bitcoin bitvavo

BTC Direct – Recensie!

Oct 11, 2020
Aanbieding: 

Al sinds het begin in 2013 volgen wij op de voet de ontwikkeling van het Nederlands bitcoinbedrijf BTC Direct in Nijmegen.

btc direct

Samenvatting: BTC Direct is in Nederland uitgegroeid tot een vertrouwde makelaar voor Bitcoin, met een zeer ervaren team van experts. Je kunt hier Bitcoin makkelijk en veilig kopen door middel van iDEAL voor een voordelige handelscommissie van. BTC Direct is het juiste adres voor iemand die veilig en gemakkelijk bitcoins wilt kopen en deze direct wilt sturen naar de eigen Bitcoin-wallet.

BTC Direct Trezor combinatie

Aanbevolen methode: koop alleen bitcoins met behulp van een euro cost averaging tactiek 1 1. Euro cost averaging (eca) is een beleggings tactiek waarmee het marktrisico beperkt wordt door het systematisch aankopen van Bitcoin met eenzelfde bedrag over regelmatige tijdstippen gedurende een lange periode. Bijvoorbeeld: je investeert elke week zonder emotie € 100,- in Bitcoin ongeacht wat de koers van dat moment is. × bij BTC Direct in combinatie met de Trezor One Bitcoin hardware wallet. Je kunt deze extreem veilige en goede wallet direct koppelen aan de BTC Direct rekening. Op deze manier koop je op een slimme en super veilige manier bitcoins als een lange termijn investering.

BTC Direct Review

btcdirect

Sinds 2013 werkt het team aan de ontwikkeling en verdere verbetering van zijn dienstverlening. BTC Direct helpt iedereen bij het aan- en verkopen van cryptovaluta, waaronder bitcoin, ether, litecoin, bitcoin cash en ripple. BTC Direct is in staat om om te schalen en grote transactievolumes makkelijk te verwerken. De website kan zonder enige hapering tijdens extreme drukte op de cryptomarkt blijven werken. In eerste instantie is BTC Direct begonnen als een klassieke Bitcoin makelaar, maar ondersteunt naast bitcoin nu ook andere digitale valuta waaronder Ether (ETH), Litecoin (LTC) en Ripple (XRP).

De aankoopprocedure is erg eenvoudig en verloopt zeer soepel. Je betaalt er direct met euro’s en de gekochte cryptovaluta wordt direct gestort op het door jou opgegeven crypto-adres. In onderstaande video is te zien hoe je een BTC Direct account kunt aanmaken, zodat je makkelijk bitcoins en andere cryptomunten kunt kopen.

Kopen bij BTC Direct is zeer eenvoudig. Ben je van plan om naast bitcoins ook andere crypto’s te kopen? Dan kun je het beste kiezen voor een multi-cryptocurrency wallet zoals Exodus, Atomic of Jaxx. Je hebt eerst een cryptocurrency-adres nodig voordat je kunt kopen bij BTC Direct, zij hebben namelijk een adres nodig waar ze de gekochte munten heen kunnen sturen. Als je van plan bent om veel bitcoins, litecoins of ethers te gaan kopen dan kun je later een goede hardware wallet kopen voor het veilig opslaan van je belegging. In de onderstaande video is te zien hoe je een Exodus wallet kunt installeren op je computer.

Hoe kan ik het beste BTC Direct gebruiken?

btcdirect trezor integratie

De dienst van BTCDirect is geïntegreerd in de Trezor hardware wallet. Het beste en veiligste is om BTCDirect in combinatie met een Trezor wallet te gebruiken. Hoe gaat dit in zijn werk?

In de eerste plaats, moet je beschikken over een BTC Direct account zodat je later vanuit de Trezor walletomgeving deze kunt koppelen. In de tweede plaats, moet je ook beschikken over een Trezor One of Trezor Model T. Je sluit je Trezor aan op je computer en je opent de walletomgeving. Vervolgens ga je naar bitcoins kopen en kies je euro als munt en je betaalmethode. Vervolgens word je naar de website van BTC Direct geleid waar je kan inloggen in je account.

Eenmaal ingelogd bij BTC Direct, wordt gevraagd of je je Trezor wil koppelen aan BTC Direct. Dat hoef je maar één keer te doen. Vervolgens kun je crypto kopen in de walletomgeving van Trezor zonder dat je ontvangstadressen hoeft in te vullen en zonder dat je de omgeving van Trezor verlaat. Super veilig! Hieronder in de video kun je precies zien hoe dit er in de praktijk uit ziet:

BLOX crypto trading app van BTC Direct

Zoek je naar een eenvoudiger alternatief? Wil je liever dat BTC Direct de aangekochte crypto’s veilig bewaard? In dat geval, raden we je aan om kennis te maken met de BLOX trading app.

blox btc direct

Inderdaad, BTC Direct heeft een nieuwe, uiterst gemakkelijk te gebruiken crypto trading app ontwikkeld. Dit is de BLOX crypto app. Dit is een custodial-oplossing, dat wil zeggen dat BTC Direct de aangekochte cryptovaluta bewaard, zodat je dit niet zelf hoeft te doen. Bovendien kan de app alleen worden gebruikt voor het verhandelen van crypto assets naar euro. Het is geen app die wallet-ondersteuning biedt en alleen gekoppeld is aan je bankrekening. Deze aanpak zorgt ervoor dat iedereen op de smartphone in bitcoin en andere crypto’s kan handelen zonder dat hij of zij ooit zorgen hoeft te maken over hacks en andere technische problemen. We kunnen deze app aanbevelen voor gebruikers die de dienst van BTCDirect te ingewikkeld vinden.

Veilig en gemakkelijk bitcoin kopen met de Blox app!

Persoonlijke ervaringen met BTC Direct

btcdirect crypto exchange

Om even terug te keren naar BTC Direct. Wat ik uit eigen ervaring kan zeggen, is dat BTC Direct een zeer klantvriendelijke, professionele en overzichtelijke dienst heeft opgezet. Het is een bedrijf met jarenlange ervaring met een lange termijn visie waarbij de klant voorop staat. De ondersteuning is uitstekend en je kunt bij elke stap die je zet worden bijgestaan door een medewerker. BTC Direct is ook een van de weinige bitcoinbedrijven die workshops organiseert voor twijfelende beleggers. Verder laat de goede klantenondersteuning zich concreet zien bij het registreren en verifiëren van een BTC Direct account.

Het activeren van jouw account bestaat uit drie stappen:

  • Verifieer je e-mailadres
  • Verifieer je telefoonnummer
  • Verifieer jezelf met een identiteitsbewijs

Accountverificatie bij BTC Direct

Je zult eerst een account moeten aanmaken en je identiteit dus moeten verifiëren om daadwerkelijk te kunnen handelen. Dit gaat hier zeer eenvoudig dankzij vooral de klantvriendelijke inrichting van de account en de hulp die je kunt krijgen.

  • Je kunt op de website van BTC Direct rechtsboven op de registratieknop klikken.
  • In het proces dien je jezelf te verifiëren, hierbij heb je een geldig identiteitsbewijs nodig; zoals een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs.

Dit is overigens een normale procedure die elke financiële dienstverlener moet doen volgens de internationale KYC-wetgeving. Het is professioneel opgezet waardoor je er zeker van zijn dat BTC Direct niet kan worden gesloten door toezichthouders. Bij BTC Direct wordt er een lange termijn visie gehanteerd waarbij de klanten baat bij hebben. Helaas, het betekent wel dat een klant een account verificatieprocedure moet doorlopen.

Bitcoins kopen en opslaan

Qua werking is BTC Direct te vergelijken met verschillende andere Nederlandse makelaars zoals Satos en Bitonic; waar je ook direct bitcoins naar je favoriete digitale portemonnee kunt sturen. Toch vind ik BTC Direct beter opgezet; het is goedkoper en je kunt naast bitcoin ook andere cryptovaluta kopen met iDEAL. Daarnaast heeft BTC Direct geen verborgen fees, het hanteert een fee van 2% op bitcoin aankopen en 3% op andere digitale munten. Deze kosten zijn al verwerkt in de prijs op de website. Daardoor kan de koers van BTC Direct afwijken van wat op andere beurzen staat. Inderdaad, BTCDirect is een klassieke makelaar, maar geen bitcoin exchange met een eigen orderboek en de benodigde gereedschappen voor iemand die snel bitcoin wil kopen en verkopen. Echter, is het actief verhandelen van Bitcoin niet aan te raden. Het beste is om BTC Direct direct in combinatie met een hardware wallet te gebruiken. Persoonlijk ben ik fan van een zogeheten hardware wallet voor het opslaan van cryptovaluta. De beste op dit moment zijn de Trezor One of Ledger Nano X.

Alternatief voor BTC Direct

BTCDirect is geen bitcoin exchange met een handelsplatform, maar een makelaar waar je gemakkelijk en veilig bitcoins kunt kopen en sturen naar je eigen wallet. Voor deze makelaarsdienst van BTCDirect betaal je een handelscommissie voor de aankoop van bitcoins. Het is een uitstekende dienstverlening, maar met een hoger prijskaartje dan wanneer je gebruik maakt van een exchange. Inderdaad, BTC Direct is geen crypto exchange met een eigen orderboek en handelsplatform. Vandaar dat gebruikers van BTCDirect die daar behoefte aan hebben, zoeken naar een alternatief voor BTCDirect.

Wil je bitcoins actief gaan verhandelen? Dit is wat we onze lezers willen afraden. De meeste gebruikers kunnen het beste een DCA-aankoopstrategie toepassen en de aangekochte bitcoins naar een de eigen Trezor hardware wallet sturen met behulp van BTCDirect.

btcdirect nederland alternatief

Als je echt van plan bent om als een professionele daghandelaar actief met bitcoins te gaan handelen, kun je het beste een handelsrekening aanmaken bij Bitvavo in Amsterdam. Dit is een vertrouwde crypto-exchange dienstverlening met beheerde wallets en een eigen orderboek die de professionele handelaar zal bekoren.

Conclusie

BTC Direct is betrouwbaar. Sinds 2013 is BTC Direct in Nederland uitgegroeid tot de meest vertrouwde partij voor Bitcoin, met een zeer ervaren team van experts. Je kunt hier Bitcoin en andere cryptovaluta makkelijk en veilig kopen door middel van iDEAL. BTC Direct is het adres voor iemand die veilig en gemakkelijk bitcoins wilt kopen en deze direct wilt sturen naar de eigen Bitcoin-wallet. Bij voorkeur wordt gebruik gemaakt van de Trezor One en deze te koppelen met de BTCDirect rekening. Dit is wat we alle lezers van harte aanbevelen. Koop bitcoins veilig via de Trezor bij BTC Direct wanneer de koers laag staat en pak wat winst wanneer de koers flink omhoog is geknald om zodoende goedkoper meer bitcoins terug te kunnen kopen wanneer de koers corrigeert. Een goedkoper alternatief voor BTCDirect is de handelsbeurs van Bitvavo in Amsterdam.

Lees verder

De Wallet of Satoshi Review

Met de verdere opmars en snelle adoptie van het Bitcoin Lightning Network in 2021, is het even tijd om een nieuwe Bitcoin Lightning Network Wallet te bespreken. In dit artikel, bespreken we de Wallet of Satoshi. Eerder hebben we de nieuwe Muun wallet besproken, die compatibel is met zowel de Bitcoin mainchain als het Lightning […]

Oct 18, 2021
2,5 min

Bitcoin verwarmt straks North Vancouver maar is het groen?

De stad North Vancouver in British-Columbia, draait nu al op een lokale energiecentrale die zijn restwarmte voor stadsverwarming gebruikt. Lonsdale Energy Corporation (LEC), dat volledig eigendom is van de stad, zet in op verduurzaming en wil het gebruik van aardgas verminderen. Gebouwen zijn momenteel verantwoordelijk voor 40% van de CO2-uitstoot in stedelijke gebieden, en dus […]

Oct 18, 2021
3,5 min

Bitcoin bullish met $60.000

Het is zover: de eerste Bitcoin ETF, de ProShares Future ETF, is op 15 oktober toegelaten in de Verenigde Staten. En de koers reageert enthousiast met nu en solide positie boven de 60.000 Amerikaanse dollar. De totale crypto marktkapitalisatie ligt nu weer rond 2,5 biljoen Amerikaanse dollar. Op maandag 18 oktober wordt de Futures ETF […]

Oct 18, 2021
1,5 min