Welke cryptomunten zal ik kopen? Een introductie tot het maken van een eigen crypto-beleggingsportefeuille.

bitcoin workshop BTC direct nederland

We hebben een een gids opgesteld die de belegger kan helpen met het investeren in cryptovaluta. Het zal vooral de beginnende belegger een richtsnoer geven om een cryptocurrency-beleggingsportefeuille op te stellen. Het is gebaseerd op het jarenlang volgen van de cryptovalutamarkten en onderzoek naar de gerelateerde cryptoprojecten.

Bitcoin beleggingsgids

Aanbieding: nu voor nog geen € 10 beschikbaar!

Deze crypto-beleggingsgids zal beginnen met het geven van een aantal definities, verschillen en aanbevelingen. Vervolgens zal er aandacht worden besteed aan het opstellen van een gediversifieerde beleggingsportefeuille. De gids vormt geen professioneel beleggingsadvies. is een poging om een belegger zo goed mogelijk te helpen bij het vinden van een eigen weg om een behoudende en zo veilig mogelijke crypto-beleggingsportefeuille op te bouwen, waarbij Bitcoin de basis vormt.

Hoeveel kost deze cryptocurrency-beleggingsgids?

Voor een symbolisch bedrag van 10 euro kan deze waardevolle beleggingsgids worden verkregen. Het is mogelijk om te betalen met PayPal of Bitcoin. Neem even contact met ons op of bestel via Cryptomaan.

Het investeren in cryptovaluta is een risicovolle bezigheid en moet alleen gedaan worden met spaargeld dat iemand zich kan veroorloven om te verliezen. Doe altijd zelf je eigen onderzoek en leer zoveel mogelijk over deze nieuwe decentrale financiële sector.

Leer alles over Bitcoin!

Een goede belegging in de cryptosector begint bij kennis over de Bitcoin!