swissborg

Swissborg Wealth App

Dec 16, 2021
Aanbieding: 

Samenvatting: Swissborg is dit jaar flink in de belangstelling gekomen. Swissborg is een gereguleerd Zwitsers cryptobedrijf en -gemeenschap die een slimme smartphone app voor crypto-vermogensbeheer en trading heeft ontwikkeld.

Swissborg review

Het wordt de Swissborg Wealth app genoemd. Het beschikt over mooie features en is goed ontwikkeld, maar is in de praktijk nog steeds duur in gebruik wanneer je niet belegt in de Swissborg (CHSB) tokens waardoor je goedkoper kunt handelen in bitcoin en andere crypto’s. Wanneer je 50,000 CHSB tokens koopt en voor 12 maanden spaart, dan wordt je een Premium gebruiker en kun je van goedkopere rates genieten. Het is zeker een mooie app om eens te testen en verder de ontwikkeling van de ingebouwde intelligente marktanalyse gereedschap te volgen. De meeste gebruikers die op zoek zijn naar een goede app, kunnen het beste gebruik maken van de Bitvavo App en de bitcoins daar via een DCA-strategie aanschaffen..

Complete SwissBorg Review

De app beschikt over een smart engine met een order matching technologie die automatisch het meest voordelig voor je handelt op de belangrijkste exchanges. Er zit echter veel meer in deze Wealth app. Laten we het eens doornemen.

De features van de Swissborg Wealth app

1. De Smart Engine technologie. De Swissborg Wealth app beschikt over een Smart Engine die verbonden is met de meest liquide en belangrijkste exchanges, waaronder Binance, HitBTC en Kraken. Het is een speciaal ontwikkelde OEMS (Order & Execution Management system) voor de crypto-valutamarkten. Hierdoor kan er voor de beste koers Bitcoin, een andere cryptovaluta of token van voorkeur worden verhandeld. Het is voor een handelaar niet meer nodig om verschillende handelsrekeningen op crypto exchanges aan te maken en aan te houden. Arbitrage handel kan er bijna automatisch mee worden uitgevoerd. Dus, de Wealth app koopt voor de goedkoopste koers bitcoin voor je in. Hieronder in de video kun je meer leren over de werking van de smart engine functionaliteit.

2. Swissborg Smart Exchange Report. De Smart Engine voert binnen een seconde handelsacties uit die onmogelijk zijn voor een mens om uit te voeren. Vandaar dat er een rapport wordt gegenereerd die de gebruiker inzage biedt over welke routes de engine heeft afgelegd om met bijvoorbeeld jouw euro tegoed op de beste manier te te besteden om zo goedkoop mogelijk Ethereum (ETH) in te kopen. Via het rapport wordt de complexiteit van alle handelsacties over verschillende orderboeken en handelsbeurzen inzichtelijk. Swissborg ondersteunt de handel in BTC, BNB, ETH, ENJ, PAXG en de USD stablecoin USDC.

3. Swissborg automatische live market analyses. De Swissborg Wealth app beschikt over een intelligente analyse gereedschap die elk uur wordt bijgewerkt voor elke markt. Voor de Bitcoin markt is er in de app een Live Bitcoin Analysis beschikbaar die gebaseerd is op kunstmatige intelligentie en de handelaar van belangrijke informatie voorziet. ‍Hieronder in de afbeelding kun je dit goed zien.

Wealth App Hourly Asset Analysis breakdown of features
Elke uur wordt de Bitcoin marktanalyse ververst!

Cyborg Predictor A. Dit is de Cyborg Predictor, deze voorspelt de koers voor de komende 24 uur en geeft aan of de markt omhoog zal gaan (Bullish) of naar beneden (Bearish). Deze functie is gebaseerd op de werking van een Machine Learning algoritme die historische marktinformatie en technische indicatoren systematisch combineert. Het algoritme verwerkt een enorme hoeveelheid marktinformatie die voor een mens onmogelijk is om te behappen binnen een korte tijd. De Cypborg Predictor feature wordt steeds beter.

Swissborg Indicator B. Deze indicator geeft de huidige staat van de markt aan en de algemene trend. Het is gebaseerd op een combinatie van de belangrijkste technische indicatoren die worden meegewogen en weergegeven in de Swissborg Indicator. De volgende indicatoren worden meegenomen: de RSI (14), MACD lines, de Bollinger Bands, de trend van de afgelopen tien dagen.

Community Sentiment C. Deze indicator geeft wat het marktsentiment was van de Swissborg gebruikers. Het is gebaseerd op de handelsvolume en relatieve koop/verkoopdruk op de Wealth app.

Live Chart met technische indicatoren D. Natuurlijk is er ook een grafiek in te zien met de koers in USD waarin de 20-day moving average en de MACD in staat weergegeven.

Ten slotte worden de support en de resistance lijnen aangegeven met een koers indicatie. Een automatische technische analyse wordt gegenereerd waar een samenvatting van de marktsituatie wordt beschreven. Deze informatie wordt overzichtelijk weergegeven en gebruikt worden voor je eigen bitcoin trading praktijken.

4. Swissborg index crypto fondsen. Dit zijn de SB Thematics die een bundel van de top 5 (SB5) of top 30 (SB30) van de cryptomunten inhouden. ‍

Is Swissborg veilig en betrouwbaar?

De architectuur van Swissborg is gebaseerd op veiligheidstechnologie van Curv. Curv is de beste veiligheidsplatform met MPC-wallets die ontwikkeld is voor het veilig, flexibel en schaalbaar tekenen van transacties en beheren van digitale activa op welke blockchain dan ook. Het is de eerste MPC wallet voor digitale activa die SOC2 Type II Certificatie heeft verkregen en wordt verzekerd door een Duits verzekeringsbedrijf. MPC is een afkorting voor Multi-party computation (MPC). Het is een protocol die het mogelijk maakt voor verschillende partijen om wiskundige berekeningen uit te voeren en transacties kan uitvoeren zonder dat een van de partijen de belangrijkste geheimen (private key) hoeft vrij te geven. Voor meer informatie: Curve MPC technology. Het gebruik van deze technologie maakt de Swissborg app zeer veilig. ‍Verder is Swissborg een gereguleerd Zwitsers bedrijf en beschikt het over de Virtual Currency Exchange License en Virtual Currency Wallet licenties van Estland.

Swissborg – wat zijn de kosten?

De meeste exchanges hanteren verborgen kosten die in de aankoop/verkoop koers zijn inbegrepen. Swissborg is volledig transparant, pakt de beste koers en rekent een standaard handelscommissie van 2 %.

Mocht je willen bijdragen aan de gemeenschap en willen investeren in de toekomst van het Swissborg platform, dan is er ook de mogelijkheid om de Swissborg tokens (CHSB) te kopen. Wanneer je 50,000 CHSB tokens koopt en voor 12 maanden spaart, dan wordt je een Premium gebruiker. In dat geval zal Swissborg geen handelscommissie rekenen over Bitcoin en CHSB aankopen. Er zijn veel andere voordelen verbonden met de CHSB token. Voor meer informatie: wat is de CHSB token?

Swissborg – leiderschap en gemeenschap

Disruptie van vermogensbeheer als een sociale beweging. De oprichters en het team achter de ontwikkeling van de app kijken verder dan alleen het bieden van een bijzonder product, het gaat om de ontwikkeling van een gemeenschap van loyale gebruikers. Hieronder krijg je een introductie van de bedrijfscultuur en waarderingen van het team van Swissborg:

Swissborg organiseert verder evenementen onder de Blockchain Unchained vaandel, beschikt over een eigen Youtube informatiekanaal die Cryptonites wordt genoemd en een eigen gemeenschaps-app. Verder organiseert Swissborg referendums voor haar gebruikers voor onder meer de ontwikkelingsprioriteiten. Zo werd er in 2018 via een referendum besloten dat eerste de smartphone app wordt ontwikkeld voordat er een online versie voor desktops en laptops beschikbaar komt.

Conclusie

swissborg

Het team achter Swissborg is binnen een korte tijd er in geslaagd om een bijzonder innovatieve crypto arbitrage trading app te ontwikkelen. Door de gebruikte Curv technologie is de app zelfs geschikt voor crypto-vermogensbeheer. De Swissborg Wealth app is vooral geschikt voor gebruikers die interesse hebben om actief te handelen in bitcoin en ethereum over verschillende crypto exchanges voor de beste koersen indien ze bereid zijn om als premium gebruiker 50,000 CHSB tokens te kopen en voor 12 maanden vast te leggen. Mocht de Swissborg app in populariteit groeien, zal de waarde van deze tokens ook kunnen toenemen en daardoor een feitelijke belegging in Swissborg een extra rendement geven, maar het kan natuurlijk ook misgaan. Het is verder ook mogelijk om de Swissborg app puur te gebruiken voor het gebruiken van marktdata voor het bepalen van je eigen bitcoin trading strategie. Voor meer informatie: test de Swissborg app!

Wat is een goed alternatief voor Swissborg?

Swissborg alternatief

Bitvavo heeft een prachtige smartphone app ontwikkeld waarbij je in feite goedkoper bitcoins kunt kopen dan bij Swissborg. Bitvavo rekent een 0.25 % maximum commissie. Voor meer informatie:

Lees verder

Gensler stelt ook Cathie Wood’s Bitcoin spot ETF aanvraag uit

ARK Invest, het bedrijf van pro Bitcoiner Cathie Wood, heeft eveneens een Bitcoin spot ETF aanvraag lopen. En ook de behandeling van deze aanvraag is op 26 september 2023 door de SEC uitgesteld. Waarom is deze Bitcoin ETF aanvraag vroegtijdig uitgesteld geworden door Gary Gensler? Wat is zijn agenda? Kunnen we voor 2023 nog een […]

Sep 27, 2023
4,5 min

Is een aandeel $MSTR beter dan een bitcoin ETF aandeel?

In dit artikel bespreken we de recente bitcoin aankoop van MicroStrategy en waarom kopen van MicroStrategy aandelen (MSTR) wellicht een slimmer idee is dan een belegging in een bitcoin ETF. Wat zijn de relatieve voordelen en nadelen van een belegging in MicroStrategy aandelen versus een belegging in een Bitcoin ETF? Saylor zet door: MicroStrategy koopt […]

Sep 26, 2023
3,5 min

Hoe vergaat het PayPal’s stablecoin?

Het is alweer bijna 2 maanden geleden sinds de lancering van PayPal’s stablecoin $PYUSD. Hoe vergaat het de stablecoin en zien we al genoeg adoptie van de munt? PayPal’s stablecoin ziet adoptie Even om het geheugen op te frissen: op 7 augustus van dit jaar kondigde de betaalgigant, PayPal, aan dat ze hun eigen stablecoin […]

Sep 26, 2023
2,5 min