosten en langere transactie bevestigingen is problematisch voor het verwezenlijken van meer effectiviteit en liquiditeit binnen de Bitcoin en crypto kapitaal markten. Het probleem wordt de Interchange Settlement Lag genoemd en is natuurlijk gerelateerd aan het schaalbaarheidsprobleem van Bitcoin. Belangrijke beurzen willen het ISL-probleem oplossen door een eigen netwerk op te zetten voor het afwikkelen van transacties die als een zijketen verbonden is aan de blokketen van Bitcoin. Liquid kan als een uitbreiding voor de Bitcoin blokketen worden voor de Bitcoin kapitaalmarkten.

  Het Liquid netwerk zal bijna onmiddelijk en natuurlijk veilig alle transacties kunnen afwikkelen. Hierdoor kunnen Bitcoin handelaren snel tussen verschillende beurzen hun Bitcoin tegoeden overboeken en gebruiken om gelijktijdig en sneller te kunnen handelen. Hoe meer exchanges betrokken zullen zijn, hoe meer totale liquiditeit de Bitcoin handelsmarkten samen zullen verkrijgen. Bitcoins kopen en verkopen tussen verschillende beurzen is nu vanuit een financieel, technologisch en veiligheidsaspect nu zonder problemen mogelijk. Liquid is gegrondvest in de zijketen technologie zoals deze door Adam Black, Pieter Wuille, Luke Dashjr en Gregory Maxwell is beschreven in de white paper: Enabling Bitcoin innovations with pegged sidechains.

  Liquid wordt op dit moment ontwikkeld door Blockstream in samenwerking met Bitfinex, BTCC, Kraken, Unocoin en Xapo. Meerdere beurzen zullen volgen. Volgens Samson Mow (CTO BTCC) en  Jesse Powell (CEO Kraken) zal het Liquid netwerk een chame changer zijn voor de ontwikkeling van de Bitcoin en daarmee ook de cryptokapitaal markten van andere cryptocurrencies.

  Gerelateerde onderwerpen:

  Geralteerde artikels:

  What is the Liquid Network?

  ZCOIN (XZC) – sla je eigen anonieme cryptomuntjes!

  ZCOIN is een bijzondere cryptocurrency dat meer aandacht verdient. In de eerste plaats, we moeten even verduidelijken dat ZCOIN niks te maken heeft met ZCASH en de ZCASH altcoins zoals ZENcash en Zclassic.

  zcoinZcoin is gebaseerd op de Zerocoin whitepaper en het Zerocoin project. ZCASH is gebaseerd op de Zerocash whitepaper. Hoewel beide whitepapers zijn geschreven door dezelfde wetenschappers zijn de cryptografische beginselen volledig verschillend en niet vergelijkbaar. Zcoin is gebaseerd op het Zerocoin protocol. Het Zerocoin protocol zelf heeft haar fundemantent in een beproefde, oude en zeer betrouwbare veteraan technologie van RSA accumulators. RSA cryptografie is het eerst uitgewerkt in 1977 en wordt nu toegepast in allerlei internet encryptie protocollen zoals HTTPS, SSH en PGP voor email. Het Zerocoin Protocol was ontwikkeld in 2013 voor Bitcoin. Het idee was om het Zerocoin protocol aan Bitcoin toe te voegen om zo Bitcoin transacties anoniem te maken. Hierover werd geen consensus bereikt waardoor het protocol nooit werd toegevoegd en in plaats daarvan Zcoin werd ontwikkeld als een anonieme altcoin voor Bitcoin.

  De voordelen van Zcoin versus Zcash: 

  De code is eenvoudig gehouden met een setup die ook makkelijk mogelijke kwetsbaarheden kan ontdekken en patchen. Om de anonimiteit verder te verbeteren is  aan Zcoin  het Sigma (Σ) protocol toegevoegd. Zcoin heeft al een aantal jaren achter de rug en is inderdaad een robuuste klassieke altcoin, met een vertrouwde en eenvoudige manier om anonieme transacties mogelijk te maken. Zcash is daarentegen volledig gebaseerd op een nieuwe cryptrografische technologie, Zk-snarks, waarvan de werking zeer ingewikkeld is en bijna door niemand wordt begrepen. Zcash is niet inzichtelijk. Kwetsbaarheden in de protocollen kunnen niet worden ontdekt. Zcoin of Zerocoin kan door elke cryptograaf begrepen worden, kwetsbaarheden kunnen worden opgespoord en verholpen. Op deze manier kan ook een cryptocurrency weerbaarder worden en zich ontwikkelen. Los van deze nadelen op het niveau van software, zijn er problemen met de manier waarop Zcash is gelanceerd waardoor o.a. een nieuwe altcoin in het leven is geroepen: Zclassic. Met andere woorden, we raden onze lezers aan om niet gebruik te maken van Zcash. Zcoin heeft meer voordelen en de relatieve voordelen van Zcash ten opzichte van Zcoin zijn geen toegevoegde waarde, eerder een risico voor ondetecteerbare kwetsbaarheden. Concreet voorbeeld:  het transactiebedrag in Zcash is volledig onzichtbaar, dit is niet het geval bij Zcoin.

  De werking van Zcoin is relatief eenvoudig en geldt alle coins. Een eigenaar van een Zcoin kan aantonen dat hij over een x aantal Zcoins beschikt zonder aan te tonen welke deze precies zijn. Een eigenaar hoeft geen bewijs van eigendom van de specifieke muntjes te leveren (Zero-Knowledge proofs). Elke Zcoin is per definitie ontraceerbaar en kent geen transactiegeschiedenis doordat elke munt opnieuw wordt geslagen en opgebrand tijdens een transactie. Iedere keer wanneer je een munt slaat en verbruikt wordt er een cryptografische bewijscode genereert die de ontvanger het recht geeft een nieuwe unieke munt te slaan zonder transactiegeschiedenis. Ieder Zcoin eigenaar is tevens zijn eigen munthuis en muntslager waarbij muntrechten worden uitgewisseld. Elke munt (Zcoin) wordt uniek en opnieuw geslagen alsof het zilver (cryptografische code) van een munt bij iedere transactie wordt omgesmolten en opnieuw wordt gegoten in een nieuw geslagen (Zcoin) munt. Het geniale is dat de cryptografische code net zoals het omgesmolten zilver niet verteld welke munt je hebt omgesmolten en hebt omgeslagen. Zeker innovatief en effectief. Met Zcoin ben je een anonieme cryptomuntslager!  Vandaar het motto: mint – spend -repeat! Hieronder kun je een videopresentatie zien over Zcoin:

   

   Waar kan ik Zcoin kopen?

  Je kunt Zcoin XZC kopen op een cryptocurrency exchange zoals Bitsquare.

  Welke alternatieven zijn er voor XZC?

  pivx vs zcoinPivx zal ook het zero-coin protocol toevoegen en is makkelijker in gebruik dan Zcoin. Pivx is in feite de eerste PoS privacy coin dat het zerocoin protocol implementeert. Voor meer informatie:

  Monero heeft een andere manier van werken, maar is ook een uitstekend alternatief.

  Voor meer informatie:

   

  BYTEBALL

  Wat is de waardepropositie van Byteball?

  byteball reviewIn George Orwell’s boek 1984 werkt de propoganist Winston Smit voor het Ministerie van de Waarheid en is als medewerker verantwoorderlijk voor het verrichten van geschiedvervalsing in de staatsarchieven om te zorgen dat de Partij altijd perfecte voorspellingen doet. Hij helpt ook bij het verwijderen van referenties in de staatsarchieven naar unpersons. Dit zijn mensen die zijn ‘gevaporiseerd’. Dit wil zeggen dat ze niet alleen zijn ‘uitgeschakeld’, maar dat elke verwijzing van hun oorspronkelijk bestaan en geschiedenis uit alle archieven is verwijderd. Het is alsof ze nooit hebben geleefd.

  Byteball is een decentraal archief of data opslag systeem dat niet kan worden gesaboteerd, herschreven of vervalst. Byteball beschikt over vele verschillende bijzondere eigenschappen. In de eerste plaats, Byteball heeft een een eigen cryptomunt voor het gebruiken van het netwerk: Bytes (GBYTE = Gigabytes). De Bytes van Byteball kunnen iets wat nog geen enkele cryptocurrency op dit moment direct mogelijk maakt: voorwaardelijke betalingen. Aan elke transactie kun je meteen een voorwaarde voor de voltrekking van de betaling verbinden. Wanneer er niet aan de voorwaarde wordt voldaan, zal de betaling niet worden voltrokken en zullen de toegekende bytes worden teruggestuurd naar jouw wallet.

  byteballs kopen

  Byteball ondersteunt ook meervoudige handtekeningen voor het voltrekken van een transactie. Je kunt o.a. een transactie alleen laten uitvoeren wanneer deze wordt medegetekend door niet alleen je laptop, maar ook je smartphone.

  Andere goede Byteball kenmerken zijn de volgende:

  • Byteball werkt op basis van chat berichten. Je kunt Bytballs kopen via speciale chat exchange bot of een goede cryptocurrency exchange.

  byteball

  • Je kunt ook betalingen direct in merchant chatbots laten plaatvinden.

  byteball cryptocurrency

  • Je kunt ook anonieme betalingen verrichten met behulp van de speciale blackbytes. Deze bytes zijn volledig ontraceerbaar. Het beste is om je Byteball bytes om te zetten naar blackbytes om vervolgens in volledige privacy transacties te kunnen verrichten.
  • Je kunt ook Byteball gebruiken voor het opstellen van slimme contracten en P2P transacties. Je kunt hier denken aan P2P prediction markets, weddenschappen en zelfs verzekeringen. Hieronder kun je een chat zien voor het uitvoeren van een slimme verzekeringscontract – reisverzekering:

  byteball kopen

  Byteball heeft een zeer gedurfd nieuw ontwerp met programeerbaar cryptogeld of beter gezegd, een vorm van crypto-equity, de bytes. Je kunt deze het gemakkelijkste kopen met Bitcoin of een andere munteenheid van keuze via de exchange widget hieronder van Changelly. Maak eerst een Byteball smartphone wallet aan of download deze van de Byteball site.


  cryptocurrency exchange voor het kopen van byteball

  Byteball in het licht van Bitcoin

  Bitcoin was het eerste systeem waarbij transacties onherroepelijk en niet meer te wijzigen zijn om mede daardoor de eigendomsrechten van de bitcoins effectief te kunnen traceren. Binnen het Bitcoin netwerk worden alle transacties digitaal ondertekend door de eigenaar, alle transacties worden gebundeld binnen blokken en de blokken worden gekoppeld in één lange onveranderbare transactieteken, de blockchain. Deze blokketen wordt beschermd door een Proof of Work algoritme die er voorzorgt dat er een enorme hoeveelheid computionele rekenkracht is gebruikt geworden om de blokketen te valideren. De kracht van dit proces kan worden vergeleken met het omsmelten van goudbaren. Elke bitcoin ‘baar’ wordt bij elke transactie omgesmolten en opnieuw in een mal gegoten als een nieuwe Bitcoin ‘baar’ in de blokketen en bij een nieuwe eigenaar afgeleverd. Het is niet mogelijk om te knoeien met Bitcoin transacties. Elke poging om te knoeien met de blokketen vereist meer rekenkracht dan de initiële rekenkracht die nodig was om de transactie vast te leggen in de blokketen. Bitcoin is ontwikkeld als peer to peer elektronisch cryptogeld. De innovatieve, disruptieve en geniale Bitcoin technologie kan gebruikt worden in veel meer toepassingsgebieden. Byteball generaliseert het toepassingsgebied van Bitcoin als cryptogeld naar cryptodata. Bovendien zal Byteball tekortkomingen en nadelen die inherent zijn aan de Bitcoin technologie opheffen door de introductie van nieuwe cryptografische innovaties.

  directed acyclic graphByteball is ontwikkeld als een decentraal archief voor data opslag die niet te vervalsen is.  Een inherent probleem van Bitcoin is de grootte en omvang van de blokketen. Binnen Byteball is elke transactie een blok, maar door de implementatie van een nieuw ontwerp is het niet meer nodig om deze blokken aan elkaar te koppelen binnen één keten. Een transactie kan o.a. gekoppeld zijn aan meerdere eerdere transacties. Het gehele grootboek van transacties is niet één keten, maar een Directed Acyclic Graph (DAG). Alle transacties hebben een directie binnen een topologische orde waarbij de eerste transactie een lagere waarde heeft dan een nieuwe transactie. De digitale informatie transacties rollen zich als het ware als een transactiebal voort. Vandaar de naam: ByteBall.

  Een ander aspect dat vaak vergeten wordt met het Bitcoin netwerk, is dat de transactiekosten die betaald moeten worden voor een groot gedeelte gaan naar het betalen van electriciteitsrekeningen. Voor het valideren en onderhouden van het Bitcoin netwerk is tegenwoordig een enorme infrastructuur van serverhallen vereist. Voor het betalen van deze rekeningen zal een gedeelte van alle bitcoins uit het eco-systeem moeten worden ingewisseld voor fiat geld. Bitcoin kapitaal lekt van de Bitcoin gemeenschap en netwerk naar lokale valuta’s. Dit gebeurt niet bij Byteball. Mede doordat Byteball niet gebruik maakt van een PoW algoritme.

  Byteball heeft voor haar cryptogeld, de bytes, een prijsstabiliteitsmechanisme. Dit is gebaseerd op een feedback loop in haar rol als een betalingsmiddel voor het opslaan van informatie binnen het Byteball database netwerk. Iedere gebruiker betaalt 1000 bytes voor elke 1Kb data opslag. Wanneer de vraag naar data stijgt, zal de prijs stijgen tot dat gebruikers de prijs te hoog vinden en minder Kb zal worden gekocht. Hierdoor zal de prijs weer dalen. De vraag wordt bepaald door een natuurlijke marktwerking en de nuttige diensten dat het Byteball netwerk vervult voor haar gebruikers. Gebruikers kunnen ook hun eigen digitale assets of roerende goederen uitbrengen. Deze digitale roerende goederen kunnen reguliere lokale valuta’s representeren of een schuld representeren of rekeneenheden in de vorm van olievaten, kWh, of een gram goud. De prijs van deze goederen is afhankelijk van de onderliggende goederen. Byteball voorziet in de mogelijkheid om echt geld te programmeren naar de specifieke wensen van elke gebruiker.

  Byteball bytes & blackbytes distributie:

  Voor het lanceren van Byteball en het distribueren van de bytes wordt geen ICO gelanceerd. Bytes worden niet gedolven maar zo veel mogelijk verdeeld. Volgens de makers is het succes van een cryptocurrency in hoge mate afhankelijk van het aantal mensen die beschikken over de bytes. Volgens het onderzoek van Peter R, volgt Bitcoin de wet van Metcalfe: https://bitcointalk.org/index.php?topic=572106.0. Daarom probeert de maker van Byteball zo snel mogelijk gratis te distribueren over zo veel mogelijk gebruikers. Een 98% van alle bytes en blackbyteszal worden verdeeld over de Bitcoin houders die hun bitcoin hebben gekoppeld aan een byteball adres. Dit gebeurt over een periode van 6 rondes. De laatste en zesde ronde is nu op 9 juni 2017. Voor meer informatie: https://bitcointalk.org/index.php?topic=1608859.0 . De rest van de Bytes zullen in handen van de Russische ontwikkelaar, Anton Churyumov, blijven en deze waarschijnlijk zeer rijk maken.

  In dit opiniestuk hebben we even de belangrijkste elementen van Byteball boven water gehaald. Byteball is in vele opzichten fundamenteel verschillend van Bitcoin. Het is nog helemaal duidelijk of Byteball beter zal werken dan Bitcoin. Byteball is een nieuw cryptocurrency experiment en heeft nog niks bewezen. Niettemin, Byteball is qua ontwerp uitstekend onderbouwd. Op papier ziet het er allemaal goed uit. Dit kan allemaal worden nagelezen in de whitepaper van Anton Churyumov:

  Hieronder kun je Anton Churymov aan het woord zien:

  Nogmaals, hoewel Byteball al werkt, zijn het voornamelijk nog papieren beloftes. Bitcoin is de beproefde, onkraakbare veteraan. We zullen de ontwikkelingen op het gebied van Bytball in de gaten houden. Het is een bijzonder nieuw cryptocurrency experiment met een zeer boeiende waardepropositie waarbij je gedurende de eerste distributie rondes gratis bytes kunt krijgen.

  Het kopen, beleggen en speculeren met Byteball is zeer risicovol. Handel alleen met geld dat je kunt verliezen. Publicatiedatum artikel: 05-06-2017. Dit stuk is onder ontwikkeling en zal ververst worden met nieuwe inhoud. Aanbevelingen en feedback voor het verbeteren van de inhoud zijn altijd welkom, de schrijver is maar een mens van vlees en bloed. Ontwikkelingen op het gebied van cryptogeld gaan razend snel. 

  Gerelateerd onderwerp:

  ONEGRAM COIN (OGC)

  OneGram is een nieuw blockchain project voor het ontwikkelen van Sharia compliant goud gedekt cryptogeld. Elke OneGram token, de OGC, wordt gedekt door 1 gram goud in de kluis van GoldGuard in Dubai. De OneGram Coins kunnen nu voordelig worden gekocht bij GoldGuard.

  onegram coinZeker, OneGram wordt specifiek ontwikkeld om in overeenstemming met de Sharia wetgeving te zijn. Hierdoor zullen alle moslims in staat kunnen zijn om cryptogeld te kunnen gebruiken. Het bijzondere van Bitcoin en ander cryptogeld is dat ze niet afhankelijk zijn van een derde ‘vertrouwde’ partij, maar dat alle transacties worden gevalideerd en opgeslagen in een gedistribueerd grootboek, de blockchain. Dit maakt het mogelijk dat transacties zonder censuur, vertrouwen of toesstemming in alle privacy kunnen plaatsvinden tussen twee partijen. Ze kunnen ook nooit meer worden teruggedraaid. OneGram wil nu deze technologie beschikbaar stellen voor de gehele Islamitische wereld door Sharia complaint te zijn. Met andere woorden, OneGram wordt door GoldGuard ontwikkeld om Halal cryptogeld uit te geven voor de islamitische wereld.

  Sharia, geld, Bitcoin en OneGram als Halal cryptogeld!

  Sharia is een verzamling van wetten uit de Islamitische traditie van de Koran en de Hadith. Het geeft duidelijke beginselen en instructies over hoe de wereld van financiën moet worden georganiseerd. Onrechtmatige verrijking en het verrichten van financiele transacties met zeer grote risico’s, op basis van speculatie en gokken is niet toegestaan. Er zijn drie sleutel criteria in Islamatisch bankieren:

  • Verbod op renteheffingen (riba) op geld.
  • Winstbejag op basis van handel in financiële risico’s en instrumenten om meer geld te kunnen verdienen.
  • Gokken of speculeren met geld (gharar).

  De meeste moslims beseffen niet dat het geld dat ze nu gebruiken voor dagelijkse transacties niet Sharia-compliant is. Fiat geld is als wettig betaalmiddel gebaseerd op basis van fractioneel bankieren. Volgens een van de meest gevestigde Moslim geleerde Imran Hosein, moet geld in de islamitische wereld voldoen aan de volgende criteria:

  1. Geld is een edelmetaal zoals goud of zilver of voedsel.
  2. Geld moet voorradig en beschikbaar zijn.
  3. Geld moet duurzaam zijn en niet vergankelijk zijn.
  4. Geld moet een intrinsieke waarde hebben.
  5. Geld moet in de schepping bestaan.
  6. Geld moet werken als een transactiemiddel.

  Fiat geld voldoet niet als geld. Bitcoin?

  Bitcoin is in feite veel meer in lijn met de manier waarop geld moet werken in de islamtische wereld dan fiat geld. Het voornaamste probleem van Bitcoin is dat deze niet door een edelmetaal gedekt wordt. Vandaar dat OneGram wordt gelanceerd. Elke OneGram Coin (OG) wordt minimaal door 1 gram goud afgedekt. OneGram wordt hierdoor Halal cryptogeld!

  onegram coins OGC kopenHet goud wordt opgeslagen en verhandelt op de Gold Guard goudbeurs in Dubai, die volgens de Sharia gouden standaard opereert. In december 2016 is de Sharia gouden standaard geïntroduceerd door de World Gold council en Amanie Advisors om beleggen in goud Sharia compliant te maken. Nu met OneGram wordt cryptogeld Sharia compliant.

  OneGram is een nieuw en jong blockchain project en heeft een eigen Initial Coin Offering. Er zijn 12,400,786 token beschikbaar. Deze kunnen via GoldGuard worden gekocht.

  Waarom zou ik een goud gedekte cryptocurrency zoals OneGram kopen?

  De geschiedenis van fiat geld is niet bijzonder rooskleurig. De algemene levenscyclus van fiat geld is 27 jaar. In het geval het meerdere jaren overleeft is het onderhevig aan inflatie. De centrale banken kunnen zo veel fiat geld printen als ze nodig achten. De koopkracht van fiat geld holt zachtjes maar zeker uit. De oudste variant van fiat geld in onze huidige wereld is de Britse Pond. Deze heeft sinds haar inceptie 99,5 % van haar waarde verloren.

  Historisch gezien is goud de beste koopkracht beschermer. OneGram Coins beschermen ieders koopkracht en elke munt is altijd gelijk aan minimaal de waarde van 1 gram goud. Los van de goud spot prijs wordt de prijs van OGC ook bepaalt door de vraag van de markt (Gold Value GV). Elke OGC heeft een extra Demand Premium (DP). Ten slotte, de prijs wordt medebepaalt door de transactiekosten (TF) genereert door de gebruikers. Deze drie componenten (GV + DP + TF) maken de uiteindelijke prijs van 1 OGC uit.

  Elke transactie genereert een 1 % transactie fee waarbij 70 % van deze fees wordt gebruikt voor het inkopen van meer goud. Hierdoor zal elke OGC door meer en meer goud gedekt zullen worden. Elke eigenaar van 1 OGC token zal op den duur automatisch rijker worden naar mate meer en meer mensen gebruik zullen maken van de OneGram dienstverlening. 1 OneGram Coin kan over 5 jaar misschien wel door 50 gram goud worden gedekt.

  De rest van de 25 % transactiekosten gaan naar het dekken van de operationele kosten en de ontwikkeling van het OneGram netwerk. Een 2,5 % zal worden gedoneerd naar liefdadigheidsprojecten en de rest van de 2,5 % zal worden verstrekt aan de POS-miners.

  De OneGram Coins zijn nu te koop op GoldGuard. Ze zullen later kunnen worden verhandeld op alle belangrijke cryptocurrency exchanges. Er zal ook een nieuwe payment gateway, YalaPay, worden opgezet om OneGram Coins te lanceren in de hele islamitische wereld. Verder zal er een GoldGuard Mastercard betaalkaart beschikbaar worden gesteld voor de gebruikers.

  OneGram – Technische specificaties:

  OneGram Coins maken gebruik van een eigen ontwikkelde PoS-blockchain die is afgekeken van Bitcoin en Dash. Alle transacties vinden bijna onmiddelijk plaats en beschermen de financiële privacy van haar gebruikers. The OneGram blockchain blokomvang is 1 MB waarbij elke minuut een nieuwe blok wordt aangemaakt. De consensus mechanisme wordt verder versterkt door de introductie van vertrouwde nodes die door geverifieerde instellingen wordt onderhouden om een veilige blokketen te garanderen.

  Het is niet duidelijk wie deze instellingen zijn. Het maakt OneGram daardoor ook niet helemaal decentraal. Het feit dat niet wordt vermeld wie de trusted nodes zijn, is problematisch. GoldGuard zal zeker een trusted node zijn. GoldGuard heeft een licentie van de Dubai Airport Free Zone om in goud te handelen en te bewaren ins samenwerking met Loomis. Alle rekeningen zijn gedekt, verzekerd en onder toezicht van PwC. De OneGram Coins kunnen ook thuis worden afgeleverd in de vorm van fysieke goudbaren. In dat geval zal het de transactie naar een specifiek adres plaatsvinden waardoor de OGC token wordt vernietigd.

  Waar kan ik OneGram Coins tijdens de ICO periode kopen?

   

  Gerelateerde artikels:

  Gerelateerd nieuws:

  onegram coins OGC kopen

  P.S. Oorspronkelijke publicatiedatum: 04-06-2017. Artikel zal af en toe worden geactualiseerd aan de hand van nieuwe informatie. Aanbevelingen en feedback zijn welkom. 

  MELONPORT

  mellonport mellon en MLN tokensMelonport is een Zwitsers bedrijf met een kantoor in Zug, het hart van de Crypto Valley. Zwitserland trekt vele nieuwe fintech en blokchain startup bedrijven aan en Mellonport is één goed voorbeeld van een innovatief bedrijf dat werkt aan de hoog nodige blockchain software voor fondsbeheer van unieke digitale roerende goederen zoals cryptotokens die worden uitgegeven bij Intial Coin Offerings of de lancering van nieuwe cryptovaluta’s. Een fondsbeheerder of belegger die een uitgebreid beleggingsportefeuille wilt samenstellen en beheren voor digitale roerende goederen heeft op dit moment een zeer moeilijke opgave. Melonport wil hier een einde aan maken door de ontwikkeling van het Mellon protocol, een blockchain software platform gebouwd op Ethereum voor het samenstellen en beheren van beleggingsportefeuille voor digitale roerende goederen. Om het Mellon platform te gebruiken heb je geen Ethers nodig, maar specifieke Mellon tokens (MLN). Het beheer zoals de clearing en settlement activiteiten verlopen met behulp van op Ethereum gebaseerde smart contracts.  Hieronder kun je de CEO aan het woord zien over Melonport:

  Hoe kan ik het beste de Melon tokens of  MLN kopen? 

  Mellonport is nog onder ontwikkeling en je kunt op dit moment al investeren in dit project door Melon tokens MLN te kopen. De Melon Token is een kerncomponent van het Melon platform. Het geeft gebruikersrechten aan om het Melon protocol te gebruiken. Dus, om het Melon protocol te gebruiken moeten er MLN tokens worden gebruikt. Alle MLN tokens die worden betaald door de gebruikers voor toegang te krijgen tot Melon gaan naar een smart contract die de Multichain Fund wordt genoemd. De doelstelling is de ontwikkeling van een Mellon protocol die op een veilige manier met alle ander blokketens kan communiceren zoals die van NEM, Bitshares, Stellar Lumens, NXT, STRATIS, Factom enz. Er zullen maximaal 1,250,000 MLN worden uitgebracht voor de laatste versie van het Melon protocol is uitgerold geworden op het Live Netwerk. Vervolgens zal op geregelde basis een vast aantal MLN worden gedistrubeerd naar de meest gebruikte modules van het Melon protocol voor de verdere ontwikkeling van het Mellon platform voor cryptobeleggingsportefeuilles. Hieronder kun je direct met Ether MLN kopen. MLN is een erc20 compliant token zodat je deze kunt beheren vanuit je Ethereum Mist wallet. Voor instructies: MLN opslaan op de Mist wallet.

  mellonport mellon en MLN tokens
  De ontwikkeling van Melonport is weer een andere reden om te investeren in de ETH tokens van Ethereum!

  ethereum kopen via changelly

   

  PEERPLAYS

  PEERPLAYS

  peerplays p2p betting, gambling and gamingPeerplays is een peer to peer betting, gambling en gaming netwerk gebaseerd op de Graphene blockchain van Bitshares. Deze is in staat om gelijktijdig de inzetten van miljoenen spelers te verwerken. Er is geen ”house” en ”house edge” in het Peerplays netwerk, spelers worden direct met elkaar gematched. Peerplays is de oplossing voor het verwezenlijken van een aantoonbaar eerlijk platform voor het plaatsen van online weddendschappen. De online betting en gambling industrie is berucht voor de enorme hoeveelheid frauduleuze sites. Bovendien is het heel moeilijk om aan te tonen dat de house edge ook bij gevestigde platformen van bekende merken niet wordt gemanipuleerd om meer winst te behalen.

  Peerplays maakt een einde aan het probleem van fraude en corruptie binnen de online wereld van gokken en wedden. De ‘house’ en de ‘house edge’ worden gewoon afgeschaft en het hele proces wordt transparant op basis van de graphene blockchain technologie gebouwd. Spelers zijn zelf in staat om hun eigen chips en tokens te ontwikkelen, te kopen of te verkopen voor cryptogeld en deze te gebruiken voor on-chain weddenschap- en gokspelletjes.  Het verloop van deze spelletjes gaat automatisch via smart contracts waarbij o.a. de geplaatste inzetten  van alle betrokken spelers in een beheer wallet wordt bewaard en volgens de specifieke condities van het spelletje worden uitbetaald aan de winnaar. Iedereen kan in feite bijdrage aan de ontwikkeling van decentrale applicaties voor het maken van online weddenschappen. Hieronder kun je een presentantie zien over Peerplays:

  Een testversie van de Peerplays core platform is al klaar. Iedereen kan deze al testen door een test account aan te maken:

  De PPY tokens van het PeerPlays platform!

  Zoals je merkt, Peerplays is nog niet klaar en onder ontwikkeling. Voor het verder financieren van deze nieuwe online blockchain gebaseerde p2p betting & gaming platform worden er PeerPlays tokens uitgebracht tijdens de  ICO crowdfund periode. Er kunnen totaal maar 950.000 PPY tokens worden gekocht die iedereen met bitcoins en ethers kan kopen. De PPY tokens zullen je een aandeel geven in automatische inkomsten van transactiekosten en winstuitdelingen. Hieronder in de video kun je meer leren over de PeerPlays crowdfund:

  Voor meer informatie:

  Gerelateerd projecten:

  BYTECOIN

   

  Zal ik Bytecoin BCN kopen?

  bytecoin kopenBytecoin is een nieuwe altcoin gebaseerd op de CryptoNote technologie die de concurrentie aan wil gaan met Monero. Monero is ook op de CryptoNote technologie gebaseerd. Bytecoin onderscheidt zich door een nieuwe modulaire architectuur van de code waardoor nieuwe aanpassingen en upgrades van de technologie makkelijker zijn door te voeren. Het maakt het ook mogelijk voor derden om de code van Bytecoin aan te passen om zo het makkelijker te integreren binnen de vereisten en wensen van bedrijven.

  Inderdaad, het lijkt er op dat Bytcoin bedrijven wil aantrekken. De API van Bytecoin ondersteunt meervoudige handtekeningen. Dit wil zeggen dat om een transactie goed te keuren er verschillende handtekeningen nodig zijn van bijvoorbeeld de directeur en CFO van een bedrijf of de bestuursleden van een organisatie. Doordat de Bytecoin architectuur zo makkelijk is om aan te passen, kan het makkelijker verweven worden binnen een bedrijf of organisatie om zo ook weer makkelijk toegang te krijgen tot het Bytecoin netwerk.

  Alle transacties op het Bytecoin netwerk zijn ontraceerbaar en volledig anoniem. De cryptocurrency van het Bytecoin netwerk wordt afgekort met BCN. BCN’s of bytecoins worden geleidelijk uitgegeven met op dit moment een aantal van 65.000 per 120 secondes. Deze emissie wordt geleidelijk minder tot dat er in totaal 184.47 miljard bytecoins zijn uitgegeven. Dit is een deflatoire BCN emissie strategie waarbij de waarde van BCN meer en meer groeit doordat het aanbod geleidelijk steeds beperkter wordt. De vraag is natuurlijk of de vraag sterk genoeg zal zijn om deze deflatoire druk te veroorzaken. Als de vraag naar Bytecoins uitblijft, komen er alleen maar meer in omloop en daalt de waarde van BCN (;

  Hier komen we tot een relevante aanknoping met het grootste probleem met Bytcoin.

  • Er zijn zal ~151 miljard van de 184 miljard BCN (82%) in omloop gebracht door een pre-mine voordat Bytcoin was gelanceerd. Dit is zeer problematisch aangezien het eerste kliekje van Bytecoin ontwikkelaars zeker zo’n 80 % van de geldhoeveelheid beheerst. De hele emissie c.q. distributie, daarmee ook de macht over BCN is in feite gecentraliseerd. Er is geen eerlijke decentrale werking en machtverhouding. Vergelijk dit feit maar eens met Monero. Monero heeft door de delvers nu zo’n 846 707 muntjes van de totaal ~18.4 miljoen muntjes in omloop. Dat is nog geen 4.6% van de gehele geldhoeveelheid dat er totaal in omloop kan worden gebracht. Dit maakt de markt van Monero volledig voor iedereen open.

  Er zijn meerder technische probleempunten over de geschiedenis over Bytecoin. Deze zijn niet meer relevant in het licht van bovenstaande feiten.

  Conclusie:

  De geschiedenis van Bytecoin is zeer twijfelachtig. Het is een beetje een vergelijkbaar verhaal met die van DASH. Een cryptografische technologisch p2p netwerk met een twijfelachtige geschiedenis is per definitie een rode vlag. Wil je met Bytecoins speculeren, zeker, dan zou je je geld kunnen riskeren, maar ben je op zoek naar een lange termijn investering in goed cryptogeld, dan zou ik mijn lezers afraden om Bytecoins te kopen. Bytecoin levert te weinig toegevoegde waarde in vergelijking met Monero. Monero is op dit moment de meest betrouwbare en beste anonieme cryptocurrency. Ben je op zoek naar een betrouwbare anonieme cryptovaluta? Lees dan het artikel:

  Hoe kan ik Bytecoins kopen?

  Wil je spelen en speculeren met Bytecoins, dan kun je het beste dit doen bij een vertrouwde cryptocurrency exchange zoals Changelly.

  Je kunt ook hieronder meteen aan de slag. Je opent eerst een Bytecoin wallet, je plak het adres in de widget hieronder en je koopt dan hier dan onmiddelijk met Bitcoin of een andere cryptocurrency zoals Litecoin Bytecoins.

  bytecoin BCN kopen
  cryptocurrency exchange voor het kopen van bytecoin BCN

   

  Gerelateerde cryptovaluta’s:

  Wil je anonniem betalen met geld en stel je privacy op prijs? Leer dan meer over hoe je jezelf online kunt beschermen:

  HAASBOT

  Haasbot is een online platform voor het instellen van Bitcoin en cryptocurrency trading bots. Met Haasbot wordt je heer en meester over het automatiseren van je cryptocurrency trading strategieën op de belangrijkste beurzen van jouw voorkeur. Haasbot is niet alleen geschikt voor de beginnende belegger, het is vooral een prachtig platform voor de ervaren en professionele cryptocurrency trader.

  haasbot cryptocurrency bot trading platform Voor de beginnende cryptohandelaar, die op korte termijn wil speculeren op de Bitcoin koers of een andere cryptovaluta om snel een rendement te halen, even het volgende: een trading bot is het gereedschap bij uitstek om risico’s te beheren en verliezen te beperken! Bitcoin en andere cryptovaluta zijn 24/7 super volatiel en trends kunnen snel omslaan. Je verliest snel je gezonde verstand en de controle waardoor je de verkeerde beslissingen kunt nemen. Menselijk handwerk en cryptocurrency trading gaan moeilijk samen. Het handwerk doe je hoofdzakelijk vooraf door het instellen van je trading bots zodat er op de juiste momenten de beoogde opdrachten worden uitgevoerd. Met trading bots zul je in staat zijn om automatisch opdrachten uit te voeren op basis van de ingestelde en gewenste cryptocurrency trading strategie op de exchange van jouw voorkeur

  haasbot cryptocurrency exchange trading botsDe Haasbot van Haas Online Software is niet alleen voor de veeleisense handelaar geschikt maar ook voor de beginner. Je moet het gewoon rustig opbouwen en aandoen. Het kost tijd en ervaring om cryptocurrency trading onder de knie te krijgen. Het is de beste bot trading software en platform van Haas Online de beste keuze. Trouwens, het is ook mogelijk om handmatig opdrachten uit te voeren met de Haasbot, je hoeft niet alles te automatiseren en uit handen te geven (; Bovendien, Haasbot ondersteunt de beste Bitcoin en meest gespecialiseerde cryptocurrency exchangeszoals Kraken en Poloniex. De ervaren belegger zal watertanden bij het zien van de verschillende trading bots die je er kunt opzetten. Trading bots voor het uitvoeren van een Bitcoin arbitrage strategie, futures opdrachten, standaar orders en specifieke script bots. Script Bots zijn volledig programmeerbaar en geschreven in C#. Script bots maken het voor ontwikkelaars mogelijk om zelf met Haas Online bots te maken en te laten draaien.

  Hieronder kun je een mooi overzicht bekijken van hoe deHaasbot‘s orderbook er uit ziet:

  Indrukwekkend, niet?
  Klik en bezoek de site van Haasbot en leer meer!
  haasbot cryptocurrency exchange trading bots
  Heb je geen geduld en stalen zenuwen?

  haas online software haasbot reviewBegin er niet aan! Speculeer niet met je geld door je snel te manouvreren tussen de verschillende valuta’s om een snel rendement te behalen. Koop dan gewoon Bitcoin als een lange termijn belegging en zet je aangekochte bitcoins op een hardware wallet zoals de BitBox. Blijf er vanaf, doe je ogen dicht, leg de hardware wallet in een kluis en open deze pas weer in 2020. Als Bitcoin zijn rol als digital gold in een omgeving van kapitaalvlucht vervuld, zal de prijs veel hoger zijn. Mensen over de hele wereld, zijn nu pas wakker aan het worden over de mogelijkheden van cryptogeld.

  Waarschuwing: dit is geen beleggingsadvies, gewoon een persoonlijke mening. Denk zelf na, vertrouw niemand als het gaat om je eigen Bitcoin en volg niemand! Leer zo veel mogelijk over geld en volg je eigen weg.

  BITCOIN RANSOMWARE

  Iedere cybercrimineel die slim genoeg is om ransomware (gijzelsoftware) te ontwikkelen, beseft dat Bitcoin een superieure vorm van geld is om te proberen te ontsnappen van de politie. Elke slimme cybercrimineel die Bitcoin als een betalingsmiddel zal gebruiken zal natuurlijk overschakelen naar een andere anonieme cryptovaluta zoals Monero om daadwerkelijk te verdwijnen. Bitcoin is een merknaam, maar biedt geen anonimiteit. De Deense politie heeft al bekend dat ze software hebben ontwikkeld om BTC transacties mee te kunnen volgen.

  Het probleem van Bitcoin ransomware – Moeten we daarom Bitcoin en Monero verbieden?

  bitcoin ransomwareEven een stapt terug. Wat is eigenlijk de oorzaak van de Wannacry en Wannacrypt ransomware ellende? De recente Bitcoin gijzelsoftware aanvallen in 2017 over de hele wereld zijn te wijten aan de Amerikaanse CIA en in het bijzonder de NSA. Deze organisaties verhullen en misbruiken willen en wetens kwetsbaarheden in belangrijke besturingssystemen en andere software. Ze ontwikkelen zelf malware, exploits en hacking tools die in de verkeerde handen komen: WannaCry, Double Pulsar, Grasshopper Wheeping Angle, Assassin, Archimedes etc. Doordat belangrijke kwetsbaarheden en gewoon met opzet geïmplementeerde backdoors voor de Amerikaanse hacker wapens in alle hardware en software producten gewoon open blijven, misbruikt worden en verzwegen worden, lopen we allemaal gevaar. De onthullingen van Wikileaks hebben dit onomstotelijk aangetoond. Als de NSA een kwetsbaarheid ontdekt of een backdoor in hardware en software implementeert, denk dan niet dat de cyberciminelen dat in niet de gaten hebben of deze informatie uiteindelijk verkrijgen.

  De Bitcoin ransomware die nu de wereld plaagt, is een product van de filosofie van Amerikaanse Geheime diensten: het doel heiligt de middelen en security verkrijg je door obscurity. Veiligheid door verduistering en een struisvogelpolitiek is funest voor de normale internet gebruiker en de samenleving als geheel. De verduistering wordt zelf misbruikt. De waarheid komt altijd aan het licht en informatie lekt. De recente Bitcoin ransomware geeft aan dat niet zozeer Bitcoin als transactiemiddel het probleem is, dan wel de activiteiten en filosofie van de Amerikaanse geheime diensten. De ellende die nu veroorzaakt wordt door deze ransomware uitbraak zou makkelijk zijn vermeden wanneer de kwetsbaarheden op tijd zouden zijn verholpen met een software security patch. De informatie was al heel lang bekend, maar veel te laat gedeeld met Microsoft. Bitcoin is niet het probleem, nee, de manier hoe de Amerikaanse machthebbers over ‘veiligheid’ denken: ze willen iedereen kunnen afluisteren en vijanden met cyberwarfare kunnen verlammen.

  Bitcoin ransomware voorkomen?

  bitcoin ransomwareAls burgers moeten we ons beter wapenen en natuurlijk beschermen tegen een mogelijke ransomware infectie. Bitcoin ransomware is niet effectief wanneer je een versleutelde backup hebt van alle bestanden op je harde schijf en gebruikt maakt van een VPN service. We moeten nadenken over hoe we onze privacy online beter kunnen beschermen. De privacy en veiligheid van onze samenleving wordt overboord gegooit voor het verkrijgen van onze persoonlijke informatie voor winstbejag en spionage activiteiten.

  Bovendien, maak gebruik van de Personal Software Inspector. Deze gratis dienst is ontwikkelt door een pioneer, die lang heeft gevochten om kwetsbaarheden in het licht brengen van de waarheid. Kwetsbaarheden die door Microsoft en andere software ontwikkelaars werden verzwegen, maar door hackers konden werden/worden misbruikt: Secunia. Beschik je over Bitcoins? Laat ze niet op je computer staan, zet je veilig weg in een hardware wallet.

  Bitcoin ransomware, nu in de vorm van WannaCry en WannaCrypt, is een nieuwe naam voor een oud probleem. Interpol en de Nederlandse politie moet over de juiste middelen en gereedschappen beschikken om de cybercrimelen op te sporen en te vervolgen. De NSA en andere geheime diensten moet de burgers dienen, op tijd informatie over kwetsbaarheden delen en proactief werken om de samenleving veiliger te maken, niet gevaarlijker!

  Voor meer informatie:

  Bronnen:

  Playing around with NSA’s hacking tools

  Ten slotte, vergeet niet om jouw aangekochte bitcoins veilig op een hardware wallet te zetten. Op deze manier kan een hacker en ransomware nooit aan jouw bitcoins komen!

  bitcoin-wallet-ledger-nano-versie-s

  WHALECLUB

  Wat is de Whaleclub – is het een trading club voor mij?

  whaleclubDe naam Whaleclub helpt niet zozeer om een goed merknaam mee op te bouwen. Met de term whale wordt een groothandelaar bedoelt die met een enorme positie een hele markt kan manipuleren voor eigen winstdoeleinden. Bovendien heeft het connotaties met het handelsschandaal rondom de London Whale. De walvis van Londen was een bijnaam voor Bruno Iksil, een derivatenhandelaar die mysterieus op verschillende markten opdook en enorme grote posities innam voor eigenhandel. Hij bouwde een positie op van zo’n 100 miljard USD. Uiteindelijk ging het mis en zadelde hij JPMorgan Chase met een verlies van 6 miljard op. Met andere woorden, de associaties met de naam Whaleclub beginnen niet zo goed! Of willen de oprichters van Whaleclub met deze arrogante naam haar leden waarschuwen om niet dezelfde handelsfouten te begaan?

  De Whaleclub is bedoelt voor de ervaren forex handelaar die via Bitcoin lekker anoniem, veel goedkoper en veel effectiever kan handelen op internationale markten. Zeker, de Whaleclub is een zeer uitgebreid bitcoin only Forex sociaal handelsplaform voor het speculeren op valuta’s, cryptocurrencies (XMR, DASH, BTC, LTC, ETH), Amerikaanse obligaties (T-bonds & T-Notes), grondstoffen (AUX etc.), indexen (NASDAQ etc.) en aandelen (Facebook etc.). Er is genoeg keuze. Actueel nieuws wordt automatisch toegevoegd met verdere informatie over trends en markt sentimenten. Als een echte walvis kun je er ook behoorlijke posities innemen met allerlei hefbomen ( x 200 Forex). Whaleclub heeft al meer dan 15 duizend gebruikers en heeft al meer dan 1,5 miljard Amerikaanse Dollar aan handelsvolume gehad. Het moge duidelijk zijn, dit handelsplatform zit vol toeters en bellen waar je gemakkelijk je bitcoins mee kunt verliezen, maar voor de ervaren handelaar die zijn sporen met winst en verlies zijn verdiend, kan het interessant zijn om de Whaleclub eens te testen.

  Waarom zou een handelaar van Whaleclub gebruik maken?

  De Whaleclub heeft een zeer transparant bedrijfsmodel waarbij alleen commissie verdient wordt over de spreads. De doelstelling is het reduceren van handelskosten. Je betaalt als handelaar geen extra execution fees en andere verborgen kosten die je wel tegenkomt op een reguliere orderbook exchange. Daar wordt extra geld verdient aan de clearing en settlement van de trades. Alles wordt door de Whaleclub servers automatisch uitgevoerd waarbij de Whaleclub handelaren nooit last zullen hebben van een gedeeltelijke uitvoering en slippage ! Slippage is een veel voorkomend probleem waardoor een handelaar verlies kan leiden wanneer de wisselkoersen extreem bewegen. Hierdoor kan het voorkomen dat de prijs van de valuta afwijkt van de prijs waarvoor de handelaar dacht de valuta te kopen of verkopen. Dit risico lopen de handelaren niet bij de Whaleclub. Dit model is al in gebruik genomen door de belangrijkste financiële makelaars, waaronder Pepperstone en Alpari. Whaleclub is het eerste handelsplatform die het naar Bitcoin brengt. Het fundament van Whaleclub is gebaseerd op het sociale trading platform van Trading View. Trading View is voornamelijk bekend voor de ontwikkeling van een sociaal platform voor handelaren om strategieën uit te wisselen. Whaleclub maakt het daarom heel makkelijk om met andere handelaren in contact te komen. Het handelsplatform beschikt verder over alle gereedschappen die je kunt verwachten van een goede forex makelaar.

  whaleclub bitcoin social trading platform

  Is Whaleclub veilig in gebruik?

  De Whaleclub heeft vele verschillende veiligheidsmaatregelen ingebouwd. Bitcoin en ander cryptogeld wordt in een decentraal offline wallet infrastructuur opgeslagen waarbij de privé sleutels zijn opgeslagen op offline computers. Alle internet communicatie tussen de Whaleclub servers en clients wordt versteuld. Whaleclub heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. Niettemin, wanneer je bitcoins stort op de Whaleclub wallet, moet je beseffen dat je de controle over jouw bitcoins uit handen hebt gegeven. Je zult daadwerklijk Whaleclub moeten vertrouwen, zoals dat geldt voor alle derde partijen die bitcoins beheren, zoals bitcoinbeurzen. Het beste is om dagelijks je bitcoins uit een exchange of handelsplatform te halen en te sturen naar je hardware wallet. Een ander belangrijk aspect is dat de Whaleclub als een bitcoin bedrijf niet hoeft te voldoen aan de gebruikelijke regulering bij reguliere forex makelaars die met fiat geld werken. Dit is een veiligheidsrisico voor de handelaren. Niettemin, doordat de Whaleclub niet is gereguleerd, kan de Whaleclub een goedkopere dienstverlening leveren. Alles gaat om het terugbrengen van handelskosten en het maken van een handelsplatform die je zonder belemmeringen kunt gebruiken. De droom voor iedere anarchistische belegger!

  De recensies op het internet van gebruikers en review sites over de Whaleclub zijn overwegend zeer positief. Niettemin, wanneer je gebruikt maakt van Whaleclub moet je op vertrouwen ageren, er is geen garantie en regulering waarop je terug kunt vallen. Mocht de Whaleclub bankroet gaan of worden geplunderd, dan zal het moeilijk worden om je inzet terug te krijgen. Bovendien, cryptocurrency trading en het gebruik van hefbomen komt altijd met een hoop risico’s. Je moet bereid zijn om alles te verliezen. Speculeer nooit met geld dat je niet kunt verliezen.

  Ten slotte, een goed teken is dat alle belangrijke medewerkers van de Whaleclub met naam en achternaam worden genoemd en direct via email of via LinkedIn kunnen worden benaderd. Het gaat inderdaad om een bedrijf dat al een aantal jaren werkt aan de ontwikkeling van een goed bitcoin only trading platfom en elke maand nieuwe features introduceert. Vooral de introductie van Whaleclub v5.3 platform upgrade heeft het handelsplatform sterk verbeterd in termen van overzicht over voor de handelaar.

  Heb je de ambitie om met bitcoins te speculeren op indexen, grondstoffen, buitenlandse valuta’s en cryptogeld, dan kun je voorzichtig eens beginnen met het ontdekken van de Whaleclub.

  whaleclub review

  Bezoek de Whaleclub!whaleclub

  Gerelateerde artikels:

  MELLONPORT

  mellonport mellon en MLN tokensMelonport is een Zwitsers bedrijf met een kantoor in Zug, het hart van de Crypto Valley. Zwitserland trekt vele nieuwe fintech en blokchain startup bedrijven aan en Mellonport is één goed voorbeeld van een innovatief bedrijf dat werkt aan de hoog nodige blockchain software voor fondsbeheer van unieke digitale roerende goederen zoals cryptotokens die worden uitgegeven bij Intial Coin Offerings of de lancering van nieuwe cryptovaluta’s. Een fondsbeheerder of belegger die een uitgebreid beleggingsportefeuille wilt samenstellen en beheren voor digitale roerende goederen heeft op dit moment een zeer moeilijke opgave. Melonport wil hier een einde aan maken door de ontwikkeling van het Mellon protocol, een blockchain software platform gebouwd op Ethereum voor het samenstellen en beheren van beleggingsportefeuille voor digitale roerende goederen. Om het Mellon platform te gebruiken heb je geen Ethers nodig, maar specifieke Mellon tokens (MLN). Het beheer zoals de clearing en settlement activiteiten verlopen met behulp van op Ethereum gebaseerde smart contracts. Hieronder kun je de CEO aan het woord zien over Melonport:

  Hoe kan ik het beste de Melon tokens of MLN kopen?

  Mellonport is nog onder ontwikkeling en je kunt op dit moment al investeren in dit project door Melon tokens MLN te kopen. De Melon Token is een kerncomponent van het Melon platform. Het geeft gebruikersrechten aan om het Melon protocol te gebruiken. Dus, om het Melon protocol te gebruiken moeten er MLN tokens worden gebruikt. Alle MLN tokens die worden betaald door de gebruikers voor toegang te krijgen tot Melon gaan naar een smart contract die de Multichain Fund wordt genoemd. De doelstelling is de ontwikkeling van een Mellon protocol die op een veilige manier met alle ander blokketens kan communiceren zoals die van NEM, Bitshares, Stellar Lumens, NXT, STRATIS, Factom enz. Er zullen maximaal 1,250,000 MLN worden uitgebracht voor de laatste versie van het Melon protocol is uitgerold geworden op het Live Netwerk. Vervolgens zal op geregelde basis een vast aantal MLN worden gedistrubeerd naar de meest gebruikte modules van het Melon protocol voor de verdere ontwikkeling van het Mellon platform voor cryptobeleggingsportefeuilles. Hieronder kun je direct met Ether MLN kopen. MLN is een erc20 compliant token zodat je deze kunt beheren vanuit je Ethereum Mist wallet. Voor instructies: MLN opslaan op de Mist wallet.

  mellonport mellon en MLN tokens
  De ontwikkeling van Melonport is weer een andere reden om te investeren in de ETH tokens van Ethereum!

  ethereum kopen via changelly

   

  Beste Litecoin wallet

  Wat is de beste Litecoin wallet op dit moment?

  De beste Litecoin wallet wordt op basis van veiligheid geselecteerd. We moeten kijken naar Litecoin wallet die onze litecoins beveiligd tegen diefstal uitgevoerd door hackers met behulp van malware. Bovendien je moet deze Litecoin wallet kunnen gebruiken op een met malware besmette computer of smartphone. Er zijn niet veel Litecoin wallets beschikbaar die deze bescherming bieden aangezien ze volledig als een software programma draaien op een computer of smartphone. We moeten daarom vooral kijken naar een hardware wallets die Litecoin ondersteunen. Litecoin kopen en opslaan in een online wallet is makkelijk, maar vergeet niet dat het stelen van Litecoins door een hacker ook makkelijk is wanneer informatie over je privé sleutel niet onder jouw controle is, uitlekt door een fout en/of wordt opgepikt door een keylogger. Litecoin besparingen kun je beter offline bewaren door in de eerste plaats de privé sleutel van de Litecoin wallet niet online te zetten, maar op een speciale hardware wallet.

  beste litecoin walletEen goede Litecoin hardware wallet beschikt over een chip waarop de privé sleutels staan opgeslagen. Voor het tekenen van transactie is de privé sleutel vereist voor het genereren van handtekeningen. Het genereren van de handtekeningen en het tekenen van een transactie vindt dan ook plaats op de Litecoin hardware wallet en niet op de computer of smarphone zelf. Hierdoor wordt het onmogelijk voor spyware, keyloggers en andere malware om de privé sleutel te achterhalen. De beste hardware wallet die Litecoin ondersteunt is de KeepKey. De Keepkey is zeer makkelijk in gebruik en onkraakbaar. In de onderstaande video kun je zien hoe je de Keepkey op zet.

   

  Hier kun je zien hoe je een Litecoin wallet kunt toegevoegen:

  Klik hier voor meer informatie over de KeepKey
  Een andere uitstekende hardware wallet die Litecoin ondersteunen zijn de Trezor en de Ledger Nano S. Voor meer informatie:

  Alle genoemde hardware wallets voor Litecoin zijn uitstekend. Keepkey is het beste beproefd en verdient de eerste plaats.

  Uitgebreide recensies over deze hardware wallets kun je hier vinden:

  Wil je alles beheren vanuit 1 multicurrency wallet die je kunt beveiligen met behulp van de Trezor, dan kun je de Coinpayment wallet eens bekijken. Deze ondersteunt meer dan 50 cryptocurrencies:

  Gerelateerde artikels:

  bitcoin-wallet-ledger-nano-versie-s

  Ten slotte, vergeet niet om te investeren in een goede malware scanner en VPN service! Je bent nu je eigen Litecoin bank en verantwoordelijk voor de veiligheid van je litecoins. Over het algemeen raden we onze lezers aan om 1 speciale computer in te richten voor belangrijke betalingen, cryptocurrency en bankzaken.

  XAURUM

  Xaurum is een boeiend nieuw project waarbij de wereld van decentraal digitaal cryptogeld samenkomt met de fysieke werkelijkheid van metaalgeld. De vraag is of ze zullen lukken. Het is een ambitieus project en Xaurum lijkt op de werking van de gouden cryptotokens van Digix.

  xaurumXaurum is een op goud gebaseerde crypto valuta onder beheer van een Xaurum stichting en gemenebest zonder winst oogmerk, de Auresco Institute. De missie is om schuldvrij en decentraal gezond geld in omloop te brengen die onze koopkracht beschermt op basis van een gouden standaard blokketen: Xaurum Golden Blockchain. Dit is het transparante, decentrale grootbook van alle rekeningen voor de distributie van goud onder beheer van de Xaurum gemenebest. Dus de Xaurum gemenebest wordt enerzijds fysiek beheerd door de Auresco Institute en digitaal door het Ethereum netwerk.

  Xaurum combineert de kracht van de Ethereum blockchain met de mogelijkheid om een gouden cryptotoken in omloop te brengen op basis van een goudvoorraad in de vorm van goudbaren in reserve. Dit is de verwerkelijking van de Xaurum Golden Blockchain. Elke Xaurum munt in omloop representeert goud op rekening dat beveiligd en verzekerd is opgeslagen door het kluisbedrijf Loomis. Het goud zelf wordt door de stichting gekocht bij de Nadir Raffinaderij. De goudvoorraad in de kluis bij Loomis bestaat uit goudbaren van 1 of 0,5 kilogram en kan iedereen worden gecontroleerd. Xaurum als digitale crypto valuta kan worden omgewisseld en alszodanig kan een goudbaar echt worden omgesmolten voor echt goud. De digitale token wordt dan vernietigd en ingewisseld voor goud tegen een vast tarief. Xaurum kan natuurlijk ook verhandeld worden op een cryptocurrency exchange. Hieronder kun je een videopresentatie zien over Xaurum:

  Zal ik Xaurum of de XAUR tokens kopen?

  Het idee is dat de Xaurum token meer waard wordt met een groeiende goudvoorraad. De vraag is wat je doelstelling is met het kopen van goud. Wil je een cryptotoken kopen die je makkelijk kunt verhandelen en inwisselen voor fysiek goud? De vraag is wat het echte nut is van dit token? Er zijn meer vertrouwde partijen waar je goud op rekening kunt kopen, zoals Gold Republic. Deze leveren geen cryptotokens, maar wel een beproefde dienstverlening. Xaurum is nog onder ontwikkeling en geen volwassen ondernemening. Het kopen van Xaurum blijft daarom speculatief met daaraan verbonden risico’s. Het kopen van cryptotokens van jonge fintech ondernemeningen komt niet zonder gevaren. Dit is wat je normaal precies wilt vermijden bij het kopen van goud. Het concept is goed uitgewerkt en mocht deze gouden blokketen veel success boeken in de toekomst, dan kan het inderdaad een mooie speculatieve belegging zijn om een aantal Xaurum’s te kopen mocht Xaurum de eerste jaren overleven. Persoonlijk, koop ik liever goud op rekening bij Gold Republic of fysiek een gouden munt of goudbaartje voor thuis in de kluis bij de ZilverGoudWinkel of Holland Gold. Xaurum biedt een soortgelijke dienstverlening en voegt in feite een blokketen aan deze diensten toe voor het in omloop brengen van een crypto-token die een x aantal gram goud in reserve representeert. Het goud is in beheer van de Xaurum gemenebest en een specifieke goudbaar kan niet op persoonlijke titel worden gezet. Dit kan wel bij Gold Republic en wanneer je daadwerkelijk een goudbaartje thuis in de kluis hebt liggen, weet je daadwerkelijk dat het in jouw bezit is. Voor meer informatie:

  Hoe kan ik het beste Xaurum (XAUR) kopen?

  Xaurum kun je goedkoop en snel kopen met bitcoins en ethers bij een cryptocurrency beurs. Zorg dat je eerst beschikt over een Xaurum wallet en kopieer het adres. Zet het adres in de exchange widget en betaal met het aantal BTC dat je wenst te investeren in deze nieuwe gouden cryptotoken. Nogmaals, we raden onze lezers aan om niet te beleggen in Xaurum die zoeken naar een veilige belegging. Wil risico’s spreiden in de manier waarop en waar je goud kunt kopen, bewaren en verkopen, dan kun je altijd een beetje Xaurum kopen met behulp van de widget hieronder:

   

  Wil je beleggen in een meer volwassen gouden cryptotoken, bekijk dan het project van één van de eerste gedecentraliseerde autonome organisaties binnen Ethereum: Digix DAO. Een ander interessant nieuw fintech project is recent gelanceerd door GoldGuard in Dubai. Ze ontwikkelen de OneGram Coin. Halal cryptogeld gedekt door goud.

  Gerelateerde artikels:

  MYSTERIUM

  mysterium p2p networkMysterium is Zwitserse stichting met de ambitie om een decentrale VPN oplossing te ontwikkelen voor het bescherming van het recht op internet privacy: Mysterium VPN. Een VPN (Virtual Private Network) netwerk maakt het mogelijk dat iedereen zich veilig kan verbinden met het internet en anoniem kan surfen. Een probleem is dat de huidige VPN dienstverleners werken vanuit centrale servers waar alle data wordt opgeslagen. Gecentraliseerde dataopslag met privacy gevoelige data van klanten is een kwetsbaarheid aangezien bepaalde overheidsinstellingen deze data in beslag kunnen nemen of kunnen opeisen. Door het ontwikkelen van een decentaal puur p2p VPN netwerk zal dit onmogelijk worden.

  mysterium decentrale vpnHet recht op internet privacy wordt meer en meer uitgehold door de overheden en grote bedrijven. Een concreet en recent voorbeeld is dat de Amerikaanse overheid een aantal belangrijke consumenten rechten heeft opgeheven. Internet dienstverleners (ISP’s) mogen nu de klanten geheel volgen op het internet en hun surfgedrag in kaart leggen. Deze informatie mogen ze vervolgens ook verkopen aan de hoogste bieder.

  Meer en meer mensen zoeken naar oplossingen voor het beschermen van de internet privacy, een gecentraliseerde VPN oplossing zoals Trust Zone deze aanbiedt, is op dit moment de beste keuze. Niettemin, de lancering van een decentrale VPN oplossing over een netwerk van gelijke peers, is de meest optimale manier. Dit is wat Mysterium wil verwezenlijken. Decentralisatie wordt verwezenlijkt door gebruik te maken van een P2P-netwerk architectuur op basis van de Ethereum blockchain technologie. Iedereen zal zich kunnen verbinden aan het Mysterium netwerk en ook beschikbare internet bandbreedte uitlenen aan Mysterium. Elke computer kan zich aansluiten aan het netwerk als een VPN node provider waarbij overtollige bandbreedte wordt gebruikt door andere deelnemers van het Mysterium VPN netwerk en de aanbieder automatisch wordt beloond in MYST tokens. De MYST tokens zijn het cryptogeld binnen dit netwerk en worden door een eigen gedecentraliseerde microbetalingssysteem (CORE) verwerkt.

  Mysterium VPN is weer een bewijs over hoe op basis van Ethereum veel bijzondere nieuwe decentrale dienstverleningen worden ontwikkeld. Mysterium is op dit moment onder ontwikkeling en iedereen kan investeren in het project door het kopen van MYST tokens via de Initial Coin Offering die plaatsvindt op 30 mei. Voor meer informatie: Mysterium.

  Gerelateerde artikels:

  BLIJE BANK

  Wat de Blije bank?

  De Blije Bank is een burgerinitiatief voor het oprichten van een rechtvaardige cooperatieve nutsbank. Deze bank zal niet werken op basis van fractioneel bankieren en rente heffingen. Het gaat om de oprichting van een rentevrije fairtrade pro-life coöperatieve bank. Daarmee is de Blije Bank het eerste echt duurzame financiële initiatief van Europa. Rente is parasitair. Het veroorzaakt tekorten en crises, ook onze huidige zoals de euro crisis. In plaats van rente geeft deze nutsbank financieel, ecologisch, emotioneel en sociaal rendement, op basis van natuurlijke groei. De bank wil investeren in lokale economieën en duurzame projecten, voor een gezonde en rechtvaardige samenleving. Het moet een bank worden van, voor en door de mensen, waarbij we weer zelf ons geld gaan beheren.

  blije bankOns huidige bank en geldsysteem is gebaseerd op schuld. Zonder schuldcreatie zou er geen geld in omloop zijn. We zouden niets kunnen kopen of verkopen. Schuld draagt rente in zich mee en rente onttrekt geld uit de samenleving waardoor er tekorten ontstaan. Om deze tekorten tegen te gaan wordt er extra geld uit het niets in omloop gebracht op basis van nieuwe schulden. Deze schulden dragen ook weer rente in zich mee. Al honderden jaren wordt schuld op schuld en rente op rente gestapeld. 80% van de mensen betaalt rente, 10% is neutraal en 10% ontvangt. Het systeem gaat ten koste van vele mensen, onze aarde, haar bodemschatten en het milieu. De Blije Bank wil een alternatieve nutsbank zijn die bijdraagt aan groei en niet aan een nieuwe kredieten crisis. De Blije B initiatiefnemers voorzagen ruim van te voren, dat het huidige financiële systeem nog veel ellende zou geven. Het Blije B kernteam behelst inmiddels meer dan tien personen waaronder de oprichter Ronald Bernard.

  Ronald Bernard (1962) is analist, inspirator en ondernemer. Zijn achtergrond is economie, psychologie, bouwkunde en theologie. Als zelfstandige werkte hij 30 jaar in diverse branches. In de financiële sector was het vermogens-beheer, valuta- en depositohandel. Hij belande heel dicht bij de top van de financiële piramide. Hij weet daardoor wie en wat er drijft achter het grote geld en weet ook welke verschrikkelijke macht er hierdoor over mensen wordt uitgeoefend. Door zijn positie in deze ‘handel’ is Ronald Bernard in contact gekomen met deze macht achter de schermen. Hij weet daardoor uit ervaring dat mensenlevens voor deze macht niet tellen. Hij heeft ook ervaren hoe mensen zoals hij chantabel worden gemaakt en gedwongen werden om te zwijgen, door ze gedrogeerd en gemindcontrolled vreselijke dingen te laten doen. Voor Ronald was een uitnodiging voor zoiets het breekpunt. Hij brak letterlijk toen hij een uitnodiging weigerde waarover hij in het onderstaande interview spreekt. Daarna is hij door een diep dal heengegaan en hij heeft het gered. Hij wilde op basis van zijn kennis en ervaringen een rentevrije fairtrade coöperatieve bank oprichten voor de verbetering van onze samenleving.

  Zodra de Blije Bank meer dan 10.000 leden heeft, kunnen ze een bankvergunning aanvragen. Bezoek de website van de Blije Bank en steun dit burgerinitatief voor de oprichting van een eerlijke en rechtvaardige bank voor Nederland.

  Wat voor een alternatieve producten en diensten kan de Blije Bank dan leveren voor haar leden?

  • Bezit je 100.000 euro of meer? Let dan op. Wist je dat alle (spaar)gelden binnen de EU boven de 100.000 euro vogelvrij verklaard zijn om banken te redden? Dat betekent dat je spaartegoeden boven 100.000 euro niet meer veilig zijn. Het antwoord van de Blije Bank is bail-free. De bank beschermt kapitaal door het op veilige plekken binnen Europa te zetten, daar waar het grote geld van royalty’s en grote bedrijven zich bevindt. Met bail-free investeren ze jouw geld in de reële economie, dat rendement geeft en de samenleving dient. Wil je jouw spaartegoeden ook veilig stellen?
  • De URA is de lokale munt van De Blije B. De munt ontleent haar waarde aan Uren en ARbeid. Uren en arbeid zijn namelijk waardevast. Uren en arbeid die nu worden gemaakt, zijn evenveel waard als de uren en arbeid over 10 jaar. Hiermee wordt de URA waardevaster dan goud, omdat men met goud speculeert. Dat beïnvloed de huidige prijs van goud. Alle investeringen onder de URA worden in de reële economie geplaatst en geven financieel, ecologisch, emotioneel en sociaal rendement (f.e.e.s) op kapitaal. Het betreft investeringen in grondstoffen, rechtvaardig ondernemen, biologische voedingsmiddelen, natuurkrachten, vastgoed, zuiver water en mensen. Deze investeringen zijn dienstbaar aan de mens die ze altijd blijft gebruiken. Zal de URA als een cryptocurrency gaan werken?
  • Om goed inzicht te krijgen in het product waardevast sparen, raden wij je aan om je eerst te verdiepen in de URA, de waardevaste munt van de Blije Bank. Waardevast sparen is namelijk gebaseerd op de URA. Goed inzicht hebben hoe geld en renteheffingen werken is belangrijk. Waardevast sparen houdt in dat ze jouw geld investeren in schone energie, betaalbare huisvesting via leegstaande gebouwen, technische innovatie voor het Midden- en Kleinbedrijf (MKB) en nog veel meer. Al deze investeringen zijn dienstbaar aan onze samenleving en stimuleren lokale economieën. Daarmee krijg je dus niet alleen financiële waarde, maar ook andere waarden zoals: ecologische, emotionele, sociale en transitionele waarden.
  • De zakelijk leden geven ze de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke voorwaarden gebruik te maken van onze coöperatieve debiteurenservice. Hierbij worden betalingen van jouw facturen door onze organisatie voorgeschoten. Het debiteurenbeheer en het risico dat debiteuren niet betalen, wordt door De Blije B van je overgenomen. Deze diensten worden nu ook door andere organisaties geleverd, maar zijn voor de meeste MKB bedrijven te duur. Door deze aangepaste coöperatieve werkwijze, is het voor de meeste MKB bedrijven zeer interessant om gebruik van de debiteurenservice te maken.
  • Enz….Bezoek de website van de Blije Bank en steun dit burgerinitatief!

  Gerelateerde artikels:

  Originele bron: