blox

BLOX Review – de crypto trading generation app

Jan 13, 2023
Aanbieding: 

Samenvatting van onze BLOX review van 2023: Blox maakt het voor iedereen mogelijk om vanuit een smartphone app crypto’s te kopen en te verhandelen, zonder dat de gebruiker zich hoeft te bekommeren over het beheer van de crypto’s. Blox is de custodian, bewaarder en beheerder van de aangekochte crypto assets. Het betekent wel dat Blox geen crypto wallet is waar gebruikers direct controle hebben over de aangekochte crypto’s en deze daarom ook niet kunnen ontvangen, verzenden of staken met de Blox app. De Blox app is puur ontwikkeld als een bewaaroplossing voor het zorgeloos kunnen verhandelen van crypto’s, zonder deze zelf te beheren. Blox maakt de handel en opslag in crypto’s uiterst gemakkelijk en veilig. Zelfs oma en opa kunnen met deze app zorgeloos crypto´s verhandelen. Blox beschikt over een registratie bij de DNB en staat onder Nederlands toezicht. Blox is betrouwbaar, super makkelijk en veilig om te gebruiken. Het beste alternatief voor Blox is de Bitvavo app, deze is goedkoper in gebruik, biedt meer functionaliteit en staat de gebruiker in staat om de aangekochte crypto op te nemen naar een eigen wallet.

Ontvang gratis €10,- om Blox te testen!

– Download de app en maak een rekening aan bij Blox

Blox ontwikkeld voor de volgende generatie

Blox gaat vervolgens meer dan alleen meer om het verhandelen van bitcoins en andere cryptovaluta. Het is een jonge nieuwe gemeenschap van nieuwsgierige mensen die Bitcoin, crypto en blockchain technologie willen inzetten voor het verbeteren van financiële adoptie, vrijheid en mobiliteit voor iedereen. Dit met behulp van de veilige en eenvoudig te gebruiken BLOX trading app voor de smartphone.

Waarom en hoe zou ik gebruik maken van de Blox trading app?

De app is super veilig in gebruik en direct gekoppeld aan je bankrekening. Mocht een onbevoegd of kwaadwillend persoon toegang krijgen tot je Blox trading app, dan kan deze hoogstens je bitcoins verkopen en storten naar je eigen bankrekening. That’s it. Het is verder gemakkelijk voor de gebruiker om de account te herstellen of te herinstalleren op een nieuwe smartphone zonder zorgen.

De aangekochte bitcoins worden beheerd door Blox en kunnen niet worden gestolen. Dit maakt de Blox trading app de ideale companion voor vooral een beginner om een veilig begin te maken met Bitcoin. Inderdaad, Blox is een ideale bewaaroplossing voor bitcoins voor niet-technische gebruikers aangezien ze niet gestolen kunnen worden door een hacker.

Speciale aanbieding voor onze lezers:

Probeer het zelf en ontvang direct 10 euro cadeau. Gebruik bij het aanmelden promocode BESTEBANK, ontvang direct 10 euro tegoed, en ervaar hoe makkelijk het kopen van Bitcoin kan zijn. No strings attached! Gewoon de app installeren op je smartphone en je krijgt automatisch 10 euro op je Blox-rekening om daarvoor Bitcoin te kopen.

Blox maakt crypto kopen super eenvoudig. We willen onze lezers er verder aan herinneren dat alvorens andere crypto assets worden gekocht, er eerst een goed begrip moet zijn over de unieke waardepropositie van Bitcoin. Kijk, op de Blox-app kun je gemakkelijk naast Bitcoin, ook Dogecoin, Litecoin, XRP en Ether kopen en verhandelen. Dit is makkelijk, maar wel zeer risicovol. De meeste mensen maken verlies met de handel met crypto’s. Begin alleen met Bitcoin, laat je niet verleiden, begin pas veel later voorzichtig met andere goede coins. Voor meer informatie: welke crypto zal ik kopen?

Aanbevolen methode: koop alleen bitcoins met behulp van een euro cost averaging tactiek 1 1. Euro cost averaging (eca) is een beleggings tactiek waarmee het marktrisico beperkt wordt door het systematisch aankopen van Bitcoin met eenzelfde bedrag over regelmatige tijdstippen gedurende een lange periode. Bijvoorbeeld: je investeert elke week zonder emotie € 100,- in Bitcoin ongeacht wat de koers van dat moment is. Voor meer info: /bitcoin/dollar-cost-avering/ × bij Blox. Gebruik de promotiecode BESTEBANK bij het registreren en ontvang direct € 10,- starters tegoed in de BLOX app!

De app is ontwikkeld door het ervaren team achter BTCDirect. BTCDirect is een van de eerste Bitcoin makelaars in Nederland en heeft een uitstekende reputatie opgebouwd.

BTCdirect BLOX trading app

Vandaar, BLOX is een bijzonder technologisch initiatief van BTC-Direct. Dit bedrijf is een van de eerste voorvechters in Nederland voor Bitcoin- en crypto-adoptie. Het bedrijf heeft een ijzersterke reputatie en een uitstekende dienstverlening. BTC Direct wil via BLOX een nieuwe super eenvoudige oplossing aanbieden die iedereen in staat stelt om op een veilige manier Bitcoin en ook andere crypto’s te kunnen kopen en verhandelen. Blox streeft ernaar om het ook voor iedereen zo veilig mogelijk te maken.

Blox review – de opbouw van een gemeenschap

Blox gaat ook om het bouwen van een gemeenschap. Hoe meer mensen zich aansluiten hoe meer ook andere Blox gebruikers ideeën met elkaar kunnen uitwisselen. Er wordt zelfs gewerkt aan een internationale gemeenschap van gebruikers We Are Blox die via de volgende hashtag gevolgd kan worden op de sociale media: #weareblox. Hieronder kun je een introductievideo zien over deze nieuwe crypto gemeenschap van Game Changers:

De missie van We Are Blox is om zo veel mogelijk mensen op te nemen en bekend te maken in de nieuwe wereld van Bitcoin, cryptocurrency en blockchain technologie; en niet alleen maar de technische en financiële elite. Vandaar dat de We Are Blox gemeenschap streeft naar educatie.

We Are BLOX zullen lokale meet-ups en andere events organiseren. Artikels en video’s maken over interessante onderwerpen, crypto projecten en investeringsmogelijkheden in de blockchain space. Met behulp van de BLOX trading app zal iedereen dit met gemak kunnen doen.

blox trading app

TIP: met de Blox promotiecode BESTEBANK krijg je gratis 10 euro om de Blox trading app op je smartphone te testen. No strings attached! Gewoon de app installeren op je smartphone en je krijgt automatisch 5 euro op je Blox-rekening om daarvoor Bitcoin of een andere crypto te kopen.

Gratis €10,- voor BTC?

Promocode: BESTEBANK

Blox Review – is de app van Blox betrouwbaar?

Blox is betrouwbaar. Het bedrijf staat onder toezicht van De Nederlandsche Bank (DBN) en voldoet aan de Nederlandse wet- en regelgeving om in Nederland cryptodiensten te leveren. Blox heeft in het verleden af en toe een storing gehad. Door de populariteit werd Blox overbelast en dat zorgde voor kleine storingen. Deze hebben voor frustraties gezorgd en de slechte reviews die men van gebruikers kan vinden, hebben daar alles mee te maken. Dit heeft niets te maken met de kwaliteit en professionaliteit van het Blox team. Ze doen er alles aan om de Blox app zo goed mogelijk te maken zodat storingen niet meer voor zullen komen. Blox is betrouwbaar en groeiproblemen zijn in het begin normaal.

 1. Registreer je hier bij Blox en ontvang 10 euro met BESTEBANK!

Wat is een alternatief voor de Blox trading app?

alternatief blox

De Blox trading app is de meest makkelijke manier om bitcoins veilig te kopen en te verhandelen. Het is echter goed om te realiseren dat deze crypto app voor de smartphone niet werkt als een Bitcoin wallet. Je kunt er niet met bitcoins mee uitgeven en ontvangen. De trading app heeft ook nog niet alle toeters en bellen voor de actieve professionele handelaar. Een actieve handelaar die wil beschikken over betere volumes, grafieken en een lagere handelscommissie kan het beste gebruik maken van een beurs en handelsplatform die beschikt over een eigen orderboek. Een interessant alternatief op de Nederlandse markt is de Finst app. Voor meer informatie:

Wat zijn de nadelen en voordelen van Blox?

De nadelen van Blox zijn allemaal gerelateerd aan het ontwerp en aan de vorige paragraaf over waarom gebruikers zoeken naar een alternatieve dienst. Kijk, de Blox app is puur ontwikkeld zodat iedereen veilig en gemakkelijk euro´s kan omwisselen voor bitcoin of een andere crypto asset. Het ontwerp dient de gebruiker die zich niet wil bekommeren om de techniek en de veiligheid. Het betekent dat de Blox app niet geschikt is voor het ontvangen en verzenden van bijvoorbeeld bitcoin. Bovendien is de app niet geschikt voor de professionele handelaar die wil gebruik maken van een orderboek met grote handelsvolumes.

Het voordelen van Blox zijn dus ook een uitvloeisel van het ontwerp: veiligheid en gebruiksgemak. Niemand kan nog met het excuus aankomen dat het moeilijk is om bitcoin te kopen. Met Blox kan zelfs oma en opa vanaf de smartphone bitcoin om een leuke en gemakkelijke manier verhandelen voor euro.

Onze Blox Review Conclusie

Blox is een prima app voor de beginner die graag zonder zorgen bitcoin en andere digitale activa wil kopen en verkopen voor euro´s. Iedereen kan met deze app aan de slag en niemand kan nog zeggen dat het moeilijk zou zijn om bitcoin te kopen. Een nadeel is dat deze app geen crypto wallet functionaliteit heeft. Het gaat puur om het kopen en vasthouden van bijvoorbeeld bitcoin, waarbij Blox de bitcoin veilig voor je bewaart. BLOX is verder ook niet geschikt voor een professionele handelaar. Een professioinele handelaar kan het beste naar Finst of een internationale crypto exchange stappen. BLOX is het meest geschikt voor iedereen die zonder technische kennis op een veilige en zorgeloze manier crypto´s wilt kopen en sparen. Bekijk het eens voor jezelf.

Gratis €10,- voor BTC?

Promocode: BESTEBANK

Voor meer informatie en alternatieve diensten, lees het volgende artikel:

 • categorisatie van crypto-handelsbeurzen!
 • Lees verder

  Het begrotingstekort record en de fiscale verslechtering in de Verenigde Staten (2024)

  In dit artikel staan we even stil bij de Amerikaanse schuldenproblematiek. De Verenigde Staten verkeert in vergelijking met de rest van het Westen in een veel betere economische staat dan o.a. Duitsland en Frankrijk. Echter, de schuldproblemen in de Verenigde Staten zullen onvermijdelijk flinke gevolgen hebben voor de status van de dollar als wereldreservevaluta, haar […]

  Jun 20, 2024
  4 min

  SEC stopt verder onderzoek naar Ethereum 2.0 en Consensys

  Lead developer Ethereum, Consensys, komt met goed nieuws: de SEC stopt het onderzoek tegen Ethereum. Wat is er aan de hand? Goed nieuws voor de Ethereum en crypto community De SEC stopt namelijk het onderzoek tegen Ethereum. Het onderzoek ging erom of Ethereum een security zou zijn. Zou Ethereum als security beschouwd worden, dan zou […]

  Jun 19, 2024
  3 min

  Coinbase vs Kraken, welke crypto exchange is beter? Zijn ze ook een betere optie voor Bitvavo?

  Coinbase versus Kraken. Welke exchange is beter en hoe verhouden deze exchanges zich ten aanzien van Bitvavo? Inderdaad, in deze vergelijking kijken we naar de overeenkomsten, verschillen en de voor- en nadelen van de Coinbase en Kraken crypto exchange. We kijken ook of ze een betere optie zijn voor Bitvavo. Beide van origine Amerikaanse exchanges […]

  Jun 18, 2024
  8 min