crypto trading

ANYCOIN

AnyCoin is een Nederlandse bitcoinbeurs met internationale ambities.

anycoin reviewHet bijzondere met AnyCoin is dat je er onmiddelijk altcoins kunt kopen zoals LiteCoin, FeatherCoin, Darkcoin etc. AnyCoin accepteert niet alleen betalingen met iDEAL, maar o.a. ook met Online Bank Transfer (OBT), INTERAC, TrustPay. Dankzij OBT kun je direct met je bankrekening in o.a. Duitsland, Spanje onmiddelijk bitcoins kopen en versturen naar jouw Bitcoin Wallet. Met INTERAC kun je dit doen met een Canadese bankrekening. TrustPay wordt veel gebruik in vooral Oost-Europa en maakt het mogelijk om onmiddelijk met lokale valuta bitcoins te kopen. In die zin is het een echte Europese crypto currency exchange die ook in Canada opereert. AnyCoin heeft een uniek profiel ten opzichte van de concurrenten die opereren in Nederland. Alleen is AnyCoin duurder in vergelijking met CleverCoin. Je kunt bitcoins goedkoper kopen bij CleverCoin.

In vergelijking met CleverCoin is ook het bedrijf achter AnyCoin een beetje onduidelijk. CleverCoin is een merk van het ICT bedrijf CleverIT. AnyCoin is een merk van Phoenix Payments. Het zou mooi zijn als er meer informatie over dit bedrijf op de website zou staan. Maar goed, daar hoef je jezelf niet zo druk over te maken aangezien je jouw bitcoins toch direct stort op jouw eigen bitcoin wallet. Het is dan wel zaak dat je een veilige bitcoin wallet gebruikt.

Persoonlijk, vind ik AnyCoin ideaal om met iDEAL onmiddelijk altcoins te kopen. Je kunt de volgende cryptocurrencies bijna onmiddelijk kopen:

  • PeerCoin
  • LiteCoin
  • NameCoin
  • FeatherCoin
  • BlackCoin
  • DogeCoin
  • ZetaCoin
  • Dash

anycoin directNiet slecht en lekker gemakkelijk…….maar je zult welk voor elke coin een aparte wallet moeten hebben. Het makkelijkste is om deze aan te maken op een goede crypto currency exchange die wel voor elke coin een wallet voor je aanmaakt, zoals ANX PRO. Je kunt dan bijvoorbeeld de aangekochte DogeCoins en BlackCoins dan direct op jouw ANX PRO DogeCoin & Blackcoin wallet storten door het respectieve adres bij AnyCoin in te vullen.

Voor meer informatie: