bitcoin kapitaal vlucht

De Phoenix wallet – de beste Bitcoin Lightning Wallet in 2023

Jul 11, 2023
Aanbieding: 

Samenvatting: de Phoenix wallet is een nieuwe generatie Bitcoin Lightning Network wallet. Het is ontwikkeld door het Franse bitcoinbedrijf ACINQ. ACINQ specialiseert zich in de ontwikkeling van toepassingen en producten voor het Bitcoin Lightning netwerk. Wanneer ACINQ de nieuwe features voor 2023 heeft ingebouwd, dan is de Phoenix wallet als de beste bitcoin lighting wallet te bestempelen.

phoenix wallet bitcoin lightning wallet

Phoenix is het nieuwste product van ACINQ. Het is een zeer goed opgezette Bitcoin wallet die makkelijk te gebruiken is als een Bitcoin app op een android smartphone waarmee de gebruiker zowel BTC on-chain als BTC lighting netwerktransacties mee kan afwikkelen. De gebruiker hoeft zich hier niet te bekommeren om de vereiste technische implicaties of instellingen zoals betalingskanalen. Alles wordt automatisch door de Phoenix applicatie geregeld.

Phoenix Wallet Features

De belangrijkste functies en eigenschappen van de Phoenix wallet zijn de volgende:

  • volwaardige smartphone Bitcoin app voor Android en IOS die automatisch on-chain als lightning network (off-chain) transacties kan verwerken.
  • uitvoering van transacties naar on-chain BTC-adressen met behulp van swaps en visa versa.
  • super eenvoudig in gebruik, alles werkt onder de motorkap, de gebruiker hoeft zich niet te bekommeren over liquiditeitsproblemen of betalingskanalen.
  • de Phoenix wallet is non-custodial en de sleutels zijn volledig onder jouw beheer. Het kan altijd worden hersteld met een herstelbestand in de vorm van 12 woorden. Wanneer je gebruik maakt van een iPhone kan iCloud de versleutelde opslag van je backup beheren waardoor de Phoenix applicatie later ook de wallet volledig weer automatisch kan herstellen.
  • de Phoenix wallet heeft in 2023 nieuwe doorslaggevende features onder ontwikkeling die het beheren van een bitcoin lighting wallet nog goedkoper, gemakkelijker en veiliger gaat maken. Voor meer info: Phoenix product update July 2023.
Phoenix Bitcoin wallet
Phoenix wallet is nu te vinden op playstore voor android

De Phoenix Bitcoin wallet behoort tot de beste en meest gemakkelijk te gebruiken Bitcoin apps die de adoptie van het Lightning Network ten goede kan komen. We kunnen iedereen het gebruik van deze Phoenix wallet aanraden voor relatief kleine bedragen om zodoende zonder technische kennis te gaan experimenteren met het Lightning Network van Bitcoin.

Phoenix Wallet Tutorial

Voordat je de wallet gaat installeren en in gebruik nemen, raden we je aan om de volgende uitgebreide video review te bekijken van BTC Sessions:

Gerelateerde artikels:

Lees verder

Wat is een layer 2? En specifieker nog: een Bitcoin layer 2?

Door de stijgende vraag naar BTC wordt het Bitcoin netwerk intensiever gebruikt. Dit vraagt om de hulp van layer 2s. Maar wat is een (Bitcoin) layer 2 eigenlijk? Wat is een Bitcoin layer 2 en waarom zijn deze extra ‘layers’ nodig? Bitcoin ($BTC) heeft zoals we weten een eigen blockchain: de Bitcoin blockchain. Daarnaast hebben […]

Feb 21, 2024
3,5 min

Michael Saylor start een Bitcoin development company

Michael Saylor bouwt aan een Bitcoin development company. Alleen Bitcoin kopen is voor Saylor en MicroStrategy niet genoeg, sterker nog: de voorraad Bitcoin zal fungeren als fundatie voor een Bitcoin development company.. Microstrategy´s Bitcoin aankopen: $4,- miljard winst Bitcoin is niet te stoppen, dat mag duidelijk zijn na diverse bullruns en ook nu liegt de […]

Feb 17, 2024
3 min

The Great Taking – centrale bankiers hebben een plan!

Dit artikel zal The Great Taking bespreken. Het is een boek geschreven door voormalige hedgefondsmanager David Rogers Webb. Het boek is bekend geworden door een documentaire die is gemaakt op basis van zijn werk en inzichten. Zijn de beleidsmakers van centrale banken en systeembanken gewoon dom bezig op basis van foute modellen en verouderde economische […]

Feb 21, 2024
8,5 min