bitcoin & cryptocurrency trading seminars

GOEDKOOP GOUD KOPEN

Waarom zou ik goedkoop goud kopen? Waarom is het een goede belegging? Waar kan ik dit het beste doen?
goud kopenIk zal deze vragen over het goedkoop kopen van goud hier bespreken. Goud heeft intrinsieke waarde met een lange geschiedenis. Goud is altijd een belangrijk schaakstuk op het speelbord van verstandig vermogensbeheer geweest. Centrale banken in vooral het Oosten kopen nu zo veel mogelijk goud op. De prijs is nu nog laag. De totale waarde van de Chinese goudvoorraad bereikte in februari 2016 een recordniveau van $71 miljard. Het Westen heeft enorme schulden. Geld wordt als schuld geschapen door commerciële banken en Centrale Banken. De Europese Banken zijn zeer kwetsbaar voor een nieuwe bankencrisis! Goud glanst in het licht van een nieuwe aankomende economische & geopolitieke crisis binnen de Europese Unie en de zorgwekkende globale financiële wanpraktijken van banken en overheden. Geldverruimingsprogramma’s, valuta-oorlogen met allerlei devaluaties en negatieve rentetarieven zijn funest voor de koopkracht van ons spaargeld. Goud wordt ten onrechte niet meer door de meeste burgers in het Westen als geld beschouwd, hoewel de centrale banken nog steeds met dit edelmetaal schaken. 

  • Via het IMF en het SDR-systeem zal de wereld meer en meer ontkoppeld worden van de Amerikaanse Dollar en meer en meer gebruik gaan maken van de SDR als een nieuwe synthetische wereldreservemunt. 
  • De noodzaak voor het kunnen beleggen in goud wordt nu ook onderkend door de Islamitsche wereld. Eind 2016 is de nieuwe Sharia gouden standaard geïntroduceerd. Deze nieuwe Sharia compliant wetgeving maakt het mogelijk dat alle financiële instellingen en particulieren in de Islamitische wereld in goudbaren kunnen beleggen. Dit wil zeggen zo’n 25 % van de wereld bevolking kan nu zonder problemen beleggen in goud! Er wordt ingeschat dat deze markt tot wel 5 triljoen Amerikaanse Dollars zal groeien in de komende 5 jaar en een grote impact zal hebben op de goudprijs.
  • De nieuwe Amerikaanse president Donald Trump heeft ook een zeer positieve opvatting over de rol van goud in een hervormd internationaal monetair systeem en een negatieve opvatting over het huidige monetaire beleid van de Federal Reserve. 

Deze factoren betekenen dat het kopen van goud een wezenlijk bestandsdeel moet zijn van het vermogensbeheer van zowel slimme burgers als slimme overheden. Laat je niet afleiden door kleine prijsveranderingen. Er is geen veiligere belegging dan goud. Wil jij goedkoop goud kopen om jouw vermogen te beschermen? Hier schets ik een aantal mogelijkheden over hoe jij voordelig en slim goud kunt kopen als een belegging:

  • Fysiek goud kopen voor thuis in de kluis:

Wil je voordelig goud kopen in Nederland en 100 % verzekerd thuis bezorgd krijgen? Koop dan goedkoop fysiek goud bij de ZilverGoudWinkel of Holland Gold. Het bijzondere van deze Nederlandse specialisten is dat deze ook palladium en platina kunnen leveren. Je kunt hier een volledig gedekte portefeuille opbouwen voor thuis in de kluis.
goud kopenWij zelf kopen edelmetalen in een zogenaamde risicospreidingsdriehoek: we beleggen 50 % in goud, 30 % in zilver en 20 % in palladium of platina. Dit kun je uitstekend doen bij de Nederlandse bullion dealers  ZilverGoudWinkel of Holland Gold. Voordeel van de ZilverGoudWinkel is dat deze Bitcoin als betalingsmiddel accepteert! Niettemin, zoals eerder al aangegeven, een uitstekend alternatief voor de aankoop en ook de verzekerde opslag van je edelmetalen in Nederland is Holland Gold! Voor meer informatie: HollandGold Review.

kluis goud kopenEr zijn meer en meer internationale edelmetaal bedrijven die innovatieve betaling- en handelsoplossingen ontwikkelen voor goud. In Nederland verdient vooral de dienstverlening van GoldRepublic onze aandacht. Andere dienstverleners die goud op rekening aanbieden zijn BullionVault en BullionStar. Na GoldRepublic, vind ik de dienst van GoldMoney erg sympatiek. Het is een Canadees bedrijf waar je over de hele wereld jouw goud gratis, beveiligd en verzekerd kunt opslaan in speciaal beveiligde kluizen. Je zult wel een kopie van je paspoort moeten opladen om de account te activeren. Voor meer informatie: Bezoek GoldMoney! Een uitstekend alternatief is BullionStar in Singapore waar je met bitcoins kunt betalen om je financiële privacy te beschermen.

  • Wil je alleen goud kopen voor korte termijn speculatie en winstbejag?

Voor pure goudprijs speculanten op zoek naar kortetermijnkoerswinst met flink rendement en grote risico’s kunnen we 24Option, Plus500AnyOption, Markets of Xtrade aangeven als goede brokers. Deze vorm van speculatie kan tot flinke verliezen leiden. 

Waarom zou ik goud kopen, wat is er zo bijzonder met goud?

goud kopenSinds de oudheid is goud erkend als geld en is het in bijna alle beschavingen een belangrijk betaalmiddel geweest. Los daarvan heeft de mens heeft altijd een voorliefde voor goud gehad. Goud heeft een bijzondere glans die als mooi  wordt ondervonden. Doordat goud zacht is, makkelijk vormbaar en smeltbaar, kon goud gebruikt worden voor het maken van waardevolle sieraden. Goud is een edelmetaal die niet onderhevig is aan oxidatie of zuur, hetgeen bijdraagt aan de duurzaamheid. Gouden sieraden worden nooit vies of geven niet af. Gouden sieraden waren bovendien duur om te maken en een belangrijk status symbool. Los van de meer subjectieve esthetische en sociaal-culturele waarde is er ook een duidelijke objectieve economische, intrinsieke waarde. Goud voldoet aan de klassieke definitie van geld. Puur goud is schaars, is moeilijk te vinden, moeilijk uit de aarde te halen en het kost veel tijd om tot een mooie, fijne munt of goud baar te smelten. Fijn goud is puur goud en wordt aangeven in delen van 24 (24 karaat) of in duizendste delen (999.9). Goud heeft bovendien een hoge dichtheid, waardoor het zeer zwaar is. Een literpak vol met goud weegt zo’n 19 kilo.

goud aanbevolen om te kopen door ex fed voorzitterToen Nederland nog een gouden standaard had en we in Gouden tientjes konden betalen, werden de grote betalingen met behulp van bankbiljetten gedaan in plaats van zware gouden munten of goudbaren. Geld was een waardecertificaat inwisselbaar voor goud. De waarde van een valuta was afhankelijk van de goudvoorraad. Goud was gewoon het geld, het papieren biljetje representeerde alleen maar het goud in de betalingstransactie voor het betalingsgemak. Men kon altijd het goud ophalen bij de bank. Echt geld = goud. Maar wat is geld nu, wat representeert onze Euro nu en hoe is dat gerelateerd aan de US Dollar? Alan Greenspan, een ex-voorzitter van de Federal Reserve legt dit mooi even uit tijdens een lezing aan de Council on Foreign Relations. Hij vertelt hier aan dit elite clubje dat goud de ultieme globale valuta is!

Het Gouden tientje was echt Nederlands geld voor de burgers!
———-
goedkoop goud kopen adviesDe heren aan de top in de (corrupte) bankwereld weten het allemaal, maar wij als burgers zijn gewoon onwetend gehouden als het gaat om de waarde van goud! Ik raad je aan om 1.goedkoop goud op rekening te kopen bij GoldRepublic, GoldMoney of BullionStar en 2. bij de ZilverGoudWinkel fysiek goud te bestellen voor thuis! 3. Voor pure goudprijs speculanten op zoek naar korte termijn koerswinst kan ik het handelsplatform van 24OptionPlus500Markets of Xtrade aanbevelen. Maar goed, waarom zou ik goud eigenlijk echt fysiek moeten kopen? Hier volgt een verdere argumentatie:

Goud kopen als bescherming tegen geldontwaarding bij een nieuwe schuldencrisis!

Sinds Nixon de Westerse wereld van de gouden standaard loskoppelde, zijn we allemaal een nieuw fiat geld experiment begonnen. De Federal Reserve kreeg de mogelijkheid om geld uit het niets te scheppen en de staatsschuld verder te expanderen door helaas deze nieuwe Dollars te ‘beleggen’ in vernietigende oorlogen en het in stand houden van het Amerikaanse Imperium ten dienste van het industrieel-militair complex. President Eisenhower en ook Kennedy waarschuwde expliciet op televisie de Amerikaanse bevolking voor de groeiende macht van de militaire industrie, aanverwante corporaties en Wall-Street. Zie hier Kennedy’s speech, de laatste echte president van de Verenigde Staten.

Koop goedkoop goud bij de ZilverGoudWinkel!
ww III en vermogensbescherming
De Amerikaanse staat bedient tegenwoordig niet mainstreet, maar Wall-Street. Het riekt nu naar corporatisme c.q. fascisme waarbij de burgerrechten steeds meer worden ingeperkt en geschonden. De burgers en nu vooral studenten worden opgezadeld met enorme schulden… niet alleen de enorme studieschuld, maar ook die van de staat. Eind 2016 zal deze 19 triljoen bedragen! Deze onbetaalbare schuld ziet er zo uit in nummers: 19,000,000,000,000,- USD. Met dit bedrag zijn nog niet alle kostenposten voor de toekomst meegerekend. Deze worden in totaal geschat op 127 triljoen. De financiële toekomst van de V.S. is ook doemscenario voor het gehele westen! Waarom kopen de BRIC’s zo veel goud? We moeten ons als burgers voorbereiden, want Brussel volgt te veel Washington. Helaas, de Nederlandse overheid heeft een groot gedeelte van haar soevereiniteit al ingeleverd door ons te belazeren met het Verdrag van Lissabon. Verwacht dus niks van de overheden in het Westen! Nogmaals, een tweetal aanbevelingen:

  1. Koop goud op rekening bij GoldRepublicGoldmoney of BullionVault!
  2. Koop fysiek goud voor thuis in de kluis in Nederland bij de ZilverGoudWinkel of Holland Gold!
  3. Speculant: speculeer op kortetermijnkoerswinst in fiatgeld met derivaten bij Plus500, AnyOption, Markets of Xtrade!

goud kopen als bescherming tegen inflatieDe Amerikaanse overheid heeft door alle oorlogen en bail-outs van de Wall-Street banken een onbetaalbare schuldenlast die op de schouders zal vallen van de gewone burgers. De corporaties hebben onder het mom van globalisering bijna alle industrie verhuisd naar lage-lonen landen. Miljoenen Amerikanen zijn afhankelijk van voedselbonnen. Dit proces van economische degradatie, het laten opbouwen en exploderen van zeepbellen is al lang gaande en de US Dollar is al enorm in waarde en koopkracht gedaald. Alleen mensen die al vroeg hun vermogen in goud hadden gestoken, hebben hun koopkracht behouden. Sinds 1932 heeft goud een totaal rendement van 4300 % gehad t.o.v. de US Dollar. Alleen goud beschermt op lange termijn jouw koopkracht. Op dit moment is er een valuta oorlog (currency war) gaande en de US Dollar wordt meer en meer losgelaten door het Oosten. De stijgende lijn van de US Dollar dit jaar is geen teken van sterkte, maar uiteindelijk vergelijkbaar met hoe een ster in ons heelal als een supernova uiteindelijk uitdooft. We hebben te maken met een stervende US Dollar als onze wereldreservemunt.

goud als hedge tegen de petrodollarGoud kopen vooral in de vorm van goudbaren beschermt ons spaargeld gedurende deze onzekere tijden van overgang en de huidige digitale geldprinter van de centrale banken die systematisch hiermee het geld ontwaarden. Maar, heeft ons geld eigenlijk wel waarde? Waarop is de waarde van ons geld gebaseerd op dit moment? De US Dollar als de wereldreservemunt, schulden en dwang. We moeten de Euro aanvaarden om daarmee onze belastingen te betalen, schulden af te lossen en spullen te kopen. Niettemin, de waarde van de EU is mede-afhankelijk van de US Dollar, we zitten in het zelfde bancaire systeem en deze is afhankelijk van haar interne economie en vooral ook de oliehandel. Daarom wordt er vaak gesproken over de PetroDollar. Saddam in Irak wilde ‘zijn’ olie handelen in goud. Khadaffi wilde ‘zijn’ olie handelen in goud. Iran handelt olie voor goud…. ondanks al het geweld, laten meer en meer landen voorzichtig de US Dollar los als internationaal betaalmiddel. Voorzichtigheid is geboden aangezien handelsoorlogen, valuta oorlogen en proxy oorlogen in deze context kunnen leiden tot een Derde Wereldoorlog. Bij een voorbereiding voor zo’n vreselijk mogelijk scenario is goud kopen een verstandige zet.

silk road gold fundGoud kopen doet China, Rusland, Zuid-Korea en ook India. Dit in voorbereiding voor de val van de Dollar en de financiering van infrastructurele projecten met behulp van hun eigen Asian Infrastructure Investment Bank (AIIB). Recentelijk heeft de Shanghai Gold Exchange een speciale goudfonds opgericht als een component in de bouw van nieuwe Zijderoutes door Eurazië. Dit is de Silk Road Gold Fund. Goud kopen beschermt ons wanneer de US Dollar valt met daarbij de waarschijnlijke desintegratie en val van de Euro. Het investeren in goud is in het licht van bovenstaande feiten is een slimme en noodzakelijke zet in ieders vermogensbeheer. Vergeet ook niet dat je goud in tijden van ellende altijd als onderpand kunt gebruiken voor het lenen van geld. Net zoals een huis, representeert goud een echte hard asset op basis waarvan je geld kunt lenen. Voor meer informatie: goud verpanden.

Nogmaals, de US Dollar als de wereldreservemunt is geen lang leven meer beschoren. De Amerikaanse Dollar zal met geweld imploderen en daarmee de wereld in chaos storten of langzaam transformeren tot een reguliere handelsmunt binnen het systeem van de Special Drawing Rights in handen van het IMF. In beide scenario’s zal goud optreden als de redder in nood voor het vermijden van hyperinflatie. Voor meer informatie: Wat zijn Special Drawing Rights?

Hoe kan ik het beste goedkoop goud kopen?

goudbaren kopen en veilig opslaanKoop goud in de vorm van goudbaren met lage premiums die niet ver weg leggen van de spotprijs. Goudbaren kopen in de vorm van kluis-edelmetaal (goud op rekening) is het meest voordelig voor de doorsnee burger en ook een gebruikelijk bestandsdeel bij verstandig vermogensbeheer. De premies zijn hier super laag ook bij kleine aankopen. Normaal betaal je hogere premies wanneer je alleen kleine goudbaartjes koopt voor kleine bedragen. Zorg ook dat je een gedeelte van je kluis goud in kluizen in het buitenland ligt opgeslagen. Goud kopen en opslaan in Hong Kong, in Dubai, Singapore of Zurich is dankzij nieuwe financiële dienstverleners gemakkelijk en goedkoop geworden. Goldmoney is een recente speler die dit duidelijk bewijst. Wil je goedkoop goud kopen en opslaan in Dubai? Doe dit dan met een handelsrekening van GoldMoney. Let wel even op. We raden je niet hier aan om al jouw geld in goud te beleggen. Dit moet je voor jezelf bepalen. Een richtlijn van de rijke elite is om zo’n 20 % van je vermogen in edelmetalen te beleggen.

Waar kan ik het beste goud kopen?

In de eerste plaats, bij de beste dienstverleners (bullion dealers) die kluis-goud aanbieden met opslagmogelijkheden buiten de grenzen van de EMU. Vooral de dienstverlening van GoldRepublic, BullionStar, GoldMoney en BullionVault zijn bijzonder goed en goedkoop!

goud kopen bij Gold republicIn Nederland is GoldRepublic het beste te vergelijken met BullionVault. GoldRepublic is opgericht in 2010 en is gevestigd aan de Herengracht in Amsterdam. GoldRepublic is het eerste en enige bedrijf in zijn soort, dat werkt onder toezicht van Autoriteit Financiële Markten (AFM) bij het aanbieden van fysiek edelmetaal als beleggingsproduct. Bij GoldRepublic kun je zelf kiezen in welk land je het goud laat opslaan. Goud kopen in Singapore is met GoldRepublic ook mogelijk. Voor meer informatie: GoldRepublic Review.

goud kopen bij goldmoneyGoldMoney zit maar 1 % (premium) boven de goudprijs en telt geen kosten voor opslag en verzekering. BitGold heeft de ambitie om een betalingsnetwerk op te bouwen om goud als betaalmiddel weer te standariseren en te democratiseren. BitGold maakt goud voor iedereen beschikbaar, niet alleen maar een rijke elite. Voor meer informatie: GoldMoney.

waarom moet ik goud kopenWanneer je bij een Nederlands bedrijf je goud wilt kopen en thuis wilt laten bezorgen, kun je de dienstverlening van ZilverGoudWinkel en Holland Gold eens bekijken. Het is het goedkoopste alternatief wanneer je de goud baren zelf thuis wilt opslaan.

 

Hoe kan ik goedkoop goud kopen met bitcoins?

bitgold digitaal fysiek goud kopenGoud kopen kun je zeer voordelig doen met behulp van bitcoins. Goud kopen met Bitcoins gaat uitstekend en goedkoop met de ZilverGoudWinkelDe ZilverGoudWinkel accepteert bitcoins.

Trouwens, wanneer je ongerust bent voor mogelijk confiscatie en moeite hebt om je vermogen om te zetten in fysiek goud, moet je even stilstaan bij een nieuwe technologische innovatie die in 2014 is ontwikkeld in de vorm van Bitgold. GoldMoney & Bullion Star stelt je in staat om goedkoop fysiek goud te kopen en veilig op te slaan in een kluis in Zurich en tevens jouw goud onmiddelijk voor zeer lage commissies om te zetten in een valuta van keuze en jouw goud direct te gebruiken voor online betalingen met Bitcoins. Deze bedrijven implementeren een gouden standaard voor Bitcoin. Ik weet het, als je dit leest, zullen waarschijnlijk jouw wenkbrauwen dansen, maar ik raad je aan om ons artikel te lezen over Bitgold. Bitgold is een revolutionair instrument om  jouw goud veilig in Zwitserland op te slaan en te gebruiken voor betalingen en onmiddelijk te converteren naar een valuta van keuze! Nogmaals, Bitgold vormt de brug tussen Bitcoin en het bezitten van echt fysiek goud dat wordt opgeslagen in een beveiligde kluis in het buitenland. Je investeert dus in Bitcoins en in goud en kunt je goud als bitcoins direct uitgeven. De gouden standaard is terug! Met Bitgold kunt u uw goud direct gebruiken voor het betalen van o.a. vliegtickets, maar ook het kopen andere valuta’s en zelfs andere commodities zoals olie! Lees meer over deze nieuwe vorm van digitaal fysiek goud: Bitgold kopen! Bekende bedrijven in London waarmee je met bitcoins goud kunt kopen zijn BullionStar, SpectroCoinBitGoldBitReserve en Vaultoro.

Hoe kan ik goud kopen met altcoins en andere cryptomunten?

goud kopen met ether ETHBen je al een echte financiële watergeus en bezit je al verschillende altcoins zoals Ethereum, NXT, LiteCoin of DarkCoin. Beschik je over Ethers? In dat geval kun je het beste goud kopen met Ethers-ETH bij Uphold. Uphold ondersteunt ETH-transacties en je kunt jouw Ethers hier onmiddelijk omzetten in goud of een ander edelmetaal. Je maakt gewoon een Ether wallet / card aan in je Uphold account. Voor meer info: Uphold.

goud kopen met bitcoinsJe kunt met bijna andere altcoins supereenvoudig goud kopen via de ShapeShift dienst die zit ingebouwd in Vaultoro. Goedkoop goud kopen met NXT of goud kopen met Litecoins is super eenvoudig geworden met de handelsomgeving van Vaultoro. bij Vaultoro koop je echt fysiek kluis-goud dat in Zwitserland wordt opgeslagen.

 

Hoe kan ik goud kopen met derivaten?

goud kopen Met financiële instrumenten zoals derivaten koop je niet echt fysiek goud. Het is in feite een manier om te speculeren met de goudprijs met behulp van binaire opties of contracten. Je kunt op deze manier heel snel winsten boeken. Met de winst kun je vervolgens echt fysiek goud kopen ( : Vandaar, speculeer met de trends in de goudprijs en pak je winst in fiatgeld met behulp van derivaten bij brokers zoals AnyOption, Plus500Markets en XtradeLet wel, het speculeren op kortetermijnkoerswinst is snel een vorm van gokken als je niet weet wet je doet. Je kunt beter een goudbaar kopen bij de ZilverGoudWinkel.

Verdere lectuur:

Wil je kluis-edelmetalen hebben d.w.z. uw goud en zilver veilig in een beveiligde kluis opslaan op verschillende locaties in de wereld? Lees dan meer over het aanbod van BitreserveGoldRepublic en GoldMoney. Een zeer goed alternatief is ook de Euro Pacific Bank. Hoewel, de Europe Pacific Bank kan alleen via Europe Pacific Precious Metals alleen een beveiligde kluis aanbieden in Australië. De dienstverlening van GoldSilver is uitstekend en is een zeer betrouwbare keuze voor het online kopen van uw goud wanneer je in de V.S. woont.

beleggen in goud bij plus500