zengo

De ZenGo keyless wallet

Mar 1, 2022
Aanbieding: 

ZenGo is een bijzondere nieuwe keyless crypto-portemonnee. Het is een veilige crypto wallet aangezien je nooit meer zorgen hoeft te maken dat je je privésleutels kwijtraakt. Dit dankzij de ZenGo’s Keyless Wallet en Chill Storage™ technologieën.


Met de geavanceerde cryptografie van ZenGo is er geen privésleutel voor uw bitcoin en cryptoportfolio. In plaats daarvan wordt de verantwoordelijkheid voor het ondertekenen van blockchain-transacties tussen ZenGo en haar klanten verdeeld, zodat geen van de partijen de geheime informatie van de ander ziet. Het betekent ook dat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over het beheren van privé-sleutels. Met behulp van een 3FA-oplossing waarbij een herstelbestand, face-scan en emailadres wordt deze crypto wallet veilig afgegrendeld. Het maakt ZenGo de eenvoudigste en veiligste Bitcoin- en cryptocurrency-portemonnee die klanten kunnen vertrouwen. Hieronder kun je zien hoe gemakkelijk het is om een ZenGo crypto wallet te herstellen:

Beheer en volg uw cryptocurrency-portfolio op één plek – Koop Bitcoin (BTC) en andere bekende activa zoals Ethereum (ETH), Dogecoin en meer. Verdien rente op crypto met ongelooflijke eenvoud, kogelvrije beveiliging en 24/7 klantenondersteuning.

Crypto kopen met de ZenGo wallet

Crypto kopen met ZenGo is eenvoudig, veilig en zeker. U kunt bitcoin kopen en voor shiba inu-munten verhandelen in meer dan 180 landen met uw favoriete betaalmethode. Tik gewoon op “Kopen” en zie de shiba-munten binnen enkele minuten de bitcoin in uw niet-bewarende crypto-portemonnee. Ontvang nu voor een beperkte tijd $ 10 cashback op uw eerste crypto-aankoop.

Verdien rente op crypto en investeer voor de lange termijn. Gebruik de ZenGo-portemonnee als uw spaarrekening en verdien dagelijkse rente en beloningen op Bitcoin, Shiba Inu Coin, Dai, USD Coin, Tezos, Ethereum en meer. Tik gewoon om te activeren, leun achterover en kijk hoe uw portfolio groeit. We adviseren onze lezers om altijd eerst met Bitcoin te beginnen en de Zengo Wallet als een Bitcoin wallet in te zetten.

Belangrijkste kenmerken van de ZenGo-portemonnee:

 • Gebruiksvriendelijk cryptoplatform om crypto te verkopen, Bitcoin te verdienen, ETH te verhandelen en meer.
 • Uitbetalen van Bitcoin naar uw nationale valuta op elk moment, met een paar simpele tikken. Ondersteund in de VS, de EU en het VK.
 • Ontvang $ 10 USD cashback op uw eerste aankoop van een cryptocurrency-transactie.
 • Verdien crypto door vrienden uit te nodigen — https://zengo.com/free-bitcoin/ Nodig je vrienden en volgers uit om Zengo te proberen en ontvang 50% van onze commissie elke keer dat ze crypto kopen! Ze ontvangen ook een mooie cashback-beloning van $ 10 in BTC. De beste manier om Bitcoin te verdienen!
 • Ruil het ene crypto-activum in voor het andere – wissel cryptovaluta, zoals Bitcoin, Ethereum, Tezos, Doge, USD Coin en andere in met één simpele tik – vanuit de veiligheid van uw veilige ZenGo-cryptoportemonnee.
 • Volg uw cryptoportfolio en marktgegevens — Ontvang realtime gegevens over uw investeringsprestaties en volg cryptomarktgegevens in de loop van de tijd, allemaal vanuit uw ZenGo-portemonnee.
 • Klik hier om de Zengo app te testen

Verzend en ontvang crypto binnen enkele seconden

Gebruik de veilige crypto-portemonnee van Zengo om transacties met iedereen ter wereld uit te voeren vanuit het gemak van uw mobiele telefoon. Maak Bitcoin-transacties in een paar tikken. We ondersteunen Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Dogecoin (DOGE), Binance Coin (BNB), Dai (DAI), Maker (MKR), USD Coin (USDC), Tezos (XTZ), Tether (USDT), Aave (AAVE), Uniswap (UNI), Kyber Network (KNC), The Sandbox (SAND), Paxos Standard (PAX) en nog veel meer.

Met ZenGo’s ondersteuning met één tik staat u er nooit alleen voor
We begrijpen dat crypto verwarrend kan zijn. Daarom maken we het supergemakkelijk om overal in de app met ons te chatten.

Ontvang onmiddellijke transactiemeldingen

Ben je het zat om constant je portemonnee te controleren terwijl je wacht tot een transactie op de blockchain wordt bevestigd? Met ZenGo krijg je onmiddellijk een melding wanneer je je cryptocurrency ontvangt.

Houd de controle over uw cryptovaluta

ZenGo heeft geen toegang tot uw geld. Alle transacties gebeuren direct op de blockchain. Met veilig versleutelde biometrische gegevens en de wachtwoordloze beveiliging, beheert alleen jij je geld – waardoor ZenGo een veilig bitcoin en cryptocurrency-platform is.

 • Klik hier om de Zengo app te testen
 • Gerelateerde artikelen:

 • Selectie van de beste crypto wallets
 • Lees verder

  Over Bitvavo, de belastingdienst en crypto belastingaangifte

  Nederlanders die een rekening hebben bij Bitvavo moeten het vermogen in crypto die daar staat opgeven bij de jaarlijkse belastingaangifte voor de belastingdienst. Bitcoin en crypto is een digitaal bezit en valt voor de meeste beleggers meestal onder de vermogensbelasting en wordt bij Box 3 opgeteld. Het berekenen van het vermogen wordt gedaan tussen 1 […]

  Feb 1, 2023
  2 min

  Crypto belasting-rapportage software voor de belastingdienst

  Samenvatting: heb je bitcoin of andere crypto activa gekocht? De belastingdienst wil dit natuurlijk weten. Het is uitermate verstandig om alle bitcoin en crypto tegoeden netjes op te geven bij de belastingdienst. Het is natuurlijk wel een karwei om alles precies bij te houden en te berekenen tijdens de jaarlijkse belastingaangifte. Gelukkig zijn hiervoor speciale […]

  Feb 1, 2023
  2,5 min

  Genesis stevent af op faillissement – Chapter 11 – Reactie Bitvavo? Laatste nieuws 27.01.2023!

  Genesis Global Capital stevent af op een bankroet en werkt volgens Bloomberg aan officieel uitstel van alle betalingsverplichtingen onder de Chapter 11 regeling. Chapter 11 is een vorm van faillissementsbescherming. Het is een artikel uit de faillissementswet in de Verenigde Staten. Het biedt Genesis nu de mogelijkheid om orde op zaken te stellen. Het wordt […]

  Jan 27, 2023
  7,5 min