mudrex

Mudrex Review

Apr 12, 2023
Aanbieding: 

Deze review bespreekt de dienstverlening van Mudrex. Wat is Mudrex precies? Welke diensten biedt het platform aan? Is Mudrex een veilig en betrouwbaar cryptoplatform aan?

mudrex review

Beknopt omschreven: Mudrex biedt een veilig en innovatief cryptobeheer en investeringsplatform aan. Mudrex is ideaal voor beleggers die voor de lange termijn automatisch beheerd willen beleggen in de cryptomarkten.

De voordelen en unieke oplossingen van Mudrex

Coin Sets. Een van de beleggingsoplossing en dienst die Mudrex aanbiedt voor haar klanten zijn de coin sets. Dit zijn in feite crypto index fondsen van een bundel van tokens en coins op basis van een technologische niche of thema. Zo kan er gekozen worden voor een coin set van AI of NFT-gerelateerde blockchain projecten. Specifieke coin sets ofwel index fondsen zorgen voor een veilige gediversifieerde blootstelling tot de relevante tech-projecten in de cryptomarkten. Hieronder in de video krijg je een introductie tot de Coin Sets module van het Mudrex cryptoplatform:

Naast de coin sets biedt Mudrex natuurlijk over de mogelijkheid aan om te beleggen in specifieke tokens en andere crypto activa. Deze Coins module is ingericht als een beleggingsplatform en niet een handelsplatform. Het gaat om het maken van lange termijn beleggingen op basis van datapunten en andere relevante informatie die Mudrex aan haar klanten levert. Het dagelijks handelen in deze type activa is voor een doorsnee belegger veel te risico en alleen iets voor professionele handelaren. Mudrex is niet bedoelt voor de professionele handelaren, maar voor die beleggers die op een veilige en verstandige manier blootstelling willen krijgen tot de cryptomarkten.

Interest Vaults. Mudrex biedt haar klanten ook de mogelijkheid om passief een rente van 10% te verdienen over de aangekochte coins met de Mudrex vaults module. Er is geen minimum saldo vereist en geen lock-in periode. Een klant kan op elk moment de activa opnemen. De verdiende rente wordt dagelijks uitgekeerd.

Waarom is Mudrex veilig en betrouwbaar? Waarom zou ik kiezen voor Mudrex?

Mudrex kan worden beschouwd als een beleggingsplatform dat bovenop Binance is gebouwd. Mudrex is een strategische partner van Binance en maakt gebruik van de exclusieve Binance Institutional dienstverlening. Binance is de meest liquide, de grootste en de meest veilige crypto exchange in de wereld. Het Mudrex platform is zelf opgezet op basis van een veilige infrastructuur met o.a. AES-256 encryptie waarbij al het API-verkeer gebruik maakt van een TLS 1.2 protocol en natuurlijk SSL waardoor de privacy van de gebruiker gewaarborgd blijft en een veilige verbinding met Binance wordt gegarandeerd. Mudrex maakt in feite het mogelijk om op een veilige manier toegang te krijgen tot Binance liquiditeit en verdere infrastructuur op basis waarvan de Mudrex met behulp van o.a. de coin sets op een passieve manier belegt in de cryptomarkten. Dit is een vele veilige strategie dan zelf op Binance te gaan handelen. De meeste mensen die op Binance handelen verliezen hier niet alleen het overzicht, maar ook hun geld. De handel in crypto activa is alleen iets voor professionele handelaren.

Mudrex Review – Wat zijn de kosten van het gebruik van Mudrex?

Beleggers in een crypto index fonds betalen normaal een 2% management fee en een prestatiecommissie over de winst. Mudrex rekent geen beheer- of winstkosten, alleen een basis handelscommissie fee van 0.2%. Een zeer lage fee voor de dienst en verder ook veel lager dan een standaard cryptobroker rekent.

Ondersteunt Mudrex iDEAL?

Op dit moment beschikt Mudrex nog niet over de iDEAL betaalmethode. Hier wordt aan gewerkt. Het is op dit moment het meest voordelig om met een SEPA-betaling euro te storten op de Mudrex rekening.

Mudrex Review – Wat zijn de nadelen van Mudrex?

Naast het feit dat Mudrex geen iDEAL ondersteunt, is het eerder de functionaliteit en beperktheid van de account. Het is een beleggersrekening zonder veel poespas. De actieve handelaar zal bij Mudrex niet aan zijn trekken komen en gewoon bij Binance een rekening moeten openen. Mudrex is verder dan ook geen betaaloplossing met een uitgebreide crypto wallet. Mudrex is een custodial beleggingsoplossing voor klanten met een lange termijn visie. Wil je zelf de controle over de activa willen hebben, dan kun je het beste naar Binance of Coinbase stappen en het handelsplatform in combinatie met een crypto wallet gebruiken.

Waar is Mudrex gevestigd?

Mudrex wordt vanuit de Verenigde Staten gestuurd met dochternemingen in Europa en de Britse Maagdeneilanden. De oprichters zijn gevestigd in Bangalore in India.

Wie zijn de oprichters van Mudrex?

Mudrex is door team van vier mede-oprichters van IIT Bombay en IIT Kanpur – Edul Patel (CEO), Prince Arora (VP, Engineering), Rohit Goyal (VP, DeFi) en Alankar Saxena (CTO). De visie was om een veilig beleggingsplatform te ontwikkelen voor beleggers die veilig voor de lange termijn willen beleggen in de cryptomarkten met innovatieve producten die gebruik maken van de liquiditeit en infrastructuur van een van de beste en grootste exchange in de wereld: Binance.

Wat is het verschil tussen Mudrex en Binance?

Mudrex biedt een veilig beleggingsplatform voor de Binance markten op ongeveer de zelfde manier waarop crypto handelsbotplatforms gebruik maken van de Binance cryptomarkten. Mudrex biedt een toegevoegde waarde en unieke beleggingsdienst die op Binance is gebouwd. Binance is de grootste, meest veilige en liquide exchange van de wereld.

Mudrex Review – Conclusie

Mudrex zal van toevoegde waarde zijn voor een lange termijn belegger die via crypto indexen blootstelling wil krijgen tot de cryptomarkten. Met Mudrex krijgt een belegger op een zeer veilige manier toegang tot de meest liquide cryptomarkten in de wereld, die van Binance. Mudrex biedt verschillende producten die een belegger niet alleen een goed rendement bieden, maar ook een 10% passieve rentevergoeding. Vergeet het niet, het beleggen in crypto is een zeer risicovolle activiteit. Doe je eigen onderzoek voordat je geld gaat beleggen in de cryptomarkten. Beleg alleen zoveel je kunt veroorloven om te verliezen. De kosten bij het gebruik van Mudrex zijn gering. Een nadeel van Mudrex is dat het een custodial beleggersplatform is en niet geschikt is om daadwerkelijk te experimenteren met crypto als o.a. een betaalmiddel. In deze zin is Mudrex als een compliment te beschouwen voor een reguliere crypto exchange rekening waarvan een gebruiker altijd de aangekochte crypto kan opnemen naar de eigen crypto wallet.

De redactie is over het algemeen weinig gecharmeerd van crypto activa en hamert op het belang van Bitcoin. Het beste is om alleen bitcoin te kopen met behulp van iDEAL op een liquide eurospot exchange. Dit is Bitvavo. De aangekochte bitcoin neem je vervolgens op en bewaar je op je eigen bitcoin wallet. Verdere blootstelling tot de cryptomarkten kan dan inderdaad via een veilige crypto index gedaan worden. Passief beleggen in crypto met behulp van een crypto index is de meest veilige manier om blootstelling te krijgen tot de cryptomarkten. Hier kan de dienstverlening van Mudrex een toevoegde waarde voor een belegger zijn. Voor meer informatie:

Bezoek hier Mudrex

Gerelateerde artikelen:

Wat is crypto-indexbeleggen?

Waarom zou ik bitcoin kopen?

Welke crypto zal ik kopen?

Lees verder

Nexo Review, wat zijn de voor- en nadelen van Nexo? Is het een veilige exchange?

De nieuwe Nexo Review van 2024 van de redactie van bestebank.org. Samenvatting: de Nexo exchange is van oudsher bekend van voornamelijk de bitcoin en crypto lending mogelijkheden die het platform biedt. Nexo biedt een goede en overzichtelijke exchange met een hoog handelsvolume en een diepe liquiditeit. De exchange draait alweer mee sinds 2018. Daarnaast biedt […]

Apr 19, 2024
9 min

Het Bitcoin Runes protocol wordt gelanceerd tijdens de halving, wat is Bitcoin Runes?

Bitcoin Runes komt er aan? Ja, over iets meer dan 2 dagen is het zo ver: een nieuwe Bitcoin halving, hier tel je mee af met de Bitcoin halving countdown clock : ). Tijdens de Bitcoin halving worden de block rewards gehalveerd (halving) en wordt het principe van Bitcoin deflatie verder uitgevoerd. Niet alleen zal […]

Apr 17, 2024
3,5 min

“Climate: The Movie” – CO2 veroorzaakte klimaatverandering heeft geen wetenschappelijke basis

“Climate: The Movie” is een nieuwe spraakmakende documentaire van de Britse filmmaker Martin Durkin. De film betoogt dat de bewering van een door CO2 veroorzaakte klimaatverandering een angstverhaal is zonder wetenschappelijke basis. De film, getiteld “Climate: The Movie”, stelt dat de wetenschap en officiële metingen de beweringen over toenemende extreme weersomstandigheden niet ondersteunen. De documentaire […]

Apr 16, 2024
4 min