Stratis BaaS-bedrijf opgenomen in het CMS equIP accelerator program

May 6, 2021

De opkomst van crypto financiën en blockhain technologie gaat niet alleen over de groei van de DeFi-sector en de adoptie van Bitcoin. Er is een andere belangrijke trend. De trend hoe ondernemingen deze technologie al inzetten of in de toekomst kunnen gaan inzetten. Deze ondernemingen maken gebruik van vaak Blockchain-as-a-service platformen die door softwarebedrijven worden ontwikkeld. Vechain (VET) is een bekend BaaS-project, maar Stratis wordt vaak vergeten.

Stratis is een bekend blockchain-as-a-service bedrijf met een specialisatie in het bieden van compatibiliteit met Microsoft gebaseerde software zoals het .NET Core Framework. Stratis helpt ondernemingen om gemakkelijk alle mogelijkheden van blockchain technologie binnen de eigen onderneming in gebruik te nemen. Het bouwen van specifieke decentrale applicaties voor bepaalde bedrijfsdoeleinden wordt dankzij Stratis expertise voor grote vaak internationaal opererende bedrijven gemakkelijk gemaakt. Verder biedt Stratis ook advies aan crypto-startups die onder meer vaak stoeien met smart contracts voor onder meer de DeFi-sector. Hieronder kun je Head of Engineering en de Senior C# and .NET ontwikkelaar van Stratis, Francois de la Rouviere, aan het woord zien:

Het belang van het CMS equIP programma

Echter, de regelgeving op dit gebied kan van land tot land verschillen; hetgeen de ontwikkeling en de adoptie van bepaalde toepassingen kan vertragen. Aangezien Stratis al jaren aan de weg timmert en sterke relaties heeft opgebouwd, is het nu opgenomen tot het prestigieuze CMS equIP accelerator program.

CMS is internationaal gezien een van de meest toonaangevende advocatenkantoor. Het programma biedt Stratis tot een belangrijke toegang aan expertise en kennis over internationale wet- en regelgeving. CMS heeft wereldwijd 70 kantoren waar Stratis gebruik van kan maken. Verder biedt het toegang tot andere leden van het programma en het CMS netwerk.

Het zal Stratis verder op de kaart zetten voor vooral internationaal opererende ondernemingen die blockchain technologie op een gereguleerde manier willen toepassen in hun globale bedrijfsprocessen.

De oprichter en directeur van Stratis, Chris Trew, zal nu de mogelijkheden met dit lidmaatschap gaan uitbuiten. In een persbericht gaf hij het volgende aan:

Being selected to become a member of CMS’s exclusive equIP programme is a tremendous achievement for Stratis and a testament to the fantastic technology we have built and delivered.

Het nieuws is weer een teken dat de adoptie van blockchain technologische toepassingen overal in de wereld op alle niveaus verder gaat.

Lees verder

India “beschermt” gepeupel voor crypto, maar laat rijken profiteren

India en Bitcoin, een spel van permanente dreiging van verbod dat nu al enkele jaren aan de gang is. Hoewel een heldere beslissing aanstaande lijkt over het lot van cryptogeld, is er een fors risico dat ze enkel worden voorbehouden aan de schatrijke elite. Aanstaande maandag 29 november 2021 maakt India vermoedelijk een einde aan […]

Nov 26, 2021
1,5 min

Fintonia in Singapore lanceert twee bitcoin beleggingsfondsen

De vermogensbeheerder Fintonia Group heeft het groene licht gekregen van de toezichthouder, Monetary Authority of Singapore (MAS), om twee verzekerde institutional grade beleggingsfondsen voor bitcoin te lanceren. Fintonia Bitcoin Physical Fund Het eerste fonds heet het Fintonia Bitcoin Physical Fund. Hiermee kunnen institutionele beleggers instappen om direct blootstelling tot bitcoin te krijgen. De aandelen van […]

Nov 26, 2021
1 min

De LHV bank in Estland gaat cryptodiensten aanbieden

Een van de belangrijkste banken van Estland, de LHV Bank, zal de volgende week haar klanten toegang geven tot de volatiele cryptomarkten. De LHV bank heeft een samenwerking met de Bitstamp opgezet waardoor haar klanten via de LHV mobile app toegang krijgen tot de volgende markten: • Bitcoin (BTC)• Ether (ETH)• Litecoin (LTC)• Uniswap (UNI)• […]

Nov 24, 2021
1,5 min