arwen

COINMERCE REVIEW

Nov 14, 2022
Aanbieding: 
coinmerce exchange

Cryptocurrency voor iedereen, zo luidt het motto van Coinmerce. Met hun handelsplatform met chat functionaliteit voor zowel de desktop, een iOS app en Android app, willen ze het investeren en handelen in coins toegankelijk maken voor iedereen. Momenteel hebben ze een ruim aanbod van coins, oprichter Nick Smits van Oyen heeft aangegeven verder door te groeien en de diensten uit te breiden. Coinmerce beoogt om de nieuwe leider in Nederland te worden qua aanbod en gebruiksgemak. Gebruiksgemak is inderdaad een zeer sterk punt bij Coinmerce. Coinmerce beschikt over ingebouwde crypto trading bots voor het geautomatiseerd handelen in crypto assets en crypto staking opties voor het passief verdienen van rente over je crypto assets. Verder behoort Coinmerce tot het goedkoopste makelaarshandelsplatform voor crypto’s in Nederland.

Hieronder kun je een mooie introductievideo over Coinmerce bekijken en krijg je een indruk van wat je kunt verwachten:

Een concreet voorbeeld van het gebruiksgemak is dat een klant bij Coinmerce altijd kan kiezen om bijvoorbeeld de aangekochte bitcoins direct te laten bijschrijven op de Coinmerce wallet van jouw Coinmerce account of naar een externe Bitcoin wallet in eigen beheer. Dit is uiteindelijk aanbevolen voor beleggers die veel geld investeren in Bitcoin en niet actief gaan handelen op Coinmerce. Deze flexibiliteit is bij Coinmerce in het platform ingebouwd.

coinmerce reviewWat ook een belangrijke toevoeging is binnen het Coinmerce handelsplatform zijn de Stop-Loss & Limit orders. Middels Stop-Loss & Limit orders heb je de mogelijkheid slim in te spelen op koers bewegingen. Wat is het voordeel hiervan? Hiermee kan je je verlies beperken en sneller winst behalen.

 

Is Coinmerce betrouwbaar en veilig?

beste bank crypto investeringsrapportDit is een wezenlijke vraag die elke klant zich moet stellen voordat er veel geld wordt gestort naar een crypto exchange. Coinmerce is afgelopen maand geaudit door AuditConnect, dit bedrijf heeft de veiligheid van Coinmerce onderzocht en is daarbij veilig bevonden. AuditConnect is een expert op het gebied van IT-audits, Privacy en Informatiebeveiliging. Vanuit die specialisaties hebben ze Coinmerce geadviseerd en getoetst. Deze investering die Coinmerce vrijwillig heeft ondernomen om de veiligheid en kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen geeft aan dat we te maken hebben met een zeer serieuze onderneming met een lange termijn visie voor de Nederlandse cryptomarkt. Verdere details over hoe precies de veiligheid wordt gewaarborgd worden niet gedeeld vanwege inderdaad veiligheidsoverwegingen. Coinmerce verzekert ons dat ze dagelijks met hele team bezig zijn de veiligheid van het platform optimaal te houden. In ieder geval, het gegeven dat ze op eigen initiatief een onafhankelijke audit hebben laten uitvoeren geeft vertrouwen in het platform en de intenties van de leidinggevenden van Coinmerce.

Coinmerce staat verder onder Nederlands toezicht van De Nederlandsche Bank (DNB) en heeft hier een officiële registratie verkregen. Nederlanders kunnen hierdoor er zeker van zijn dat ze gebruik maken van een betrouwbare en gereguleerde cryptodienst. Voor meer informatie: Coinmerce

De Coinmerce Bots 

Een Coinmerce bot is een vastgestelde handelsstrategie voor het kopen en verkopen van cryptocurrencies. Een bot werkt via een computerprogamma dat is ontworpen door traders en ontwikkelaars. Een bot is ontwikkelt op basis van indicatoren: markttrends en -signalen. Geen tijd of zin om altijd maar de koers in de gaten te houden, maar wil je toch op de geschikte momenten aankopen doen? De Coinmerce bot zoekt automatisch aan- en verkoopmomenten op basis van een gekozen handelsstrategie. Dit zorgt ervoor dat je enkel de bot aan hoeft te zetten en hij het werk voor jou doet.

De Coinmerce bots zijn onderverdeeld in drie niveau‘s. 1) Defensief: Laat deze bot traden met de zekerheid dat je niet snel verlies kan maken. Let op: het rendement is hierdoor ook minder hoog. 2) Agressief: Het risico van het traden met een agressieve bot is vele malen hoger dan met een neutrale of defensieve bot. Dat geldt voor zowel omhoog als omlaag. Bepaal vooraf of dit risico bij je past. 3) Neutraal: Deze Coinmerce bot past perfect bij je als je niet kan kiezen tussen de hierboven genoemde bots. De neutrale en defensieve bot handelen minder vaak dan de agressieve bot en gebruiken een minder groot deel van je inzet om risico te beperken. Hieronder in de video kun je een uitleg zien over de Coinmerce Bots:

Voor meer informatie: Coinmerce

Coinmerce Proof of Stake

Het kopen en staken van een coin was voorheen een ingewikkeld proces dat wallets voor elke coin vergde en veel moeite kostte. Nu kun je simpel staken met een druk op de knop. Je coins blijven op Coinmerce, en zo ook je verdiensten. Schakel staking in voor de geselecteerde cryptocurrencies en begin met het ontvangen van wekelijkse beloningen rechtstreeks in je Coinmerce account. Voor meer informatie: Coinmerce.

Wat zijn de kosten dan bij Coinmerce?

Nu komen we bij de interessante feiten. Wie de afgelopen maanden verschillende vergelijkingswebsites in de gaten heeft gehouden kon zien dat Coinmerce erg scherpe prijzen aanbiedt. Oprichter Nick Smits van Oyen geeft aan dat we de adoptie en de handel in crypto’s moeten stimuleren, niet remmen door torenhoge fees. Dit is de juiste mentaliteit en als het gaat om kosten is er nog genoeg onduidelijkheid bij vooral de buitenlandse exchanges. Dit is gelukkig niet het geval bij Coinmerce.

De fee bij Coinmerce is afhankelijk van; de grootte van transactie, het handelsvolume en de transactiekosten. In principe liggen de servicekosten tussen de 0,45% en 1,5%, afhankelijk van bovenstaande factoren. Coinmerce is zeer voordelig in vergelijking met de concurrentie. Afgelopen jaren is Coinmerce in vergelijking met de concurrentie de goedkoopste crypto makelaar in Nederland geweest. Niettemin de vraag is in hoeverre dat afdoende zal zijn in de concurrentiestrijd met vooral de Bitvavo exchange in Amsterdam.

Wat zijn de betaalmogelijkheden bij Coinmerce?

Bij Coinmerce kan er betaald worden middels iDeal, Sofort, Sepa en Coinmerce Credits. Coinmerce Credits zijn ontwikkeld voor de actieve traders, met deze credits kan er ontzettend snel in en uit worden gestapt. Inderdaad, crypto trading fanaten hebben een aanleiding om Coinmerce eens goed te evalueren vooral ook omdat de trading fees laag worden gehouden.

Hoe zit het met de klantenservice?

De support van Coinmerce is 24/7 beschikbaar via verschillende kanalen;

  • – Whatsapp
  • – Email
  • – Facebook
  • – Website Chat
  • – Coinmerce Information Center in Amstelveen. Bezoek de Coinmerce winkel in Amstelveen en krijg een persoonlijke service! Adres: Binnenhof 27 1181 ZH, Amstelveen

Hoe werkt de verificatie bij Coinmerce?

Onderstaande video geeft uitleg over hoe je de Coinmerce handelsrekening kunt verifiëren. 

Hoe zit het met de verificatie levels bij Coinmerce?

Level 1: tot 500 EUR per week vereist een Bank verificatie en Email verificatie.

Level 2: onbeperkt handelslimiet vereist een kopie van een geldig identiteitsbewijs

Coinmerce DBN registratie

Coinmerce B.V. heeft een registratie bij De Nederlandsche Bank N.V. (DNB) als aanbieder van cryptodiensten. DNB ziet toe op de naleving door Coinmerce B.V. van de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme en de Sanctiewet 1977. Coinmerce B.V. staat niet onder prudentieel toezicht van DNB of onder toezicht van de AFM. Dit betekent dat er geen toezicht is op financiële vereisten of bedrijfsrisico’s en dat er geen specifieke financiële consumentenbescherming is.

Conclusie Coinmerce Review:

coinmerce exchange

Coinmerce is een uniek en flexibel platform in Nederland en zelfs West-Europa met een te eenvoudig te begrijpen app interface, met lage kosten, enorm aanbod, 24/7 klantenondersteuning en op eigen initiatief geaudit. Ik denk dat we komende tijd nog een stuk meer kunnen zien en verwachten van deze nieuwe partij. We kunnen onze lezers aanraden om Coinmerce eens uit te proberen. Het is echter aan te bevelen om Coinmerce alleen te gebruiken voor het kopen en verkopen van bitcoin. Het grootste gedeelte van je bitcoin vermogen bewaar je zelf op een eigen bitcoin wallet en alleen een klein gedeelte gebruik je voor risicovolle, speculatieve doeleinden.

Waar is Coinmerce gevestigd?

Coinmerce is een Nederlandse onderneming gevestigd in Amstelveen:

Coinmerce B.V.
Adres: Startbaan 8, Amstelveen
KVK: 70036969

Is er een alternatief voor Coinmerce?

alternatief coinmerce

Voor de Nederlanders die zoeken naar een gemakkelijk te gebruiken handelsplatform met een groot aanbod van cryptovaluta en lage commissies, is de Bitvavo Exchange het beste alternatief voor Coinmerce.

Voor meer informatie:

Lees verder

SEC dient aanklacht in tegen Coinbase – Coinbase vs SEC!

Een dag nadat de Amerikaanse Security Exchange Commission, de SEC, Binance heeft aangeklaagd, is Coinbase aan de beurt. Coinbase is de belangrijkste Amerikaanse exchange in de Verenigde Staten met een Nasdaq-beursnotering. Volgens aanklacht maakt Coinbase zich schuldig aan het faciliteren van de handel in ongereguleerde effecten. Coinbase omzeilde de regelgeving door gebruikers talloze cryptotokens te […]

Jun 6, 2023
2 min

SEC dient een aanklacht in tegen Binance – Binance vs SEC!

De Amerikaanse toezichthouders hebben dit jaar de jacht goed geopend op de ondernemingen van Binance en het boegbeeld, CEO Changpeng Zhao (CZ). Eind maart 2023 opende de Amerikaanse Commodity Futures Trading Commission (CFTC) al het vuur. De CFTC diende o.a. een aanklacht in dat Binance derivaten heeft aangeboden en uitgevoerd voor en namens Amerikaanse klanten […]

Jun 6, 2023
3,5 min

Waarom zou ik overstappen van Litebit naar Bitvavo?

Litebit stopt; zal ik nu dan overstappen van Litebit naar Bitvavo? Waarom zou ik van mijn Litebit rekening overstappen naar een nieuwe Bitvavo rekening? Dit is een belangrijke vraag voor vooral de vele Litebit klanten. LiteBit, de oudste cryptobroker van Nederland maakte namelijk op 23 mei 2023 bekend dat ze ermee gaan stoppen. Het gaat […]

May 24, 2023
5 min