Bitcoin Amsterdam 2023 – belangrijk Bitcoin event in Amsterdam met korting – promo code

Aug 11, 2023
Aanbieding: 

Bitcoin Amsterdam 2023 is weer terug! Wil jij meer leren over Bitcoin, naar bijzondere sprekers luisteren en de Bitcoin community ontmoeten? Dan is dit Bitcoin event in Amsterdam een mooie plek om te starten! We bieden onze lezers ook een mooie korting aan met de onderstaande promo code.

Wat is Bitcoin Amsterdam?

Jawel hoor, in ons piepkleine landje pakken wij zaken groots aan. Niet alleen komt de hele wereld in Oktober naar Amsterdam om “Amsterdam Dance Event” te vieren, nee nee; er zal ook een hele stroom aan Bitcoin enthousiastelingen naar onze hoofdstad komen!

Op 12-13 oktober (2023) zal het evenement “Bitcoin Amsterdam” worden gehouden in de Westergasfabriek, Amsterdam West. Vorig jaar heeft het evenement ook plaatsgevonden in deze prachtige ruime locatie. De locatie is makkelijk met het openbaar vervoer en met de auto te bereiken. Ook zag het er vorig jaar gewoon tip top uit en waren er onwijs interessante sprekers uit de industrie. Bitcoin Amsterdam is tevens een van de grootste Bitcoin Events in Europa!

Wie komen er naar Bitcoin Amsterdam 2023?

Het evenement hoopt dit jaar op 5.000 bezoekers te kunnen rekenen. Bitcoin Amsterdam wil er dit jaar een echt “Europees Event” van maken en zodoende zouden enthousiastelingen uit heel Europa naar Amsterdam moeten komen. Het vorige event (2022) wordt door de organisatie als zeer succesvol omschreven.

Het event duurt dit jaar twee dagen (vorig jaar waren het er drie). Op het event zijn er workshops te volgen, kun je luisteren naar interessante sprekers, is er ruimte om te netwerken, kun je podcasters ontmoeten en zullen er gave bedrijven uit de web3 industrie met stand aanwezig zijn. Zo waren er vorig jaar veel Nederlandse brokers en exchanges aanwezig waar je een praatje mee kon maken, altijd goed om te zien dat er daadwerkelijk ‘echte’ mensen achter de schermen zitten bij jouw favoriete exchange. Bitvavo was natuurlijk van de partij. Vorig jaar waren er overigens ook vertegenwoordigers van Binance die een workshop gaven, dus als jij vragen, opmerkingen of wellicht gewoon in contact wil komen met een bedrijf als Binance; dan is dit de juiste plek!

Wat kan ik nog meer verwachten van dit Bitcoin event in Amsterdam?

bitcoin amsterdam 2023

Naast interessante bedrijven en workshops, zijn de sprekers natuurlijk een belangrijk onderdeel van het event. Zo waren er vorig jaar (2022) sprekers als; de vrouw van Julian Assange, Adam Back en ook finfluencer Dylan LeClair. Een mooie diversiteit aan sprekers met verschillende achtergronden.

Dit jaar maakt een wel heel bijzondere spreker zijn debuut, namelijk Edward Snowden! Beter bekend als wereldberoemd klokkenluider als het gaat om privacy, en privacyschending. Edward is een voormalig medewerker van zowel het Amerikaanse CIA (Central Intelligence Agency) en van de NSA (National Security Agency), waar de klokkenluider uiteindelijk documenten omtrent wereldwijde privacyschending openbaar publiceerde. Sindsdien is Edward op de vlucht en verblijft hij op dit moment in Rusland.

Helaas is het voor Edward niet mogelijk om te reizen aangezien er een arrestatiebevel tegen hem uit staat. Hij zal middels een live stream een praatje houden over Bitcoin en waarom Bitcoin een vorm van vrijheid symboliseert. Daarnaast is er tijd voor een Q&A (Questions and Answers) waarbij bezoekers de kans krijgen om vragen te stellen!

Waarom zou je gaan naar Bitcoin Amsterdam 2023?

Netwerken: naar onze persoonlijke ervaring was het voor ons super cool om in 2022 aanwezig te zijn op het event, voornamelijk omdat je de kans krijgt (en zeker na corona) om mensen eens face to face te ontmoeten

Inspirerende sprekers: zoals gezegd komen er super interessante en inspirerende sprekers uit de hele wereld. Daarnaast hebben wij, uit persoonlijke ervaringen, meegemaakt dat de sprekers best wel pittig zijn en dat een verhitte podiumdiscussie zeker niet uitgesloten blijft 😉 .

Welke sprekers komen naar Bitcoin Amsterdam 2023? De volgende sprekers zullen op bitcoin Amsterdam 2023 aanwezig zijn: Edward Snowden, Adam Back, Stella Assange, Willem Middelkoop, Balaji Srinivasan, Susie Violet Ward, Robert Breedlove, David Bailey.

Leren: of je nou beginnend of ervaren Bitcoiner bent, Bitcoin Amsterdam is er voor iedereen. Als jij wil starten met Bitcoin is dit misschien wel de juiste plek om via ervaringen van mede-Bitcoiners te leren!

Borrelen: En misschien is één van de belangrijkste redenen om naar het Bitcoin event te komen wel de Bitcoin Lightning biertap 😉 Proost!

We zullen verdere updates omtrent dit belangrijk Bitcoin event in Amsterdam hier bijhouden.

Bitcoin Amsterdam 2023 – kortingscode – promo code!

Bitcoin Amsterdam Conference 2023

Ben jij enthousiast geworden en wil je mede Bitcoiners ontmoeten? Gebruik deze (BESTEBANKROBERT) promo code voor 10% korting. We hopen je op het event te zien! Check de website voor tickets en meer informatie.

Groet, Team BesteBank 

Bitcoin Amsterdam 2023 – nieuwsupdates!

Check de website voor tickets en meer informatie.

Leer hier meer over de veiligste en beste exchanges waar je bitcoin kunt verhandelen.

Lees verder

Gensler stelt ook Cathie Wood’s Bitcoin spot ETF aanvraag uit

ARK Invest, het bedrijf van pro Bitcoiner Cathie Wood, heeft eveneens een Bitcoin spot ETF aanvraag lopen. En ook de behandeling van deze aanvraag is op 26 september 2023 door de SEC uitgesteld. Waarom is deze Bitcoin ETF aanvraag vroegtijdig uitgesteld geworden door Gary Gensler? Wat is zijn agenda? Kunnen we voor 2023 nog een […]

Sep 27, 2023
4,5 min

Is een aandeel $MSTR beter dan een bitcoin ETF aandeel?

In dit artikel bespreken we de recente bitcoin aankoop van MicroStrategy en waarom kopen van MicroStrategy aandelen (MSTR) wellicht een slimmer idee is dan een belegging in een bitcoin ETF. Wat zijn de relatieve voordelen en nadelen van een belegging in MicroStrategy aandelen versus een belegging in een Bitcoin ETF? Saylor zet door: MicroStrategy koopt […]

Sep 26, 2023
3,5 min

Hoe vergaat het PayPal’s stablecoin?

Het is alweer bijna 2 maanden geleden sinds de lancering van PayPal’s stablecoin $PYUSD. Hoe vergaat het de stablecoin en zien we al genoeg adoptie van de munt? PayPal’s stablecoin ziet adoptie Even om het geheugen op te frissen: op 7 augustus van dit jaar kondigde de betaalgigant, PayPal, aan dat ze hun eigen stablecoin […]

Sep 26, 2023
2,5 min