NEP VERSUS ECHT ZILVER

Hoe kan ik nep van echt zilver & goud onderscheiden en hoe vermijd ik dat ik bedonderd wordt?

nep zilver versus echt zilverHelaas, er is ook bedrog in de goud en de zilver markt. Er wordt ook nep zilver en goud aangeboden. Alleen de buitenkant is van zilver, maar de binnenkant is van een ander metaal. De meeste nep zilver munten en goudbaartjes komen uit China. De nep zilver muntjes en baartjes worden steeds beter gemaakt en vaak via online marktplaatsen zoals e-bay verkocht.

Wat zijn de kenmerken van echt zilver?

Het is belangrijk om het onderscheid te leren tussen nep zilver en echt zilver.

1. Echt zilver kunt u herkennen aan de hoogte en de lengte van de pitch. Een nep muntje klinkt doffer en minder lang.

2. Zilver heeft weinig magnetische lading. Met een sterke magneet kunt u snel het onderscheid zien tussen een nep en een echte zilver munt of baar.

2. Controleer alle details op de munt of het baartje. Er moet een erkende stempel in staan.Een goede video die aangeeft hoe moeilijk het is om het onderscheid te herkennen is de volgende:

3. Dus, koop alleen zilver en goud van erkende handelaars. Het is super belangrijk om alleen goud en zilver te kopen van erkende handelaren met een lange geschiedenis en goede reputatie die direct bij de Mint of smelterij kopen en hun goud en zilvervoorraden controleren op mogelijke nep producten.  Een betrouwbare leverancier van zilver en goud in Nederland is Holland Gold Holland Gold koopt direct bij Schone Edelmetaal, een LBMA-erkende smelterij. Al het edelmetaal is afkomstig van wereldwijd erkende en LBMA-geaccrediteerde producenten met Good Delivery Status, waarmee de kwaliteit en zuiverheid van deze producten gewaarborgd is. Lees meer op: Holland Gold

Gerelateerde onderwerpen: