DQR group

BITCOINPLUS

Aug 25, 2017
Aanbieding: 

BITCOIN PLUS – XBC

BitcoinPlusBitcoin kent een aantal altcoins en Bitcoin vorken die dezelfde naam handhaven als Bitcoin, waarbij Bitcoin Plus er eentje van is die daadwerkelijk fundamenteel afwijkt van het originele Bitcoin protocol. De naam Bitcoin is vooral misleidend.

BitcoinPlus werkt op basis van een Proof-of-Stake algoritme en zal maximaal 1 miljoen XBC coins in omloop brengen. Op dit moment is de XBC geldhoeveelheid 100.000. Transactieblokken worden elke minuut aangemaakt met een blokgrootte van 1,5 MB.

Deze fundamentele verschillen zijn niets als je de ontwikkelingsgeschiedenis bekijkt. BitcoinPlus begon als een scam coin en werd via een ICO gefinancierd in 2014! De meeste initiatiefnemers zijn met het verzamelde geld ervandoor gegaan. Een aantal oprechte leden van de BitcoinPlus gemeenschap hebben de hulp ingeroepen van de programmeur Mammix2 om BitcoinPlus te redden.

Dus, BitcoinPlus heeft niks met Bitcoin te maken en verschilt fundamenteel. Bitcoin is de eerst werkende cryptocurrency die op basis van het wetenschappelijk en experimenteel werk van de Cypherpunks. Alle andere coins zijn in feite altcoins van Bitcoin.

BitcoinPlus heeft ook niets te maken met Bitcoin Cash. Bitcoin Cash is een afsplitsing van de originele Bitcoin blokketen, een zogenaamde vork, met een aantal protocol wijzigingen. Bitcoin Cash is technisch gezien bijna hetzelfde als Bitcoin, daarom dat de naam Bitcoin niet geheel als misleidend kan worden afgedaan. Hoewel de meeste mensen binnen de Bitcoin gemeenschap beschouwen het ook een scam coin. 

Er is uiteindelijk maar 1 Bitcoin. Het is niet verstandig om te beleggen in Bitcoin Plus of Bitcoin Cash. Voor meer informatie:

Lees verder

Google Pay flirt met Bitcoin

Betaaldiensten buitelen over elkaar heen tegenwoordig. Niemand wil de boot missen. Ik kan. Jij kunt. Wim Kan. Apple Pay. Google Pay. Wie doet nog meer mee? En makkelijk is het niet. Online bankgigant N26 is net van een koude internationale kermis huis gekomen en met hangende pootjes alsnog in crypto ingestapt. Tal van nieuwe fintech […]

Jan 20, 2022
4 min

Intel stort zich op de Bitcoin mining markt met de Bonanza Mine ASIC chip

Intel heeft gewerkt aan een nieuwe innovatieve chip voor het delven van bitcoin. Het wordt omschreven als een ultra-low-voltage energy efficient Bitcoin-mining ASIC en wordt de Bonanza Mine genoemd. Deze nieuwe chip zal later in februari op de jaarlijkse ISSCC-conferentie worden gepresenteerd. Vandaar, er zijn nog weinige details over de chip bekend. Echter, het zal […]

Jan 19, 2022
2,5 min

Oekraïne Bitcoin showcase met of zonder oorlog

Het prachtige orthodox christelijke land Oekraïne heeft zijn problemen maar niet met Bitcoin. Op 8 september, terwijl iedereen in cryptoland nog naar El Salvador keek waar Bitcoin een dag eerder wettig betaalmiddel was geworden, en in een maand waarin ook Duitsland, Cuba en Panama regulering invoerden, voerde Oekraïne een algemene legalisering van cryptovaluta door. Oekraïne […]

Jan 17, 2022
5 min