Paul Tudor Jones gaat meer bitcoin aanschaffen!

Jun 14, 2021

De legendarische vermogensbeheerder Paul Tudor Jones kondigde vandaag op CNBC aan dat hij meer geld gaat beleggen in Bitcoin. In 2020 kondigde hij aan 1 % van zijn vermogen te investeren in bitcoin, nu gaat hij dit uitbreiden naar 5 %. Paul Tudor Jones investeert verder 5 % in grondstoffen, 5 % in goud en 5 % in dollar cash reserves. Hij weet verder niet wat hij met de andere 80 % van zijn vermogen gaat doen. Dit hangt af van de monetaire politiek die de Federal Reserve de komende jaren zal gaan voeren.

Waarom koopt Paul Tudor Jones meer bitcoin kopen?

Volgens Paul Tudor Jones is Bitcoin wiskunde. Wiskunde is zekerheid. Twee plus twee zal altijd vier zijn. Het investeren in iets dat betrouwbaar, eerlijk, veilig en 100 % zeker is, trekt hem aan. Bitcoin is een manier om te investeren in zekerheid. Hieronder in de tweet van Saifedean Ammous staat een fragment van het CNBC-interview met Paul Tudor Jones.

Paul Tudor Jones is de oprichter van het internationale beleggingsfonds Tudor Group en de Tudor Investment Corporation met in totaal meer dan $44 miljard onder beheer. Zijn persoonlijk vermogen is rond de $7 miljard.

Er zijn meer dan 21 miljoen bitcoins (BTC) in omloop. Niet genoeg om alle miljardairs en miljoenairs in de wereld te voorzien van 1 bitcoin. De recente dip veroorzaakt door domme speculanten die te veel risico nemen en kopen zonder kennis, is een uitgelezen kans voor de slimme belegger om weer goedkoop bitcoin bij te kopen. Vandaag zal ook MicroStrategy beginnen met het kopen van $500 miljoen extra in bitcoin.

Vandaar, beschik jij al over bitcoin (BTC)? Anders koop wat BTC voordat alle rijke beleggers met slim geld hebben ingekocht….

Waar kan ik het beste BTC kopen?

Lees verder

De markten kleuren rood in angst voor de Federal Reserve

Het moge deze dagen weer duidelijk zijn wie de macht heeft over het huidige fragiele financiële piramidesysteem: de Federal Reserve. De voorzitter van de Federal Reserve, Jerome Powell, kondigde vorig jaar aan dat de rente in 2022 zal worden verhoogd en het aankoopprogramma zal worden verminderd. Sindsdien zijn de markten nerveus geworden. In combinatie met […]

Jan 21, 2022
3 min

Google Pay flirt met Bitcoin

Betaaldiensten buitelen over elkaar heen tegenwoordig. Niemand wil de boot missen. Ik kan. Jij kunt. Wim Kan. Apple Pay. Google Pay. Wie doet nog meer mee? En makkelijk is het niet. Online bankgigant N26 is net van een koude internationale kermis huis gekomen en met hangende pootjes alsnog in crypto ingestapt. Tal van nieuwe fintech […]

Jan 20, 2022
4 min

Intel stort zich op de Bitcoin mining markt met de Bonanza Mine ASIC chip

Intel heeft gewerkt aan een nieuwe innovatieve chip voor het delven van bitcoin. Het wordt omschreven als een ultra-low-voltage energy efficient Bitcoin-mining ASIC en wordt de Bonanza Mine genoemd. Deze nieuwe chip zal later in februari op de jaarlijkse ISSCC-conferentie worden gepresenteerd. Vandaar, er zijn nog weinige details over de chip bekend. Echter, het zal […]

Jan 19, 2022
2,5 min