bitcoin trading platform

Betrouwbare data over crypto-handelsvolumes en – koersen!

Mar 29, 2019
Aanbieding: 

Waar kan ik betrouwbare data over de cryptocurrency handelsvolumes en koersen vinden?

betrouwbare data crypto handelsvolume en koersen

Sinds de publicatie van het onderzoek van Bitwise, over de nep-Bitcoin handelsvolumes op de cryptocurrency exchanges, worden websites die statistieken verstrekken over de cryptomarkten met kritische ogen bekeken.

De populaire site CoinMarketCap nam de verstrekte statistieken van de exchanges direct over. Het onderzoek toonde aan dat 95 % van deze cijfers over Bitcoin handelsvolume nep waren. Er waren maar 10 grote crypto exchanges die eerlijke handelsvolumes voor de Bitcoin opgaven waaronder Binance en Kraken. Ondanks het feit dat de handelsvolume voor Bitcoin 95 % kleiner is dan aanvankelijk gedacht, blijkt wel dat deze veel ordentelijker en beter gereguleerd te zijn.

CoinMarketCap heeft aangekondigd om de data beter te controleren en te complementeren met andere gegevens om een completer beeld te geven. Maar, zijn er andere betrouwbare sites met statistieken over de cryptomarkten?

Goede sites met betrouwbare data en statistieken over de markten:

Hier volgt een selectie van een aantal sites waar je betrouwbare data en statistieken kunt vinden over de crypto-valutamarkten en de handelsbeurzen.

Ten slotte, het verzamelen en verwerken van data over de koersen en handelsvolumes op de verschillende cryptovaluta-markten en betrokken handelsbeurzen wordt steeds beter. Het stroomlijnen en professionaliseren van de cryptomarkt is een top-prioriteit voor vooral de nieuwe Digital Asset Exchanges die onder toezicht staan van een toezichthouder en moeten voldoen aan de respectieve wet- en regelgeving. Voor meer informatie:

Lees verder

Brent Johnson en Steven Van Metre over het onvermogen van de FED

We willen onze lezers graag wijzen op een boeiende discussie tussen twee bekende macro-analisten, Brent Johnson en Steven Van Metre. Brent Johnson is als macro-analist bekend geworden met zijn Dollar Milkshake Theory. Brent Johnson en Steven Van Metre bespreken waarom de Federal Reserve geen inflatie kan veroorzaken. Het is een verkeerde opvatting dat de Federal […]

Sep 27, 2020
2 min

FED COIN CBDC is onder ontwikkeling

Er zijn meer feiten over de ontwikkeling van een Fed coin of Fed CBDC naar buiten gekomen. Loretta J. Mester, voorzitter van de Federal Reserve Bank of Chicago, heeft op 23 september 2020 tijdens een keynote-presentatie tijdens de twintigste verjaardag van de Chicago Payments Symposium aangegeven dat de Federal Reserve actief werkt aan de ontwikkeling […]

Sep 24, 2020
2,5 min

Bitcoin en de terugkeer naar individuele vrijheid!

De geboorte van de moderne westerse wereld werd gekenmerkt door een verwerpen van autocratische regimes en een omarming van algemene rechten en vrijheden. We zien echter dat diezelfde rechten en vrijheden recent steeds meer worden ingeperkt door dezelfde overheden die toen tot stand kwamen. Bitcoin vormt een technologie die een antwoord biedt op dit steeds […]

Sep 22, 2020
2,5 min