HashKey Exchange Hong Kong

De HashKey licensed exchange in Hong Kong opent zijn deuren

Aug 3, 2023
Aanbieding: 

De HashKey exchange is met OSL de eerste volledig gereguleerde handelsbeurs voor digitale activa in Hong Kong.

De Securities & Futures Commission (SFC) van Hong Kong heeft recentelijk een nieuw crypto-regelgevingskader opgesteld. De HashKey exchange opereert volledig in overeenstemming met de actuele regelgeving en heeft twee licenties bemachtigt om o.a. ook de lokale markt te bedienen. Institutionele beleggers, handelaren en verder ook particuliere beleggers zullen bij HashKey een rekening kunnen openen om o.a. goedkoop bitcoin te kopen en te verhandelen.

Zal de HashKey exchange marktaandeel van Binance gaan afsnoepen?

hashkey exchange

Het is niet duidelijk of de HashKey exchange ook Chinese particulieren en bedrijven zal gaan mogen bedienen. Het is wel duidelijk dat de ambities verder gaan dan Hong Kong. HashKey is een onderdeel van de HashKey Group met o.a. kantoren in Singapore en Tokio. De HashKey exchange zal zich gaan profileren in heel Azië om vooral de institutionele beleggers en professionele handelaren in Azië te bedienen met o.a. een premium brokerage en een OTC service.

We zullen de ontwikkelingen in de gaten houden. De HashKey exchange kan een positieve bijdrage leveren om van Hong Kong een meer cryptovriendelijke jurisdictie te maken. Het is verder te verwachten dat een succesvolle lancering er voor zorgen dat liquiditeit van Binance naar HashKey en OSL zouden kunnen vloeien. De HashKey crypto exchange kan uitgroeien tot een belangrijke regionale exchange met grote handelsvolumes op de spot markt. Hierbij zal het vooral concurrentie krijgen van OSL die naast een vestiging in Hong Kong haar hoofdkantoor in Singapore heeft. Voor meer informatie: bezoek hier de HashKey exchange.

HashKey bedrijfsgegevens

HashKey wordt als handelsnaam uitgebaat door Hash Blockchain Limited in Hong Kong. Als een Virtual Asset Trading Platform Operator beschikken ze over de Type 1 (effectenhandel) en de Type 7 (geautomatiseerde handelsdiensten) licenties van de SFC. De exchange beschikt verder over de ISO 27001 certificatie voor Information Security Management en de ISO 27701 certificatie voor Privacy Information Management. Alle fondsen van de klanten zijn verzekerd. Verder zal de exchange een proof of reserves beleid hanteren.

Het hoofdkantoor bevindt zich op 14th Floor, Three Exchange Square, 8 Connaught Place, Central, Hong Kong. Voor meer informatie: HashKey exchange.

Gerelateerd onderwerp:

Wat zijn Digital Asset Exchanges?

Selectie van de beste crypto exchanges

Lees verder

Gensler stelt ook Cathie Wood’s Bitcoin spot ETF aanvraag uit

ARK Invest, het bedrijf van pro Bitcoiner Cathie Wood, heeft eveneens een Bitcoin spot ETF aanvraag lopen. En ook de behandeling van deze aanvraag is op 26 september 2023 door de SEC uitgesteld. Waarom is deze Bitcoin ETF aanvraag vroegtijdig uitgesteld geworden door Gary Gensler? Wat is zijn agenda? Kunnen we voor 2023 nog een […]

Sep 27, 2023
4,5 min

Is een aandeel $MSTR beter dan een bitcoin ETF aandeel?

In dit artikel bespreken we de recente bitcoin aankoop van MicroStrategy en waarom kopen van MicroStrategy aandelen (MSTR) wellicht een slimmer idee is dan een belegging in een bitcoin ETF. Wat zijn de relatieve voordelen en nadelen van een belegging in MicroStrategy aandelen versus een belegging in een Bitcoin ETF? Saylor zet door: MicroStrategy koopt […]

Sep 26, 2023
3,5 min

Hoe vergaat het PayPal’s stablecoin?

Het is alweer bijna 2 maanden geleden sinds de lancering van PayPal’s stablecoin $PYUSD. Hoe vergaat het de stablecoin en zien we al genoeg adoptie van de munt? PayPal’s stablecoin ziet adoptie Even om het geheugen op te frissen: op 7 augustus van dit jaar kondigde de betaalgigant, PayPal, aan dat ze hun eigen stablecoin […]

Sep 26, 2023
2,5 min