DQR group

BITCOINPLUS

25 aug. 2017
Aanbieding: 

BITCOIN PLUS – XBC

BitcoinPlusBitcoin kent een aantal altcoins en Bitcoin vorken die dezelfde naam handhaven als Bitcoin, waarbij Bitcoin Plus er eentje van is die daadwerkelijk fundamenteel afwijkt van het originele Bitcoin protocol. De naam Bitcoin is vooral misleidend.

BitcoinPlus werkt op basis van een Proof-of-Stake algoritme en zal maximaal 1 miljoen XBC coins in omloop brengen. Op dit moment is de XBC geldhoeveelheid 100.000. Transactieblokken worden elke minuut aangemaakt met een blokgrootte van 1,5 MB.

Deze fundamentele verschillen zijn niets als je de ontwikkelingsgeschiedenis bekijkt. BitcoinPlus begon als een scam coin en werd via een ICO gefinancierd in 2014! De meeste initiatiefnemers zijn met het verzamelde geld ervandoor gegaan. Een aantal oprechte leden van de BitcoinPlus gemeenschap hebben de hulp ingeroepen van de programmeur Mammix2 om BitcoinPlus te redden.

Dus, BitcoinPlus heeft niks met Bitcoin te maken en verschilt fundamenteel. Bitcoin is de eerst werkende cryptocurrency die op basis van het wetenschappelijk en experimenteel werk van de Cypherpunks. Alle andere coins zijn in feite altcoins van Bitcoin.

BitcoinPlus heeft ook niets te maken met Bitcoin Cash. Bitcoin Cash is een afsplitsing van de originele Bitcoin blokketen, een zogenaamde vork, met een aantal protocol wijzigingen. Bitcoin Cash is technisch gezien bijna hetzelfde als Bitcoin, daarom dat de naam Bitcoin niet geheel als misleidend kan worden afgedaan. Hoewel de meeste mensen binnen de Bitcoin gemeenschap beschouwen het ook een scam coin. 

Er is uiteindelijk maar 1 Bitcoin. Het is niet verstandig om te beleggen in Bitcoin Plus of Bitcoin Cash. Voor meer informatie:

Lees verder

Bitcoin leeft en vervangt wetten door code

Wat is de echte Bitcoin revolutie? Wat is de echte meerwaarde van decentrale blockchains? Wat is het verband tussen Bitcoin en de Amerikaanse onafhankelijkheidsverklaring? Of onze Acte van Verlatinghe? Wie verlaat wat? Ja de centrale bank gaat eraan. Maar wat nog meer? En wat komt ervoor in de plaats? Juist de covid plandemie laat zie […]

20 sep. 2021
4,5 min

Satoshi Nakamoto-standbeeld onthuld in Hongarije

’s Werelds eerste fysieke standbeeld van de anonieme Bitcoin-uitvinder Satoshi Nakamoto is vandaag aan een menigte gepresenteerd in de hoofdstad van Hongarije Boedapest. Het levensgrote bronzen monument toont een persoon met een hoodie. De kledingkeuze met het Bitcoin-logo aan de linkerkant was bedoeld om Satoshi’s anonimiteit te onderstrepen. Het uitdrukkingsloze gezicht van het beeld heeft […]

16 sep. 2021
0,5 min

Evergrande in diepe financiële problemen!

We willen onze lezers wijzen op de financiële problemen van Evergrande aangezien een aankomend bankroet van deze vastgoedreus vergaande gevolgen kan hebben. Het bedrijf heeft bankroetadviseurs gehuurd en de Chinese overheid zal de schuldeisers van Evergrande niet gaan helpen. Evergrande is sinds 1996 in relatief korte tijd uitgegroeid tot bijna de grootste vastgoedontwikkelaar in China. […]

16 sep. 2021
2,5 min