Stratis BaaS-bedrijf opgenomen in het CMS equIP accelerator program

May 6, 2021

De opkomst van crypto financiën en blockhain technologie gaat niet alleen over de groei van de DeFi-sector en de adoptie van Bitcoin. Er is een andere belangrijke trend. De trend hoe ondernemingen deze technologie al inzetten of in de toekomst kunnen gaan inzetten. Deze ondernemingen maken gebruik van vaak Blockchain-as-a-service platformen die door softwarebedrijven worden ontwikkeld. Vechain (VET) is een bekend BaaS-project, maar Stratis wordt vaak vergeten.

Stratis is een bekend blockchain-as-a-service bedrijf met een specialisatie in het bieden van compatibiliteit met Microsoft gebaseerde software zoals het .NET Core Framework. Stratis helpt ondernemingen om gemakkelijk alle mogelijkheden van blockchain technologie binnen de eigen onderneming in gebruik te nemen. Het bouwen van specifieke decentrale applicaties voor bepaalde bedrijfsdoeleinden wordt dankzij Stratis expertise voor grote vaak internationaal opererende bedrijven gemakkelijk gemaakt. Verder biedt Stratis ook advies aan crypto-startups die onder meer vaak stoeien met smart contracts voor onder meer de DeFi-sector. Hieronder kun je Head of Engineering en de Senior C# and .NET ontwikkelaar van Stratis, Francois de la Rouviere, aan het woord zien:

Het belang van het CMS equIP programma

Echter, de regelgeving op dit gebied kan van land tot land verschillen; hetgeen de ontwikkeling en de adoptie van bepaalde toepassingen kan vertragen. Aangezien Stratis al jaren aan de weg timmert en sterke relaties heeft opgebouwd, is het nu opgenomen tot het prestigieuze CMS equIP accelerator program.

CMS is internationaal gezien een van de meest toonaangevende advocatenkantoor. Het programma biedt Stratis tot een belangrijke toegang aan expertise en kennis over internationale wet- en regelgeving. CMS heeft wereldwijd 70 kantoren waar Stratis gebruik van kan maken. Verder biedt het toegang tot andere leden van het programma en het CMS netwerk.

Het zal Stratis verder op de kaart zetten voor vooral internationaal opererende ondernemingen die blockchain technologie op een gereguleerde manier willen toepassen in hun globale bedrijfsprocessen.

De oprichter en directeur van Stratis, Chris Trew, zal nu de mogelijkheden met dit lidmaatschap gaan uitbuiten. In een persbericht gaf hij het volgende aan:

Being selected to become a member of CMS’s exclusive equIP programme is a tremendous achievement for Stratis and a testament to the fantastic technology we have built and delivered.

Het nieuws is weer een teken dat de adoptie van blockchain technologische toepassingen overal in de wereld op alle niveaus verder gaat.

Lees verder

Na El Salvador ook Paraguay lak aan IMF en wereldbank

Paraguay is vast van plan om al volgende maand het voorbeeld van El Salvador te volgen en Bitcoin wettig betaalmiddel te maken. Het project wordt aangejaard door laser eyes parlementariër Carlitos Rejala. De vertaling van deze tweet is: Zoals ik al een tijd lang beweer, moet ons land met de nieuwe generatie me bewegen. Het […]

Jun 19, 2021
3 min

Michael Saylor: Bitcoin de rails voor $$$ naar overal

Heeft Michael Saylor Sun Tzu’s Art of War gelezen. Vast wel. Het is standaard kost voor CEO’s. In een nieuw interview komt hij met een verrassend idee natuurlijk geïnspireerd op de ontwikkelingen in El Salvador en de prachtige nobele dienstverlening van Jack Mallers Strike. En wat is het idee? De Amerikaanse dollar wordt wereld reservemunt! […]

Jun 17, 2021
3 min

Walvissen bezitten nu de helft van alle Bitcoin

De decentrale koersanalist Santiment heeft getwitterd dat Bitcoin-walvissen hun BTC-posities de afgelopen drie maanden sterk hebben vergroot en nu de helft van het hele aanbod van de grootste cryptocurrency in handen hebben. Walvissen hebben 90.000 Bitcoins verzameld De afgelopen 90 dagen hebben de wallets met 100 – 10.000 BTC in totaal 90.000 Bitcoins aan hun […]

Jun 17, 2021
1 min