bitcoin kapitaal vlucht

De Phoenix wallet – de beste Bitcoin Lightning Wallet in 2023

Jul 11, 2023
Aanbieding: 

Samenvatting: de Phoenix wallet is een nieuwe generatie Bitcoin Lightning Network wallet. Het is ontwikkeld door het Franse bitcoinbedrijf ACINQ. ACINQ specialiseert zich in de ontwikkeling van toepassingen en producten voor het Bitcoin Lightning netwerk. Wanneer ACINQ de nieuwe features voor 2023 heeft ingebouwd, dan is de Phoenix wallet als de beste bitcoin lighting wallet te bestempelen.

phoenix wallet bitcoin lightning wallet

Phoenix is het nieuwste product van ACINQ. Het is een zeer goed opgezette Bitcoin wallet die makkelijk te gebruiken is als een Bitcoin app op een android smartphone waarmee de gebruiker zowel BTC on-chain als BTC lighting netwerktransacties mee kan afwikkelen. De gebruiker hoeft zich hier niet te bekommeren om de vereiste technische implicaties of instellingen zoals betalingskanalen. Alles wordt automatisch door de Phoenix applicatie geregeld.

Phoenix Wallet Features

De belangrijkste functies en eigenschappen van de Phoenix wallet zijn de volgende:

  • volwaardige smartphone Bitcoin app voor Android en IOS die automatisch on-chain als lightning network (off-chain) transacties kan verwerken.
  • uitvoering van transacties naar on-chain BTC-adressen met behulp van swaps en visa versa.
  • super eenvoudig in gebruik, alles werkt onder de motorkap, de gebruiker hoeft zich niet te bekommeren over liquiditeitsproblemen of betalingskanalen.
  • de Phoenix wallet is non-custodial en de sleutels zijn volledig onder jouw beheer. Het kan altijd worden hersteld met een herstelbestand in de vorm van 12 woorden. Wanneer je gebruik maakt van een iPhone kan iCloud de versleutelde opslag van je backup beheren waardoor de Phoenix applicatie later ook de wallet volledig weer automatisch kan herstellen.
  • de Phoenix wallet heeft in 2023 nieuwe doorslaggevende features onder ontwikkeling die het beheren van een bitcoin lighting wallet nog goedkoper, gemakkelijker en veiliger gaat maken. Voor meer info: Phoenix product update July 2023.
Phoenix Bitcoin wallet
Phoenix wallet is nu te vinden op playstore voor android

De Phoenix Bitcoin wallet behoort tot de beste en meest gemakkelijk te gebruiken Bitcoin apps die de adoptie van het Lightning Network ten goede kan komen. We kunnen iedereen het gebruik van deze Phoenix wallet aanraden voor relatief kleine bedragen om zodoende zonder technische kennis te gaan experimenteren met het Lightning Network van Bitcoin.

Phoenix Wallet Tutorial

Voordat je de wallet gaat installeren en in gebruik nemen, raden we je aan om de volgende uitgebreide video review te bekijken van BTC Sessions:

Gerelateerde artikels:

Lees verder

Het begrotingstekort record en de fiscale verslechtering in de Verenigde Staten (2024)

In dit artikel staan we even stil bij de Amerikaanse schuldenproblematiek. De Verenigde Staten verkeert in vergelijking met de rest van het Westen in een veel betere economische staat dan o.a. Duitsland en Frankrijk. Echter, de schuldproblemen in de Verenigde Staten zullen onvermijdelijk flinke gevolgen hebben voor de status van de dollar als wereldreservevaluta, haar […]

Jun 20, 2024
4 min

SEC stopt verder onderzoek naar Ethereum 2.0 en Consensys

Lead developer Ethereum, Consensys, komt met goed nieuws: de SEC stopt het onderzoek tegen Ethereum. Wat is er aan de hand? Goed nieuws voor de Ethereum en crypto community De SEC stopt namelijk het onderzoek tegen Ethereum. Het onderzoek ging erom of Ethereum een security zou zijn. Zou Ethereum als security beschouwd worden, dan zou […]

Jun 19, 2024
3 min

Coinbase vs Kraken, welke crypto exchange is beter? Zijn ze ook een betere optie voor Bitvavo?

Coinbase versus Kraken. Welke exchange is beter en hoe verhouden deze exchanges zich ten aanzien van Bitvavo? Inderdaad, in deze vergelijking kijken we naar de overeenkomsten, verschillen en de voor- en nadelen van de Coinbase en Kraken crypto exchange. We kijken ook of ze een betere optie zijn voor Bitvavo. Beide van origine Amerikaanse exchanges […]

Jun 18, 2024
8 min