crypto trading

KRAKEN

Kraken behoort tot één van de grootste en beste cryptocurrency trading exchanges in de wereld met als basis San Fransisco. Het feit dat Kraken in de Silicon Valley ligt, maakt voor Nederlandse cryptocurrency traders niks uit, nee, Kraken is de belangrijkste beurs als het gaat om het handelsvolume in BTC/EUR. Kraken is de beste keuze voor serieuze handelaren om goede cryptocurrency trading strategieën te implementeren met de CryptoTrader of de Haas Online trading bots!

Kraken bitcion exchangeDit komt mede door een belangrijke innovatieve technische samenwerking tussen Kraken en de Fidor Bank in München. Kraken heeft met de Fidor Bank een cryptocurrency bank opgezet waardoor het kopen en verkopen van cryptocurrencies voor Euro’s razendsnel gaat. Je kunt bovendien zeer snel en zeer goedkoop euro’s overboeken en terugboeken naar je bankrekening in Nederland. Je kunt in Kraken handelen met de volgende cryptomuntes: XGD (Dogecoin), XLM (Stellar), XBT (Bitcoin), XRP (Ripple), ETH Ethereum, ETC Ethereum classic, ZcashLitecoins

Veiligheid en transparantie.

Kraken loopt voorop als het gaat om het beveiligen van klantenrekeningen en de tegoeden van de klanten in de bitcoin wallets. Kraken is gebouwd op basis van een security infrastructuur die bijna onmogelijk is om te hacken. Kraken voldoet aan de veiligheidsvereisten van een goede cryptocurrencybeurs. Dit neemt niet weg dat het onverstandig is om je besparingen hier te stallen. Maak gebruik van o.a. een goede Bitcoin wallet en Ether wallet voor het opslaan van je cryptovermogen.

Kraken werkt ook samen met Bitgo en maakt onmiddelijke transacties mogelijk tussen een Kraken Bitcoin wallet en een Bitgo wallet via Bitgo Instant. Hierdoor is het niet meer nodig om te wachten op het ontvangen van je Bitcoins op je Kraken trading account en kun je meteen beginnen te handelen. Werkt prima!

cryptocurrency trading strategie KrakenKraken is in 2011 opgericht geworden door Jesse Powell en binnen een aantal jaren snel een belangrijk fintech bedrijf opgezet die een belangrijke rol speelt binnen de Bitcoin gemeenschap en een uitstekende reputatie heeft opgebouwd. Op basis van onze eigen ervaringen kan deze bitcoin- & cryptocurrency exchange van harte worden aanbevolen aan vooral Europese traders.

Kraken maakt elk jaar vooruitgang in de ontwikkeling van een goed handelsplatform. Recent heeft Kraken het bedrijf Cryptowatch opgekocht om het platform vooral voor de meer veeleisende belegger nog aantrekkelijker te maken. Cryptowatch is gespecialiseerd in het aanbieden van uiterst accurate grafieken voor het volgen van alle koersen. Kraken zal de ontwikkelde technologie verder integreren in haar eigen platform. Dit in combinatie met de CryptoTrader zal elke professionele bitcoin belegger doen watertanden.

bitmex en kraken combinerenVoor de belegger die interesse heeft voor korte en lange termijncontracten (futures) zou ik daar een Bitmex account aan toevoegen. Klaar is kees.

Zijn er nadelen?

cryptocurrency beurs krakenDe eerste nadeel geldt voor alle grote beurzen. Kraken is populair en daardoor het doelwit van phishing-aanvallen. Als gebruiker moet je extra opletten op je internet veiligheid. Investeer in een malware scanner en waarom zou je niet anoniem op internet surfen wanneer je met bitcoins handelt? Zeer slimme strategie die tegenwoordig super makkelijk is toe te passen door gebruik te maken van VPN-software! Daarom, zorg ervoor dat je alleen handelt vanaf een schone en beveiligde computer uitgerust met een goede malware scanner en VPN.

bitgo instant btc transacties met KrakenBovendien, het aller belangrijkste is dat je nooit grote bedragen op de beurs laat staan. Schuif ze in ieder geval met BitInstant even terug naar een beveiligde Bitgo wallet die is afgegrendeld met een Ledger wallet. Zo kun je rustig slapen en er zeker van zijn dat wanneer Kraken of jouw computer gehackt zou worden er niks aan de hand is met jouw bitcoins.

Een specifiek nadeel berust op privacy-gerelateerde vragen. Het is een Amerikaans bedrijf en je zult nogal wat papierwerk moeten doen om je account te verifiëren. Wil je liever dat je financiële en privé gegevens buiten de Nederlandse en Amerikaanse jurisdicties liggen, dan zou je Bitbay kunnen overwegen als een alternatieve bitcoinbeurs.

Voor meer informatie: