spectrocoin bitcoin exchange wallet en payment processor

DASH

Wat is een DASH coin of cryptogeld precies? Waarom zou ik DASH kopen?

dash coinDASH is een razend snelle privacy altcoin gebaseerd op de internettechnologie van Bitcoin, de Blockchain. Het is de nieuwe naam voor de Darkcoin. Darkcoin heet nu DASH. DASH is als cryptocurrency veel sneller en veel anoniemer dan Bitcoin. In een korte termijn heeft DASH al een zeer goede marktkapitalisatie opgebouwd waardoor het ook een interessante belegging is. Hier volgt een korte video uitleg over wat DASH precies is:

——–
Hoe kan ik Dash het beste kopen?

 1. Je kunt het beste Dash kopen bij Spectrocoin. Spectrocoin beschikt over een complete dienstverlening voor het kunnen kopen en gebruiken van Dash als een betaalmiddel. Spectrocoin beschikt ook over een Visa Debit Card die je kunt opladen met Dash!

  Supereenvoudig DASH kopen bij SpectroCoin!
  dash kopen bij Spectrocoin

 2. Het goedkoopste is om via onze widget met Bitcoins direct Dash te kopen en deze te verzenden naar je Dash Wallet-adres.

———–
dash coin
Waar kan ik mijn Dash coins het beste bewaren? 

Voor een goede bespreking over de verschillende portemonnees voor het spenderen en natuurlijk ook beveiligen van je Dash vermogen, verwijzen we naar ons artikel over de beste Dash Wallets:

Wat is er bijzonder met DASH, waarom zou ik deze coin moeten gebruiken? 

dash cryptocurrencyHet probleem van de blockchain is dat de transacties relatief langzaam gaan en niet anoniem zijn. De Blockchain is voor iedereen toegankelijk en alle transacties kunnen worden gectraceerd. Het is een misverstand dat het gebruik van Bitcoins je financiële privacy echt beschermd. Zeker met de verdere opruk en verfijning van analyse en data mining software zal het in de nabije toekomst zeer eenvoudig worden om bitcoin transacties te kunnen koppelen met jouw identiteit. Dit is niet de bedoeling toch? DASH is ontwikkeld om anonieme financiële transacties op het internet makkelijk en snel te verwezenlijken.

Vandaar, door Bitcoins om te wisselen naar Dashcoins op een cryptocurrencybeurs kun je alle financiële transacties anoniem maken, zoals dit ook het geval is met contant geld. Dash is het echte digitale contant geld aangezien Bitcoin transacties langzamer verlopen en niet anoniem zijn. Dankzij de InstantX technologie in het DASH netwerk kun je onmiddelijk Dash transacties uitvoeren. Dankzij de DarkSend technologie zal het onmogelijk worden om transacties aan jouw identiteit te kunnen kopppelen. Voor meer informatie: Dash whitepaper.

Ten slotte, financiële privacy en anonimiteit veronderstelt een beveiligde en schone computer bewapend met een uitstekende malware scanner zoals de SpyHunter en VPN software zoals IPVanish. Voor meer informatie: Anomien surfen!

Hoe kan ik Dash kopen met euro’s en iDEAL?

Bij een goede Nederlandse bitcoinbeurs die iDEAL ondersteunt: LiteBit of Anycoin. Niettemin het is goedkoper om bij Spectrocoin via een SEPA-overboeking of in de widget hierboven met bitcoins DASH te kopen.  

Hoe kan ik met Dash betalen voor mijn boodschappen in de winkel?

Je kunt ook de aangekochte Dashcoins weer omzetten naar Bitcoins en deze koppelen aan een Bitcoin debitcard. Op dit moment is er nog geen Dash Debit Card beschikbaar.

DASH Technische specificaties:

 • Gelanceerd op: 11PM EST, 18th January 2014 / No premine
 • X11 hashing algorithm: 11 rounds of scientific hashing functions (blake, bmw, groestl, jh, keccak, skein, luffa, cubehash, shavite, simd, echo)
 • Block reward is controlled by: 2222222/(((Difficulty+2600)/9)^2)
 • CPU/GPU mining
 • Block generation: 2.5 minutes
 • Advanced InstantX transaction validation confirms them in ~5 sec.
 • Difficulty Retargets using Dark Gravity Wave
 • 7% decrease in the number of coins generated per year
 • Est. ~22M Max Coins
 • Decentralized Masternode Network
 • Superior Transaction Anonymity using Darksend

Is er een Dash debit card beschikbaar?

Dash debit cardJa, er is Dash debit card beschikbaar bij Spectrocoin. Bij Spectrocoin kun je de Dash tegoeden direct laden in euro’s op jouw Spectrocoin betaalkaart. Op deze manier kun je gemakkelijk de aangekochte Dash gebruiken voor aankopen waar dan ook. Voor meer informatie: Spectrocoin!

Gerelateerde artikels: