BLOX is een jonge nieuwe cryptocurrency gemeenschap van nieuwsgierige mensen die crypto en blockchain technologie willen inzetten voor het verbeteren van financiële adoptie, vrijheid en mobiliteit voor iedereen met behulp van de BLOX app. BLOX streeft ernaar om het zo gemakkelijk mogelijk te maken om te kunnen beleggen in cryptovaluta zoals Bitcoin en crypto assets.

Hierbij kan de gemeenschap van Blox gebruikers bij helpen. Er wordt gewerkt aan een internationale gemeenschap van gebruikers We Are Blox die via de volgende hashtag gevolgd kan worden op de sociale media: #weareblox. Hieronder kun je een introductievideo zien over deze nieuwe crypto gemeenschap van Game Changers:

De missie van We Are Blox is om zo veel mogelijk mensen op te nemen en bekend te maken in de nieuwe wereld van cryptocurrency en blockchain technologie en niet alleen maar de technische en financiële elite. Vandaar dat de We Are Blox gemeenschap streeft naar educatie.

We Are BLOX zullen lokale meet-ups en andere events organiseren. Artikels en video’s maken over interessante onderwerpen, crypto projecten en investeringsmogelijkheden in de blockchain space. Hieronder kun je een video zien van We Are BLOX met de durfkapitalist en Bitcoin fanaat Tim Draper:

Met behulp van de BLOX app zal iedereen dit met gemak kunnen doen. Voor meer informatie:

  • We Are BLOX!