Hoe kan ik het beste mijn bitcoins beveiligen? Wat is de beste Bitcoin beveiliging?  Hoe wordt elke Bitcoin die ik koop het beste beveiligd?

bitcoin beveiligingHet is niet makkelijk om hier direct makkelijk op te antwoorden. De vraag over het beveiligen van jouw Bitcoin vermogen, mag je nooit uit het hoofd verliezen. Elke keer wanneer je gebruik maakt van een wallet of beurs moet eerst een antwoord hebben op bovenstaande vragen.

Elke Bitcoin is gewoon heel veel geld waard en moet betracht worden als een nieuwe vorm van digitaal goud. Het goud van het internet en als zo danig de reservemunt van de cryptocurrency’s. Heel veel cybercriminelen zijn actief bezig om uit te vinden hoe en waar ze bitcoins makkelijk kunnen stelen. Vooral malware in de vorm van o.a. een keylogger is uiterst gevaarlijk. Voor de doorsnee particulier is gewoon een hardware wallet een echte must voor goede Bitcoin beveiliging. Een Bitcoin hardware wallet die we kunnen aanbevelen is de Trezor.

Bedrijven kunnen het beste kijken naar Bitgo en Armory als extra dienstverleners en deze vervolgens ook complimenteren met een hardware wallet. Ledger heeft de meest veelzijdige hardware wallets ontwikkeld. De Ledger Nano S is een van de meest populaire hardware wallets.

Vergeet ook niet om het herstelbestand in de vorm van een recovery seed van 12 of 24 woorden zorgvuldig te bewaren. Het beste is om een Cryptotag of CryptoSteel wallet seed backup oplossing te kopen waardoor de woorden extreem veilig kunnen worden opgeslagen en opgeborgen.

Andere maatregelen zijn om te kijken naar privacy oplossingen zoals een VPN software programma. Richt ook een speciale computer in voor het verrichten van zakelijke en financiële transacties. In dat geval zou een speciale privacy computer zoals Purism een mooie optie zijn! Deze is uitgerust met alleen de beste hardware en software die je privacy beschermt. Voor meer informatie: Purism.

Voor meer informatie: