ethereum eth kopen

Ethereum behoort tot de belangrijkste blockchain projecten met een groeiend netwerk effect, stijgende handelsvolumes en een toenemend aantal gebruikers. Ethereum wordt vooral gebruikt voor het ontwikkelen van dapps en de uitgave van tokens met behulp van de Ethereum technologie en protocollen. Hiervoor zijn de Ethereum tokens (ETH tokens) voor nodig. In dit artikel bespreken we hoe en waar je Ethereum (ETH) kunt kopen en verhandelen.

Ethereum kopen met iDEAL in Nederland

Wil je voordelig en makkelijk de cryptovaluta van het Ethereum kopen in Nederland?

ethereum kopen bij BitvavoBeginners. De interne cryptovaluta van Ethereum, de Ether (ETH), kun je het gemakkelijkste kopen en bewaren bij de Nederlandse cryptovaluta exchange Bitvavo in Amsterdam. Bitvavo is de goedkoopste Ethereum (ETH) aanbieder in Nederland en biedt een prima wisselkoers aan voor minimale kosten (max 025 %). Bitvavo maakt het kopen en opslaan van Ether (ETH) zeer eenvoudig. Bitvavo ondersteunt een beheerde Ethereum wallet. Voor meer informatie: bezoek Bitvavo!

ethereum kopenGevorderden. Voor de Ethereum gebruiker die zelf de controle nodig heeft over de sleutels en in eigen beheer Ethereum gebaseerde tokens wilt aanschaffen en beheren, zal het bij BTCdirect een rekening kunnen openen. Deze Nederlandse crypto-wisselkantoren maken het mogelijk om euro’s met iDEAL direct om te wisselen naar Ether (ETH) en te  versturen naar je eigen Ethereum wallet van voorkeur. Hieronder in de video van BTCdirect krijg je een mooie uitleg over hoe je Ethereum wallet kunt aanmaken en gemakkelijk en voordelig ETH kopen:

Voor meer informatie: Bezoek BTCdirect!

Ethereum kopen met een overboeking bij een crypto trading platform?

huobi ethereum kopen ethDaghandelaren. De professionele crypto day traders die graag Ether (ETH) actief willen verhandelen, zullen bij een Nederlandse cryptobeurs niet goed aan hun trekken  komen. In dat geval is het beter om een handelsrekening te openen bij een professionele crypto exchange met een uitgebreide handelsomgeving in het buitenland zoals Huobi, Binance en Kraken deze hebben ontwikkeld.

Ethereum kopen in de vorm van termijncontracten?

bitmex ethereum kopenEen ander manier om te handelen in Ether (ETH) van Ethereum is door gebruik te maken van Ethereum termijncontracten. Deze worden in het Engels Futures genoemd. Het kopen van een Ethereum termijn contract is iets voor een professionele handelaar. We hebben er een apart artikel over geschreven: Wat zijn ETH futures?

Indirect Ethereum kopen in de vorm van CFD’s?

24option ethereum kopenEen andere manier waarop er kan worden gespeculeerd met de Ether (ETH) koers is door gebruik te maken van het handelsplatform van eToro of de traditionele contract for differences. Dit is een van de meest makkelijke manier om te speculeren met korte termijn bewegingen van de Ether koers. Deze Ethereum CFD instrumenten kunnen eenvoudig verhandeld worden op een traditionele makelaar zoals 24Option. Het is uitermate risicovol om op deze manier meer euro’s te proberen te verdienen in rendement. Voor meer informatie: Wat is crypto cfd trading?

Indirect Ethereum kopen in de vorm van trackers?

xbt provider ethereum kopen via trackersEthereum trackers worden aangeboden door XBT provider. Er zijn twee varianten beschikbaar: de Ether Tracker One (ISIN: SE0010296574) en de Ether Tracker Euro (ISIN:SE0007525332). Deze Ethereum trackers kunnen via een goede beleggingsrekening worden gekocht zoals de BinckBank.

Dit zijn op dit moment de manieren waarop je Ethereum kunt kopen of in ieder geval een bepaalde exposure kunt hebben op de koers van Ether.

Wil je Ethereum kopen om te beleggen  in een token crowd sale of ICO?

Zorg ervoor dat je beschikt over een goede officiële Ethereum wallet die de token kan ondersteunen en bestudeer het project in detail voordat je Ethers verkoopt voor een token. Voor meer informatie: Wat is een ICO?

CONCLUSIE:

Het beste is natuurlijk zelf deelachtig te worden binnen de Ethereum eco-systeem en zelf de controle te hebben over je Ethereum vermogen. Het makkelijkste, het voordeligste en minst risicovol is om eerste te beginnen bij Bitvavo of BTCdirect alvorens verder te gaan. Leer zo veel mogelijk over Ethereum voordat je daadwerkelijk een aantal Ether gaat kopen en ERC20 tokens gaat verhandelen op een Ethereum token exchange.

Leer meer over Ethereum!

Waarschuwing: het kopen van Ethereum tokens (ETH) is risicovol. Beleg alleen geld dat je kunt veroorloven om te verliezen. Het gaat om nieuwe experimentele blockchain technologie.

Lees het volgende artikel: