Naomi Wolf over Facing the Beast en de New Dark Age

Mar 29, 2024
Aanbieding: 

We willen onze lezers wijzen naar een nieuw boek van Naomi Wolf die in een Nederlandse vertaling is uitgekomen: Facing the Beast. Ze heeft over dit boek ook diepgravende interviews gegeven die de moeite waard zijn om te bekijken.

Hieronder in dit diepgravende interview met Flavio Pasquino van blckbx leer je haar kennen om wie ze is en waar ze voor staat. Het is een zeer boeiend gesprek en past in onze series over The Great Taking, The Great Reset en de ontwikkeling van CBDC´s. Het interview is voorzien van Nederlandse ondertiteling!

Over Naomi Wolf & Facing the Beast

Naomi Wolf is een bekende naam in de Verenigde Staten. Naomi was o.a. een politiek adviseur van de presidentiële campagnes van Bill Clinton en Al Gore en schreef meerdere boeken waaronder de bestseller uit 2007: ‘The end of America’. Hierin beschrijft ze tien stappen in het transitieproces van open samenlevingen naar fascistische systemen in de huidige tijd. De Amerikaanse stond lang bekend als een zeer gerespecteerd schrijfster, maar dit beeld veranderde de afgelopen jaren. Ze kreeg het imago van complotdenker en werd zwaar bekritiseerd omwille van haar kijk op onderwerpen als ISIS en de ebolapandemie. In 2021 werd ze beschuldigd van het verspreiden van misinformatie rondom COVID-19, lockdowns en MRNA-vaccins. Haar accounts op YouTube, X en Facebook werden opgeschort. Ondanks de veelbewogen jaren laat de journalist en auteur het er niet bij zitten. Nu heeft ze er een nieuw boek over uitgebracht die in een Nederlandse vertaling is uitgekomen.

Waar gaat Facing the Beast over?

Facing the Beast, van Naomi Wolf, schetst een onthullend en meeslepend portret van een Amerika in rep en roer. In dit boek neemt Wolf ons mee op haar eigen reis, van gevierd auteur en Democratisch adviseur tot verstoteling van de elite. Ze beschrijft de onrustwekkende realiteit van “wrongthink”, deplatforming en de gevaren die onze democratie bedreigen.

Met scherpe observaties en moedige kritiek bespreekt Wolf controversiële thema’s die de Amerikaanse samenleving verscheuren. Van reproductieve rechten en medische vrijheid tot de rol van de media en de verontrustende band tussen de FDA en Pfizer, Wolf schuwt geen enkel gevoelig onderwerp.

Facing the Beast is meer dan een boek; het is een aanklacht tegen de tirannie van censuur en een oproep tot het verdedigen van de waarheid. Wolf betoont zich een onvermoeibare voorvechter van vrije meningsuiting en persvrijheid, waarden die in onze hedendaagse maatschappij steeds meer onder druk staan.

Een boek voor lezers die durven te denken

Dit boek is een must-read voor iedereen die zich zorgen maakt over de toekomst van het Westen en de wereld. Degenen die de moed hebben om kritische vragen te stellen en de gevestigde orde te bevragen, zullen in Facing the Beast een waardevolle bondgenoot vinden.

Belangrijke passages:

  • Wolfs persoonlijke transformatie van insider naar outcast.
  • De gevaren van “wrongthink” en deplatforming.
  • De teloorgang van persvrijheid en de opkomst van censuur.
  • De onthullende waarheid over de COVID-19 pandemie.
  • Het gevaar met de komende uitrol van CBDC´s
  • Een oproep tot het verdedigen van de democratie en de waarheid.

Quotes:

  • “”Naomi Wolf is een van de moedigste, helderst denkende mensen die ik ken. De reden waarom je de repressieve krachten haar zo wanhopig probeert te negeren is omdat ze gelijk heeft.”” – Tucker Carlson
  • “”Facing the Beast is een boek dat je wakker schudt en je dwingt om na te denken over de toekomst van ons land.”” – Glenn Greenwald
  • “”Een moedig en onthullend boek dat de waarheid onthult over de duistere kant van Amerika.”” – Matt Taibbi

Facing the Beast is een boek dat niemand onberoerd zal laten. Het is een krachtige aanklacht tegen tirannie en een inspirerende oproep tot het verdedigen van onze vrijheid.

Naomi Wolf, Facing the Beast interviews

‘Facing the Beast’, Marlies Dekkers van de Nieuwe Wereld in gespekt met Naomi Wolf:

‘Facing the Beast’, Flavio Pasquino van blckbx in gespek met Naomi Wolf:

Gerelateerde artikelen:

Lees verder

Het Bitcoin Runes protocol wordt gelanceerd tijdens de halving, wat is Bitcoin Runes?

Bitcoin Runes komt er aan? Ja, over iets meer dan 2 dagen is het zo ver: een nieuwe Bitcoin halving, hier tel je mee af met de Bitcoin halving countdown clock : ). Tijdens de Bitcoin halving worden de block rewards gehalveerd (halving) en wordt het principe van Bitcoin deflatie verder uitgevoerd. Niet alleen zal […]

Apr 17, 2024
3,5 min

“Climate: The Movie” – CO2 veroorzaakte klimaatverandering heeft geen wetenschappelijke basis

“Climate: The Movie” is een nieuwe spraakmakende documentaire van de Britse filmmaker Martin Durkin. De film betoogt dat de bewering van een door CO2 veroorzaakte klimaatverandering een angstverhaal is zonder wetenschappelijke basis. De film, getiteld “Climate: The Movie”, stelt dat de wetenschap en officiële metingen de beweringen over toenemende extreme weersomstandigheden niet ondersteunen. De documentaire […]

Apr 16, 2024
4 min

Landesbank Baden-Württemberg (LBBW) gaat bitcoin aanbieden aan zakelijke en institutionele klanten

Landesbank Baden-Württemberg (LBBW) is de grootste bank in het zuidwesten van Duitsland met het hoofdkantoor in Stuttgart. LBBW zet een belangrijke stap in de richting van crypto-integratie door bewaringsdiensten voor digitale assets aan te gaan bieden. Deze ontwikkeling, in samenwerking met Bitpanda exchange, onderstreept de toenemende acceptatie van cryptocurrencies door traditionele financiële instellingen in Duitsland. Met […]

Apr 15, 2024
2 min