cer crypto ratings

De goedkoopste bitcoin kopen! Waar kan ik echt goedkoop bitcoin kopen?

Mar 13, 2023
Aanbieding: 

Samenvatting: goedkoop bitcoin kopen kun je het beste doen op een handelsbeurs met een professionele orderboek van koop/verkoop orders met lage fees. In Nederland kun je goedkoop bitcoin kopen en verkopen op de Bitvavo exchange. Bitvavo beschikt over een liquide bitcoin spotmarkt. De hoogste commissie die gerekend wordt is 0.25% maximaal. Bitcoin kopen met iDEAL op Bitvavo is vooral voor de kleinere beleggers hier het meest voordelig. Je krijgt hier meer bitcoin voor je euro´s dan bijvoorbeeld een institutionele spot exchange zoals Bitstamp. Verder kun je de Bitvavo account koppelen aan een handelsrobot om de bitcoin markt 24/7 te monitoren en automatisch kooporders voor je uit te voeren voor de beste koersdoelen.

Goedkoop bitcoin kopen? Waar kan ik de goedkoopste bitcoin kopen? Zeker, iedereen wil natuurlijk proberen voor de goedkoopste prijs bitcoins te bemachtigen. Wanneer je wilt weten waar je de goedkoopste bitcoin kunt kopen, moet je met de volgende zaken rekening houden.

goedkoopste bitcoin kopen

In de eerste instantie, zul je makelaars en wisselkantoren met een handelsplatform moeten vermijden. Deze dienstverleners kopen bitcoins in op de belangrijkste bitcoin-handelsbeurzen en verkopen deze door aan hun klanten voor een handelscommissie die vaak de 1 % overstijgt. Alleen Coinmerce is op deze regel een uitzondering. Over het algemeen, geldt gewoon dat je een handelsrekening moet openen op een exchange met een behoorlijk EUR/BTC handelsvolume. Bovendien moet deze exchange een goede samenwerking hebben met een Europese of Nederlandse bank. Hierdoor kun je voordelig, gemakkelijk en snel de euro’s storten op de handelsrekening en verkopen om zo de goedkoopste bitcoin te kunnen kopen voor de beste koers.

De goedkoopste bitcoin kopen in Nederland: Bitvavo

goedkoop bitcoin kopen

Gelukkig hebben Nederlanders twee uitstekende opties. Om de goedkoopste bitcoin te bemachtigen voor de beste prijs, kun je het beste een rekening openen bij de Bitvavo exchange. Bitvavo heeft echter de tarieven flink naar beneden aangepast waardoor de grote klanten die in grote volumes handelen nog goedkoper bitcoin kunnen kopen dan op Kraken. Verder kan de Bitvavo rekening gekoppeld worden aan een handelsrobot voor het automatisch uitvoeren van kooporders voor lagere koersdoelen. De goedkoopste bitcoin kopen wordt veel makkelijker wanneer je een Bitvavo rekening combineert met de CryptoHopper of DiamondPigs crypto trading platform. Het is wel belangrijk dat je eerst een Bitvavo rekening hebt opgezet en deze vervolgens met een API koppelt aan je crypto trading bot rekening. Voor meer informatie:

De goedkoopste bitcoin kopen in Nederland: Finst

Update: de goedkoopste bitcoin voor je euro´s kun je nu in Nederland bij een nieuwe partij kopen: Finst. De Finst handelsapp en -omgeving is geïntegreerd met het gerenommeerde Amerikaanse Fireblocks platform en netwerk van liquiditeitsproviders. Het daardoor een extreem veilige en goede handelsapp om goedkoop bitcoin te kopen en te verkopen. Finst rekent maximaal 0.15 % in transactiekosten zonder een spread fee ongeacht het handelsvolume en hoeveelheid. Toch kleven er nog een kleine aantal nadelen aan het Finst platform. Geen compatibiliteit met een handelsbot en geen crypto wallet functionaliteit. Het is een gesloten handelsplatform. Voor meer info: Finst versus Bitvavo.

Goedkoop bitcoin kopen op een buitenlandse exchange?

Naast Bitvavo zijn er andere internationale handelsbeurzen die interessant zijn om te evalueren. Bitstamp, Bitpanda Pro en Kraken zijn goede opties. Het is verder niet onverstandig om bij verschillende goede partijen een handelsrekening te openen aangezien de goedkoopste of laagste Bitcoin koers per dag per exchange kan veranderen. Elke Bitcoin-exchange is een unieke marktplaats van vraag en aanbod. Elke grote marktplaats is uniek en de grootste zijn verspreid over de hele wereld. De koersen op de beste en grootste handelsbeurzen kunnen verschillen. Het vergelijken van de verschillende bitcoin koersen op de verschillende markten heeft alleen zin wanneer je van plan bent om via stablecoins op de grote buitenlandse exchanges proberen de goedkoopste bitcoin te verkrijgen. Vandaar, in tweede instantie is het dan nodig om de euro’s of de aangekochte bitcoins op de exchange te verhandelen voor een belangrijke USD-stablecoin (zoals USDT). Je kunt deze ook direct bij de Nederlandse broker Coinmerce of de Bitcoin Meester kunnen kopen.

goedkoopste bitcoin kopen

Vervolgens maak je verschillende handelsrekeningen aan op de grootste Koreaanse, Japanse en internationaal opererende crypto-handelsbeurzen (zoals Bitstamp en Binance). Daar koop je dan met USDT goedkoop bitcoins. Verder kun je met behulp van de CryptoHopper handels-bot automatisch de goedkoopste bitcoin kopen op de gewenste koersdoelen op de handelsbeurzen waar je dan actief bent.

Goedkoop bitcoin kopen in Nederland: Coinmerce

Wanneer je makkelijk via een Nederlandse makelaar goedkoop bitcoin wilt kopen, kun je eens de dienstverlening van Coinmerce evalueren. Het is de goedkoopste bitcoin broker van Nederland. Coinmerce hanteert namelijk een flexibele fee die word berekend door een algoritme (0,40% – 2,50%).  Dit algoritme bekijkt variabelen zoals de volume / volatiliteit / orderboek / orderbedrag. Voor alle Bitcoin kooporders is de handelscommissie 0,40% maar wil je voor €5.000 een bitcoin kopen met een laag volume en hoge volatiliteit dan stijgt de fee. In ieder geval, het heeft onder meer 2019 uitgewezen dat je via deze Nederlandse makelaar goedkoop bitcoin kunt bemachtigen. Verder kun je er coins staken voor het verdienen van een vergoeding en beschikt het platform over ingebouwde trading bots. Voor meer informatie: Bezoek Coinmerce.

Conclusie:

goedkoopste bitcoin kopen

Persoonlijk, zou ik het niet meer ingewikkeld maken dan nodig is. Blijf dicht bij huis in Nederland en open een rekening bij Bitvavo in Amsterdam. Wil je echt op jacht gaan naar de aller goedkoopste Bitcoin? In dat geval, zou ik rekeningen gaan comineren. Zo zou je een Binance-rekening kunnen combineren met een Bitstamp, Kraken en Bitvavo rekeningen. Met deze rekeningen kun je voor de goedkoopste of beter gezegd de beste bitcoin koers bitcoins kopen met euro´s of dollars vanuit o.a. een crypto handelsbot platform. Wil je het eenvoudig en veilig houden, kies dan gewoon voor een klassieke vertrouwde makelaar en stuur de aangekochte BTC naar je bitcoin wallet. Waarom staat Coinbase hier niet vermeldt? Coinbase is over het algemeen duurder dan Binance en ook Bitvavo. Voor meer informatie: Binance versus Coinbase!

We hebben trouwens een uitgebreide lijst opgesteld met een selectie van goede handelsbeurzen waar je voordelig bitcoins kunt kopen. Voor meer informatie:

Lees verder

De impact van de dedollarisatie van de ASEAN-regio

Dit artikel bespreekt de dedollarisatie van de ASEAN-regio en de mogelijke implicaties. Verder ook de rol van de BRICS in dit proces en of de Yuan wel als nieuwe reservevaluta de dollar zal vervangen. De dedollarisatie van de ASEAN-regio is van start gegaan. Op 28 maart 2023 was er een officiële bijeenkomst van alle ASEAN-ministers […]

Mar 31, 2023
3,5 min

Bitcoinmining met mest en vuilnis?

Tegenwoordig is bitcoinmining met milieuvervuilende mest en vuilnis gemakkelijk voor elkaar te krijgen. Er zijn verschillende milieutechnische oplossingen door allerlei bitcoinmining-startups ontwikkeld die makkelijk kunnen worden ingezet. Zo kan koeienmest worden verwerkt tot biogas en deze wordt weer omgezet in elektriciteit die kan worden afgeleverd aan een container met bitcoin-miners, de boerderij zelf en of […]

Mar 30, 2023
2 min

CFTC dient een aanklacht in tegen Binance – Binance vs CFTC!

Het is uiteindelijk zo ver: een confrontatie tussen Binance en de CFTC. De CFTC en niet de SEC? Inderdaad, volgens Bloomberg wordt Binance aangeklaagd door de CFTC. De CFTC is de Amerikaanse toezichthouder voor o.a. termijncontracten over grondstoffen. Het is een afkorting voor de Commodity Futures Trading Commission. De belangrijkste leiders van Binance, CEO Changpeng […]

Mar 28, 2023
4 min