zengo

De ZenGo keyless wallet

Mar 1, 2022
Aanbieding: 

ZenGo is een bijzondere nieuwe keyless crypto-portemonnee. Het is een veilige crypto wallet aangezien je nooit meer zorgen hoeft te maken dat je je privésleutels kwijtraakt. Dit dankzij de ZenGo’s Keyless Wallet en Chill Storage™ technologieën.


Met de geavanceerde cryptografie van ZenGo is er geen privésleutel voor uw bitcoin en cryptoportfolio. In plaats daarvan wordt de verantwoordelijkheid voor het ondertekenen van blockchain-transacties tussen ZenGo en haar klanten verdeeld, zodat geen van de partijen de geheime informatie van de ander ziet. Het betekent ook dat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over het beheren van privé-sleutels. Met behulp van een 3FA-oplossing waarbij een herstelbestand, face-scan en emailadres wordt deze crypto wallet veilig afgegrendeld. Het maakt ZenGo de eenvoudigste en veiligste Bitcoin- en cryptocurrency-portemonnee die klanten kunnen vertrouwen. Hieronder kun je zien hoe gemakkelijk het is om een ZenGo crypto wallet te herstellen:

Beheer en volg uw cryptocurrency-portfolio op één plek – Koop Bitcoin (BTC) en andere bekende activa zoals Ethereum (ETH), Dogecoin en meer. Verdien rente op crypto met ongelooflijke eenvoud, kogelvrije beveiliging en 24/7 klantenondersteuning.

Crypto kopen met de ZenGo wallet

Crypto kopen met ZenGo is eenvoudig, veilig en zeker. U kunt bitcoin kopen en voor shiba inu-munten verhandelen in meer dan 180 landen met uw favoriete betaalmethode. Tik gewoon op “Kopen” en zie de shiba-munten binnen enkele minuten de bitcoin in uw niet-bewarende crypto-portemonnee. Ontvang nu voor een beperkte tijd $ 10 cashback op uw eerste crypto-aankoop.

Verdien rente op crypto en investeer voor de lange termijn. Gebruik de ZenGo-portemonnee als uw spaarrekening en verdien dagelijkse rente en beloningen op Bitcoin, Shiba Inu Coin, Dai, USD Coin, Tezos, Ethereum en meer. Tik gewoon om te activeren, leun achterover en kijk hoe uw portfolio groeit. We adviseren onze lezers om altijd eerst met Bitcoin te beginnen en de Zengo Wallet als een Bitcoin wallet in te zetten.

Belangrijkste kenmerken van de ZenGo-portemonnee:

 • Gebruiksvriendelijk cryptoplatform om crypto te verkopen, Bitcoin te verdienen, ETH te verhandelen en meer.
 • Uitbetalen van Bitcoin naar uw nationale valuta op elk moment, met een paar simpele tikken. Ondersteund in de VS, de EU en het VK.
 • Ontvang $ 10 USD cashback op uw eerste aankoop van een cryptocurrency-transactie.
 • Verdien crypto door vrienden uit te nodigen — https://zengo.com/free-bitcoin/ Nodig je vrienden en volgers uit om Zengo te proberen en ontvang 50% van onze commissie elke keer dat ze crypto kopen! Ze ontvangen ook een mooie cashback-beloning van $ 10 in BTC. De beste manier om Bitcoin te verdienen!
 • Ruil het ene crypto-activum in voor het andere – wissel cryptovaluta, zoals Bitcoin, Ethereum, Tezos, Doge, USD Coin en andere in met één simpele tik – vanuit de veiligheid van uw veilige ZenGo-cryptoportemonnee.
 • Volg uw cryptoportfolio en marktgegevens — Ontvang realtime gegevens over uw investeringsprestaties en volg cryptomarktgegevens in de loop van de tijd, allemaal vanuit uw ZenGo-portemonnee.
 • Klik hier om de Zengo app te testen

Verzend en ontvang crypto binnen enkele seconden

Gebruik de veilige crypto-portemonnee van Zengo om transacties met iedereen ter wereld uit te voeren vanuit het gemak van uw mobiele telefoon. Maak Bitcoin-transacties in een paar tikken. We ondersteunen Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Dogecoin (DOGE), Binance Coin (BNB), Dai (DAI), Maker (MKR), USD Coin (USDC), Tezos (XTZ), Tether (USDT), Aave (AAVE), Uniswap (UNI), Kyber Network (KNC), The Sandbox (SAND), Paxos Standard (PAX) en nog veel meer.

Met ZenGo’s ondersteuning met één tik staat u er nooit alleen voor
We begrijpen dat crypto verwarrend kan zijn. Daarom maken we het supergemakkelijk om overal in de app met ons te chatten.

Ontvang onmiddellijke transactiemeldingen

Ben je het zat om constant je portemonnee te controleren terwijl je wacht tot een transactie op de blockchain wordt bevestigd? Met ZenGo krijg je onmiddellijk een melding wanneer je je cryptocurrency ontvangt.

Houd de controle over uw cryptovaluta

ZenGo heeft geen toegang tot uw geld. Alle transacties gebeuren direct op de blockchain. Met veilig versleutelde biometrische gegevens en de wachtwoordloze beveiliging, beheert alleen jij je geld – waardoor ZenGo een veilig bitcoin en cryptocurrency-platform is.

 • Klik hier om de Zengo app te testen
 • Gerelateerde artikelen:

 • Selectie van de beste crypto wallets
 • Lees verder

  Vitalik Buterin loopt vast met Ethereum en droomt van Bitcoin

  Geloof het of niet maar niemand minder dan Vitalik Buterin heeft in een serie tweets aangegeven jaloers te zijn op Bitcoin en dan bedoelt hij het Bitcoin project. Het is intussen natuurlijk overduidelijk dat Ethereum niet echt lekker gaat. Steeds is er weer reden voor uitstel. Zie hier ons artikel over de problemen van Ethereum. […]

  May 19, 2022
  5,5 min

  Bitcoin Bretton Woods: 44 landen bijeen in El Salvador

  Vandaag is de hele financiële wereld bijeen in El Salvador. Financiële afvaardigingen uit 44 landen, waaronder 32 centrale banken en 12 financiële autoriteiten, zijn samengestroomd om over Bitcoin te praten. Natuurlijk is ook de Centraal-Afrikaanse Republiek van de partij, het land dat onlangs als tweede soevereine staat Bitcoin aannam als wettig betaalmiddel. Wanneer kwamen voor […]

  May 19, 2022
  3,5 min

  Luna Terror, maar Bitcoin zoemt onaangedaan door crash verder

  Op 9 mei werd een historische bloedbad op de cryptomarkt. Wie had ooit gedacht dat de laser eyes Bitcoin adepten spoedig meer dan 4 keer te hoog aan het mikken waren met hun koersprognose. Welnu in euro dan. In die richting pariteit met de dollar bewegende munt zakte Bitcoin op de ochtend van 12 mei […]

  May 13, 2022
  6 min