Waar kan ik Ripple kopen en de Ripple coin (XRP) bewaren?

Ripple kopen

Het heeft lang geduurd, maar tegenwoordig kun je Ripple kopen met iDEAL en ook nog eens veilig en gemakkelijk laten opslaan. Dit is vooral voor de beginnende crypto-belegger handig.

Voor de beginner is het aller makkelijkste om Ripple te kopen bij de Nederlandse cryptobeurs Bitvavo.

bitvavo ripple kopen idealDeze jonge Nederlandse onderneming heeft een makkelijk te gebruiken oplossing ontwikkeld. Je kunt hier direct van vanuit je bankrekening met iDEAL Ripple kopen en laten bijschrijven op je Bitvavo Ripple wallet. Deze Nederlandse dienstverlening is uniek en vooral voor de Nederlander uitermate gemakkelijk om snel Ripple coins te kopen en te bewaren. Voor meer informatie: Bezoek Bitvavo.

ripple kopen bij Satos in NederlandBitvavo is niet meer alleen. BTCdirect in Nijmegen en Satos in Almere bieden ook de mogelijkheid aan om Ripple voordelig te kopen. Ripple kopen bij Satos met iDEAL verloopt soepeltjes en ze beschikken over een uitstekende klantenondersteuning. Even opletten, deze diensten beschikken niet over Ripple wallet ondersteuning. Het beste is om eerst de Ledger Nano S te bestellen. Dit is een extreem veilige hardware wallet die de Ripple cryptomunt XRP ondersteunt.  Beschik je al over een Ripple wallet, bezoek dan BTCdirect. Beschik je nog niet over een Ripple wallet? Lees dan eerst het volgende artikel: beste selectie van Ripple wallets of Bezoek Bitvavo.

Wil je Ripple kopen met Bitcoin en ander cryptogeld?

Je kunt Ripple ook zeer voordelig kopen met bitcoins bij Changelly. Je kunt de aangekochte XRP dan eerst sturen naar je Ripple Wallet, zoals de GateHub Ripple wallet alvorens je ze veilig vergrendeld op de Ledger Wallet Nano S. Er zijn ook andere cryptocurrency beurzen beschikbaar waar je Ripple kunt kopen.

Niettemin, het gemakkelijkste en goedkoopste is om de XRP’s te kopen met bitcoins op een goede cryptocurrency exchange zoals Changelly of BTCdirect. Je zult dan wel eerst over bitcoins moeten beschikken en een Ripple wallet moeten aanmaken: Ripple Wallets.

Je kunt met de exchange widget hieronder zonder rompslomp Ripple kopen:

voordelig Ripple XPR kopen met bitcoin
Wil je Ripple kopen om te verhandelen als een daghandelaar?

Vele crypto beleggers willen ook actief Ripple kunnen verhandelen. Wil je goedkoop Ripple kopen en actief verhandelen op een professionele daghandelaar? Dan raad ik je aan om de volgende professionele trading platforms met elkaar te vergelijken:

Voor meer informatie: beste bitcoin & crypto currency exchanges.

Wil je Ripple kopen in de vorm van termijncontracten?

Ten slotte, zijn er ook termijncontracten in de vorm van XRP Futures contracten beschikbaar die vooral de meer veel eisende trader zal bekoren. Voor meer informatie:

Indirect Ripple kopen voor pure prijsspeculatie?

Wil je met Ripple kunnen speculeren zonder poespas met wallets en beurzen? Wil je niet zelf over Ripple’s beschikken en zorgen maken over de opslag en veiligheid van deze crypto-assets? In dat geval, kun je ook Ripple-CFD’s kopen bij een traditionele makelaar in CFD’s zoals 24Option. Je speculeert dan met de prijs volatiliteit van Ripple zonder de crypto’s zelf in beheer te hebben. Beleggen in Ripple-CFD’s bij een traditionele makelaar in CFD’s zoals 24Option is dan een goede optie. Je speculeert dan met de prijs volatiliteit zonder de crypto’s zelf in beheer te hebben. Voor meer informatie:

 

voordelig Ripple XPR kopen met bitcoin