bitcoin trading platform

Betrouwbare data over crypto-handelsvolumes en – koersen!

Mar 29, 2019
Aanbieding: 

Waar kan ik betrouwbare data over de cryptocurrency handelsvolumes en koersen vinden?

betrouwbare data crypto handelsvolume en koersen

Sinds de publicatie van het onderzoek van Bitwise, over de nep-Bitcoin handelsvolumes op de cryptocurrency exchanges, worden websites die statistieken verstrekken over de cryptomarkten met kritische ogen bekeken.

De populaire site CoinMarketCap nam de verstrekte statistieken van de exchanges direct over. Het onderzoek toonde aan dat 95 % van deze cijfers over Bitcoin handelsvolume nep waren. Er waren maar 10 grote crypto exchanges die eerlijke handelsvolumes voor de Bitcoin opgaven waaronder Binance en Kraken. Ondanks het feit dat de handelsvolume voor Bitcoin 95 % kleiner is dan aanvankelijk gedacht, blijkt wel dat deze veel ordentelijker en beter gereguleerd te zijn.

CoinMarketCap heeft aangekondigd om de data beter te controleren en te complementeren met andere gegevens om een completer beeld te geven. Maar, zijn er andere betrouwbare sites met statistieken over de cryptomarkten?

Goede sites met betrouwbare data en statistieken over de markten:

Hier volgt een selectie van een aantal sites waar je betrouwbare data en statistieken kunt vinden over de crypto-valutamarkten en de handelsbeurzen.

Ten slotte, het verzamelen en verwerken van data over de koersen en handelsvolumes op de verschillende cryptovaluta-markten en betrokken handelsbeurzen wordt steeds beter. Het stroomlijnen en professionaliseren van de cryptomarkt is een top-prioriteit voor vooral de nieuwe Digital Asset Exchanges die onder toezicht staan van een toezichthouder en moeten voldoen aan de respectieve wet- en regelgeving. Voor meer informatie:

Lees verder

Mastercard netwerk integreert spoedig bitcoin en crypto diensten

Mastercard staat op het punt om een belangrijke aankondiging te doen. Ze willen banken en winkeliers die aangesloten zijn op het Mastercard betalingsnetwerk de optie bieden om betalingen in bitcoin te accepteren. Dit nieuws is vrijgekomen vandaag 25.10.2021 op CNBC gepubliceerd. Net zoals Twitter als een sociaal netwerk nu ook werkt als een bitcoin betalingsnetwerk […]

Oct 25, 2021
1,5 min

Jack Dorsey waarschuwt voor hyperinflatie

Miljardair en Twitter oprichter Jack Dorsey plaatste afgelopen vrijdagavond een opmerkelijke tweet over hyperinflatie. Hyperinflatie gaat alles veranderen. Het gebeurt nu al. De consumptieprijzen hebben in de Verenigde Staten een recordstijging gehad. Er is steeds meer bezorgdheid over de inflatiedruk. Zelfs de Federal Reserve-voorzitter Jerome Powell bekende dat de inflatiedruk tot ver in volgend jaar […]

Oct 25, 2021
2 min

Hoera crypto fnuikt Amerikaanse sancties

Het is zo grappig om nieuwsartikelen te lezen als je de narratieven kent die steeds maar worden ingezet om de goegemeente verder de hersenen te spoelen. Zo zouden Putin en China agressieve bedoelingen hebben in een wereld die compleet wordt gedomineerd door Amerikaanse legerbases en militaire uitgaven. En zo zou crypto slecht zijn omdat je […]

Oct 24, 2021
2,5 min