NAV coin kopen

De geheimzinnige NAVCOIN….

23 jun. 2020
Aanbieding: 

Wil je NAVCOIN kopen? Waarschuwing bij het kopen van deze cryptomunt. Het is een risicovolle belegging en het handelen in crypto’s is extreem risicovol. Begin met een goed begrip van Bitcoin. Lees eerst onze Bitcoin cursus of de beleggingsgids alvorens je begint met het speculeren in andere meer risicovolle cryptovaluta.

Wat is de waarde van de NAV Coin?

In dit artikel zal ik bespreken waarom de NAV Coin een onderschatte cryptomunt is en behoort tot de betere en zeer goedkope privacy coins waar vooral Monero en Dash de meest bekende voorbeelden van zijn.

nav coin kopen

Niet veel mensen weten dat de NAV Coin is gebaseerd op de Bitcoin core code en een van de eerste cryptocurrencies is die volledig anoniem is. Er wordt al een aantal jaren zeer goed werk verricht aan de ontwikkeling van de coin. De NAV Coin kun je eenvoudig met iDEAL kopen bij Litebit. Voor meer informatie:

Waarom zou ik de NAVcoin kopen – zal ik beleggen in NAV?

De NAV transacties van deze munt zijn willekeurig, waardoor deze niet identificeerbaar zijn. De link tussen de ontvanger en de zender van de transacties wordt samen met de IP adressen en andere info vernietigd, waardoor het terugvinden van deze transactie onmogelijk is. Dit alles samen met het gebruik van TOR, een open netwerk voor anonieme communicatie, maakt NAV Coin een veilige en anonieme crypto-munteenheid. Deze valuta maakt gebruik van 13 hash-functies en een extra subchain die er voor zorgen dat de transacties niet alleen anoniem zijn, maar ook altijd werken in een onbreekbare omgeving.

Hoe de NAV Coin in de praktijk werkt is vrij simpel: Bij een transactie wordt deze gesplitst over meerdere blocks, die apart van elkaar verstuurd worden met een kleine tijdsinterval. Later komen deze deeltjes bij elkaar en worden opnieuw gesplitst, zodat meerdere identieke transacties bestaan op het netwerk. Dit systeem is volledig open source en maakt geen gebruik van een centraal netwerk. NAV Tech, waar de coin op gebaseerd is, maakt geen gebruikt van een tussenpersoon binnen het netwerk, de transactie vindt zelf zijn weg door het Mesh-netwerk. Hieronder zie je een infographic die het proces van anonieme transacties met de NAV Tech uitlegt:

nav coin

Het spenderen van NAV Coins kan binnen enkele secondes, aangezien de blocks wel zo’n 20 MB kunnen zijn. Mede door deze snelle transacties staat de coin in een goede positie om gebruikt te worden door handelaren en winkeliers, zowel op de digitale als de fysieke markt.

NAV wallets kunnen gebruik maken van de zogeheten ‘stacking mode’, die gebruikers de mogelijkheid geeft om tot wel 5% rente te ontvangen, wat winst garandeert en zorgt voor minder rekenwerk.

De NAV Coin profiteert ook van de activatie van de zogeheten ‘Segregated Witness’, wat in het kort betekent dat de grootte van de blocks die verzonden kunnen worden is toegenomen, doordat de ruimte voor transactiedata is geoptimaliseerd. Hierdoor kunnen gebruikers van de NAV Coin een smart contract toevoegen; een geprogrammeerde overeenkomst. De Seg Wit update zorgt voor meer flexibiliteit voor de blockchain van NAV Coin en de sidechain van NAV Tech. De updates voortkomend uit de project roadmap kunnen worden toegevoegd aan deze chains, mits dit wordt geaccepteerd door het Mesh-netwerk. Deze updates bestaan onder andere uit de smart contracts en het anoniem en decentraal sturen van transacties (ADapps).
De volgende stap tot het vinden van meer gebruikers voor deze coin is het het creëren van een complete set van veilige en gedeelde web wallets gebaseerd op Copay, een crypto wallet die gebaseerd is op JavaScript. Gebruikers hebben dan een makkelijk te gebruiken platform waarmee ze hun geldmiddelen gemakkelijk kunnen onderhouden. Dit systeem zal ook beschikbaar zijn als mobile wallet, wat op dit moment alleen nog maar beschikbaar is voor Android maar snel ook vrijgegeven zal worden voor iOS. Hierdoor zal de NAV Coin bruikbaar zijn op alle platforms.

De NAV Coin Foundation steekt veel moeite in het project. Het team is al ruim 3 jaar bezig en blijft doorgaan, zowel op ontwikkeling als marketings gebied. Ze zorgen ervoor dat zowel professionele handelaren als nieuwe gebruikers kunnen profiteren van de functies van deze valuta. De sterke technologie, het goede team en de bruisende community achter deze ontwrichtende munt zorgt voor een stabiele groei. De hoeveelheid goede functies die deze munt bezit (veel van deze functies ontbreken bij munten zoals de Bitcoin and Ethereum) zorgt voor een bestendige investering.

Voor de nabije toekomst kunnen we een groei van deze munt verwachten, mede dankzij de toevoeging van de NAV Coin aan het UQid crypto debit card platform. Gebruikers van de UQid card kunnen deze nu ook opwaarderen met de NAV Coin, die dan gelijk wordt geconverteerd naar USD, EUR of GBP. Zowel virtuele als fysieke kaarten zijn beschikbaar, en natuurlijk volledig anoniem. Zo kunnen ook mensen buiten het cryptocurrency wereldje de NAV Coin verder op weg helpen.

De NAV Coin is een uitstekende investering voor op de lange termijn. Het wordt amper aangetast door de marktfluctuaties wat in vele gevallen de boosdoener is voor mensen. Smart contracts worden steeds meer gezien als een must-have voor investeerders, waardoor deze coin snel zal uitgroeien tot een van de betere alternatieven. De ontwikkelaars zijn constant bezig met het uitbreiden van de kenmerken, waardoor steeds meer nieuwe functies worden toegevoegd.

De NAV Coin zal niet lijden aan hetzelfde hack risico’s waar bijvoorbeeld Ethereum aan leed en het zal ook niet beïnvloed worden door de structurele problemen van de Bitcoin wallets. De complete anonimiteit van de NAV Coin zorgt ook voor een mogelijkheid van het toepassen van smart contracts en transacties in gevaarlijke, ondemocratische omgevingen. Mede hierdoor kan de NAV Coin gezien worden als een zeer waardevolle optie, waardoor de waarde en noodzaak van deze coin echt thuishoort in het standaard betaalsysteem.

Dit alles komt samen met een schone en overzichtelijke interface, die ervoor zorgt dat zowel professionals als mensen die voor het eerst om de hoek komen kijken gemakkelijk om kunnen gaan met het kopen, ruilen en sparen van deze valuta. Dit was een goede zet van het marketing en developers team van NAV. Een goed, verfijnd gebruik van de coin zorgt voor meer publiek. Zodra we gebruik kunnen gaan maken van de mobiele- en web wallets zal deze coin zeker gaan stijgen en zullen meerdere coins voorbij worden gegaan. Deze bijzondere cryptomunt behoort tot de Bitcoin alliantie en is aan het cryptoportfolio report toegevoegd.

Waar kan ik de NAV coins kopen?

Voor meer informatie over het kopen van NAV raden we aan om het volgende artikel te lezen:

Gerelateerde artikels:

 

Lees verder

Satoshi Nakamoto-standbeeld onthuld in Hongarije

’s Werelds eerste fysieke standbeeld van de anonieme Bitcoin-uitvinder Satoshi Nakamoto is vandaag aan een menigte gepresenteerd in de hoofdstad van Hongarije Boedapest. Het levensgrote bronzen monument toont een persoon met een hoodie. De kledingkeuze met het Bitcoin-logo aan de linkerkant was bedoeld om Satoshi’s anonimiteit te onderstrepen. Het uitdrukkingsloze gezicht van het beeld heeft […]

16 sep. 2021
0,5 min

Evergrande in diepe financiële problemen!

We willen onze lezers wijzen op de financiële problemen van Evergrande aangezien een aankomend bankroet van deze vastgoedreus vergaande gevolgen kan hebben. Het bedrijf heeft bankroetadviseurs gehuurd en de Chinese overheid zal de schuldeisers van Evergrande niet gaan helpen. Evergrande is sinds 1996 in relatief korte tijd uitgegroeid tot bijna de grootste vastgoedontwikkelaar in China. […]

16 sep. 2021
2,5 min

Waarom is de groei van Bitcoin gegarandeerd?

Wereldwijd was er dit weekeinde veel aandacht voor 11 september 2001 dat nu exact 20 jaar achter ons ligt. Wat is er in de tussentijd toch veel gebeurd! Afghanistan verloren maar we hebben Bitcoin! En juist op 11 september is het 700.000e blok gedolven. Op ambcrypto.com heeft Varuni Trivedi een mooie invalshoek gevonden om uit […]

14 sep. 2021
2 min