bitcoin kapitaal vlucht

De Phoenix wallet – de beste Bitcoin Lightning Wallet in 2023

Jul 11, 2023
Aanbieding: 

Samenvatting: de Phoenix wallet is een nieuwe generatie Bitcoin Lightning Network wallet. Het is ontwikkeld door het Franse bitcoinbedrijf ACINQ. ACINQ specialiseert zich in de ontwikkeling van toepassingen en producten voor het Bitcoin Lightning netwerk. Wanneer ACINQ de nieuwe features voor 2023 heeft ingebouwd, dan is de Phoenix wallet als de beste bitcoin lighting wallet te bestempelen.

phoenix wallet bitcoin lightning wallet

Phoenix is het nieuwste product van ACINQ. Het is een zeer goed opgezette Bitcoin wallet die makkelijk te gebruiken is als een Bitcoin app op een android smartphone waarmee de gebruiker zowel BTC on-chain als BTC lighting netwerktransacties mee kan afwikkelen. De gebruiker hoeft zich hier niet te bekommeren om de vereiste technische implicaties of instellingen zoals betalingskanalen. Alles wordt automatisch door de Phoenix applicatie geregeld.

Phoenix Wallet Features

De belangrijkste functies en eigenschappen van de Phoenix wallet zijn de volgende:

  • volwaardige smartphone Bitcoin app voor Android en IOS die automatisch on-chain als lightning network (off-chain) transacties kan verwerken.
  • uitvoering van transacties naar on-chain BTC-adressen met behulp van swaps en visa versa.
  • super eenvoudig in gebruik, alles werkt onder de motorkap, de gebruiker hoeft zich niet te bekommeren over liquiditeitsproblemen of betalingskanalen.
  • de Phoenix wallet is non-custodial en de sleutels zijn volledig onder jouw beheer. Het kan altijd worden hersteld met een herstelbestand in de vorm van 12 woorden. Wanneer je gebruik maakt van een iPhone kan iCloud de versleutelde opslag van je backup beheren waardoor de Phoenix applicatie later ook de wallet volledig weer automatisch kan herstellen.
  • de Phoenix wallet heeft in 2023 nieuwe doorslaggevende features onder ontwikkeling die het beheren van een bitcoin lighting wallet nog goedkoper, gemakkelijker en veiliger gaat maken. Voor meer info: Phoenix product update July 2023.
Phoenix Bitcoin wallet
Phoenix wallet is nu te vinden op playstore voor android

De Phoenix Bitcoin wallet behoort tot de beste en meest gemakkelijk te gebruiken Bitcoin apps die de adoptie van het Lightning Network ten goede kan komen. We kunnen iedereen het gebruik van deze Phoenix wallet aanraden voor relatief kleine bedragen om zodoende zonder technische kennis te gaan experimenteren met het Lightning Network van Bitcoin.

Phoenix Wallet Tutorial

Voordat je de wallet gaat installeren en in gebruik nemen, raden we je aan om de volgende uitgebreide video review te bekijken van BTC Sessions:

Gerelateerde artikels:

Lees verder

Hoe vergaat het PayPal’s stablecoin?

Het is alweer bijna 2 maanden geleden sinds de lancering van PayPal’s stablecoin $PYUSD. Hoe vergaat het de stablecoin en zien we al genoeg adoptie van de munt? PayPal’s stablecoin ziet adoptie Even om het geheugen op te frissen: op 7 augustus van dit jaar kondigde de betaalgigant, PayPal, aan dat ze hun eigen stablecoin […]

Sep 25, 2023
2,5 min

Deutsche Bank biedt Bitcoin en crypto custody dienstverlening aan

Deutsche Bank biedt Bitcoin en crypto custody dienstverlening aan. Deutsche Bank.. je hebt de naam vast weleens voorbij zien komen. Deutsche Bank is een van de grootste financiële instellingen ter wereld met bijna 70.000 werknemers en bestaat al sinds 1870. Het hoofdkantoor zit in Frankfurt en de bank beheert maar liefst €860,- miljard aan activa! […]

Sep 15, 2023
2,5 min

FASB: nieuwe boekhoudregels voor bitcoin en crypto

Belangrijk nieuws uit de Verenigde Staten. FASB voert nieuwe regels en richtlijnen in voor het boekhouden van digitale activa zoals bitcoin en ethereum. Bedrijven met een vermogen in digitale activa zoals bitcoin, krijgen een langverwachte wijziging in de regelgeving over het waarderen en boekhouden van bitcoin op de balans. Boekhoudregels voor bitcoin en digitale activa […]

Sep 8, 2023
2 min