bitcoin handel

COINIMAL

Sep 10, 2015
Aanbieding: 

Deze review over Coinimal is verouderd. Deze Oostenrijkse crypto exchange is van naam veranderd en heet tegenwoordig BitPanda.

Voor meer informatie:

Selectie van de beste crypto exchanges!

 

Coinimal Review:

Coinimal is een crypto currency dienstverlener en fintech bedrijf in Wenen voor het kopen en verkopen van Bitcoins, Ethereum en NXT.

coinimalHet is een met zorg en uitstekend opgezette dienst en volledig gereguleerd en goedgekeurd door de Oostenrijkse autoriteiten. Coinimal wil een zeer belangrijke Europese cryptobeurs worden, maar wat ik vooral bijzonder op prijs stel, is dat ze Ethereum en NXT als extra crypto-currencies aanbieden.

coinimalDe meeste crypto-exchanges en bitcoinbeurzen bieden alleen een paar altcoins aan. Je zult naar de grote crypto-currency exchanges moeten gaan zoals ANX in Hong Kong om NXT en Ethereum te kunnen kopen. Het feit dat Coinimal deze twee crypto currencies er uit heeft gekozen om mee te beginnen, zegt ook al heel veel over de kwaliteit en expertise van dit bedrijf. NXT is een crypto-currency die op verschillende punten echt superieur is, ja, beter is opgezet dan Bitcoin. Het is een volwaardig, completer en echt alternatief voor Bitcoin en heeft de potentie om Bitcoin daadwerkelijk van haar eerste plaats te stoten. Voor meer informatie: NXT Crypto Currency.

coinimal

Klik & open een gratis account bij Coinimal!

coinimal recensie

Met Bitcoins en vooral NXT gebruiken met Neteller bij Coinimal!

coinimal en netellerEen ander goed teken is dat Coinimal de eerste bitcoin exchange is waar je met Neteller bitcoins kunt kopen en verkopen. Neteller is de grote concurrent van PayPal en probeert op dit moment Skrill op te kopen. Je kunt NXT verkopen en het geld onmiddelijk laden op jouw Neteller account dankzij deze unieke samenwerking met Coinimal. Dit is echt uniek, je kunt eenvoudig NXT verkopen en onmiddelijk omzetten in jouw Neteller account en laden op jouw Neteller prepaid creditcard. In die zin zou je Coinimal kunnen gebruiken om NXT coins te kunnen gebruiken voor betalingen in de winkel met jouw Neteller Visa betaalkaart. Waarom is dit goed? Je bespaart namelijk 1 extra stap. Als je nu met NXT in de winkel wilt betalen met Euro’s, zul je eerst NXT moeten verkopen voor Bitcoins op een cryptocurrency exchange en deze vervolgens weer opsturen naar jouw Bitcoin wallet met debit card. Dit betekent extra rompslomp, wachtijd en transactiekosten.

nxt coinimalVooral voor gebruikers van NXT, ETH en Neteller is Coinimal een uitstekende keuze. Vooral als je een echte NXT of Ethereum fan bent, ben je bij Coinimal bij het juiste adres. Je kunt jouw Neteller betaalpas indirect als een prepaid crypto debit card gebruiken.  Als je liever met Bitcoins handelt dan zijn er genoeg Nederlandse bedrijven waar je terecht kunt om met iDEAL bitcoins te kunnen kopen zoals BTC DIRECT en CleverCoin en deze op te laden op uitstekende bitcoin debit cards.

Verificatieprocedure:

Vereenvoudigde verificatieprocedure voor het bevestigen van jouw identiteit met behulp van de webcam.

Payment methods:

  • SEPA
  • SOFORT
  • NETELLER
  • GIROPAY
  • CASH2COIN
  • OBT

Bedrijfsgegevens:

coinimal recensieCoinimal GmbH
Siebenbrunnengasse 17/1
1050 Vienna | Austria
Representation:

Chief Executive Officer: Mr. Paul Klanschek
Chief Executive Officer: Mr. Eric Demuth
Contact:

E-Mail: office@coinimal.com
Commercial Register:

Eintragung im Handelsregister.
Court: Handelsgericht Wien
Register : FN 423018 k

Lees verder

Kan de Federal Reserve Bankroet gaan?

Kan de Federal Reserve bankroet gaan? Dit is een vraag die George Gammon zich stelt in de onderstaande video. Hij heeft een uitstekende analyse gemaakt over hoe de Federal Reserve opereert en op welke manier de Federal Reserve geld verdient voor haar aandeelhouders. De Federal Reserve functioneert nu als een gediversifieerd beleggingsfonds en zal onder […]

Jul 3, 2020
2,5 min

Lords of Finance: The Bankers Who Broke the World

We kunnen onze lezers het volgende boek aanbevelen: Lords of Finance: The Bankers Who Broke the World. Het boek is uitgegeven door Penguin Press in 2009 tijdens de vorige financiële crisis. Het is geschreven door Liaquat Ahamed die voor zijn werk in 2010 de Pulitzer Prize for History ontving. Het boek beschrijft de financiële ontwikkelingen voorafgaand […]

Jul 3, 2020
4 min

Waarom is Bitcoin antifragiel?

Dat velen nog altijd sceptisch zijn over Bitcoin is geen geheim. Ze beweren dat het een kwetsbare ponzi-scheme is, die ieder moment kan knappen. Bitcoin bezit echter een aantal kwaliteiten die ervoor zorgen dat het juist antifragiel is, en dat het toestanden kan doorstaan die ons huidig monetair systeem ernstig in de problemen zouden brengen. […]

Jul 3, 2020
3,5 min