arwen

Anycoin Direct Review – Zal ik gebruik maken van AnyCoin Direct?

Oct 29, 2022
Aanbieding: 

AnyCoin Direct is een goede Nederlandse cryptodienst met internationale ambities.

anycoin direct review

Bij AnyCoin Direct kun je onmiddellijk met behulp van iDEAL veilig bitcoin en altcoins kopen. Het bedrijf heeft zich als een cryptocurrency exchange geprofileerd en concurreert met de Nederlandse cryptobeurs Bitvavo. Het grootste verschil is dat Bitvavo een echte handelsbeurs is met een eigen orderboek waardoor de handelscommissies ook lager liggen dan bij AnyCoin Direct.

Is Anycoin Direct betrouwbaar en veilig?

anycoin direct

Anycoin Direct is een betrouwbare cryptodienst die onder toezicht staat van De Nederlandsche Bank (DNB). Het bedrijf verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Anycoin Direct, Phoenix Payments BV, heeft hier een officiële registratie en voldoet aan de geldende wet- en regelgeving in Nederland. AnyCoin Direct is veilig aangezien de cryptomunten direct naar de eigen crypto wallet worden gestuurd. Sinds 4 november 2020 staat Anycoin Direct geregistreerd bij De Nederlandse Bank als cryptovaluta exchange service.

Het bedrijf is opgericht door 3 vrienden die crypto voor iedereen toegankelijk wilden maken. Daarom startte de drie vrienden het bedrijf in 2013 op en zijn ze gevestigd in Veghel. Anycoindirect vindt service naar de klant heel belangrijk en staat daarom altijd klaar voor al uw vragen. Het bedrijf scoort daarom ook een 4,5 van de 14.317 reviews op Trustpilot en heeft al meer dan 400.000 klanten. Zo hebben ze veel customer agents, die iedere dag beschikbaar zijn via chat, telefoon of mail. Ook hebben ze uitgebreide Guides die nieuwe klanten helpen met allemaal verschillende vragen.

Veiligheid staat bij Anycoin Direct altijd voorop. Dit is ook een belangrijk onderdeel bij het opslaan en verzenden van crypto. Zo heeft Anycoin Direct al meer dan 400.000 klanten en scoort een 9 op Trustpilot met meer dan 14.000+ reviews.  

Naast een veilige aanpak en een goede klantenservice is het heel gemakkelijk om crypto ‘s te kopen en verzenden naar de gewenste crypto wallet. Ook biedt het bedrijf sinds kort hun Vault aan die ontworpen is om handelen in crypto zo gemakkelijk mogelijk te maken. Met de Vault kan dan ook iedereen gemakkelijk hun crypto kopen, swappen en veilig opslaan. Er kan makkelijk crypto gekocht en verkocht worden met betaalmogelijkheden zoals iDeal of creditcard in een oogopslag. Ook kan je doormiddel van de swap functie een coin inruilen voor een andere coin.  

Ook beschikt Anycoin Direct sinds kort over hun nieuwe app. Met de app kan je gemakkelijk overal toegang krijgen tot jouw vault en kan je ook gemakkelijk kopen, verkopen en swappen met de app zolang je beschikt over wifi.  

Aanbod AnyCoin Direct

Naast de standaard coins zoals Bitcoin, Ethereum en Litecoin, voegt Anycoin Direct maandelijks minimaal 10 coins toe. De broker heeft als doel om uiteindelijk honderden coins beschikbaar te hebben, voor zowel de site als in de Vault. 

Bij Anycoin Direct kan je al gemakkelijk crypto kopen vanaf €10,- en er kan tot €250,- aan crypto verhandeld worden zonder verificatie. Wil je meer willen kopen kan dit gemakkelijk door een verificatie af te ronden op de site.  Voor het actuele aanbod: bezoek AnyCoin Direct

 

Betalingsmethoden: 

Dit Nederlands bedrijf accepteert niet alleen betalingen met iDEAL, maar o.a. ook met Online Bank Transfer (OBT), INTERAC, TrustPay. Dankzij OBT kun je direct met je bankrekening in o.a. Duitsland, Spanje onmiddellijk bitcoins kopen en versturen naar jouw Bitcoin Wallet. Met INTERAC kun je dit doen met een Canadese bankrekening. TrustPay wordt veel gebruik in vooral Oost-Europa en maakt het mogelijk om onmiddellijk met lokale valuta bitcoins te kopen. In die zin is het een echte Europese crypto currency exchange die ook in Canada opereert. AnyCoin heeft een uniek profiel ten opzichte van de concurrenten die opereren in Nederland. Alleen is AnyCoin duurder in vergelijking met grote internationale crypto exchanges. Voor meer informatie:

Bedrijfsinformatie over Anycoin Direct:

Phoenix Payments BV
Marshallweg 5
5466AH Veghel
Nederland
KvK-nummer:59466197
Btw:NL853504234B01

————————————————————————–

Voor meer informatie:

Lees verder

Wat is Maple Finance?

In dit artikel gaan we dieper in op Maple Finance. Lending en borrowing via het Maple protocol, hoe is dat mogelijk? Wat is Maple Finance en wat doen ze precies? Wat is Maple Finance en wat doen ze precies? Eerder hebben we het onderwerp van decentralized lending al licht aangesneden, en met dit artikel duiken […]

Feb 25, 2024
3 min

Wat is een layer 2? En specifieker nog: een Bitcoin layer 2?

Door de stijgende vraag naar BTC wordt het Bitcoin netwerk intensiever gebruikt. Dit vraagt om de hulp van layer 2s. Maar wat is een (Bitcoin) layer 2 eigenlijk? Wat is een Bitcoin layer 2 en waarom zijn deze extra ‘layers’ nodig? Bitcoin ($BTC) heeft zoals we weten een eigen blockchain: de Bitcoin blockchain. Daarnaast hebben […]

Feb 21, 2024
3,5 min

Michael Saylor start een Bitcoin development company

Michael Saylor bouwt aan een Bitcoin development company. Alleen Bitcoin kopen is voor Saylor en MicroStrategy niet genoeg, sterker nog: de voorraad Bitcoin zal fungeren als fundatie voor een Bitcoin development company.. Microstrategy´s Bitcoin aankopen: $4,- miljard winst Bitcoin is niet te stoppen, dat mag duidelijk zijn na diverse bullruns en ook nu liegt de […]

Feb 17, 2024
3 min