DQR group

BITCOINPLUS

Aug 25, 2017
Aanbieding: 

BITCOIN PLUS – XBC

BitcoinPlusBitcoin kent een aantal altcoins en Bitcoin vorken die dezelfde naam handhaven als Bitcoin, waarbij Bitcoin Plus er eentje van is die daadwerkelijk fundamenteel afwijkt van het originele Bitcoin protocol. De naam Bitcoin is vooral misleidend.

BitcoinPlus werkt op basis van een Proof-of-Stake algoritme en zal maximaal 1 miljoen XBC coins in omloop brengen. Op dit moment is de XBC geldhoeveelheid 100.000. Transactieblokken worden elke minuut aangemaakt met een blokgrootte van 1,5 MB.

Deze fundamentele verschillen zijn niets als je de ontwikkelingsgeschiedenis bekijkt. BitcoinPlus begon als een scam coin en werd via een ICO gefinancierd in 2014! De meeste initiatiefnemers zijn met het verzamelde geld ervandoor gegaan. Een aantal oprechte leden van de BitcoinPlus gemeenschap hebben de hulp ingeroepen van de programmeur Mammix2 om BitcoinPlus te redden.

Dus, BitcoinPlus heeft niks met Bitcoin te maken en verschilt fundamenteel. Bitcoin is de eerst werkende cryptocurrency die op basis van het wetenschappelijk en experimenteel werk van de Cypherpunks. Alle andere coins zijn in feite altcoins van Bitcoin.

BitcoinPlus heeft ook niets te maken met Bitcoin Cash. Bitcoin Cash is een afsplitsing van de originele Bitcoin blokketen, een zogenaamde vork, met een aantal protocol wijzigingen. Bitcoin Cash is technisch gezien bijna hetzelfde als Bitcoin, daarom dat de naam Bitcoin niet geheel als misleidend kan worden afgedaan. Hoewel de meeste mensen binnen de Bitcoin gemeenschap beschouwen het ook een scam coin. 

Er is uiteindelijk maar 1 Bitcoin. Het is niet verstandig om te beleggen in Bitcoin Plus of Bitcoin Cash. Voor meer informatie:

Lees verder

Schuldencycli en het monetaire en fiscale beleid in de afgelopen eeuw

We zitten midden in een uitzonderlijke economische crisis en het is erg relevant om te kijken hoe de overheid daarmee omgaat. Daarbij is het verstandig om naar de geschiedenis te kijken, want hoewel de geschiedenis zich niet exact herhaalt, zijn er zeker wel paralellen waar te nemen. De korte schuldencyclus Om te begrijpen waarom de […]

Sep 29, 2020
4 min

Brent Johnson en Steven Van Metre over het onvermogen van de FED

We willen onze lezers graag wijzen op een boeiende discussie tussen twee bekende macro-analisten, Brent Johnson en Steven Van Metre. Brent Johnson is als macro-analist bekend geworden met zijn Dollar Milkshake Theory. Brent Johnson en Steven Van Metre bespreken waarom de Federal Reserve geen inflatie kan veroorzaken. Het is een verkeerde opvatting dat de Federal […]

Sep 27, 2020
2 min

FED COIN CBDC is onder ontwikkeling

Er zijn meer feiten over de ontwikkeling van een Fed coin of Fed CBDC naar buiten gekomen. Loretta J. Mester, voorzitter van de Federal Reserve Bank of Chicago, heeft op 23 september 2020 tijdens een keynote-presentatie tijdens de twintigste verjaardag van de Chicago Payments Symposium aangegeven dat de Federal Reserve actief werkt aan de ontwikkeling […]

Sep 24, 2020
2,5 min