bitcoin margin trading

Bitcoin.com opent cryptocurrency beurs

Bitcoin.com opereert nu ook als een cryptocurrency beurs. Dit is een nieuwe stap. Bitcoin.com is de website van Roger Ver. Roger Ver is de belangrijkste financier van het Bitcoin Cash altcoin project. Hij gebruikte eerder dit platform om vooral Bitcoin Cash (BCH) te promoten en Bitcoin (BTC) af te kraken. Het wordt op deze site Bitcoin Core genoemd aangezien Roger Ver denkt dat de Bitcoin Core ontwikkelaars via een complot de implementatie van grote blokken hebben tegengehouden. Bitcoin.com benoemde Bitcoin Cash misleidend als de echte Bitcoin en heeft vele nietsvermoedende bezoekers op het verkeerde been gezet (opgelicht). Ze dachten dat ze Bitcoin (BTC) kochten, maar dat bleek achteraf Bitcoin Cash of beter gezegd Bcash (BCH) te zijn. Wanneer ze Bcash verzonden naar een een echt Bitcoin adres, dan ging deze transactie en daarmee het geld verloren. De hele aanpak was minst gezegd controversieel, maar er is duidelijk een wisseling van de wacht.

De nieuwe koers van Bitcoin.com:

Bitcoin.com is formeel als bedrijf geregistreerd op St. Kitts and Nevis op de Caraïben. Roger Ver heeft recentelijk zijn positie als CEO verlaten. Stefan Rust heeft de positie overgenomen en vaart blijkbaar een geheel nieuwe koers. Bitcoin.com is nu omgebouwd en opgezet geworden als een Bitcoin exchange waar er een duidelijker onderscheid is tussen Bitcoin Cash (BCH) en Bitcoin Core (BTC). Met behulp van de Theter stablecoin USDT kan er naast Bitcoin (BTC), Bcash (BCH) ook Tron (TRX), Ripple (XRP), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Stellar (XLM) en Zcash (ZEC) worden verhandeld. Bitcoin.com zal elke week nieuwe coins toevoegen.

Bitcoin.com heeft als crypto exchange de ambitie om de concurrentie aan te gaan met Coinbase en Binance. Bitcoin.com heeft echter een enorme achterstand en ondersteunt alleen nog de USDT en geen handelsrekeningen in dollars of euro’s.

Wat is het beste alternatief voor de Bitcoin.com exchange?

Nederlanders die graag een handelsrekening bij een cryptobeurs willen openen, kunnen het beter dicht bij huis zoeken: Bitvavo in Amsterdam of BTC Direct in Nijmegen!

Bronvermelding:
Bitcoin.com