Boerse Stuttgart exchange

Zilverprijs manipulatie!

23 jun. 2020
Aanbieding: 

Er is sprake van zilverprijs manipulatie door de systeembanken. De zilverprijs is gemanipuleerd. De laatste jaren zijn er meer en meer duidelijkere bewijzen dat J.P. Morgan en HSBC de zilverprijs (van vooral SLV & PSLV) drukken. Deze aantijgingen komen van zeer geloofwaardige bronnen zoals o.a. Bart Chilton, een commissaris van de CFTC commissie, Rob Kirby een prominent lid van GATA, James Turk en Max Keiser een onderzoekend journalist en ex-Wall Street beurshandelaar. Een rechtszaak tegen de Deutsche Bank heeft ook nieuw bewijs geleverd dat we te maken met een beheerde zilverprijs. Ondanks dit gegeven, zijn er goede gronden om zilver te kopen. Hieronder is een goede video over de manipulatie van de zilverprijs:

zilverprijsHet is een feit dat o.a. de Barrick Gold Corporation op verzoek van de centrale banken de prijs van zilver heeft onderdrukt. Grote investeringsbanken houden de prijs van zilver en goud kunstmatig laag door het spel met future contracts en opties. Volgens Andrew Maguire verkopen J. P. Morgan en HSBC een hele hoop zilver futures en opties in de zilvermarkt zonder dat ze zelf zilver hebben en kunnen leveren aan kopers. Ze proberen hierdoor een beren sentiment op te roepen waarbij andere handelaren in zilver opties en future contracts ook hun zilver verkopen. Op die manier wordt de zilverprijs naar beneden gestuwd wanneer het nodig is. Een goede interview met Ted Butler over de manipulatie van de zilverprijs kunt u hier nu zien:

Er zijn zeer veel voorbeelden van deze praktijken op te noemen. Een relatief recent en duidelijk voorbeeld van zilverprijs manipulatie was in 2010. Op 26 januari 2010 werd een verkoop trend van 5-10 future contracts plotseling verkopen met een dumping van 1500 silver future contracts met een waard van meer dan 7.5 miljoen Troy Ounces met een waarde van 225 miljoen US Dollar! Aleen een ervaren handelaar bezit over zulk hoeveelheden en zoveel geld. Een ervaren handelaar zou nooit al zijn contracten dumpen op de markt aangezien dit zijn verlies alleen enorm zal verergen. Een ervaren handelaar die zijn contracten wil verkopen zal dit voorzicht doen om zo veel mogelijk rendiment uit zijn contracten proberen te halen. Deze vreemde verkoopstunts komen geregeld voor in de zilvermarkt en drukken de prijs opgezette tijden mooi naar beneden. De zilverprijs is dan ook zeer onvoorspelbaar en voor de meeste speculanten een nachtmerrie. Handelaars worden er gewoon bankgemaakt. Niet vreemd dan dat vele handelaars dan ook de zilvermarkt mijden. Ze gaan liever hun geld in aandelen beleggen. Precies zoals de grote banken en de Federal Reserve dit willen. Een grappige video die daarover gemaakt is, is de volgende:

Een andere reden waarom de zilverprijs gemanipuleerd wordt is doordat de goudmarkt wordt gestuurd door de centrale banken. Goudbaren kopen en verkopen is vaak gebaseerd op een eigen fractioneel reserve systeem en papierwerk door de primary dealers in vooral het Westen. Het uiteindelijke spel gaat natuurlijk wie uiteindelijk de meeste fysieke goudbaren in bezit heeft. In dit opzicht,  de zilverpijs volgt altijd de goudprijs, dus wanneer de goudprijs daalt, daalt de zilverprijs. De GATA heeft heel veel bewijs verzameld over de manipulatie van de goudprijs door allerlei gekke en ingewikkelde constructies die worden bedacht. Er is recent ook een documentaire uitgebracht geworden over de manipulatie van de goudprijs. Hieronder kunt u een fragment zien:

Een ander concreet bewijsstuk is verzameld geworden door de US District Court waarin Barrick Gold een bekentenis aflegde, waarin hij verklaarde dat hij de goudprijs op opdracht van de centrale bank manipuleerde: article gold price manipulation. Hierin werd ook vermeld dat J. Virgil Mattingly van de Federal Reserve Board beweerde dat de Federal Reserve gold swaps gebruikt om de goudprijs kunstmatig bij te sturen. Wanneer de goudprijs naar beneden gaat, volgt de zilverpijs ook mee naar beneden.

J.P. Morgan over de zilverprijs:

De beschuldigingen aan het adres van J.P. Morgen zijn stellig ontkend geworden door Blythe Masters (head of global commodities ) in een berucht interview waarin ze verklaart dat J.P. Morgen alleen derivaten gebruikt om short posities te handhaven voor bepaalde klanten van J.P. Morgan die hun productie willen verzekeren. Spreekt ze de waarheid?

Een ding is zeker, waar rook is, is vuur. Er is een hele hoop rook in de zilvermarkt. Volgens Max Keiser liegt Blythe Masters. Max Keiser heeft de zilverprijs manipulatie al heel lang gevolgd en heeft zelfs een actie opgezet: Buy Silver, Crash J.P. Morgan. Hieronder is een Youtube video met Max Keiser over zijn actie:

Een van de beste investeringen die je kunt doen op dit moment is om zilver te kopen. De zilverprijs is relatief zeer laag ten opzichte van de goudprijs en totaal onderdrukt en verwaarloosd geworden. Volgens vele ook ander bekende investeerders zal de zilverprijs enorm stijgen wanneer de banken hun schuldenproblematiek en de economische crisis niet meer kunnen behappen….. en weer in elkaar storten. Het Oosten koopt ondertussen de edelmetalen en maakt gebruik van de lage prijzen van dit moment. Voor meer informatie over dit boeiend onderwerp:

Lees verder

Bitcoin leeft en vervangt wetten door code

Wat is de echte Bitcoin revolutie? Wat is de echte meerwaarde van decentrale blockchains? Wat is het verband tussen Bitcoin en de Amerikaanse onafhankelijkheidsverklaring? Of onze Acte van Verlatinghe? Wie verlaat wat? Ja de centrale bank gaat eraan. Maar wat nog meer? En wat komt ervoor in de plaats? Juist de covid plandemie laat zie […]

20 sep. 2021
4,5 min

Satoshi Nakamoto-standbeeld onthuld in Hongarije

’s Werelds eerste fysieke standbeeld van de anonieme Bitcoin-uitvinder Satoshi Nakamoto is vandaag aan een menigte gepresenteerd in de hoofdstad van Hongarije Boedapest. Het levensgrote bronzen monument toont een persoon met een hoodie. De kledingkeuze met het Bitcoin-logo aan de linkerkant was bedoeld om Satoshi’s anonimiteit te onderstrepen. Het uitdrukkingsloze gezicht van het beeld heeft […]

16 sep. 2021
0,5 min

Evergrande in diepe financiële problemen!

We willen onze lezers wijzen op de financiële problemen van Evergrande aangezien een aankomend bankroet van deze vastgoedreus vergaande gevolgen kan hebben. Het bedrijf heeft bankroetadviseurs gehuurd en de Chinese overheid zal de schuldeisers van Evergrande niet gaan helpen. Evergrande is sinds 1996 in relatief korte tijd uitgegroeid tot bijna de grootste vastgoedontwikkelaar in China. […]

16 sep. 2021
2,5 min