bitcoin handel

COINIMAL

Sep 10, 2015
Aanbieding: 

Deze review over Coinimal is verouderd. Deze Oostenrijkse crypto exchange is van naam veranderd en heet tegenwoordig BitPanda.

Voor meer informatie:

Selectie van de beste crypto exchanges!

 

Coinimal Review:

Coinimal is een crypto currency dienstverlener en fintech bedrijf in Wenen voor het kopen en verkopen van Bitcoins, Ethereum en NXT.

coinimalHet is een met zorg en uitstekend opgezette dienst en volledig gereguleerd en goedgekeurd door de Oostenrijkse autoriteiten. Coinimal wil een zeer belangrijke Europese cryptobeurs worden, maar wat ik vooral bijzonder op prijs stel, is dat ze Ethereum en NXT als extra crypto-currencies aanbieden.

coinimalDe meeste crypto-exchanges en bitcoinbeurzen bieden alleen een paar altcoins aan. Je zult naar de grote crypto-currency exchanges moeten gaan zoals ANX in Hong Kong om NXT en Ethereum te kunnen kopen. Het feit dat Coinimal deze twee crypto currencies er uit heeft gekozen om mee te beginnen, zegt ook al heel veel over de kwaliteit en expertise van dit bedrijf. NXT is een crypto-currency die op verschillende punten echt superieur is, ja, beter is opgezet dan Bitcoin. Het is een volwaardig, completer en echt alternatief voor Bitcoin en heeft de potentie om Bitcoin daadwerkelijk van haar eerste plaats te stoten. Voor meer informatie: NXT Crypto Currency.

coinimal

Klik & open een gratis account bij Coinimal!

coinimal recensie

Met Bitcoins en vooral NXT gebruiken met Neteller bij Coinimal!

coinimal en netellerEen ander goed teken is dat Coinimal de eerste bitcoin exchange is waar je met Neteller bitcoins kunt kopen en verkopen. Neteller is de grote concurrent van PayPal en probeert op dit moment Skrill op te kopen. Je kunt NXT verkopen en het geld onmiddelijk laden op jouw Neteller account dankzij deze unieke samenwerking met Coinimal. Dit is echt uniek, je kunt eenvoudig NXT verkopen en onmiddelijk omzetten in jouw Neteller account en laden op jouw Neteller prepaid creditcard. In die zin zou je Coinimal kunnen gebruiken om NXT coins te kunnen gebruiken voor betalingen in de winkel met jouw Neteller Visa betaalkaart. Waarom is dit goed? Je bespaart namelijk 1 extra stap. Als je nu met NXT in de winkel wilt betalen met Euro’s, zul je eerst NXT moeten verkopen voor Bitcoins op een cryptocurrency exchange en deze vervolgens weer opsturen naar jouw Bitcoin wallet met debit card. Dit betekent extra rompslomp, wachtijd en transactiekosten.

nxt coinimalVooral voor gebruikers van NXT, ETH en Neteller is Coinimal een uitstekende keuze. Vooral als je een echte NXT of Ethereum fan bent, ben je bij Coinimal bij het juiste adres. Je kunt jouw Neteller betaalpas indirect als een prepaid crypto debit card gebruiken.  Als je liever met Bitcoins handelt dan zijn er genoeg Nederlandse bedrijven waar je terecht kunt om met iDEAL bitcoins te kunnen kopen zoals BTC DIRECT en CleverCoin en deze op te laden op uitstekende bitcoin debit cards.

Verificatieprocedure:

Vereenvoudigde verificatieprocedure voor het bevestigen van jouw identiteit met behulp van de webcam.

Payment methods:

  • SEPA
  • SOFORT
  • NETELLER
  • GIROPAY
  • CASH2COIN
  • OBT

Bedrijfsgegevens:

coinimal recensieCoinimal GmbH
Siebenbrunnengasse 17/1
1050 Vienna | Austria
Representation:

Chief Executive Officer: Mr. Paul Klanschek
Chief Executive Officer: Mr. Eric Demuth
Contact:

E-Mail: office@coinimal.com
Commercial Register:

Eintragung im Handelsregister.
Court: Handelsgericht Wien
Register : FN 423018 k

Lees verder

Brent Johnson en Steven Van Metre over het onvermogen van de FED

We willen onze lezers graag wijzen op een boeiende discussie tussen twee bekende macro-analisten, Brent Johnson en Steven Van Metre. Brent Johnson is als macro-analist bekend geworden met zijn Dollar Milkshake Theory. Brent Johnson en Steven Van Metre bespreken waarom de Federal Reserve geen inflatie kan veroorzaken. Het is een verkeerde opvatting dat de Federal […]

Sep 27, 2020
2 min

FED COIN CBDC is onder ontwikkeling

Er zijn meer feiten over de ontwikkeling van een Fed coin of Fed CBDC naar buiten gekomen. Loretta J. Mester, voorzitter van de Federal Reserve Bank of Chicago, heeft op 23 september 2020 tijdens een keynote-presentatie tijdens de twintigste verjaardag van de Chicago Payments Symposium aangegeven dat de Federal Reserve actief werkt aan de ontwikkeling […]

Sep 24, 2020
2,5 min

Bitcoin en de terugkeer naar individuele vrijheid!

De geboorte van de moderne westerse wereld werd gekenmerkt door een verwerpen van autocratische regimes en een omarming van algemene rechten en vrijheden. We zien echter dat diezelfde rechten en vrijheden recent steeds meer worden ingeperkt door dezelfde overheden die toen tot stand kwamen. Bitcoin vormt een technologie die een antwoord biedt op dit steeds […]

Sep 22, 2020
2,5 min