HashKey Exchange Hong Kong

De HashKey licensed exchange in Hong Kong opent zijn deuren

Aug 3, 2023
Aanbieding: 

De HashKey exchange is met OSL de eerste volledig gereguleerde handelsbeurs voor digitale activa in Hong Kong.

De Securities & Futures Commission (SFC) van Hong Kong heeft recentelijk een nieuw crypto-regelgevingskader opgesteld. De HashKey exchange opereert volledig in overeenstemming met de actuele regelgeving en heeft twee licenties bemachtigt om o.a. ook de lokale markt te bedienen. Institutionele beleggers, handelaren en verder ook particuliere beleggers zullen bij HashKey een rekening kunnen openen om o.a. goedkoop bitcoin te kopen en te verhandelen.

Zal de HashKey exchange marktaandeel van Binance gaan afsnoepen?

hashkey exchange

Het is niet duidelijk of de HashKey exchange ook Chinese particulieren en bedrijven zal gaan mogen bedienen. Het is wel duidelijk dat de ambities verder gaan dan Hong Kong. HashKey is een onderdeel van de HashKey Group met o.a. kantoren in Singapore en Tokio. De HashKey exchange zal zich gaan profileren in heel Azië om vooral de institutionele beleggers en professionele handelaren in Azië te bedienen met o.a. een premium brokerage en een OTC service.

We zullen de ontwikkelingen in de gaten houden. De HashKey exchange kan een positieve bijdrage leveren om van Hong Kong een meer cryptovriendelijke jurisdictie te maken. Het is verder te verwachten dat een succesvolle lancering er voor zorgen dat liquiditeit van Binance naar HashKey en OSL zouden kunnen vloeien. De HashKey crypto exchange kan uitgroeien tot een belangrijke regionale exchange met grote handelsvolumes op de spot markt. Hierbij zal het vooral concurrentie krijgen van OSL die naast een vestiging in Hong Kong haar hoofdkantoor in Singapore heeft. Voor meer informatie: bezoek hier de HashKey exchange.

HashKey bedrijfsgegevens

HashKey wordt als handelsnaam uitgebaat door Hash Blockchain Limited in Hong Kong. Als een Virtual Asset Trading Platform Operator beschikken ze over de Type 1 (effectenhandel) en de Type 7 (geautomatiseerde handelsdiensten) licenties van de SFC. De exchange beschikt verder over de ISO 27001 certificatie voor Information Security Management en de ISO 27701 certificatie voor Privacy Information Management. Alle fondsen van de klanten zijn verzekerd. Verder zal de exchange een proof of reserves beleid hanteren.

Het hoofdkantoor bevindt zich op 14th Floor, Three Exchange Square, 8 Connaught Place, Central, Hong Kong. Voor meer informatie: HashKey exchange.

Gerelateerd onderwerp:

Wat zijn Digital Asset Exchanges?

Selectie van de beste crypto exchanges

Lees verder

Het begrotingstekort record en de fiscale verslechtering in de Verenigde Staten (2024)

In dit artikel staan we even stil bij de Amerikaanse schuldenproblematiek. De Verenigde Staten verkeert in vergelijking met de rest van het Westen in een veel betere economische staat dan o.a. Duitsland en Frankrijk. Echter, de schuldproblemen in de Verenigde Staten zullen onvermijdelijk flinke gevolgen hebben voor de status van de dollar als wereldreservevaluta, haar […]

Jun 20, 2024
4 min

SEC stopt verder onderzoek naar Ethereum 2.0 en Consensys

Lead developer Ethereum, Consensys, komt met goed nieuws: de SEC stopt het onderzoek tegen Ethereum. Wat is er aan de hand? Goed nieuws voor de Ethereum en crypto community De SEC stopt namelijk het onderzoek tegen Ethereum. Het onderzoek ging erom of Ethereum een security zou zijn. Zou Ethereum als security beschouwd worden, dan zou […]

Jun 19, 2024
3 min

Coinbase vs Kraken, welke crypto exchange is beter? Zijn ze ook een betere optie voor Bitvavo?

Coinbase versus Kraken. Welke exchange is beter en hoe verhouden deze exchanges zich ten aanzien van Bitvavo? Inderdaad, in deze vergelijking kijken we naar de overeenkomsten, verschillen en de voor- en nadelen van de Coinbase en Kraken crypto exchange. We kijken ook of ze een betere optie zijn voor Bitvavo. Beide van origine Amerikaanse exchanges […]

Jun 18, 2024
8 min