Paul Tudor Jones gaat meer bitcoin aanschaffen!

Jun 14, 2021

De legendarische vermogensbeheerder Paul Tudor Jones kondigde vandaag op CNBC aan dat hij meer geld gaat beleggen in Bitcoin. In 2020 kondigde hij aan 1 % van zijn vermogen te investeren in bitcoin, nu gaat hij dit uitbreiden naar 5 %. Paul Tudor Jones investeert verder 5 % in grondstoffen, 5 % in goud en 5 % in dollar cash reserves. Hij weet verder niet wat hij met de andere 80 % van zijn vermogen gaat doen. Dit hangt af van de monetaire politiek die de Federal Reserve de komende jaren zal gaan voeren.

Waarom koopt Paul Tudor Jones meer bitcoin kopen?

Volgens Paul Tudor Jones is Bitcoin wiskunde. Wiskunde is zekerheid. Twee plus twee zal altijd vier zijn. Het investeren in iets dat betrouwbaar, eerlijk, veilig en 100 % zeker is, trekt hem aan. Bitcoin is een manier om te investeren in zekerheid. Hieronder in de tweet van Saifedean Ammous staat een fragment van het CNBC-interview met Paul Tudor Jones.

Paul Tudor Jones is de oprichter van het internationale beleggingsfonds Tudor Group en de Tudor Investment Corporation met in totaal meer dan $44 miljard onder beheer. Zijn persoonlijk vermogen is rond de $7 miljard.

Er zijn meer dan 21 miljoen bitcoins (BTC) in omloop. Niet genoeg om alle miljardairs en miljoenairs in de wereld te voorzien van 1 bitcoin. De recente dip veroorzaakt door domme speculanten die te veel risico nemen en kopen zonder kennis, is een uitgelezen kans voor de slimme belegger om weer goedkoop bitcoin bij te kopen. Vandaag zal ook MicroStrategy beginnen met het kopen van $500 miljoen extra in bitcoin.

Vandaar, beschik jij al over bitcoin (BTC)? Anders koop wat BTC voordat alle rijke beleggers met slim geld hebben ingekocht….

Waar kan ik het beste BTC kopen?

Lees verder

Mijlpaal: Twitter meet lightning fooi in Satoshi

Hoe brekend is het als Twitter samen met Jack Mallers’ Strike een dienst introduceert waarmee je twitteraars kleine fooien kunt toewerpen in crypto? In Bitcoin om precies te zijn. Best bijzonder en het deed de koers vandaag zeker goed. Maar de scherpe waarnemer zag nog heel iets anders. Zien wij dat inderdaad goed? Zien we […]

Sep 24, 2021
3 min

VanEck lanceert Vectors ETN´s voor Solana & Polkadot & Tron op Duitse beurs!

VanEck heeft nieuwe ETN´s uitgegeven voor Solana, Polkadot en Tron op de Xetra beurs van Deutsche Börse in Frankfurt. Laten we ze even kort bespreken: VanEck Vectors Solana ETN Solana is in 2021 populair geworden onder beleggers. Solana is het allersnelste blockchainplatform. Met Solana kunnen blockchainontwikkelaars, op smart contracts gebaseerde transacties tegen zeer lage kosten opschalen. Deze […]

Sep 20, 2021
1,5 min

Bitcoin leeft en vervangt wetten door code

Wat is de echte Bitcoin revolutie? Wat is de echte meerwaarde van decentrale blockchains? Wat is het verband tussen Bitcoin en de Amerikaanse onafhankelijkheidsverklaring? Of onze Acte van Verlatinghe? Wie verlaat wat? Ja de centrale bank gaat eraan. Maar wat nog meer? En wat komt ervoor in de plaats? Juist de covid plandemie laat zie […]

Sep 20, 2021
4,5 min