Bitcoin horloge

Betalen met Bitcoin bij Starbucks?

Volgens een betrouwbare bron van Mike Dudas, de mede-oprichter van de crypto nieuwssite The Block, zal Starbucks in 2019 Bitcoin als een betalingsmiddel gaan accepteren in de Verenigde Staten via de Bakkt exchange infrastructuur en betalingssoftware.

Starbucks is namelijk een kleine investeerder in Bakkt en heeft toch daarvoor een aanzienlijk aandeel in Bakkt verworven. Daar tegenover staat dat Bakkt over miljoenen loyale klanten beschikt over de hele wereld. Via een speciale betaalapp en loyalty card zou de betalingssoftware van Bakkt op grote schaal snel kunnen worden toegepast en uitgerold waarbij Starbucks klanten via Bakkt met bitcoins voor een kopje koffie kunnen betalen. Starbucks zal beginnen met het accepteren van Bitcoin in haar koffiehuizen in de Verenigde Staten.

Wanneer en of het plan in werking zal treden is nog niet duidelijk. Bakkt zal eerst nog moeten worden gelanceerd met de benodigde zegeningen van de Amerikaanse autoriteiten.

Gerelateerde onderwerpen:

 • Hoe kan ik bitcoin kopen?
 • Amerikaanse tech aandelen kopen bij Abra via Bitcoin?
 • Show thread

  beste bank twitter

  Bakkt heeft het gelekte nieuws over Starbucks niet ontkend nog bevestigd. We houden de ontwikkelingen in de gaten! Volg ons op Twitter @liberbits om belangrijke updates meteen te verkrijgen: LiberBits – Twitter Profiel!

  Een vertegenwoordiger van Starbucks heeft zich uitgesproken over het accepteren van Bitcoin in de koffiehuizen. Starbucks zal niet Bitcoin zelf accepteren, maar het mogelijk maken dat klanten via Bakkt Bitcoin kunnen omwisselen naar Amerikaanse Dollars. De klant wisselt bij Bakkt in feite Bitcoin om voor Dollars die vervolgens voor de betaling worden geaccepteerd door Starbucks. Dus, Starbucks zal zelf niet Bitcoin accepteren, maar de klant kan wel zelf Bitcoin gebruiken om voor een koffie te betalen in Dollars. Dit is een belangrijk verschil!

  Voor meer informatie:

 • No Starkbucks is not accepting Bitcoin!
 • paxos finance

  Met app ‘Spedn’ is het nu mogelijk om bij Starbucks te betalen met Bitcoin! Deze mogelijkheid is het resultaat van een samenwerking tussen de Gemini Exchange, Flexa en Spedn. Het is een belangrijke doorbraak voor de verdere Bitcoin adoptie!