hoe werkt de economie

Waarom zou ik de BAT – Basic Attention Token – kopen?

Sep 6, 2020
Aanbieding: 

Wil je BAT kopen? Sta eerst even stil over waarom je BAT wilt kopen en wat het project voor ogen heeft. In een notendop: de BAT token speelt een sleutelrol in een innovatief gedistribueerd advertentiesysteem die via de Brave Browser in gebruik kan worden genomen. De Brave Browser is immens populair. Het is een privacy browser die werkt als een superieure adblocker.

BAT kopen

Gebruikers kunnen BAT tokens verdienen als ze advertentie accepteren en kunnen deze ook weer doneren aan online content creators. Inderdaad, Brave wil de digitale marketing praktijken van de grote internet reuzen (Google, Facebook etc) hervormen en de controle teruggeven aan de gebruikers en de makers van content. Het project wordt door Brendan Eich gestuurd. Dat is iemand om mee rekening te houden. Hij werkte aan de eerste internet browser, de Netscape. Hij is een van de mede-oprichters van Mozilla (het team verantwoordelijk voor Firefox); en hij is de uitvinder van de JavaScript programmeertaal! Bovendien beschikt hij over durfkapitaal van belangrijke investeerders. 

brave bat kopen

Dit wil niet zeggen dat BAT geen risicovolle belegging is. Het is leuk om te experimenteren met de BAT tokens, echter het handelen in BAT is extreem risicovol. Mocht Brendan Eich en zijn team slagen in de opzet, dan zal zeker BAT meer populair worden en de koers stijgen. Echter, dat is geen gegeven feit. BAT kopen is in die zin een speculatieve belegging op het toekomstige succes van een disruptief techbedrijf. Begin altijd eerst met een goed begrip van Bitcoin. Lees eerst onze Bitcoin cursus alvorens je begint met het beleggen of speculeren in andere meer risicovolle cryptovaluta of tokens zoals BAT. Hieronder kun je de actuele koers van BAT zien en BAT kopen met iDEAL in Nederland bij Bitvavo.

Bitvavo is een Nederlandse handelsbeurs waar BAT prima kan worden verhandeld.

bat kopen

Wil je niet actief handelen met BAT op een handelsbeurs? Ben je niet technisch en maak je je mogelijk zorgen over de opslag en veiligheid van de BAT tokens? In dat geval is de Blox smartphone app een interessante optie! Ontvang nu voor 5 euro gratis en koop BAT met de code: BESTEBANK. Voor meer informatie: Blox review.

Wat is de BAT = BASIC ATTENTION TOKEN precies?

basic attention tokenBAT is een bijzondere crypto token die deel uitmaakt van een nieuw gedistribueerd marketing- en advertentieplatform voor het radicaal hervormen van globale digitale marketing praktijken van de grote internet reuzen (Google, Facebook etc). De BAT is een betaalmiddel tussen adverteerders, publishers en de bezoekers van een website met behulp van de Brave-browser. Bezoekers van een website krijgen een klein gedeelte van de advertentiekosten van de adverteerders in de vorm van BAT-tokens. Je krijgt op vrijwillige basis betaald voor het bekijken van een advertentie. De Basic Attention Token maakt deel uit van een disruptieve technologie van Brave om de wereld van digitaal adverteren te hervormen ten bate van de adverteerders, de gebruikers en de publishers. Iedereen verdient geld bij het online adverteren. Iedere keer wanneer jij een advertentie bekijkt, krijg je automatisch een X aantal BAT’s toegekend! Het is geen gebakken lucht. BAT beschikt al over 4 miljoen actieve gebruikers en heeft al meer dan 10 miljoen downloads gehad in 2018. Bovendien is de Dow Jones Media Group in april van 2018 een samenwerking begonnen met Brave waarbij publicaties zoals Barrons.com (full access)en MarketWatch (premium access) gebruik zullen gaan maken van het BAT-platform. Bovendien, de Brave browser en het BAT-platform beschermen de privacy van de gebruikers. De Brave browser met het BAT-advertentie platform is een uitstekend initiatief dat in de loop de laatste jaren veel vooruitgang heeft geboekt. 

Waarom is BAT van belang?

Meer en meer mensen gebruiken applicaties om advertenties te blokkeren. Het tonen van digitale advertenties is vaak ineffectief, duur en in het voordeel van de belangrijkste tussenpartijen zoals Google, Facebook Youtube. Bijvoorbeeld Facebook en Google verdienen 73 % van alle advertentie inkomsten. Bovendien zijn er vele verschillende bots die jaarlijks voor honderden miljoenen euro’s advertentie fraude plegen.

Bijkomende problemen voor de gebruiker is dat er veel malware verstopt wordt in advertenties zoals ransomware en spyware. Natuurlijk de privacy van de gebruikers wordt zonder pardon geschonden door allerlei tracking cookies. Bovendien vergen al deze advertenties en tracking cookies veel data en energie. Zeker in het geval van mobile surfing betaal je onnodig veel geld aan het laden van advertenties en trackers. Het is dan ook niet zo vreemd dat er al meer dan 600 miljoen ad-blocking applicaties zijn geïnstalleerd op computers en smartphones. Deze situatie is vooral bar slecht voor adverteerders en publishers.

Deze situatie kan makkelijk verbeterd worden door het decentraliseren van online marketing pratijken waarbij niet zozeer Google of Facebook geld verdient, maar de gebruikers van Google en Facebook. Dit kan worden verwezenlijkt door de combinatie van blockchain-technologie, een nieuwe internet browser (BRAVE) en nieuw cyptogeldstelsel, de BAT (Basic Attention Token). De BAT is een ERC20 token dat bovenop Ethereum werkt. Het zal de nieuwe valuta eenheid zijn voor een gedecentraliseerde, open en effectieve blockchain gebaseerde digitaal advertentieplatform met behulp van de BRAVE-browser. De BAT token kan ook worden gezien als een alternatieve beleggingsvorm en wordt al verhandelt op verschillende cryptocurrency handelsbeurzen.

Hoe werkt het BAT-systeem?

Hieronder kun je een overzicht zien over hoe het werkt:

bat

Deze visie om de wereld van digitaal adverteren te hervormen komt van de uitvinder van Javascript en de oprichter van Mozilla en Firefox. Hij heeft een zeer sterk team achter zich en heeft belangrijke investeerders aangetrokken zoals Propel Venture Partners, Pantera Capital, DCG, Danhua Capital, Huiyin Blockchain Venture. De BRAVE-browser kan al worden gebruikt. Het bovenstaande platform is nog onder ontwikkeling, maar maakt elk jaar flink vooruitgang.

Waar kan ik BAT kopen?

  • Het voordeligste is om BAT te kopen bij Bitvavo in Amsterdam. Je kunt direct via iDEAL euro’s storten en omwisselen voor de BAT tokens. Deze worden meteen gestort naar je eigen BAT wallet bij Bitvavo. Handel nu tot 1000 euro zonder handelscommissie. Voor meer informatie: Bitvavo.
  • Het makkelijkste is om BAT te kopen met iDEAL via de Blox smartphone app! Ontvang nu voor 5 euro gratis en koop BAT met de code: BESTEBANK. Voor meer informatie: Blox review.
  • Wil je actief BAT gaan verhandelen op een professionele handelsomgeving met de grootste handelsvolumes? In dat geval kun je het beste gebruik maken van Binance.
  • Beschik je al over crypto’s en je wilt direct BAT sturen naar je online BAT wallet? In dat geval, kun je prima gebruik maken van de instant exchange van Changelly.

Voor meer informatie:

Lees verder

Michael Saylor over Bitcoin

Michael Saylor is de oprichter en directeur van het beursgenoteerde bedrijf MicroStrategy (MSTR) met een waarde van ongeveer 1.2 miljard dollar. Hij is eindverantwoordelijk voor de recente beslissing om bijna alle dollarreserves in de schatkist om te wisselen voor bitcoin. In totaal heeft MicroStrategy $410 miljoen omgezet in 38,250 BTC als een strategische reservevaluta en […]

Sep 22, 2020
5 min

Wat is Nexus Mutual (NXM)?

Wat is Nexus Mutual (NXM) en wat kan je ermee? De afgelopen tijd hebben we al een aantal spelers in de wereld van gedecentraliseerde financiering (DeFi) onder de loep genomen, zoals Bancor Finance, Flamingo Finance en Balancer Finance. Vandaag kijken we naar Nexus Mutual, een soort softwarekraakverzekering die gebruikers beschermt bij het afsluiten en gebruik […]

Sep 15, 2020
3 min

Rente verdienen over goud?

Een belegging in goud werd door Warren Buffet afgeschreven als niet productief aangezien het geen inkomen genereert. Inderdaad, vele beleggers laten nog steeds goud links liggen omdat het geen inkomen genereert. Deze tijden zijn voorbij met de opkomst van de decentrale financieringssector en digitale activa die op een blokchain worden uitgeven. De Paxos Trust Company […]

Sep 4, 2020
1,5 min