Bitcoin gids De wereld van Bitcoin kan in het begin vrij verwarrend zijn. In het begin vereist het moed en wat stuntwerk om een begin met Bitcoin te maken. Of we het nu willen of niet, net zoals de opkomst van het internet, zal ook de verdere ontwikkeling van Bitcoin onze wereld veranderen. Het biedt ook de mogelijkheid om het huidige globaal financieel systeem te hervormen en vooral meer open en gelijkwaardig te maken.

Op deze site kun je veel informatie vinden over Bitcoin en andere projecten. Alle artikels vormen samen een complete informatiebron, een gratis Bitcoin cursus en gids. Ik zal hier de informatie netjes organiseren, zodat je in een goede volgorde alles kunt lezen. Een goede introductie voor beginners is de online workshop met een korte stappenplan om snel en veilig Bitcoin te kopen en op te slaan:

Vervolgens, ik raad iedereen aan de volgende artikels hieronder te lezen. Doe het rustig aan en kom vaker naar deze Bitcoin referentiepagina terug. De sleutelteksten zijn vet gemarkeerd. Neem de tijd om deze nieuwe monetaire paradigma verschuiving te begrijpen en ga nu niet meteen veel geld beleggen in allerlei cryptomunten. Handel op basis van bezinning en kennis.

Introductie:

Thema – accepteren en uitgeven:

Thema – waarde propositie:

Thema – economische kwesties en beginselen:

Thema – handelen:

Thema – financialisatie:

Thema – Bitcoin persoonlijkheden: 

Thema – technologische beginselen en kwesties: 

Thema – kwesties:

Thema – rapporten:

Thema – Bitcoin cursussen en meetups.

Thema – kunst:

Toekomstmuziek:

bitcoin courseHet samenstellen van deze teksten en het onderzoeken van deze onderwerpen heeft ons veel tijd gekost en wordt zo veel mogelijk ververst. Het biedt geen beleggingsadvies noch garanties. Het is een weergave van onze eigen bevindingen en conclusies. Het is een gratis online bitcoin cursus. Lees, wees kritisch en geef ons ook feedback zodat we deze Nederlandse Bitcoin course kunnen verbeteren. Een kleine donatie in bitcoins wordt natuurlijk ook op prijs gesteld!
bitcoin:139bjUpwRBAxDtRh76eyojxGLgTEQsAePr

139bjUpwRBAxDtRh76eyojxGLgTEQsAePr

Wil je liever geen artikels lezen? Bezoek dan een Nederlandse  workshops, of een SeminarJe kunt ook natuurlijk een goed boek over Bitcoin lezen (zoals Mastering Bitcoin) thuis in je luie stoel. Voor meer informatie: Mastering Bitcoin!

Andere Bitcoin courses en informatiebronnen die we kunnen aanbevelen:

Ten slotte, kun je ook contact op nemen met Luuk Soons van LiBerBits voor een Skype gesprek. Voor meer informatie: contact.

liberbits bitcoin coursebitcoin cursus