cer crypto ratings

Beste AI Crypto Trading Bots Selectie

Jan 5, 2024
Aanbieding: 

Dit artikel bespreekt een selectie van beste crypto trading bots met AI-integratie voor o.a. de crypto exchange van Bitvavo, Bybit, Kucoin, Kraken, Coinbase, Binance en andere bekende handelsbeurzen.

Samenvatting: wat is het nut van een crypto trading bot? Professionele handelaren automatiseren en beheren hun handelsposities vanuit één overzichtelijk handelsbotplatform. Crypto-portefeuillebeheer en het uitvoeren van handel strategieën kunnen het beste automatisch met behulp van handelsrobots en kunstmatige intelligentie (AI) rationeel worden uitgevoerd. Een handelsbotplatform met AI-integratie (zoals ChatGPT – OpenAI) kan meestal effecitef op verschillende internationale handelsbeurzen handelen.

bitvavo trading bot

Nederlanders kunnen dit al prima voor elkaar krijgen met het Bitvavo-handelsplatform in Amsterdam. De handelsrekening kan dan eenvoudig via een API gekoppeld worden aan de beste crypto trading bots van Nederlandse makelij. We hebben het hier over de handelsbots van Diamond Pigs en de Cryptohopper. Deze handelsbots zijn uitgerust met AI. Verder beschikt ByBit over een uitgebreide ChatGPT trading bot, de ByBit TradeGPT trading bot, deze analyseert nu wereldwijd financieel nieuws in real-time met behulp van AI.

Zoek je naar een handelsbot voor je Bitvavo-rekening? Dan zul je aan de Trading Bots van Diamond Pigs of Cryptohopper genoeg hebben. Het is even kijken en vergelijken. Met de API-koppeling van de Bitvavo handelsbeurs kan deze crypto trading bot automatisch op de gewenste prijsdoelen voor je kopen of verkopen. Orders worden automatisch afgewikkeld op basis van een vooraf ingestelde handelsstrategie op je Bitvavo account. Hierdoor kan er optimaal rendement worden behaald en kunnen grote verliezen worden vermeden. Voor meer informatie: Bitvavo crypto bot platforms.

Wat is het nut van een crypto trading bot?

De Bitcoin kapitaalmarkt en algemene crypto-valutamarkten zijn zeer volatiel. As je al het denkwerk hebt gedaan over hoe je graag wilt handelen, het enige dat overblijft is het in de gaten houden van de zeer snel bewegende markten op de verschillende handelsbeurzen en op het juiste moment de opdrachten aan de exchanges geven. Dit handwerk is bijna onmogelijk om uit te voeren bij de huidige koers volatiliteit van de crypto-valutamarkten. Deze markten werken 24/7 elke dag van het jaar. Koersveranderingen kunnen onverwacht zeer wispelturig op en neer bewegen. Je kunt makkelijk hier de controle en je emoties over verliezen. Rationeel en effectief kunnen inspelen op bepaalde snel ontwikkelde trends is bijna een onmogelijke opgave. Zonder gebruik te maken van trading bots kun je niet alleen veel geld verliezen, maar ook veel rendement mislopen.

Met handelsrobots zul je in staat zijn om automatisch opdrachten uit te voeren op basis van de ingestelde en gewenste cryptocurrency trading strategie op die exchange platforms van jouw voorkeur. Verder AI-integratie waaronder ChatGPT kan hier meer uitkomst bieden. De Nederlandse handelsbotplatforms van Diamond Pigs en CryptoHopper hebben onze voorkeur voor o.a. het automatisch verkopen en aankopen van Bitcoin en andere crypto’s aangezien ze naadloos werken met de handelsbeurs van Bitvavo. Voor beginners bieden de Coinmerce Trading Bots een uitkomst.

Professionele traders die over meerdere beurzen en in termijncontracten handelen kunnen het beste eens het handelsbot-platform van 3Commas eens testen. Verder biedt de ingebouwde trading bot van het Bybit platfrom uitkomst. Deze is uitgerust met een ChatGPT crypto trading bot met Real-Time Nieuwsintegratie. De ByBit TradeGPT trading bot analyseert nu wereldwijd financieel nieuws in real-time, wat diepere inzichten biedt in de schommelingen van de cryptomarkten.

Selectie van de beste crypto trading bots

Diamond Pigs trading bot handelsplatform

Dit nieuw en zeer makkelijk te gebruiken Nederlands bothandelsplatform is gebaseerd op de SYNAPSE™-bottechnologie met voorop ingestelde handelsstrategieën: Duroc+, Hereford, Berkshire, Jinhua+ en Pennywell+. Bijvoorbeeld de Duroc+ strategie investeert in een brede portefeuille van cryptomunten en biedt hier bescherming bij plotselinge prijscorrecties en neemt verder automatisch winst wanneer er een goed rendement is geboekt. De maandelijkse kosten bedragen 0.167% over de waarde van het cryptovermogen en verder rekent Diamond Pigs een prestatiebeloning bij eens winst van 15% wordt geboekt. Diamond Pigs is als handelsbot zeer makkelijk in gebruik en prima geschikt om mee te handelen op je Bitvavo account. Hoe te beginnen:

  1. Bitvavo account openen
  2. Diamond Pigs account openen
  3. Vervolgens de twee accounts met elkaar verbinden en de gewenste handelsbot selecteren. Hieronder in de video kun je het zien hoe makkelijk het is om de crypto trading bot van Diamond Pigs te koppelen aan Bitvavo:

ByBit cryptop trading bot ChatGPT integratie

Op het handelsplatform van ByBit kun je eigen handelsbots bouwen waaronder een spot grid en een futures grid handelsbot. Verder kun je ook gewoon je eigen DCA-bot instellen. Bybit heeft verder ook TradeGPT geactiveerd. Dit is een artificial intelligence (AI) crypto trading bot gebaseerd op het GPT-4 model. Het kan handelaren bijstaan bij het opstellen van een handelsstrategie die o.a. met behulp van een handelsbot kan worden uitgevoerd. TradeGPT is een persoonlijke AI-beleggingsadviseur en voorziet o.a. in technische analyse en andere actuele marktinformatie die is gebaseerd op o.a. de ByBit handelsvolumes. Verder analyseert ByBit TradeGPT trading bot nu wereldwijd financieel nieuws in real-time, wat diepere inzichten biedt in de schommelingen van de cryptomarkten. ByBit loopt voorop als het gaat om het bieden van een superieure handelsbot waarvoor niet extra voor hoeft te worden betaald. Voor meer informatie: ByBit Review.

CryptoHopper crypto trading bot

Een mooi opgezette crypto trading bot is de eerder genoemde CryptoHopper. Het is een Nederlands product ontwikkeld door een Nederlands bedrijf. Je kunt alle crypto trading activiteiten automatiseren over verschillende crypto handelsbeurzen. Cryptohopper is trading bots voor de volgende cypto exchanges: Bitvavo, Bitpanda, Bitfinex, Kraken, Binance, KuCoin, Bittrex, Poloniex, Crypto.com, ByBit, Bitfinex en Huobi Pro. Je kunt alles netjes beheren en overzien vanuit een mooie dashboard. Hieronder in de video kun je zien hoe dit met de Crypto Hopper kunt doen:

3commas – Crypto Trading Bots en Crypto-signalen voor professionals

3Commas behoort tot de beste crypto-handelsbotplatforms voor de professional. Het platform is ontwikkeld voor de meer professionele handelaar die naast de handel op verschillende spotmarkten o.a. ook de handel in termijncontracten wil beheren. Dit uitstekende crypto trading platform wordt vanuit Estland ontwikkelt en is populair. Het wordt al gebruikt door meer dan 220.000 traders. Onlangs heeft 3Commas een nieuwe GRID-bot voor de handel in sideways markets. Dit is belangrijk voordeel verder op de concurrentie aangezien de reguliere trading bots niet goed met deze type marktomstandigheden om kunnen gaan.

Verder heeft 3Commas ook een DCA-bot uitgebracht voor de lange termijn belegger. Inderdaad, het handelsbotplatform van 3Commas kan meerdere bitcoin-handelsstrategieën implementeren op basis van technische indicatoren en het verhandelen van bitcoin voor winst mogelijk maken in alle marktomstandigheden. De community is goed en je kunt een aantal online cursussen kopen met behulp van de 3Commas Bitcoin-handelsbot. Dus als je al een professionele bothandelaar bent, zou je 3Commas moeten proberen. 3Commas ondersteunt de meeste handelsbeurzen.

Over Bitcoin options trading bot van 3Commas

Deribit is een van de belangrijkste handelsbeurzen voor termijncontracten en opties in het bijzonder. 3Commas beschikt over bitcoin options bot voor de Deribit derivatenbeurs. Zeer nice voor de Deribit handelaren.

Over 3Comma´s crypto trading bots voor Binance

De 3Commas crypto trading bots zijn verder volledig afgestemd voor de handelaren actief op Binance. De handelsbots kunnen zowel spot, margin orders, als future orders uitvoeren op deze exchange voor de beschikbare digitale valuta aldaar. De professionele handelaar die actief is op Binance wil beschikken over alle mogelijke handelsbots voor deze exchange, zal bij 3Commas uitstekend bediend worden.

3Commas heeft twee abonnementsniveaus: Basic en Pro. De botprijs op basisniveau is $ 29/maand, terwijl de laatste $ 99/maand kost en veel meer functies heeft. Verder biedt het platform ook een marktplaats voor cryptosignalen van derden. Voor meer informatie:

Coinmerce Crypto Trading Bots

De Nederlanse makelaar Coinmerce heeft een mooi cryptoplatform ontwikkeld van waaruit een gebruiker makkelijk crypto assets automatisch kan verhandelen met behulp van ingebouwde crypto trading bots. Bij Coinmerce is het niet nodig om twee verschillende rekeningen aan te maken, dwz een bij de broker of beurs en de ander bij de crytp trading bot fabrikant. Dit maakt het heel eenvoudig voor beginners om een begin te maken met crypto trading met handelsbots. Voor meer informatie:

Altrady Crypto Trading bot handelsplatform

Altrady is een crypto trading platform ontwikkeld in Nederland met verschillende bots die op verschillende exchanges kunnen opereren. Het platform stelt een belegger in staat om een totaaloverzicht te verkrijgen over de gehele portefeuille en handelsposities over verschillende exchanges. Geavanceerde trading opties met scaled ladders, trailing stops en OCO kunnen hier gemakkelijk worden beheerd en uitgevoerd. Je kunt de Altrady crypto trading bots inzetten op de beurzen van Bitvavo, KuCoin, Bittrex, HitBTC, Binance, Houbi, Gate.io, Kraken, Poloniex, OKx, Bybit

Voor meer informatie:

Satoshi Crypto Trading Bot

De Satoshi Trading Bot helpt jou bij het bepalen van de optimale koop- en verkoopmomenten in cryptovaluta en handelt geheel automatisch. Je hebt enkel een rekening nodig bij een exchange waar je de handelsbot op los kunt laten. De Satoshi trading bot is ideaal om in te zetten op Bitvavo of Binance waarop je een vastgesteld bedrag aan euro’s beschikbaar stelt om te handelen. De trader wordt verbonden middels een API. Voor meer informatie:

BitRobby Crypto Trading Bot

BitRobby crypto trading bot is ook van Nederlandse makelij. BitRobby maakt gebruik van een Wave Trend strategie algoritme die rekening houdt met de koersvolatiliteit van onder meer Bitcoin. Een voorbeeld hoe BitRobby kan worden ingesteld: BitRobby koopt 100% Bitcoin met USDT wanneer er een bevestigde prijsverhoging is en verkoopt 100% Bitcoin voor USDT wanneer er een bevestigde daling is, waardoor de winst veiliggesteld wordt. Verder maakt de BitRobby crypto trading bot gebruik van laagfrequente algoritmes. Daardoor is deze tradingbot perfect voor mensen die een stabiele maandelijkse verhoging van hun beleggingsportefeuille willen. En dit zonder het risico van extreme koersdalingen bij het handelen in cryptovaluta. Het doel van BitRobby is om particuliere beleggers van over de hele wereld een stabiele, plug & play tradingbot op institutioneel niveau te bieden. En dat tegen een lage vaste prijs. De BitRobby handelsbot werkt op dit moment voor Binance, KuCoin en Houbi. Voor meer informatie:

Quadency multi-exchange crypto asset management platform

Quadency heeft een compleet beheerplatform ontwikkeld voor portfolio tracking en crypto bots management over verschillende exchanges waaronder Binance en Kraken. Quadency stelt de gebruiker in staat om te selecteren uit een breed assortiment van handelsbots die ageren op een bepaalde strategie (Market Maker, Grid Trading, etc.) of technische indicatoren (MACD, Multi-level RSI, Bollinger Bands, etc.). Met de Smart Order Bot van Quadency kun je ook short posities innemen en automatisch short orders uitvoeren. De Quadency trading bots werken prima op Binance, Kucoin, Liquid, OKX, Bitfinex, BITTREX, Coinbase Pro, Gemini, HitBTC, Kraken, en Poloniex.

Voor meer informatie:

Coinrule handelsbotplatform – bouw je eigen crypto trading bots!

Coinrule is een bot van het volgende niveau voor beginners. De “als-dit-dan-dat”-regel functionaliteit stelt zelfs minder geavanceerde cryptohandelaren in staat om hun cryptocurrency-handelsstrategie in een minuut op te bouwen. De gebruiksvriendelijke interface begeleidt gebruikers stap voor stap bij het maken van de handelsbot zonder dat er een regel aan code vereist is. Bouw hier je eigen bots voor cryptohandel over verschillende handelsbeurzen. De sjabloonbibliotheek bevat meer dan 150 vooraf ingestelde regels die beginners helpen het handelssysteem te gebruiken dat bij hun wensen past. Coinrule ondersteunt vele handelsbeurzen waaronder de meest bekende beurzen zoals Bitpanda Pro, Kucoin, Kraken, Bitstamp en natuurlijk Binance. Een maandelijks abonnement start vanaf 30 dollar. Voor meer informatie: bezoek Coinrule.

De Stoic AI crypto-handelsbot

Stoic AI is een volautomatische crypto-handelsbot. De app dient als een crypto-quant hedgefonds voor iedereen die winst tracht te boeken onder welke marktomstandigheden dan ook. Met de Stoic AI handelsbot vermijdt de gebruiker kostbare handelsfouten en bespaart tijd.

Stoic beheert uw cryptoportfolio op de Binance handelsrekening met behulp van handelsalgoritmen die zijn ontwikkeld door het Cindicator-team. De app maakt gebruik van een long-only indexstrategie voor de top-30 altcoins, een vastrentend algoritme en een long-short actieve handelsstrategie. Een een maandelijks abonnement start vanaf 9 dollar. Voor meer informatie: bezoek Stoic AI.

Haasbot crypto trading bot

haasbot cryptocurrency exchange trading bots

De Haasbot van Haas Online is ook een uitstekende crypto trading bot. Haas Online en wordt ook Haasbot genoemd. Haasbot ondersteunt de meeste en beste Bitcoin en gespecialiseerde cryptocurrency exchanges zoals Kraken, Poloniex, Binance, Deribit en Bitmex. Bovendien kun je bij Haas Online verschillende soorten trading bots instellen en op basis van verschillende instructies opdrachten automatisch laten uitvoeren. De HaasBot is ideaal voor die handelaar die ook termijncontracten (futures) automatisch wil laten beheren.

Hieronder kun je zien hoe je een normale trade bot instelt met Haasbot:

TradeSanta crypto trading bot

Voor de veel eisende handelaar is er naast de Haasbot, de bot trading software en platform van TradeSanta een goede keuze. TradeSanta behoort tot de meeste populaire crypto trading bot software op de markt. De software beschikt over diverse ingebouwde strategieën met candle stick grafiek patroon herkenningstechnieken en diverse ingebouwde indicators. TradeSanta ondersteunt diverse valutaparen en cryptobeurzen. De software maakt het mogelijk om per valutapaar een strategie te gebruiken. Aan de hand van de door jouw gekozen strategie zal op het ingestelde signaal er gekocht of verkocht worden. Voor meer informatie: 

De Copycoin crypto trading bot

crypto trading bot

Een andere nieuwe crypto trading bot die ideaal is om in te zetten voor iedere type belegger (zowel passief als actief) is de gemakkelijk te gebruiken oplossing van CopyCoin. CopyCoin is een mooi Nederlands product met Nederlandse ondersteuning om een cryptoportfolio te beheren en een handelsstrategie automatisch te laten uitvoeren via een API met je handelsrekening van de cryptobeurs die je in gebruik hebt. CopyCoin is nog onder ontwikkeling en is daarom nu gratis. Voor meer informatie:

Wat is een goed alternatief voor een crypto trading bot?

Het beste is om een DCA-handelsstrategie toe te passen of tijdens een bear market flink in te kopen, wellicht ook via een DCA-strategie, wanneer de meeste mensen de markt hebben verlaten. Crypto indexbeleggen is ook een mogelijk veiliger alternatief.

Conclusie over de crypto trading bots

Hiermee hebben we de belangrijkste cryptocurrency trading bots besproken die kunnen worden gecombineerd met een of meerdere handelsrekeningen van de belangrijkste exchanges. Andere merken die naast de hierboven genoemde software worden genoemd zijn o.a. GunBot en TabTrader. Over het algemeen raden we Nederlanders aan om de Cryptohopper als handelsbot te gebruiken in combinatie met een Bitvavo account.

Als alternatief kun je ook de meer uitgebreide trading bots van 3Commas eens testen testen op andere type handelsbeurzen zoals de Deribit exchange voor opties en futures.

Echter, het handelen in crypto’s is erg risicovol en het goed opzetten van een handelsbot vereist tijd, ervaring en kunde. Voor veel aspirerende handelaren die niet over het geduld en de tijd beschikken om een goede handelsstrategie op te zetten met een handelsbot, is Crypto indexbeleggen een prima alternatief.

Gerelateerde artikels:

Waarschuwing! Het handelen met cryptogeld komt met grote risico’s. Wees voorzichtig en handel alleen met geld dat je kunt veroorloven om te verliezen!

Lees verder

Nexo Review, wat zijn de voor- en nadelen van Nexo? Is het een veilige exchange?

De nieuwe Nexo Review van 2024 van de redactie van bestebank.org. Samenvatting: de Nexo exchange is van oudsher bekend van voornamelijk de bitcoin en crypto lending mogelijkheden die het platform biedt. Nexo biedt een goede en overzichtelijke exchange met een hoog handelsvolume en een diepe liquiditeit. De exchange draait alweer mee sinds 2018. Daarnaast biedt […]

Apr 19, 2024
9 min

Het Bitcoin Runes protocol wordt gelanceerd tijdens de halving, wat is Bitcoin Runes?

Bitcoin Runes komt er aan? Ja, over iets meer dan 2 dagen is het zo ver: een nieuwe Bitcoin halving, hier tel je mee af met de Bitcoin halving countdown clock : ). Tijdens de Bitcoin halving worden de block rewards gehalveerd (halving) en wordt het principe van Bitcoin deflatie verder uitgevoerd. Niet alleen zal […]

Apr 17, 2024
3,5 min

“Climate: The Movie” – CO2 veroorzaakte klimaatverandering heeft geen wetenschappelijke basis

“Climate: The Movie” is een nieuwe spraakmakende documentaire van de Britse filmmaker Martin Durkin. De film betoogt dat de bewering van een door CO2 veroorzaakte klimaatverandering een angstverhaal is zonder wetenschappelijke basis. De film, getiteld “Climate: The Movie”, stelt dat de wetenschap en officiële metingen de beweringen over toenemende extreme weersomstandigheden niet ondersteunen. De documentaire […]

Apr 16, 2024
4 min