Naomi Wolf over Facing the Beast en de New Dark Age

Mar 29, 2024
Aanbieding: 

We willen onze lezers wijzen naar een nieuw boek van Naomi Wolf die in een Nederlandse vertaling is uitgekomen: Facing the Beast. Ze heeft over dit boek ook diepgravende interviews gegeven die de moeite waard zijn om te bekijken.

Hieronder in dit diepgravende interview met Flavio Pasquino van blckbx leer je haar kennen om wie ze is en waar ze voor staat. Het is een zeer boeiend gesprek en past in onze series over The Great Taking, The Great Reset en de ontwikkeling van CBDC´s. Het interview is voorzien van Nederlandse ondertiteling!

Over Naomi Wolf & Facing the Beast

Naomi Wolf is een bekende naam in de Verenigde Staten. Naomi was o.a. een politiek adviseur van de presidentiële campagnes van Bill Clinton en Al Gore en schreef meerdere boeken waaronder de bestseller uit 2007: ‘The end of America’. Hierin beschrijft ze tien stappen in het transitieproces van open samenlevingen naar fascistische systemen in de huidige tijd. De Amerikaanse stond lang bekend als een zeer gerespecteerd schrijfster, maar dit beeld veranderde de afgelopen jaren. Ze kreeg het imago van complotdenker en werd zwaar bekritiseerd omwille van haar kijk op onderwerpen als ISIS en de ebolapandemie. In 2021 werd ze beschuldigd van het verspreiden van misinformatie rondom COVID-19, lockdowns en MRNA-vaccins. Haar accounts op YouTube, X en Facebook werden opgeschort. Ondanks de veelbewogen jaren laat de journalist en auteur het er niet bij zitten. Nu heeft ze er een nieuw boek over uitgebracht die in een Nederlandse vertaling is uitgekomen.

Waar gaat Facing the Beast over?

Facing the Beast, van Naomi Wolf, schetst een onthullend en meeslepend portret van een Amerika in rep en roer. In dit boek neemt Wolf ons mee op haar eigen reis, van gevierd auteur en Democratisch adviseur tot verstoteling van de elite. Ze beschrijft de onrustwekkende realiteit van “wrongthink”, deplatforming en de gevaren die onze democratie bedreigen.

Met scherpe observaties en moedige kritiek bespreekt Wolf controversiële thema’s die de Amerikaanse samenleving verscheuren. Van reproductieve rechten en medische vrijheid tot de rol van de media en de verontrustende band tussen de FDA en Pfizer, Wolf schuwt geen enkel gevoelig onderwerp.

Facing the Beast is meer dan een boek; het is een aanklacht tegen de tirannie van censuur en een oproep tot het verdedigen van de waarheid. Wolf betoont zich een onvermoeibare voorvechter van vrije meningsuiting en persvrijheid, waarden die in onze hedendaagse maatschappij steeds meer onder druk staan.

Een boek voor lezers die durven te denken

Dit boek is een must-read voor iedereen die zich zorgen maakt over de toekomst van het Westen en de wereld. Degenen die de moed hebben om kritische vragen te stellen en de gevestigde orde te bevragen, zullen in Facing the Beast een waardevolle bondgenoot vinden.

Belangrijke passages:

  • Wolfs persoonlijke transformatie van insider naar outcast.
  • De gevaren van “wrongthink” en deplatforming.
  • De teloorgang van persvrijheid en de opkomst van censuur.
  • De onthullende waarheid over de COVID-19 pandemie.
  • Het gevaar met de komende uitrol van CBDC´s
  • Een oproep tot het verdedigen van de democratie en de waarheid.

Quotes:

  • “”Naomi Wolf is een van de moedigste, helderst denkende mensen die ik ken. De reden waarom je de repressieve krachten haar zo wanhopig probeert te negeren is omdat ze gelijk heeft.”” – Tucker Carlson
  • “”Facing the Beast is een boek dat je wakker schudt en je dwingt om na te denken over de toekomst van ons land.”” – Glenn Greenwald
  • “”Een moedig en onthullend boek dat de waarheid onthult over de duistere kant van Amerika.”” – Matt Taibbi

Facing the Beast is een boek dat niemand onberoerd zal laten. Het is een krachtige aanklacht tegen tirannie en een inspirerende oproep tot het verdedigen van onze vrijheid.

Naomi Wolf, Facing the Beast interviews

‘Facing the Beast’, Marlies Dekkers van de Nieuwe Wereld in gespekt met Naomi Wolf:

‘Facing the Beast’, Flavio Pasquino van blckbx in gespek met Naomi Wolf:

Gerelateerde artikelen:

Lees verder

Trump verkiest na een moordaanslag JD Vance tot Runnig Mate, betekenis voor Bitcoin?

De mislukte moordaanslag op Donald Trump heeft niet alleen een enorme impact voor het Amerikaans politieke en het geopolitieke klimaat, maar ook voor de toekomst van bitcoin als een mogelijke strategische activa voor de Verenigde Staten. De mislukte moordaanslag en de krachtige manier waarop Donald Trump hier mee omging, zal hem nu hoogst waarschijnlijk een […]

Jul 16, 2024
3,5 min

Is een Solana ETF op komst?

Is een Solana spot ETF in de maak? Met de aanvraag van 21Shares en VanEck lijkt een Solana spot ETF dichterbij te komen. Inderdaad, VanEck en 21Shares hebben een aanvraag ingediend voor een Solana spot ETF bij de Cboe exchange. De SEC kijkt er nog naar, maar een SOL spot ETF komt dichterbij. Laten we […]

Jul 9, 2024
3 min

Bit2me vs Bitvavo, welke exchange is beter?

Bit2me versus Bitvavo. Welke exchange is beter? Met deze Bitvavo vs bit2me exchange vergelijking zullen we kijken hoe deze twee grote Europese cryptocurrency beurzen zich tot elkaar verhouden. Beide exchanges draaien een hoog EURO handelsvolume en hebben een breed dienst- en productaanbod. In deze Bitvavo vs bit2me vergelijking zullen we kijken naar de producten en […]

Jul 9, 2024
4,5 min