HashKey Exchange Hong Kong

De HashKey licensed exchange in Hong Kong opent zijn deuren

Aug 3, 2023
Aanbieding: 

De HashKey exchange is met OSL de eerste volledig gereguleerde handelsbeurs voor digitale activa in Hong Kong.

De Securities & Futures Commission (SFC) van Hong Kong heeft recentelijk een nieuw crypto-regelgevingskader opgesteld. De HashKey exchange opereert volledig in overeenstemming met de actuele regelgeving en heeft twee licenties bemachtigt om o.a. ook de lokale markt te bedienen. Institutionele beleggers, handelaren en verder ook particuliere beleggers zullen bij HashKey een rekening kunnen openen om o.a. goedkoop bitcoin te kopen en te verhandelen.

Zal de HashKey exchange marktaandeel van Binance gaan afsnoepen?

hashkey exchange

Het is niet duidelijk of de HashKey exchange ook Chinese particulieren en bedrijven zal gaan mogen bedienen. Het is wel duidelijk dat de ambities verder gaan dan Hong Kong. HashKey is een onderdeel van de HashKey Group met o.a. kantoren in Singapore en Tokio. De HashKey exchange zal zich gaan profileren in heel Azië om vooral de institutionele beleggers en professionele handelaren in Azië te bedienen met o.a. een premium brokerage en een OTC service.

We zullen de ontwikkelingen in de gaten houden. De HashKey exchange kan een positieve bijdrage leveren om van Hong Kong een meer cryptovriendelijke jurisdictie te maken. Het is verder te verwachten dat een succesvolle lancering er voor zorgen dat liquiditeit van Binance naar HashKey en OSL zouden kunnen vloeien. De HashKey crypto exchange kan uitgroeien tot een belangrijke regionale exchange met grote handelsvolumes op de spot markt. Hierbij zal het vooral concurrentie krijgen van OSL die naast een vestiging in Hong Kong haar hoofdkantoor in Singapore heeft. Voor meer informatie: bezoek hier de HashKey exchange.

HashKey bedrijfsgegevens

HashKey wordt als handelsnaam uitgebaat door Hash Blockchain Limited in Hong Kong. Als een Virtual Asset Trading Platform Operator beschikken ze over de Type 1 (effectenhandel) en de Type 7 (geautomatiseerde handelsdiensten) licenties van de SFC. De exchange beschikt verder over de ISO 27001 certificatie voor Information Security Management en de ISO 27701 certificatie voor Privacy Information Management. Alle fondsen van de klanten zijn verzekerd. Verder zal de exchange een proof of reserves beleid hanteren.

Het hoofdkantoor bevindt zich op 14th Floor, Three Exchange Square, 8 Connaught Place, Central, Hong Kong. Voor meer informatie: HashKey exchange.

Gerelateerd onderwerp:

Wat zijn Digital Asset Exchanges?

Selectie van de beste crypto exchanges

Lees verder

Wat is een layer 2? En specifieker nog: een Bitcoin layer 2?

Door de stijgende vraag naar BTC wordt het Bitcoin netwerk intensiever gebruikt. Dit vraagt om de hulp van layer 2s. Maar wat is een (Bitcoin) layer 2 eigenlijk? Wat is een Bitcoin layer 2 en waarom zijn deze extra ‘layers’ nodig? Bitcoin ($BTC) heeft zoals we weten een eigen blockchain: de Bitcoin blockchain. Daarnaast hebben […]

Feb 21, 2024
3,5 min

Michael Saylor start een Bitcoin development company

Michael Saylor bouwt aan een Bitcoin development company. Alleen Bitcoin kopen is voor Saylor en MicroStrategy niet genoeg, sterker nog: de voorraad Bitcoin zal fungeren als fundatie voor een Bitcoin development company.. Microstrategy´s Bitcoin aankopen: $4,- miljard winst Bitcoin is niet te stoppen, dat mag duidelijk zijn na diverse bullruns en ook nu liegt de […]

Feb 17, 2024
3 min

The Great Taking – centrale bankiers hebben een plan!

Dit artikel zal The Great Taking bespreken. Het is een boek geschreven door voormalige hedgefondsmanager David Rogers Webb. Het boek is bekend geworden door een documentaire die is gemaakt op basis van zijn werk en inzichten. Zijn de beleidsmakers van centrale banken en systeembanken gewoon dom bezig op basis van foute modellen en verouderde economische […]

Feb 21, 2024
8,5 min