ripple drop episode 7

Hoe en waar kan ik de XRP van Ripple kopen?

Jun 23, 2020
Aanbieding: 

Wil je XRP van Ripple kopen? Waarschuwing bij het kopen van deze cryptomunt. Het is een risicovolle belegging en het handelen in crypto’s is extreem risicovol. Begin met een goed begrip van Bitcoin. Lees eerst onze Bitcoin cursus of de beleggingsgids alvorens je begint met het speculeren in andere meer risicovolle cryptovaluta.

Waarom kopen beleggers de XRP tokens van Ripple?

Ripple kopen

Meer en meer beleggers kopen Ripple of beter gezegd de interne cryptovaluta van Ripple, de XRP. De XRP wordt steeds meer door beleggers gekocht aangezien steeds meer banken en financiële instellingen gebruik (gaan) maken van de Ripple software en het globaal gedistribueerde betalingsnetwerk van Ripple (RippleNet). Banken kunnen zeer veel transactieverwerkingskosten besparen, grensoverschrijdende betalingen optimaliseren en de concurrentiekracht te vergroten door gebruik te maken van Ripple’s blockchain en cryptocurrency technologie. RippleNet concurreert met het verouderde en controversiële SWIFT-netwerk. Vandaar, vele beleggers hebben een zeer positieve toekomst verwachting voor het bedrijf Ripple en kopen daarom de XRP cryptomunt als een speculatieve belegging. Er zijn veel risico’s verbonden met het kopen van XRP als een speculatieve belegging. Laat je niet misleiden door marketingcampagnes. Ripple is een fintech bedrijf en XRP is vanuit een monetair perspectief niet te vergelijken met de waardepropositie van Bitcoin.

XRP kopen voor de actuele koers

Hieronder kun je de actuele koers van XRP zien en XRP kopen.

Tegenwoordig kun je eenvoudig de XRP van Ripple kopen met iDEAL in Nederland op het handelsplatform van Bitvavo. Je kunt de aangekochte XRP hier ook nog eens hier veilig en gemakkelijk laten opslaan. Dit is vooral voor de beginnende crypto-belegger handig. Voor de beginner is het aller makkelijkste om Ripple (XRP) te kopen bij de Nederlandse cryptobeurs Bitvavo.

Waarom zou ik XRP kopen bij Bitvavo? Deze jonge Nederlandse onderneming heeft een makkelijk te gebruiken oplossing ontwikkeld. Je kunt hier direct van vanuit je bankrekening met iDEAL Ripple kopen en laten bijschrijven op je Bitvavo Ripple wallet. Deze Nederlandse dienstverlening is uniek en vooral voor de Nederlander uitermate gemakkelijk om snel de Ripple XRP coins te kopen en te bewaren. Voor meer informatie: Bezoek Bitvavo.

ripple kopen bij Satos in Nederland

Bitvavo is niet meer alleen. aan Er zijn verschillende exchanges waar je Ripple voordelig kunt kopen. Ripple kopen bij onder meer Litebit met iDEAL verloopt soepeltjes en ze beschikken over een uitstekende klantenondersteuning. Even opletten, deze diensten beschikken niet over Ripple wallet ondersteuning. Het beste is om eerst de Ledger Nano S te bestellen. Dit is een extreem veilige hardware wallet die de Ripple cryptomunt XRP ondersteunt.  Beschik je al over een Ripple wallet, bezoek dan eens Coinmerce. Beschik je nog niet over een Ripple wallet? Lees dan eerst het volgende artikel: beste selectie van Ripple wallets of Bezoek Bitvavo.

 

 

 

 

Wil je Ripple kopen om te verhandelen als een daghandelaar?

Vele crypto beleggers willen ook actief Ripple kunnen verhandelen. Wil je goedkoop Ripple kopen en actief verhandelen op een professionele daghandelaar? Dan raad ik je aan om de volgende professionele trading platforms met elkaar te vergelijken:

Voor meer informatie: Wat is de beste crypto handelsplatform?

Wil je Ripple kopen in de vorm van XRP termijncontracten?

Ten slotte, zijn er ook termijncontracten in de vorm van XRP Futures contracten beschikbaar die vooral de meer veel eisende trader zal bekoren. Voor meer informatie:

Wil je Ripple kopen met Bitcoin en ander cryptogeld?

Beschik je al over Bitcoin of Litecoin? Inderdaad, je kunt Ripple ook zeer voordelig kopen met bitcoins bij Changelly. Je zult eerst een Ripple Wallet moeten selecteren. Je kunt de aangekochte XRP dan direct sturen naar je Ripple Wallet, zoals de GateHub sturen. Ten slotte, is het ook aan te bevelen om ze uiteindelijk veilig te vergrendelen op de Ledger Wallet Nano S.

Indirect XRP kopen voor pure prijsspeculatie?

Wil je met Ripple kunnen speculeren zonder poespas met wallets en beurzen? Wil je niet zelf over Ripple’s beschikken en zorgen maken over de opslag en veiligheid van deze crypto-assets? In dat geval, kun je ook Ripple-CFD’s kopen bij een traditionele makelaar in CFD’s zoals 24Option. Je speculeert dan met de prijs volatiliteit van Ripple zonder de crypto’s zelf in beheer te hebben. Beleggen in Ripple-CFD’s bij een traditionele makelaar in CFD’s zoals 24Option is dan een goede optie. Je speculeert dan met de prijs volatiliteit zonder de crypto’s zelf in beheer te hebben. Dit is uitermate risicovol en niet aan te raden om te doen.

Ripple kopen (XRP) op basis van kennis!

Vergeet niet om je te verdiepen in Ripple en meer te leren over het project. We hebben een aantal kritische artikels geschreven over Ripple:

Wil je Ripple kopen en ook kunnen uitgeven in de winkel met een betaalkaart?
Inderdaad, je kunt Ripple kopen en ook weer makkelijk uitgeven door deze om te zetten op een betaalkaart als euro’s. Voor meer informatie:

Waarschuwing: het kopen van XRP (Ripple tokens) is een risicovolle belegging. Leer meer over Ripple en lees ons artikel:

Lees verder

Bitcoin is te langzaam!

Is Bitcoin niet te langzaam? Een van de kritieken die vaak op Bitcoin wordt losgelaten is dat het een te traag systeem is om alle wereldwijde transacties te faciliteren. De fout is echter dat men Bitcoin probeert te vergelijken met een betaalprovider zoals bijvoorbeeld Visa, terwijl Bitcoin eerder een vervanger is van het huidige fiat-geldsysteem […]

Jul 9, 2020
2 min

Kan de Federal Reserve Bankroet gaan?

Kan de Federal Reserve bankroet gaan? Dit is een vraag die George Gammon zich stelt in de onderstaande video. Hij heeft een uitstekende analyse gemaakt over hoe de Federal Reserve opereert en op welke manier de Federal Reserve geld verdient voor haar aandeelhouders. De Federal Reserve functioneert nu als een gediversifieerd beleggingsfonds en zal onder […]

Jul 3, 2020
2,5 min

Lords of Finance: The Bankers Who Broke the World

We kunnen onze lezers het volgende boek aanbevelen: Lords of Finance: The Bankers Who Broke the World. Het boek is uitgegeven door Penguin Press in 2009 tijdens de vorige financiële crisis. Het is geschreven door Liaquat Ahamed die voor zijn werk in 2010 de Pulitzer Prize for History ontving. Het boek beschrijft de financiële ontwikkelingen voorafgaand […]

Jul 3, 2020
4 min