spectrocoin bitcoin exchange wallet en payment processor

ALTCOINS en echte VRIJHEID

Altcoins is een verzamelbegrip voor alle digitale valuta die een goed alternatief willen zijn voor Bitcoin. Altcoins zijn vaak afgeleid van Bitcoin en zijn vaak op dezelfde beginselen opgezet, alleen is het recept en doelstelling van een altcoin weer anders opgezet dan de manier waarop dat met Bitcoin is gedaan.

met altcoins betalen en betalingen ontvangenUiteindelijk zullen de beste altcoins gaan concurreren met Bitcoin als een betalingsalternatief en/of complimentair met Bitcoin blijven werken. Net zoals er verschillende fiat currencies zijn, zullen er verschillende cryptocurrencies tot onze beschikking staan.

Niettemin, het alleen maar bespreken van Altcoins als een anternatief voor Bitcoin, doet eigenlijk geen recht aan het eigenlijke, wezenlijke belang van Altcoins. Dit zal ik zeer uitgebreid bespreken. Wil je Altcoins kopen? Dan raad ik je aan om de Nederlandse Bitcoin dienstverleners LiteBit of AnyCoin te gebruiken. Met de dienst van LiteBIT en AnyCoin kun je gemakkelijk met iDeal altcoins kopen.

altcoins coinpaymentsJe kunt de aangekochte coins direct naar een Bitcoin wallet sturen die altcoins ondersteunt zoals vooral CoinPayments dit centraal voor je kan doen. Een andere optie is om de altcoins direct om te zetten naar de euro of bitcoins met een andere Nederlandse fintech en cryptodienstverlener: LitePaid. Met LitePaid kun je makkelijk altcoins accepteren bijvoorbeeld op je website.

ALTCOINS in het licht van fiatgeld, zieke corrpute banken, schuldslavernij en vrijheid?

altcoinsAltcoins zijn de uitdrukking van onze vrijheid om als mensen zelf geld te kunnen scheppen. Natuurlijk wordt dit niet onderkend door de staat en allerlei financiele autoriteiten, maar laten we deze gedachtegang even volgen. Als we als individueel mens souverein en vrij zijn, zou dit tot uitdrukking moeten komen in rechten en plichten ten aanzien van geldcreatie. Waarom zou geldcreatie gecentraliseerd moeten zijn? Geld is macht. Altcoins zijn een uitdrukking dat we zelf bij machte zijn om geld te scheppen. Deze uitspraak over Altcoins klinkt natuurlijk zeer merkwaardig. We zijn zo geprogrammeerd om geld als iets van de banken en overheden te beschouwen…. waarom? De monetaire onderzoeker E.C. Riegel schreef in een bijzonder boek ‘ The new approach to Freedom‘  in 1949 het volgende dat onze aandacht en reflectie verdient:

Only a revolution in the mind of the individual is needed to accomplish the greatest stroke of freedom of all time. It is a remarkable fact that no constitution of any state, nor any declaration of human rights has ever proclaimed the right of freedom of money issue. Yet this rigth is inseparable from the right of bargain or exhange, which is the very foundation of liberty. Man’s ignorance of the laws of money has blinded him to the very touchstone of freedom. You are indeed sovereign, if you but realize that your money power is your sovereign power. You need no political laws to liberate your power for prosperity and peace, you are the master of your fate by natural law, if you but discover that law. 

As you scan the world scene with all its miseries, its drab outlook, the discouraging prospect of a solution for humanity’s problems by political means, and the remoteness from you of the capitols through which promised salvation is desperately hoped for, you are saddened by a sense of frustration. But if you realize that the citadel of power is your own home and that yours is the majesty and sovereignty, sadness will be dispelled by gladness. To bring this transformation you must comprehend the power of money and that you are the money power.

altcoins versus corrupt bankingDit is een bijzondere observatie. De context van deze observatie is ook zeer bijzonder, hij kwam tot dit inzicht na de Beurscrash van 1929 die door de banken (o.a. Goldman Sachs) was mede-veroorzaakt en de Amerikaanse economie volledig lamsloeg, vervolgens oversloeg naar Europa en daar o.a. de economie van Duitsland vernietigde die door het Vedrag van Versailles in een volledig keurslijf was gedrukt. We kennen de rest van het verschrikkelijke verhaal dat volgde…..  Hitler trotseerde het Verdrag van Versailles en bouwde de economie van Duitsland weer op. Waar kwam dit geld vandaan? …. yeps…. Big Banks in o.a. Wallstreet & City of Londen. Het is een te complex onderwerp om hier verder uit te werken, maar dient om er even op te wijzen dat megabanken die volledige controle hebben over het scheppen van geld en het beurswezen, nooit goed zijn geweest voor de mensheid. Banken zijn verantwoordelijk voor de zogenaamde Boom & Bust Cycles. De gevolgen van hun acties hebben desastreuse uitwerkingen voor de kleine burger en mede-veroorzaken crisis, revoluties en oorlogen. Uiteindelijk moeten we ons afvragen… wie heeft eigenlijk uiteindelijk alle belang met een crisis of oorlog? Wat hebben we nodig om oorlog te voeren? Zie hier een geschiedenis van de bankwereld in de V.S. in het licht van de Amerikaanse Revolutie en opeenvolgende oorlogen:

Welke bank heeft Griekenland geholpen om de boekhouding te flessen om zo bij de prille nieuwe Euro club te komen? Precies, Goldman Sachs. Het resultaat? Europese crisis. Wie heeft er geld aan verdient? Precies, Goldman Sachs. Wie had er een vinger in de pap bij de Kredietencrisis van 2008? Wie kopen alle goedkoper geworden assets na een crisis op? … Je raad het al. Even ter verduidelijking, megabanken zoals o.a. ook Chase, J.P. Morgan en Lehman zijn zelf weer aandeelhouders van andere investeringsbedrijven. We hebben te maken met een kern van mega-corporaties en mega-banken die o.a. via aandelen de meeste andere bedrijven weer bezitten. Vooral Goldman Sachs is belangrijk omdat deze inversteringsbank veel samenzweert met de Amerikaanse Centrale bank. Even een quote van Matt Taibbi:

“The first thing you need to know about Goldman Sachs is that it’s everywhere. The world’s most powerful investment bank is a great vampire squid wrapped around the face of humanity, relentlessly jamming its blood funnel into anything that smells like money. In fact, the history of the recent financial crisis, which doubles as a history of the rapid decline and fall of the suddenly swindled dry American empire, reads like a Who’s Who of Goldman Sachs graduates.”

Geld kan als een destructieve macht worden ingezet en deze macht is nu in de verkeerde handen gecentraliseerd ten gunste van een elite en in het nadeel van de burgers. Altcoins zijn een tegenwicht en bieden een nieuw alternatief perspectief op hoe we over geld moeten nadenken en ons huidige systeem moeten ombouwen. Wanneer worden we wakker en komen we allemaal tot het inzicht dat ons huidige monetaire systeem en ons geld volledig is gecorrumpeerd en uiteindelijk verantwoordelijk is voor de huidige ellende in deze wereld. Hoe lang zal de USD zich nog handhaven als de wereldreservemunt.

In het licht van deze ernstige problematiek moeten we de ontwikkeling van Altcoins en Bitcoin volgen. Niet als het werk van gekke nerds, maar van gemeenschappen van gelijkgezinden die zoeken naar een beter alternatief voor ons huidige ongezonde geld. Een gezond geldsysteem als uitdrukking van onze eigen vrijheid en creativiteit. Echt vrij geld zonder een centrale autoritieit en politieke machtspelletjes. Geen fiat geld op basis van schuld, als middel tot slavernij en oorlogsvoering, nee als uitdrukking voor onze eigen souvereiniteit, vrijheid en welbevinden. In samenspraak met de digitale P2P economische ontwikkelingen, kunnen Altcoins ons helpen te bevrijden van het juk van onze schuldslavernij. De private schuld van de Nederlanders is een van de hoogste in de wereld. We moeten als burgers alles op z’n kop zetten als het gaat om onze financiele toekomst. Het huidige systeem moet worden gedecentraliseerd en worden hervormd. Altcoins kan een bijdrage leveren. We kunnen deze nieuwe digitale valuta niet zo maar wegwimpelen als een scam of als digitale lucht, maar als een mogelijke weg naar onze persoonlijke financiele vrijheid. Altcoins en cryptocurrencies zijn een volledig nieuwe technologie en staat nog in de kinderschoenen. Iedereen zou moeten stilstaan bij deze nieuwe ontwikkeling en zelf ook eens goed reflecteren over wat is geld, macht, vrijheid en welstand. Bitcoin en Altcoins bezitten een revolutionaire potentialiteit, maar ook een gemeenschappelijke vijand: de centrale banken en overheden! Voor meer informatie: investeren in Bitcoins.

Wat zijn bekende Altcoins? is er een lijst beschikbaar?

Hier is een lijst van een aantal Altcoins waar aan gewerkt wordt:

Trouwens, deze lijst zal blijven groeien. Ik wil trouwens nog even onderstrepen dat het niet de bedoeling is om te speculeren met deze Altcoins. Wees voorzichtig met de aanschaf van Altcoins wanneer je nog net erg ervaren bent op het gebied van cryptocurrencies. Een beginner is beter af met een Altcoin zoals PeerCoin en LiteCoin. Dit zijn de meer gevestigde Altcoins en meer kunnen worden gebruikt als een betalingsmiddel.

Een volwaardig alternatief en zelfstandige cryptocurrency is de NXT cryptocurrency. De meeste altcoins zijn derivaten van Bitcoin en voegen extra functionaliteit toe of compenseren bepaalde tekortkomingen inherent aan Bitcoin. Bitcoin blijft in dit opzicht altijd de maat van alle altcoins. Dit is niet het geval met de NXT cryptocurrency. Voor meer informatie: NXT cryptocurrency recensie.

Vergeet ook niet om je altcoins in een goede wallet te plaatsen. ANXBTC ondersteunt vele verschillende cryptocurrencies, maar ook de dienstverlening van Coinkite is uitstekend en de Coinkite Wallet ondersteunt ook Litecoins en Blackcoins.

Altcoins kopen? Vele altcoins kun je makkelijk kopen bij AnyCoin Direct!

 

Gerelateerde onderwerpen:

Dit artikel is gebaseerd op helaas vreselijke feiten die niet door de reguliere media afdoende en diepgaand worden besproken. Gelukkig hebben we nog de goede programma’s van Tegenlicht van de VPRO:

Bronnen:

P.S. Het kopen van Altcoins, Bitcoin en zeker ook goud en zilver zijn revolutionaire daden, waarbij je ziek, corrupt fiatgeld weghaald uit de klauwen van de bankiers en terughaalt naar je eigen zone van invloed. Het behoort tot een slimme vermogensbeheer strategie. Vooral als je weinig spaargeld hebt, kun je een klein gedeelte gewoon sparen in goedkopere goede Altcoins en zeker ook zilver. Voor meer informatie:

[schema type=”review” url=”www.bestebank.org/altcoins/” name=”Altcoins ” description=”Altcoins in het licht van de duistere prakijkten van banken en de gezondheid van ons geld.” author=”LOGICON BANKING” pubdate=”2014-11-21″ user_review=”5″ min_review=”1″ max_review=”5″ ]